70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim tabii ki gelip anlatcaksın buraya..
biz her zaman senin yanındayız kendini sakın yalnız hissetme
eşine de hem üzülüyorum hem hak etti diyorum anlamadım ne hissettiğimi Allah hidayet versin ona inşallah

canımm nice mutlu yıllara
evlenme teklifi demeekk ne güzel bi gün
her şey gönlünce olsun

bugün doğumgünü olup evlenme teklifi alcak arkadaşım süper kupa maçında maça gitmeyip sana evlenme teklifi planlayan adama koca bi eveeeeeeeeeeeeeeeeeet de

bugün doğumgünü olup evlenme teklifi alcak arkadaşım süper kupa maçında maça gitmeyip sana evlenme teklifi planlayan adama koca bi eveeeeeeeeeeeeeeeeeet de

mutlu yillar esincimbu gecenin ayrintilarini bekliyoruz

şöööle bi baktımda mini mini MİNDERİM nie bi görünüp bi kayboluyosun kıss hımm nere gittin bakiim?al sana işte hatta bütün sen gibi özletenlere!

topikimizde bi kalaba bi kalaba sorma gitsin

:44:

Sabah
Kepekli yağsız tost
1 fincan şekersiz çay

Öğle
1 kase yarım yağlı sütle müsli

Akşam
ızgara tavuklu salata
1 bardak ice tea

Ara
3 kayısı
1 fincan yeşil çay
3 form bisküvi

Son düzenleme:
slm nasılsınız kızlar kayıp pisi geldi
aman beni sormayın darmadağınığım. ama arada sizi okuyorum. bir slm yazayım dedim.
eskilerde bayağı dönmüş.
suzi durumuna çok üzüldüm. ama o kocana sakın acıma derim çok çektirdi sana
esin doğum günün kutlu olsun canım. gecende inşallah istediğin gibi geçer yüzükle gelirsin
ababa, secem, kazy, minder, perljam, suzan
nickini hatırlayamadığım için yazmadığım herkese çok slmlar , yeni kızlara da hoşgelmişler
hepinizi çok öptüm kafamı toplayıp tekrar diete başlayabilirsem gelirim mutlaka ama pek umudum yok

Blackcaaaaat!!! Hoşgeldin!! :))
Ben seni sordum kızlara nerelerde olduğunu filan, bikaç konuştuk anlaşmazlık olmuş sanırım biraz.
Ama geeeel lütfennn
Özledim ya Suzi döndüğünde de çok mutlu olmuştum seni de görünce mutlu oldum. Gitme bi daha sakın bak saçlarını çekerim!!!!
Her gün menümüzü yazarak, sporumuzu yaparak birbirmize destek ola ola zayıflıcaz.
Ne demişler, birlikten kuvvet doğar!

evt cnm ama olsunn her zaman ısterımmısafırımın olmasınıı ohhhhhh
iftara 1 buçuk saat kaldı we ben regl oldum..gitti oruçç

bozdum bile.aslında bozulmaması gerekiyor beklemek daha iyi.ama çorbanın tadına bakmak zorundaydım ondan bozdum
bosman gerek cnm gordugun anda cunku ızne ayrılıyorsun sscemm ımmmm olsunnn cok sukur kı oluyrsn oda bır nıgmet dımı

pisimmmmmmmmmmm cok ozledımsenı yaa nerdesınnn gel bır an oncee lutfenn kafanı dagıtacak ne var burda yaa takma kımseyı gel ben senn yanındayım her vakıt ınsl...gel dyt yapsanda gel yaz bıze olurmu cnm

menüm;
iftar 19:45
1 kepçe yakın mercımek corba
2 kasık salata
2 catal karpuz
bır elın 4/1kdr pıde
2 catal fırında patates
1 kasık tavuk sote

ara:01:00
-1 dılıme yakın karpuz
-1avuc cekırdek :18::18::18:

sahur 03:30
1 adet dolma bıber
yrm dlm cvdr ekmegı
domates ,salatalık
bırazda kasarlı yumurta
cay

**2kupa yesıl cay

nasıl menumm kızlarr

Kızlaaaar size bir şey danışmak istiyorum.
Ne zamandır topuklu ayakkabı istiyodum ama istediğim modeli bulamıyodum.
Sonunda dün bi alışveriş merkezinde gördüm. Ama kararsız kaldım. Tam aradığım model ama topuğu fazla mı geldi ne bilemedim.
Fotoğraflarını çektim deneyip. bi bakın fikirlerinizi söyleyin hoş mu sizce? almalı mıyım? bu model aslında klasik bi model ama hiçbir yerde bulamıyorum.
Bulmuşken alsam mı bunu? Fiyatı 59 TL.

iyiki doğdun şekerrrrrrrrrrr

Teşekkürler canım

Doğum günün kutlu olsun canim sevdiceğinle nice mutlu senelere

Ay saol canımcım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım hep aklımdasın
inşallah herşey yoluna girer

doğum günün kutlu olsun canım
mutlu yıllar

Saol şekercim

Ayyyyyy bu şarkıyı sevdicek söyledi bana bugün. Çok sevimliydi boncuklar falan derken Saol canım benim.

Nice mutlu ve zayıf senelere şeker

Ne güzel bi dilek bu böyle. Amiin diyorum. Hepimize zayıf zayıf seneler inşallah!

Aldım teklifimii şeker. Güzel bi gündü gerçekten. Teşekkür ederim

Saol canım

Evet canım normalde evlenme teklifi çok önce olmalıyıdı ama anca toparlandık biz.

Teşekkür ederim şekercik

Saol canımmmm benim

Hiç maç sevmez benimki tam tersi ben kaçırdım diye üzüldüm

Ama olsun değdi. Güzel bi gündü.

mutlu yillar esincimbu gecenin ayrintilarini bekliyoruz

Minderimmmmmmmmmmmm teşekkür ederim.

Aslında pek ayrıntı yoktu. Standart bi teklifti yemekte işte.

Saol canım. Hoşgeldin geri döndün inşallah

Güzel bi ayakkabı canım. Ayağı küçük gösteren türden bişey.

Bi çok kıyafetle kombinleyebilirsin bunu.

Detayları anlatayım hemen

Aslında gün normal başladı. Dünden yarım kalan işlerimizi hallettik nişan alışverişi için.

Ama bu defa yalnızdık daha keyifliydi kesinlikle. İşimiz bittikten sonra gündüz yemek yedik bi yerde.

Tabi gün içinde yüz kere iyi doğdun sevgilim dedi sevdicek bana

Asıl olay akşam yemeğiydi. Lüks bi restouranta yemeğe gittik. Yemek yerken işte evlenme teklifi etti sevdicek

İnanın ne söylediğini hatırlamıyorum Sadece benimle evlenirmisin kısmını duydum.

Bendeee evet dediiim sonra yüzüğü taktı işte doğum günümü kutladı tekrar. Sonra yemeklerimizi yedik.

İLk defa yemek yerken konuşabildik.Keyifli bi yemekti.

Normal bi teklifti ama yinede güzel bişeymiş bu evlenme teklifi işi

Kızlar yemeksepetine üyeyim doğum günüm için bunu hazırlamışlar

[video]http://iyikidogdun.yemeksepeti.com/?u=%7bD0CA0A82-2302-4A69-B30F-949040E96AFE%7d[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…