ayyy canımmmmm yaa inş bişi yoktur:18:
valla onlar haşlama değildi işte :18::18:kızartmaydıbebeğim sahurda turşu yenir mi susarsın tüm gün :26:
tavuklar haşlamaysa menün fazla değil bence normal
turşuyu çok canım çekti tavuğun yanına annemin maşallahı var pek güzel yapıyor şahsen kociş bardakla suyunu içe içe bir hal oluyorKozmetikçilerde bulabilirsin şeker, çalışanlara sorunca veriyoarlar Catherina Arley markasının Türkiye'de standı yok çünkü.
Bulması da çok kolay değil İstanbul dışında
Bence fazla kaçmamış ama turşu yemeseydin keşke
valla onlar haşlama değildi işte :18::18:kızartmaydıbebeğim sahurda turşu yenir mi susarsın tüm gün :26:
turşuyu çok canım çekti tavuğun yanına annemin maşallahı var pek güzel yapıyor şahsen kociş bardakla suyunu içe içe bir hal oluyorKozmetikçilerde bulabilirsin şeker, çalışanlara sorunca veriyoarlar Catherina Arley markasının Türkiye'de standı yok çünkü.
Bulması da çok kolay değil İstanbul dışında
Bence fazla kaçmamış ama turşu yemeseydin keşke
turşuyu çok canım çekti tavuğun yanına annemin maşallahı var pek güzel yapıyor şahsen kociş bardakla suyunu içe içe bir hal oluyoro derece güzel yapıyor anacazımmmm ondan yedim canım benim
kızlar yarın pikniğe gidiyoruz börekler kurabiyeler falan of of
Kilo veren bütünnnnnnnnn arkadaşlarımı kutluyorum, tebriklerrrr, sizi özledim, inş pc min şarj aleti çabul olur da yanınıza daha rahat uğrarım, öptümmmmmmmmm, beni unutmayın küserim
deme kız.zaten nedense bugün acıktım.gece bişey yemeyince acıkmıyorum.bu gece fasulye yedim we acıktım..kurabiye börek mi????????????? içimdeki canawar coşmaya başladı.dolapta dayufka war..
kızlar arkadaşımın gözleri kararıyodu gözü bozuldu sanmış doktora gidince beyinden olduğu çıkmış ortaya stresten göz damarları iltihaplanmış bi bilginiz var mı bu konuda araştırdım ama bişey bulamadım :26:
haber geldi ms'ten şüpheleniyolarmışüniversite hastanesine gitceklermiş bakalım ordaki doktorlar ne dicek
çok üzüldüm canım geçmiş olsun
inşallah önemli bişey çıkmaz
günaydın kızlarbugün kötü bi haberle uyandım arkadaşım hastaneye yatmış konuştuk iyiyim diyo ama korkuyorum beyninde bi problem varmış galiba daha yeni haberim oldu gidemedim ziyarete arkadaşlar gidip bana haber etcekler ama hiç rahat değilim
bebeğim sahurda turşu yenir mi susarsın tüm gün :26:
hadi inşallah sorunsuz atlatırsınız :26:
akşam görüşmek üzere
geçmiş olsun canım ya önemli bi durum değildir inşallah kötü bişeyi çıkmaz
minderim bence adaminda böyle isine geliyor nasil olsa yapiyorlar diye allah sabir versin tembel biriyle calismak cok zor canim ya
göster bana gösterbenlen yarisan kizlar hep citir oldu ciktilar
dün otobüsde telefondan okudum msjini piskirmamak icin kendimi zor tuttumcok tatlisin sallaniyormu ki seninki
dur ben seni cikaracam oruc bitsin
4 haftada 1.4 kilo canim ama olsun onada sevindim sagol canim
ramazan bitince yine gider insallah canim
kolay gelsin canim
betülüm
insallah canim
tebrikler canim
acaba bende mi öyle yapsam sabahlari birsey istemiyor canim :44: sabah bisküvi yersen birsey olmaz bildigim kadariyla :26:
olsun canim gitmis ya
tebrikler tatlim
hayalimdeki rakamdasin caniminsallah bende birgün 5li rakamlari görürüm
tebrikler betülüm
birakma tabii canim ya
tebrikler canim
insallah güzel gecer canim ya
aaa üniye tombil tombil mi gitcen bak sacini basini yolmiiim
heycan basti beni
haftaya güzel rakam görürsün insallah canim
yaa ondan bende korkuyorum :18:simdi sana herseye peki tamam diyor ama 90 derece dönmez insallah esincim :26:
yiyoruz iciyoruz normal bebem ac karnina tartilman lazim herzaman
elline emegine saglik sagol canim
güzel gecer insallah canim ya
ayy hadi bakalim insallah güzel süpriz bir rakam görürsün 1 eylülde
gecmis olsun tatlim yabeyin göze vurdugunu biliyorum arkadaslarimdan genelde hep stress tetikliyor zaten hastaliklari cok gecmis olsun tekrar insallah biran önce iyilesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?