70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben jillian 30 day shredi yapmayı bıraktım çünkü her tarafı inceltiyor ama ben sadece kalça ve baldırımın incelmesini istiyorum :44: o yüzden jillian killer bund and thighs yapmak istiyorum fakat video bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi

bebeğim sahurda turşu yenir mi susarsın tüm gün :26:
tavuklar haşlamaysa menün fazla değil bence normal
valla onlar haşlama değildi işte :18::18:kızartmaydı
turşuyada gelince susamıyayım dşye 1,5 litreye yakın suyu yemekten sonra nasıl tükettiysem valla hiç susamadım daha zaten geç uyanıyoruz az kaldı artık dayanabiliyorum şükür ki bugün

turşuyu çok canım çekti tavuğun yanına annemin maşallahı var pek güzel yapıyor şahsen kociş bardakla suyunu içe içe bir hal oluyor o derece güzel yapıyor anacazımmmm ondan yedim canım benim

bebeğim sahurda turşu yenir mi susarsın tüm gün :26:
tavuklar haşlamaysa menün fazla değil bence normal
valla onlar haşlama değildi işte :18::18:kızartmaydı
turşuyada gelince susamıyayım dşye 1,5 litreye yakın suyu yemekten sonra nasıl tükettiysem valla hiç susamadım daha zaten geç uyanıyoruz az kaldı artık dayanabiliyorum şükür ki bugün

turşuyu çok canım çekti tavuğun yanına annemin maşallahı var pek güzel yapıyor şahsen kociş bardakla suyunu içe içe bir hal oluyor o derece güzel yapıyor anacazımmmm ondan yedim canım benim

Ellerine sağlık anneciğininn
Afiyet olsuuuuunn beybi. amaa sahur yerine iftarda yemeni tavsiye ederim hem susamazsın susasan da içersiin

Kilo veren bütünnnnnnnnn arkadaşlarımı kutluyorum, tebriklerrrr, sizi özledim, inş pc min şarj aleti çabul olur da yanınıza daha rahat uğrarım, öptümmmmmmmmm, beni unutmayın küserim

herkese merhaba kızlar..çikolatalı milföyler yapıyorum akşama.yermiyim nasip orası akşama bağlı.en azından 1 tane yerim..fındığıda dün bitirdim yarım kilo wardı.yetti artık dedim ya şimdi bit yada seni hergün yicem dedim.bitirdim.artıkın yokkk.. pazartesiye kadar çok sıkıyorum kendimi çünkü arkadaşıma gitcem yemeğe we kafkas kebabı yapacakmış bayılırım mutlaka yicem o zamana kadar ne werirsem kar...öpüldünüz..herkesin yorumunu okuyamıyorum o yüzden herkese cwp yazamıyorum kusura kalmayın..mağlum bebeler war

kızlar yarın pikniğe gidiyoruz börekler kurabiyeler falan of of

deme kız.zaten nedense bugün acıktım.gece bişey yemeyince acıkmıyorum.bu gece fasulye yedim we acıktım..kurabiye börek mi????????????? içimdeki canawar coşmaya başladı.dolapta da yufka war..

deme kız.zaten nedense bugün acıktım.gece bişey yemeyince acıkmıyorum.bu gece fasulye yedim we acıktım..kurabiye börek mi????????????? içimdeki canawar coşmaya başladı.dolapta da yufka war..

sorma ya dayanamıyorum 2 gündür içerde bisküvi falan var zor duruyorum valla :18:

bugün yediklerim
sabah kepekli kaşarlı tost
öğle şeftali ve kavun ama neredeyse yarım kavun yemişimdir :18::18:
akşam 4 kaşık türlü 5 kaşık haşlanmış bulgur 2 kaşık yoğurt

regli olmuşum canım nasıl tatlı istiyor bende yarım yağlı sütle puding yaptım
1 kase de onu yerim

haber geldi ms'ten şüpheleniyolarmış üniversite hastanesine gitceklermiş bakalım ordaki doktorlar ne dicek

çok üzüldüm canım geçmiş olsun
inşallah önemli bişey çıkmaz

Menümm:

Sabah:Nesfit ve yulafı yakıştırdım birazcıkta tarçın attım
Ara:1 galeta 1 şeftali yarım muz
Akşam:2 kepçe çorba,3 kaşık barbunya 3 kaşık pilav

Geçmiş olsun canım...Okudum diğer mesajlarınıda inşallah o doktorlar yanılmıştır. Çıkmaz öyle bişey.

Geldik canım. Hİç bişey bulamadım yaa. Aldık bişeyler ama.

Uff suzişim ya. İnşallah değişmez ne bilem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…