70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben almiştım bu çikolatadan ben yiyemeden eşimle kızım yedi bide diyolarki tadı çok güzel ben bi daha alamadim

slm kizlar
esim 3 gibi geldi kilidi üstüne koyup cevirdim giremesin diye kapiya takirdadi takirdadi acmadim git cocugu da uyandircan gelmeni istemiyorum dedi bakti acmiyorum gitti parka dogru parkda yatacak herhalde gidecek yeri yok zaten simdiye kadar acidim da noldu hep o benim canimi acidi

dertimi buraya da yazamasam iyice deliye dönerdim herhalde sizinde basinizi agritiyorum ama anlatacak beni anlayabilcek kimsem yok
annemgil bi üstümde hic birseyden haberleri yok onlari daha fazla üzmek istemiyorum babamin sekeri annem kalpinden rahatsiz en iyisi size anlatayim diyorum hep arkadaslarim

bende gideyim yatayim yarin yeni bir gün belki birgün gelir bende dertlerimden sIkIntilarimdan kurtulurum kim bilir öptüm...

ben çok üzüldüm.evliliğinizin sonu iyi görünmüyor.gayret,belki eşiniz düzelir....umarım.......

bana gelince orucumu 2 gün karpuz,az peynirle açtım,sahuru aynı.bağırsaklar bozulunca:))dün az peynir,3 çubuk galeta,2 biber ve biraz da omlet yeim.12 gibi bir kase mercimk çorbası,1 gibi 1neskafe ve bir avuç çerezle de sahur yaptım.kilom mu.....AYNI.............ilginç.sabah ile akşam arası 1 kilooynuyor.tuvalete hiç gitmeden...anlamadım.dün akşam74.1.şimdi:74.4....Allah'ımmmmmm 70 kiloyu ne zaman görücem?

2 gün sonrada hesapta olmayan bi yolculuğa çıkıcam,düğünde varmış.doğum öncesi elbiselerim olmuyor,masrafa da girmek istemiyorum.bu yolculuk da tüm planlarımı altüst etti.eşime küstüm 1 haftadır,gidicem dedim aileme,adam sazan misali atladı.aslında bu sabah 6.45 uçağıyla gidicektim,dün iftardan sonra gidince ofis kapanmıştı,erteledik saliya.adam,hiççç sormadı,neden,ya da gitme...bilet almaya giderken bi araba kullanışı vardıki sormayın.kapanmadan yetişmek için bastı da bastı.üzülüyorum bu tavrına gitme demesini beklerdim....

Son düzenleme:

suzimmm kiyamam sanaAllah hakkinizda hayirlisini nasip etsin,kocani da hidayete erdirsincanim kendinden baska herkesi dusunmeyi birak artik..ailen de senin icin her zaman mutlu olmani ister,mutsuzsan sirf onlari uzmemek icin devam etme..onlar da muhakkak ki anlayacaklardir,yasadigin sikintilarini anlattigin zaman..belki esin gercekler ayyuka cikinca boyle davranmayi birakacak..nereye kadar boyle gidecek,bence icinde saklama olan biteni..

Günaydın kısçeler. Ben bugün gene dışarıda perişan olcam sanırım

Akşamda sevdicekle yemek yemeye gidiceğiz. Evlenme teklifi alıcam sanırsam :26:

Doğum günü bekledi diye düşünüyorum.Bugün doğum günüüüüüüüüüm

esin neler yaptın nasıl geçti vede elbise fotosu alabilermiyiz

Aldım şeker hiç içime sinen bişey olmadı hiç tarzımda değil. Ama kimsenin suçu yok.O kadar yer gezdik hiç bi yerde bişey yok.

Çok şanssızdım dün ya ayakkabı bulamadım bugün bakıcam sevdicekle.

Foto yok şuan elimde şeker.Elbise biraz büyük bugün ölçü alcaklar o zaman çekmeye çalışırım.

Off suzim yaa. Sen böyle şeyler yazınca bütün gün aklımdan çıkmıyosun kiii..

Canım nasıl olmasını istiyorsan öyle olur umarım. Kurtulunca rahat olacaksan gerçekten.Ben senin için dua edicem

Aldım şeker en kısa zamanda çekip yüklerim inşallah. Bugün ayakkabıda bakayım da hepsi bir aradan çıksın.

iyiki doğdun şekerrrrrrrrrrr

Doğum günün kutlu olsun canim sevdiceğinle nice mutlu senelere

Off tatlım ya eşin umarım en kısa zamanda aklını başına alır canım sen bize durumlardan haberder et vede buraya yaz içinde tutma

canım hep aklımdasın
inşallah herşey yoluna girer

doğum günün kutlu olsun canım
mutlu yıllar

hava bugün biraz rahatladı burada yağmur rüzgar istanbuluma o kadar yakışıyorki nazlı istanbulum benim türkiyemin gelin kızı canım istanbulum.KOCİŞİM sevmesede uyuşamadığımız tek mesele ben istanbulumu çok seviyorum oysa gidicez buralardan diyor neyse mecburen kociş nerde biz ordada aaaaaahhhhh istanbul ah!

ESİNİM dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene!

SUZİİİİİİM!ALLAH'DAN hayırlısını iste annem biraz oluruna bırak bakalım nolcak hıım?GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER!

sahurumu iftarımı yazıym...iftar birkepçe ayran çorbası,birservis kaşığı tavuk pilav,iki dilim fırın patates
sahur iki dilim esmer ekmek iki parça kaşar peynir iki çatal çöklelek iki üç çatal kahvaltılık kırmızı biber dört zeytin
ikibuçuk litre su

nasıl kızlar ?

çok güzel kg verisyosun lütfen accık bizide gör yafff nasıl yani ama nasıl ?:26:
bu arada inş iyisindir sormayı unutuyodum kusuruma bamya olur mu?

bende yapıyorum aynısaından cnm cok olumlu oluyor leslıe ıl ebırlıkteee :)

dün arkadaslar gelmıstıya 6 aıle =23 kısı:))
ıyı oldu hep mısafır aldıgımama oldum yorgunluktan halen ayaklarımın altı zıslıyorr eltım vardı sagosun o yardımettı cokamaev sahıbı olmak ayrı yaffgece 2 de gıttı ler eltım ve dıger 1 ark.esıyle kaldı evlerı uzaktı sımdı gıtt ler bende hemen evlerı dıp kose cektırdım gece 1 gıbı bulasık makınesını bosaltıyordum catt bardak dustu buzz olduu elımden yaaa dedım nazar gıttı heralde kı komsular cok sasırıyrdu bu kdr mısafırı nasl agırlıyorsun dıeama cok skr gıttı hepsı de ayagımın ustunde cokdurdugum ıcın ayagımın altı yırtılmıssnasıl acıyor ancak bırazdan dusa gırecegım kremleovalarımbır gusel ınsl..aksamda cokskr ıftar yemegı hazırlmycam buyuk eltım cagırdı ıftaraakurtuldum bgnde mutfaga gırmek ten dun butun gun mutfakta oluncaaa eee sızden nbr nslsnzzzz bende cok soylendımm canımmmm ama olsun mısafre her zaman kapımmm acıkk sızde buyurun gelinn canımarkadaslarımmm :13:sızı cokkk sevıyorummm iyiki girmişim üye olmusum bu siteyeeeeeeeeehepnize bendennnnnnnnnnnn:119::119::119::119::119::119:ben bır dus yapıp geleyım ınsllll

esınturgay cııııııımmmm hayırlı yasaların olsunn mutlu ol tum sevdıklerınle ınsallahhhhhhhhhhhhh nısanlınlaa ınsallllahh:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:umarım teklıfını alırsın ıstedıgın sekıldeeeee:123:

kizlar daha fazla sizinde caninisi sIkmadan kacayim geri kendime gelince gelirim yine öpüldünüz iyi geceler...
bizim canımız sıklmıyor tatlım..herzaman dertlerini dinlemeye hazırız..sen yeter ki mutlu ol..
doğum günün kutlu olsun canım..
çok güzel kg verisyosun lütfen accık bizide gör yafff nasıl yani ama nasıl ?:26:
bu arada inş iyisindir sormayı unutuyodum kusuruma bamya olur mu?
iyiyim canım benim..sen nasılsı.çok güzel kilo werdimde dewamını getirmek zorlaştı..dün akşam 3 tane milföy yedim.şuandada tawuk köftesi yapıyorum..ondanda yicem..bu hafta kilo bildirimi geri tepmese bari..tuwalet sorunum war tatlım yaa..form çayı içmeden tuwalete gidemiyorum..spora başlıcam bayramdan sornrada.sarktım iyice...sende çok güzel kilolar wereceksin inşallah...öpüldün kuzum..

offf canım bilirim o misafir ağırlamayı we o ayak ağrısını.helede o topuk we bacak kemiklerin nasıl sızlar..maşallah canım ya 23 kişi.brawo sana..

Geçmiş olsun canım...Okudum diğer mesajlarınıda inşallah o doktorlar yanılmıştır. Çıkmaz öyle bişey.
canım inşallah söyledikleri gibi bir şey çıkmaz oda çok istediği işine kavuşur hayırlısıyla

inşallah canlarım çok sağolun haber bekliyorum yarın başka doktor bakcak ama ümitliyim inşallah bişey çıkmıcak

canım benim çok iyi yapmışsın beter olsun pislik nasıl laf o tabi ki anlatıcaksın derdini

Evlenme teklifi alıcam sanırsam :26:

Doğum günü bekledi diye düşünüyorum.Bugün doğum günüüüüüüüüüm

yavruummm iyi ki doğmuşsunn pek bilmiyorum da nişan falan olcak daha teklif etmedi miydi :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…