Evet mantıklı olanı yapmışsın, ellerine sağlııık
Bide ben şeyi merak ediyorum, mavi yeşilin light çikolatası var.
Görünce şok olmuştum, çikonun lightı mu olurmuş diye
şöyle bir şey
http://s.turkcompany.com/pb/1336959790_4.jpg
acaba tatlı krizlerimizde yesek ne oluuur
slm kizlar
esim 3 gibi geldi kilidi üstüne koyup cevirdim giremesin diye kapiya takirdadi takirdadi acmadim git cocugu da uyandircan gelmeni istemiyorum dedi bakti acmiyorum gitti parka dogru parkda yatacak herhalde gidecek yeri yok zaten simdiye kadar acidim da noldu hep o benim canimi acidi
dertimi buraya da yazamasam iyice deliye dönerdim herhalde sizinde basinizi agritiyorum ama anlatacak beni anlayabilcek kimsem yok
annemgil bi üstümde hic birseyden haberleri yok onlari daha fazla üzmek istemiyorum babamin sekeri annem kalpinden rahatsiz en iyisi size anlatayim diyorum hep arkadaslarim
bende gideyim yatayim yarin yeni bir gün belki birgün gelir bende dertlerimden sIkIntilarimdan kurtulurum kim bilir öptüm...
slm kizlar
esim 3 gibi geldi kilidi üstüne koyup cevirdim giremesin diye kapiya takirdadi takirdadi acmadim git cocugu da uyandircan gelmeni istemiyorum dedi bakti acmiyorum gitti parka dogru parkda yatacak herhalde gidecek yeri yok zaten simdiye kadar acidim da noldu hep o benim canimi acidi
dertimi buraya da yazamasam iyice deliye dönerdim herhalde sizinde basinizi agritiyorum ama anlatacak beni anlayabilcek kimsem yok
annemgil bi üstümde hic birseyden haberleri yok onlari daha fazla üzmek istemiyorum babamin sekeri annem kalpinden rahatsiz en iyisi size anlatayim diyorum hep arkadaslarim
bende gideyim yatayim yarin yeni bir gün belki birgün gelir bende dertlerimden sIkIntilarimdan kurtulurum kim bilir öptüm...
esin neler yaptın nasıl geçti vede elbise fotosu alabilermiyiz
normalde gecmislen gelirdim ama biraz sonra bakayim gecmise okadar mutluydum ki iftara davetliydik tatli falan yemedim diye hemen menü yazayim diye aklimdan geciyordun ama bi okadarda morelim bozuldu sinirden patliycam
esim yine ben halen neye ugrasdigimi anlamadim neyse anlatayim birileriyle konusamazsam delircem okadar sinirliyim kendime suan
esim wc deyken telefonu caldi ipsiz arkadasi cagriyo bulusalim diye bende gizli gizli dinliyorum wc basinda sesisce benimki bizimkilerede fitnesse gidiyoruz deriz dedi
patlatim yaygarayi nereye gidiyoruz fitnesse ha öylemi diye girdik birbirimize diyor sen kizdigin icin yalan söyledim falanda filanda asil sinir oldugum ben iftara gittim telefonu evde birakdim cekmemis düymesine degmissim ayarlarken ben iyice kavga cikardim ki sonradan konusduklarini dinliyeyim diye off ya delircem artik
benim hayatim ne böyle kendim ettim kendim buldum iste
hayatim hep böylemi gececek git diyom gitmiyorda cikinlesmeden kendiliginden ciksin gitsin hayatimdan istiyorum
yapmadim etmedim desede inanmiyorum güvenmiyorum ben nereye kadar böyle devam edecem cok mutsuzum
nişan kıyafeti aldın mı canım?
aldıysan resim bekleriizz
hoşgeldin canım gel buyur aramıza
ah canım yaa bu iş ne olacak böyle
yakalandı güvenini kazanması gerekirken daha çok mahvediyor işi
Günaydın kısçeler. Ben bugün gene dışarıda perişan olcam sanırım
Akşamda sevdicekle yemek yemeye gidiceğiz.Evlenme teklifi alıcam sanırsam :26:
Doğum günü bekledi diye düşünüyorum.Bugün doğum günüüüüüüüüüm
Aldım şeker hiç içime sinen bişey olmadı hiç tarzımda değil. Ama kimsenin suçu yok.O kadar yer gezdik hiç bi yerde bişey yok.
Çok şanssızdım dün ya ayakkabı bulamadım bugün bakıcam sevdicekle.
Foto yok şuan elimde şeker.Elbise biraz büyük bugün ölçü alcaklar o zaman çekmeye çalışırım.
Off suzim yaa. Sen böyle şeyler yazınca bütün gün aklımdan çıkmıyosun kiii..
Canım nasıl olmasını istiyorsan öyle olur umarım. Kurtulunca rahat olacaksan gerçekten.Ben senin için dua edicem
Aldım şeker en kısa zamanda çekip yüklerim inşallah. Bugün ayakkabıda bakayım da hepsi bir aradan çıksın.
Aldım şeker hiç içime sinen bişey olmadı hiç tarzımda değil. Ama kimsenin suçu yok.O kadar yer gezdik hiç bi yerde bişey yok.
Foto yok şuan elimde şeker.Elbise biraz büyük bugün ölçü alcaklar o zaman çekmeye çalışırım.
Canım nasıl olmasını istiyorsan öyle olur umarım. Kurtulunca rahat olacaksan gerçekten.Ben senin için dua edicem
Aldım şeker en kısa zamanda çekip yüklerim inşallah. Bugün ayakkabıda bakayım da hepsi bir aradan çıksın.
slm kizlar
canım hep aklımdasınslm kizlar
Ben almiştım bu çikolatadan ben yiyemeden eşimle kızım yedi bide diyolarki tadı çok güzel ben bi daha alamadim
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube 1 hafta önce falan bi spor yaptığımı yazmıştım ama sizle paylaşmaya vaktim olmamıştı. linkini verdim . dans eder gibi çok eğlenceli hemde beli çok güzel çalıştırıyor. 11 dk falan. sayfayı açınca yan tarafta bu kadının başka videolarıda var onlardanda seçip 3-4 tanesini arka arkaya yapıyorum. biri bel için biri kalça için biri göbek için biri bacak için vs. sizde seçip yaparsınız. hem nefes nefese kalmıyorsunuz hem de kaslarınız çalışıyor. 10 gündür kayınvaldemler bizdeydiler nete giremedim diyetede pek dikkat edemedim ama kilo vermişim. çok sevindim. 15 gün falan oldu diyete başlayalı. 78 dim şimdi 74.9 olmuşum .güzel ilerliyorum. inş böyle devam eder. listeye yetişemedim. bu haftaki listeye dahil olabilirim inş. sizlerin yazılarınızı okudum tüm kilo veren arkadaşlara maşallah diyeyim inşallah artık daha sık yazabilirim.
bizim canımız sıklmıyor tatlım..herzaman dertlerini dinlemeye hazırız..sen yeter ki mutlu ol..kizlar daha fazla sizinde caninisi sIkmadan kacayim geri kendime gelince gelirim yine öpüldünüz iyi geceler...
doğum günün kutlu olsun canım..Günaydın kısçeler. Ben bugün gene dışarıda perişan olcam sanırım
iyiyim canım benim..sen nasılsı.çok güzel kilo werdimde dewamını getirmek zorlaştı..dün akşam 3 tane milföy yedim.şuandada tawuk köftesi yapıyorum..ondanda yicem..bu hafta kilo bildirimi geri tepmese bari..tuwalet sorunum war tatlım yaa..form çayı içmeden tuwalete gidemiyorum..çok güzel kg verisyosun lütfen accık bizide gör yafff nasıl yani ama nasıl ?:26:
bu arada inş iyisindir sormayı unutuyodum kusuruma bamya olur mu?
dün arkadaslar gelmıstıya 6 aıle =23 kısı:))
ıyı oldu hep mısafır aldıgımama oldum yorgunluktan halen ayaklarımın altı zıslıyorr eltım vardı sagosun o yardımettı cokamaev sahıbı olmak ayrı yaffgece 2 de gıttı ler eltım ve dıger 1 ark.esıyle kaldı evlerı uzaktı sımdı gıtt ler bende hemen evlerı dıp kose cektırdım gece 1 gıbı bulasık makınesını bosaltıyordum catt bardak dustu buzz olduu elımden yaaa dedım nazar gıttı heralde kı komsular cok sasırıyrdu bu kdr mısafırı nasl agırlıyorsun dıe ama cok skr gıttı hepsı de ayagımın ustunde cokdurdugum ıcın ayagımın altı yırtılmıssnasıl acıyor ancak bırazdan dusa gırecegım kremleovalarımbır gusel ınsl..aksamda cokskr ıftar yemegı hazırlmycam buyuk eltım cagırdı ıftaraa kurtuldum bgnde mutfaga gırmek ten dun butun gun mutfakta oluncaaa eee sızden nbr nslsnzzzz bende cok soylendımm canımmmm ama olsun mısafre her zaman kapımmm acıkk sızde buyurun gelinn canımarkadaslarımmm :13:sızı cokkk sevıyorummm iyiki girmişim üye olmusum bu siteyeeeeeeeee hepnize bendennnnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119:ben bır dus yapıp geleyım ınsllll
Geçmiş olsun canım...Okudum diğer mesajlarınıda inşallah o doktorlar yanılmıştır. Çıkmaz öyle bişey.
canım inşallah söyledikleri gibi bir şey çıkmaz oda çok istediği işine kavuşur hayırlısıyla
slm kizlar
Evlenme teklifi alıcam sanırsam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?