normalde gecmislen gelirdim ama biraz sonra bakayim gecmise okadar mutluydum ki iftara davetliydik tatli falan yemedim diye hemen menü yazayim diye aklimdan geciyordun ama bi okadarda morelim bozuldu sinirden patliycam
esim yine ben halen neye ugrasdigimi anlamadim neyse anlatayim birileriyle konusamazsam delircem okadar sinirliyim kendime suan
esim wc deyken telefonu caldi ipsiz arkadasi cagriyo bulusalim diye bende gizli gizli dinliyorum wc basinda sesisce benimki bizimkilerede fitnesse gidiyoruz deriz dedi
patlatim yaygarayi nereye gidiyoruz fitnesse ha öylemi diye girdik birbirimize diyor sen kizdigin icin yalan söyledim falanda filanda asil sinir oldugum ben iftara gittim telefonu evde birakdim cekmemis düymesine degmissim ayarlarken ben iyice kavga cikardim ki sonradan konusduklarini dinliyeyim diye off ya delircem artik
benim hayatim ne böyle kendim ettim kendim buldum iste
hayatim hep böylemi gececek git diyom gitmiyorda cikinlesmeden kendiliginden ciksin gitsin hayatimdan istiyorum
yapmadim etmedim desede inanmiyorum güvenmiyorum ben nereye kadar böyle devam edecem cok mutsuzum
normalde gecmislen gelirdim ama biraz sonra bakayim gecmise okadar mutluydum ki iftara davetliydik tatli falan yemedim diye hemen menü yazayim diye aklimdan geciyordun ama bi okadarda morelim bozuldu sinirden patliycam
esim yine ben halen neye ugrasdigimi anlamadim neyse anlatayim birileriyle konusamazsam delircem okadar sinirliyim kendime suan
esim wc deyken telefonu caldi ipsiz arkadasi cagriyo bulusalim diye bende gizli gizli dinliyorum wc basinda sesisce benimki bizimkilerede fitnesse gidiyoruz deriz dedi
patlatim yaygarayi nereye gidiyoruz fitnesse ha öylemi diye girdik birbirimize diyor sen kizdigin icin yalan söyledim falanda filanda asil sinir oldugum ben iftara gittim telefonu evde birakdim cekmemis düymesine degmissim ayarlarken ben iyice kavga cikardim ki sonradan konusduklarini dinliyeyim diye off ya delircem artik
hayatim hep böylemi gececek git diyom gitmiyorda cikinlesmeden kendiliginden ciksin gitsin hayatimdan istiyorum
yapmadim etmedim desede inanmiyorum güvenmiyorum ben nereye kadar böyle devam edecem cok mutsuzum
öyle canim ya biktim artikoff canım ya cok zor işin bir kere güven sarsıldımı
Suzişiiimmmm. Seni üzeni üzeriz. Üzülme sen.. :)
bugün yediklerim
sabah kepekli kaşarlı tost
öğle şeftali ve kavun ama neredeyse yarım kavun yemişimdir :18::18:
akşam 4 kaşık türlü 5 kaşık haşlanmış bulgur 2 kaşık yoğurt
regli olmuşum canım nasıl tatlı istiyor bende yarım yağlı sütle puding yaptım
1 kase de onu yerim
Menümm:
Sabah:Nesfit ve yulafı yakıştırdım birazcıkta tarçın attım
Ara:1 galeta 1 şeftali yarım muz
Akşam:2 kepçe çorba,3 kaşık barbunya 3 kaşık pilav
iyi geceler kızlar kimseler kalmamış neyse menümü yazayım
sahurda 1 el büyüklüğünde yufka arası semiz otu peynir dürüm üzüm 1 litre su
iftarda 1 parca fırında tavuk 5 tane fırın patates 1 kase corba
ara 3 catal etimek tatlısı 2 bardak açık sekersız cay
ara 1 avuç şam fıstığı 3 litre su spor yok nasıl kızlar şam fıstığı hariç güzel demi biliyorumda çok canım istedi
canım inşallah söyledikleri gibi bir şey çıkmaz oda çok istediği işine kavuşur hayırlısıylasağol canım inşallah dedikleri gibi bişey çıkmazaklıma geldikçe kötü oluyorum bi de bu çocuk polislik sınavına girdi kazandı çok da hevesliydi canım yaa
off yaaa ne diyeceğimi bilmiyorum canım inannormalde gecmislen gelirdim ama biraz sonra bakayim gecmise okadar mutluydum ki iftara davetliydik tatli falan yemedim diye hemen menü yazayim diye aklimdan geciyordun ama bi okadarda morelim bozuldu sinirden patliycam
Geldik canım. Hİç bişey bulamadım yaa. Aldık bişeyler ama.
kızlar yazdıklarınızı yaptıklarınızı okudum bende 76 kiloyum hem mutlu oldum hem şevke geldim şöyle uzuktan uzağa bende sizleri takip etcem bakalım bende zayıflamak isteyipte yavaş yavaş kilo verenlerindenim hayırlısı bakalım herkese iyi geceler
canım inşallah söyledikleri gibi bir şey çıkmaz oda çok istediği işine kavuşur hayırlısıyla
off yaaa ne diyeceğimi bilmiyorum canım inan
rabbim sana sabır ve güç versin çok zor
insanın evinde huzur olmayınca resmen hayatı kararıyor
Menü güzel olmuş bence, hafif ve sağlıklı olmuş :)
Kavun o kadar olmasaydı ve puding olmasaydı daha iyiydi ama bu haliyle de kötü değik, o kadarcık olsun di mi :)
Hem puding yarım yağlı süttenmiş.
Sen de kaçamak yapmamışsın hafif güzel olmuş :) Nesfit veya yulaflı şeyler benim de hoşuma gidiyor. genelde pek sevilmezler ama bence lezzetli.
5 tane fırın patates fazla mı olmuş sanki? fıstığı atıp patatesleri azaltırsaaak neden olmasın:26:
nişan kıyafeti aldın mı canım?
aldıysan resim bekleriizz
hoşgeldin canım gel buyur aramıza
ah canım yaa bu iş ne olacak böyle
yakalandı güvenini kazanması gerekirken daha çok mahvediyor işi
saol tatlım beğenmene çok sevindim
ben regli olduğumda çok tatlı tüketiyorum dışarıdan almaktansa
aklıma en hafif puding geldi onu yaptım
canım gayet güzel olmuşSabah
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi (bu olmayaydı iyiydi:))
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
Öğle
1 kase yoğurtlu müsli
1 fincan şekersiz yeşil çay
Akşam
2 parça tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ayrıcaa;
Jillian 2. level 5. bölümü tamamladım.
1 saat hızlı tempolu yürüyüş yaptım.
Tam 1.5 saat spor yaptım toplamda:)
Bi de evde temizlik yaptım
Anlayacağınız pilim bitti şu an..
etme hayatım isyan falan çok güçlü olman lazım şimdihic sorma canim ya okadar canim sIkIn ki ne morel kaldi ne birseybazen diyorum ben bunlari hakk edecek ne yaptim isyan etmek den korkuyorum
bilmiyorum betülüm yaaben artik yüzüm gülsün diyorum olmuyor
Evet mantıklı olanı yapmışsın, ellerine sağlııık
Bide ben şeyi merak ediyorum, mavi yeşilin light çikolatası var.
Görünce şok olmuştum, çikonun lightı mu olurmuş diye
şöyle bir şey
http://s.turkcompany.com/pb/1336959790_4.jpg
acaba tatlı krizlerimizde yesek ne oluuur
5 tane fırın patates fazla mı olmuş sanki? fıstığı atıp patatesleri azaltırsaaak neden olmasın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?