slm nasılsınız kızlar kayıp pisi geldi
aman beni sormayın darmadağınığım. ama arada sizi okuyorum. bir slm yazayım dedim.
eskilerde bayağı dönmüş.
suzi durumuna çok üzüldüm. ama o kocana sakın acıma derim çok çektirdi sana
esin doğum günün kutlu olsun canım. gecende inşallah istediğin gibi geçer yüzükle gelirsin
ababa, secem, kazy, minder, perljam, suzan
nickini hatırlayamadığım için yazmadığım herkese çok slmlar , yeni kızlara da hoşgelmişler
hepinizi çok öptüm kafamı toplayıp tekrar diete başlayabilirsem gelirim mutlaka ama pek umudum yok
haber geldi ms'ten şüpheleniyolarmışüniversite hastanesine gitceklermiş bakalım ordaki doktorlar ne dicek
Kızlaaaar size bir şey danışmak istiyorum.
Ne zamandır topuklu ayakkabı istiyodum ama istediğim modeli bulamıyodum.
Sonunda dün bi alışveriş merkezinde gördüm. Ama kararsız kaldım. Tam aradığım model ama topuğu fazla mı geldi ne bilemedim.
Fotoğraflarını çektim deneyip. bi bakın fikirlerinizi söyleyin hoş mu sizce? almalı mıyım? bu model aslında klasik bi model ama hiçbir yerde bulamıyorum.
Bulmuşken alsam mı bunu? Fiyatı 59 TL.
Eki Görüntüle 487405
Eki Görüntüle 487406
sana cwp werdim canım görmedin herhalde
haşgeldin canım.yok öyle umut falan yok mok...buradaysan zaten hep umut waar.sende biliyorsun bunu..slm nasılsınız kızlar kayıp pisi geldi
aman beni sormayın darmadağınığım. ama arada sizi okuyorum. bir slm yazayım dedim.
eskilerde bayağı dönmüş.
suzi durumuna çok üzüldüm. ama o kocana sakın acıma derim çok çektirdi sana
esin doğum günün kutlu olsun canım. gecende inşallah istediğin gibi geçer yüzükle gelirsin
ababa, secem, kazy, minder, perljam, suzan
nickini hatırlayamadığım için yazmadığım herkese çok slmlar , yeni kızlara da hoşgelmişler
hepinizi çok öptüm kafamı toplayıp tekrar diete başlayabilirsem gelirim mutlaka ama pek umudum yok
yaa inş dediğin gibi olurspor alerjili biri için zor biraz ama .VALLAH İ meleğem ben tuvelet sorunumuda ödem olayınıda beşibiyerdeyle atlattım dene bence ama sallaması diil her zaman sölerim sallma artık çaylar çay diil çöptür!BİDE MİĞDEN KALDIRIRSA DAYANABİLİRSEN , bi eline soğuk buz gibi suyu al diğerine sıcak çay üç bardak sıcak çay ama şekersiz dört beş bardak soğuk su bence kesin çıkarsı tuvalete!ahanda buraya yazıyorum bak bi dene ister... öpüldün şeker.
bu ne tevafukturkalp kalbe karşı tam sana yazdım aa bide ne bakiiiiym şekerparem gelmiş hoşgeldin
Ay ben de mi oule yapsamben de her gün 3 4 kere tartılıyorum kendimi tutamıyorumama artık tartılmamaya karar verdim senin gibi 1 eyülel kadar tartılmıycam inşallah kendimizi tutabilriiz
Canim cooook gecmis olaun Allah yardimcisi olsunhaber geldi ms'ten şüpheleniyolarmışüniversite hastanesine gitceklermiş bakalım ordaki doktorlar ne dicek
tatlim giyim tarzina uyuyormudur bilemem ama ben biaz sade ve kaba buldumKızlaaaar size bir şey danışmak istiyorum.
Ne zamandır topuklu ayakkabı istiyodum ama istediğim modeli bulamıyodum.
Sonunda dün bi alışveriş merkezinde gördüm. Ama kararsız kaldım. Tam aradığım model ama topuğu fazla mı geldi ne bilemedim.
Fotoğraflarını çektim deneyip. bi bakın fikirlerinizi söyleyin hoş mu sizce? almalı mıyım? bu model aslında klasik bi model ama hiçbir yerde bulamıyorum.
Bulmuşken alsam mı bunu? Fiyatı 59 TL.
Eki Görüntüle 487405
Eki Görüntüle 487406
Gunaydin tatlimnese ben kaçabilirim o zaman madem yalnız kalmıycanız topikde iki kişiniz çünkü uykusuzlukdan gebermek üzereyim gece alakuzum uyutmadı(kızım)yani olsun canı sağolsun
ben gidiyorre kısceler ALLAH'A emanetin mıncırttım yanacıklarınızı bye
İyiki dogmussun canimmm mutlu yillaarrrrKızlar yemeksepetine üyeyim doğum günüm için bunu hazırlamışlar
[video]http://iyikidogdun.yemeksepeti.com/?u=%7bD0CA0A82-2302-4A69-B30F-949040E96AFE%7d[/video]
Kızlar yemeksepetine üyeyim doğum günüm için bunu hazırlamışlar
[video]http://iyikidogdun.yemeksepeti.com/?u=%7bD0CA0A82-2302-4A69-B30F-949040E96AFE%7d[/video]
Herkese günaydınlarr,
Güzel bir hafta diliyorum herkese.
Esincim tebriklerrr, Allah tamamına erdirsin inşallah, Doğum günün de kutlu olsun.
Blakcat, artık dönnnn lütfen. İllaki diyet konusunda yazmak zorunda değilsin şeker, derdini kederini anlat, içini dök. Bir yerde konu açmışsın, okudum ve çok üzüldüm. Çok kafaya taktığın için belki de başarılı olamadın, lütfen bu kadar kiloyu kafana takma, Allah korusun dermansız bir hastalığa yakalansan daha mı iyi? Sana birşey olsa, kim seni senden daha iyi tedavi edebilir, moral bozmak yok, hayat fani, ömür geçip gidiyor. Bence senin asıl meselen kilo değil, başka problemlerin var, ve sen onları unutmak için kiloya takmış konumdasın. Lütfen kendine değer ver, kendini sev, hayat yaşamaya değer. Senin kıymetini bilmiyolarsa, bırak onları, sen kendi kıymetini bil. Ayyy çok uzun oldu, kızçeler kusura bakmayın.
Geçmişi okuyamadım, hasta olanlara şifa, derdi olanlara deva diliyorum.
Suzicim yine bişeyler olmuş sanırsam, bi bakıp geçmişe geliyomn.
Herkese
tatlim giyim tarzina uyuyormudur bilemem ama ben biaz sade ve kaba buldum
Ya babet ya feminen duran topuklulari sevdigimden herhalde
Gunaydin tatlim
İyiki dogmussun canimmm mutlu yillaarrrr
Aferin nisanlina!!!
Evlenince bu performansin devamini diliyorum
Cok mutlu olunn ve bu zamanlarin adini bol boool cikarin
Hersey istediginiz gibi olsun
Bi omur mutlu lun canim
bana da farklı versityonu yapılmıştı bir sürü erkek kapıyı çalıyor kap açılınca hepsi hoplayarak iyiki doğdun diye adımı söylüyo slogan gibi hatta eşim uyuyordu sese gelmniş bu kadar erkk kim dogumgununu kutlayan diye
Günaydın kızlar çooook güzel bir gün olsun sizler için
Detayları anlatayım hemen
Aslında gün normal başladı. Dünden yarım kalan işlerimizi hallettik nişan alışverişi için.
Ama bu defa yalnızdık daha keyifliydi kesinlikle. İşimiz bittikten sonra gündüz yemek yedik bi yerde.
Tabi gün içinde yüz kere iyi doğdun sevgilim dedi sevdicek bana
Asıl olay akşam yemeğiydi. Lüks bi restouranta yemeğe gittik. Yemek yerken işte evlenme teklifi etti sevdicek
İnanın ne söylediğini hatırlamıyorumSadece benimle evlenirmisin kısmını duydum.
Bendeee evet dediiim sonra yüzüğü taktı işte doğum günümü kutladı tekrar. Sonra yemeklerimizi yedik.
İLk defa yemek yerken konuşabildik.Keyifli bi yemekti.
Normal bi teklifti ama yinede güzel bişeymiş bu evlenme teklifi işi
Kızlar yemeksepetine üyeyim doğum günüm için bunu hazırlamışlar
ms çok zor bi hastalık biliyosun dimi o kadar desteğe ihtiyacı olcak ki ama inşaallah öle bişi yokturama bazen atlatıp iyileşenlerde oluyo kendi gözlerimle birine şahit oldum bi şaiir gençten bir adam ben özel bi kursa gittiğim zamanlar kursumuza kitap tanıtımına gelmişti kendi kitabı ms i şiirlerimle hayallerimle yendim diyodu arkadaşına bunu anlatırsın eğer varsa böle bi durum teselli olur ve fakat muhakkak izi kalıyomuş mümkün mertebe bu durumu öğrenmemesi onun için daha hayıurlı olur gayreti kırılmasın.O ŞAİR'inde tek bacağı aksak kalmış bide göz bebeklerini tam anlamıyla kontrolde tutamıyo sinirler bazen istem dışı devreye girdiğinden gözbebekleri bi büyüyüp bi küçülüyomuş da çok yakın oolmazssa anlaşılacağını sanmıyorum bize hiç öle gelmedi çünkü uzakdan bakıyoduk.
Canim cooook gecmis olaun Allah yardimcisi olsun
Evladinin talihi bahti yuzu suyu hurmetine acisin acil sifalar versin insallah
İcim ezildi uzuntuden evlerden irak yarabbim.. bi an once iyilesir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?