70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayır gidemezssin! kiminle aranda ne sorun oldu topiktenmiydi diilmiydi bişey bilmiyorum ama öyle ise bile burada O'nada yer var sanada biliyosun dimi?ve ve hakkın varmı böyle bi kişiyle atıştın diye tüm arkadaşlarını yarı yolda bırakmaya hım!?anlamam ben tez et kendini toparla sana üç gün hayır iki hayır bugün artık aramıza dönüyorsun tmm mı?

hem nedemek başarabilecekmiyimde sanmıyorumda yok öle bahanelere sığınmak illede ve illede başarmak için burdayız burdayız diyorum çünkü sende burdasın sanki gelmedinde aramızdan gittin mi sandın?!biz hep söledik adını bi gün birimiz bi gün diğerimiz arada bakıyorum diyosun görmüşssündür bunu bile bile bize dönmezssençeke çeke getiririz biz adamı!

ha gayret tatlım yaaa bak ilk adımı attın işte lütfeeeeeeeeeeeen!

haber geldi ms'ten şüpheleniyolarmış üniversite hastanesine gitceklermiş bakalım ordaki doktorlar ne dicek

ms çok zor bi hastalık biliyosun dimi o kadar desteğe ihtiyacı olcak ki ama inşaallah öle bişi yoktur ama bazen atlatıp iyileşenlerde oluyo kendi gözlerimle birine şahit oldum bi şaiir gençten bir adam ben özel bi kursa gittiğim zamanlar kursumuza kitap tanıtımına gelmişti kendi kitabı ms i şiirlerimle hayallerimle yendim diyodu arkadaşına bunu anlatırsın eğer varsa böle bi durum teselli olur ve fakat muhakkak izi kalıyomuş mümkün mertebe bu durumu öğrenmemesi onun için daha hayıurlı olur gayreti kırılmasın.O ŞAİR'inde tek bacağı aksak kalmış bide göz bebeklerini tam anlamıyla kontrolde tutamıyo sinirler bazen istem dışı devreye girdiğinden gözbebekleri bi büyüyüp bi küçülüyomuş da çok yakın oolmazssa anlaşılacağını sanmıyorum bize hiç öle gelmedi çünkü uzakdan bakıyoduk.

çok cici ayakkabılar heryerede her tipede giden cinsinden ayacıklarınıda çok sevimli göstermiş kıscem de de de de........daha havalı bişeylere ne dersin ayyy gaciyiz ayol biz yakışır havalı şeyler bize bi dene bakalım hem kendin çok beğenceksin hem etraftakiler ayak dediğin böle olur nasılda taşımış ayakkabıyı diycekler hııımm ?

sana cwp werdim canım görmedin herhalde

yaa inş dediğin gibi olur spor alerjili biri için zor biraz ama .VALLAH İ meleğem ben tuvelet sorunumuda ödem olayınıda beşibiyerdeyle atlattım dene bence ama sallaması diil her zaman sölerim sallma artık çaylar çay diil çöptür!BİDE MİĞDEN KALDIRIRSA DAYANABİLİRSEN , bi eline soğuk buz gibi suyu al diğerine sıcak çay üç bardak sıcak çay ama şekersiz dört beş bardak soğuk su bence kesin çıkarsı tuvalete!ahanda buraya yazıyorum bak bi dene ister...öpüldün şeker.

bu ne tevafuktur kalp kalbe karşı tam sana yazdım aa bide ne bakiiiiym şekerparem gelmiş hoşgeldin

nese ben kaçabilirim o zaman madem yalnız kalmıycanız topikde iki kişiniz çünkü uykusuzlukdan gebermek üzereyim gece alakuzum uyutmadı(kızım)yani olsun canı sağolsun
ben gidiyorre kısceler ALLAH'A emanetin mıncırttım yanacıklarınızı bye

Herkese günaydınlarr,
Güzel bir hafta diliyorum herkese.
Esincim tebriklerrr, Allah tamamına erdirsin inşallah, Doğum günün de kutlu olsun.
Blakcat, artık dönnnn lütfen. İllaki diyet konusunda yazmak zorunda değilsin şeker, derdini kederini anlat, içini dök. Bir yerde konu açmışsın, okudum ve çok üzüldüm. Çok kafaya taktığın için belki de başarılı olamadın, lütfen bu kadar kiloyu kafana takma, Allah korusun dermansız bir hastalığa yakalansan daha mı iyi? Sana birşey olsa, kim seni senden daha iyi tedavi edebilir, moral bozmak yok, hayat fani, ömür geçip gidiyor. Bence senin asıl meselen kilo değil, başka problemlerin var, ve sen onları unutmak için kiloya takmış konumdasın. Lütfen kendine değer ver, kendini sev, hayat yaşamaya değer. Senin kıymetini bilmiyolarsa, bırak onları, sen kendi kıymetini bil. Ayyy çok uzun oldu, kızçeler kusura bakmayın.
Geçmişi okuyamadım, hasta olanlara şifa, derdi olanlara deva diliyorum.
Suzicim yine bişeyler olmuş sanırsam, bi bakıp geçmişe geliyomn.
Herkese

haşgeldin canım.yok öyle umut falan yok mok...buradaysan zaten hep umut waar.sende biliyorsun bunu..

bu ne tevafuktur kalp kalbe karşı tam sana yazdım aa bide ne bakiiiiym şekerparem gelmiş hoşgeldin

alayım bari.çok mu kötü tadı..2 gündür tuwalet yok form çayım bittii..bende bittim..dayancak artıkın mide napcez.herşeye dayandı onada dayaıwersin bi zahmet...

ben de her gün 3 4 kere tartılıyorum kendimi tutamıyorum ama artık tartılmamaya karar verdim senin gibi 1 eyülel kadar tartılmıycam inşallah kendimizi tutabilriiz
Ay ben de mi oule yapsam
Adet oldum oruc bitti verilen tum sular geri geldi belki de adetten 77 cikiuorum
Bi oyle bi boyle pskolojim bizuldu
Zaten haftasonu izmitteydik misafirlikte tatli yedim vicdan azabi cekiorum
Bayramda annemlerde birakicakkocis beni yine bi 15 gun
Tartilmasam mi donene kadar diyorum
10 eylulde mi tartilsam hedef koyup
Orada oglanla annem takiliyolar kankalar ben de bol bol yuruyorum yuzuyorum
Ramazan icin istanbula dondum bi 15 gun daha kaldim kg vermedim pis bogazimdan ama kas yaptim
Ranazanda ayani 4 gun once iftarda 75.4 u bile gordum vermesi kolay olur 10 eylil hedef 70 koyup tartilmasam mi
Sk tartilmak mi tartilmamak mi motive eder sizce kizlar???
haber geldi ms'ten şüpheleniyolarmış üniversite hastanesine gitceklermiş bakalım ordaki doktorlar ne dicek
Canim cooook gecmis olaun Allah yardimcisi olsun
Evladinin talihi bahti yuzu suyu hurmetine acisin acil sifalar versin insallah
İcim ezildi uzuntuden evlerden irak yarabbim.. bi an once iyilesir insallah

tatlim giyim tarzina uyuyormudur bilemem ama ben biaz sade ve kaba buldum
Ya babet ya feminen duran topuklulari sevdigimden herhalde
Gunaydin tatlim
Kızlar yemeksepetine üyeyim doğum günüm için bunu hazırlamışlar

[video]http://iyikidogdun.yemeksepeti.com/?u=%7bD0CA0A82-2302-4A69-B30F-949040E96AFE%7d[/video]
İyiki dogmussun canimmm mutlu yillaarrrr

Aferin nisanlina!!!
Evlenince bu performansin devamini diliyorum
Cok mutlu olunn ve bu zamanlarin adini bol boool cikarin
Hersey istediginiz gibi olsun
Bi omur mutlu lun canim

Bu arada gunaydinnnnnnnnnnnnn kizlarrr

Ay bugun kislik alisveris yapiciiiim da nasil yapsam pazar isini karar veremiyorum
Sabah kurmuyolar oglenden sonra..
Bi de bayir cikmak lazim tabi :/

Suziii ne yaptin Canim
İyi misin??
Yazdiklarini okuyorum sinirden kuduruyorum ama bisey de demek istemiyorum kari koca arasina girilmez diye
Ama ne bileyim tatlimya..

[video]http://iyikidogdun.yemeksepeti.com/?u=%7bD0CA0A82-2302-4A69-B30F-949040E96AFE%7d[/video]

bana da farklı versityonu yapılmıştı bir sürü erkek kapıyı çalıyor kap açılınca hepsi hoplayarak iyiki doğdun diye adımı söylüyo slogan gibi hatta eşim uyuyordu sese gelmniş bu kadar erkk kim dogumgununu kutlayan diye

Günaydın canım çok teşekkür ederim Sana kesinlikle katılıyorum Pisiiiicik dön artık

Günaydın canımcım.Teşekkür ederim. Ay inşallah aynı performansı devam eder

Biraz acayip sesleri var zaten. Kaba kaba bi açtım pc nin seside açıkmış güldüm vala

Günaydın kızlar çooook güzel bir gün olsun sizler için

Günaydın şekerr

günaydın canlarım

ayyy çok güzel ya ne yalan söyliyim özendim birazcık ama yaşım küçük

çok güzelmiş ya çok hoş

biliyorum canım çok zor bişey ve malesef arkadaşımın bundan haberi var elimden geldiğince moral vermeye çalışıyorum mesaj atıyorum mesela sen çok iyisin rahat ol bişey çıkmıcak falan diyorum ama biliyorum o da hiç rahat değil :85: o kadar çok dua ediyorum ki inşallah bişey çıkmaz ama olur da çıkarsa inşallah kolay atlatır izi bile kalmaz :85: safiye soymanın oğlunda da varmış bu hastalık o aklıma gelince korkuyorum da bilmiyorum ama içimde güzel bi his var inşallah yanılmam da hiç bişey çıkmaz inşallah sadece tansiyon veya göz bozukluğu gibi bişeydir

Canim cooook gecmis olaun Allah yardimcisi olsun
Evladinin talihi bahti yuzu suyu hurmetine acisin acil sifalar versin insallah
İcim ezildi uzuntuden evlerden irak yarabbim.. bi an once iyilesir insallah

çok sağol canım inşallah

bi de sabah dayanamayıp tartıldım 72.9 çıktı 3 gündür stres sıkıntı bi de dikkat edemedim tatlı falan yedim sonuç bu :85: bakalım cuma ne çıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…