iftara 1 buçuk saat kaldı we ben regl oldum..gitti oruçç
bozdum bile.aslında bozulmaması gerekiyor beklemek daha iyi.ama çorbanın tadına bakmak zorundaydım ondan bozdum
slm kizlar
esim 3 gibi geldi kilidi üstüne koyup cevirdim giremesin diye kapiya takirdadi takirdadi acmadim git cocugu da uyandircan gelmeni istemiyorum dedi bakti acmiyorum gitti parka dogru parkda yatacak herhalde gidecek yeri yok zaten simdiye kadar acidim da noldu hep o benim canimi acidi
dertimi buraya da yazamasam iyice deliye dönerdim herhalde sizinde basinizi agritiyorum ama anlatacak beni anlayabilcek kimsem yok
annemgil bi üstümde hic birseyden haberleri yok onlari daha fazla üzmek istemiyorum babamin sekeri annem kalpinden rahatsiz en iyisi size anlatayim diyorum hep arkadaslarim
bende gideyim yatayim yarin yeni bir gün belki birgün gelir bende dertlerimden sIkIntilarimdan kurtulurum kim bilir öptüm...
Günaydın kısçeler. Ben bugün gene dışarıda perişan olcam sanırım
Akşamda sevdicekle yemek yemeye gidiceğiz.Evlenme teklifi alıcam sanırsam :26:
Doğum günü bekledi diye düşünüyorum.Bugün doğum günüüüüüüüüüm
Aldım şeker hiç içime sinen bişey olmadı hiç tarzımda değil. Ama kimsenin suçu yok.O kadar yer gezdik hiç bi yerde bişey yok.
Çok şanssızdım dün ya ayakkabı bulamadım bugün bakıcam sevdicekle.
Foto yok şuan elimde şeker.Elbise biraz büyük bugün ölçü alcaklar o zaman çekmeye çalışırım.
Off suzim yaa. Sen böyle şeyler yazınca bütün gün aklımdan çıkmıyosun kiii..
Canım nasıl olmasını istiyorsan öyle olur umarım. Kurtulunca rahat olacaksan gerçekten.Ben senin için dua edicem
Aldım şeker en kısa zamanda çekip yüklerim inşallah. Bugün ayakkabıda bakayım da hepsi bir aradan çıksın.
Çok güldüm inanki
Günaydın kısçeler. Ben bugün gene dışarıda perişan olcam sanırım
Akşamda sevdicekle yemek yemeye gidiceğiz.Evlenme teklifi alıcam sanırsam :26:
Doğum günü bekledi diye düşünüyorum.Bugün doğum günüüüüüüüüüm
Aldım şeker hiç içime sinen bişey olmadı hiç tarzımda değil. Ama kimsenin suçu yok.O kadar yer gezdik hiç bi yerde bişey yok.
Çok şanssızdım dün ya ayakkabı bulamadım bugün bakıcam sevdicekle.
Foto yok şuan elimde şeker.Elbise biraz büyük bugün ölçü alcaklar o zaman çekmeye çalışırım.
Off suzim yaa. Sen böyle şeyler yazınca bütün gün aklımdan çıkmıyosun kiii..
Canım nasıl olmasını istiyorsan öyle olur umarım. Kurtulunca rahat olacaksan gerçekten.Ben senin için dua edicem
Aldım şeker en kısa zamanda çekip yüklerim inşallah. Bugün ayakkabıda bakayım da hepsi bir aradan çıksın.
şöööle bi baktımda mini mini MİNDERİM nie bi görünüp bi kayboluyosun kıss hımm nere gittin bakiim?al sana işte hatta bütün sen gibi özletenlere!
topikimizde bi kalaba bi kalaba sorma gitsin
:44:
slm nasılsınız kızlar kayıp pisi geldi
aman beni sormayın darmadağınığım. ama arada sizi okuyorum. bir slm yazayım dedim.
eskilerde bayağı dönmüş.
suzi durumuna çok üzüldüm. ama o kocana sakın acıma derim çok çektirdi sana
esin doğum günün kutlu olsun canım. gecende inşallah istediğin gibi geçer yüzükle gelirsin
ababa, secem, kazy, minder, perljam, suzan
nickini hatırlayamadığım için yazmadığım herkese çok slmlar , yeni kızlara da hoşgelmişler
hepinizi çok öptüm kafamı toplayıp tekrar diete başlayabilirsem gelirim mutlaka ama pek umudum yok
bizim canımız sıklmıyor tatlım..herzaman dertlerini dinlemeye hazırız..sen yeter ki mutlu ol..
doğum günün kutlu olsun canım..
iyiyim canım benim..sen nasılsı.çok güzel kilo werdimde dewamını getirmek zorlaştı..dün akşam 3 tane milföy yedim.şuandada tawuk köftesi yapıyorum..ondanda yicem..bu hafta kilo bildirimi geri tepmese bari..tuwalet sorunum war tatlım yaa..form çayı içmeden tuwalete gidemiyorum..spora başlıcam bayramdan sornrada.sarktım iyice...sende çok güzel kilolar wereceksin inşallah...öpüldün kuzum..
offf canım bilirim o misafir ağırlamayı we o ayak ağrısını.helede o topuk we bacak kemiklerin nasıl sızlar..maşallah canım ya 23 kişi.brawo sana..
bosman gerek cnm gordugun anda cunku ızne ayrılıyorsun sscemm ımmmm olsunnn cok sukur kı oluyrsn oda bır nıgmet dımıbozdum bile.aslında bozulmaması gerekiyor beklemek daha iyi.ama çorbanın tadına bakmak zorundaydım ondan bozdum
aman beni sormayın darmadağınığım. ama arada sizi okuyorum. bir slm yazayım dedim.
eskilerde bayağı dönmüş.
esin doğum günün kutlu olsun canım. gecende inşallah istediğin gibi geçer yüzükle gelirsin
nickini hatırlayamadığım için yazmadığım herkese çok slmlar , yeni kızlara da hoşgelmişler
hepinizi çok öptüm kafamı toplayıp tekrar diete başlayabilirsem gelirim mutlaka ama pek umudum yok
iyiki doğdun şekerrrrrrrrrrr
Doğum günün kutlu olsun canim sevdiceğinle nice mutlu senelere
canım hep aklımdasın
inşallah herşey yoluna girer
doğum günün kutlu olsun canım
mutlu yıllar
hava bugün biraz rahatladı burada yağmur rüzgar istanbuluma o kadar yakışıyorkinazlı istanbulum benim türkiyemin gelin kızı canım istanbulum.KOCİŞİM sevmesede uyuşamadığımız tek mesele ben istanbulumu çok seviyorum oysa gidicez buralardan diyor neyse mecburen kociş nerde biz ordada aaaaaahhhhh istanbul ah!
ESİNİM dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene!
SUZİİİİİİM!ALLAH'DAN hayırlısını iste annem biraz oluruna bırak bakalım nolcak hıım?GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER!
sahurumu iftarımı yazıym...iftar birkepçe ayran çorbası,birservis kaşığı tavuk pilav,iki dilim fırın patates
sahur iki dilim esmer ekmek iki parça kaşar peynir iki çatal çöklelek iki üç çatal kahvaltılık kırmızı biber dört zeytin
ikibuçuk litre su
nasıl kızlar ?
Nice mutlu ve zayıf senelere şeker
esınturgay cııııııımmmm hayırlı yasaların olsunn mutlu ol tum sevdıklerınle ınsallahhhhhhhhhhhhh nısanlınlaa ınsallllahh:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:umarım teklıfını alırsın ıstedıgın sekıldeeeee:123:
bizim canımız sıklmıyor tatlım..herzaman dertlerini dinlemeye hazırız..sen yeter ki mutlu ol..
doğum günün kutlu olsun canım..
iyiyim canım benim..sen nasılsı.çok güzel kilo werdimde dewamını getirmek zorlaştı..dün akşam 3 tane milföy yedim.şuandada tawuk köftesi yapıyorum..ondanda yicem..bu hafta kilo bildirimi geri tepmese bari..tuwalet sorunum war tatlım yaa..form çayı içmeden tuwalete gidemiyorum..spora başlıcam bayramdan sornrada.sarktım iyice...sende çok güzel kilolar wereceksin inşallah...öpüldün kuzum..
offf canım bilirim o misafir ağırlamayı we o ayak ağrısını.helede o topuk we bacak kemiklerin nasıl sızlar..maşallah canım ya 23 kişi.brawo sana..
inşallah canlarım çok sağolun haber bekliyorum yarın başka doktor bakcak ama ümitliyim inşallah bişey çıkmıcak
canım benim çok iyi yapmışsın beter olsun pisliknasıl laf o tabi ki anlatıcaksın derdini
yavruummm iyi ki doğmuşsunnpek bilmiyorum da nişan falan olcak daha teklif etmedi miydi :44:
canım benim tabii ki gelip anlatcaksın buraya..
biz her zaman senin yanındayız kendini sakın yalnız hissetme
eşine de hem üzülüyorum hem hak etti diyorum anlamadım ne hissettiğimiAllah hidayet versin ona inşallah
canımm nice mutlu yıllara
evlenme teklifi demeekkne güzel bi gün
her şey gönlünce olsun
bugün doğumgünü olup evlenme teklifi alcak arkadaşım süper kupa maçında maça gitmeyip sana evlenme teklifi planlayan adama koca bi eveeeeeeeeeeeeeeeeeet de
mutlu yillar esincimbu gecenin ayrintilarini bekliyoruz
eskilerde bayağı dönmüş.
Kızlaaaar size bir şey danışmak istiyorum.
Ne zamandır topuklu ayakkabı istiyodum ama istediğim modeli bulamıyodum.
Sonunda dün bi alışveriş merkezinde gördüm. Ama kararsız kaldım. Tam aradığım model ama topuğu fazla mı geldi ne bilemedim.
Fotoğraflarını çektim deneyip. bi bakın fikirlerinizi söyleyin hoş mu sizce? almalı mıyım? bu model aslında klasik bi model ama hiçbir yerde bulamıyorum.
Bulmuşken alsam mı bunu? Fiyatı 59 TL.
Eki Görüntüle 487405
Eki Görüntüle 487406
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?