70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sLm canlarim iyiki dertlerimi anlatacak sizleri bulmussum iyiki varsin arkadaslarim

nasıl doyuyorsun öyle az değil mi
canim ben kendimden fark ettim gündüz cok kacirinca bütün günüm öyle geciyor oruc nedeni ile az yemege alisdigima sevindim artik istesemde yiyemiyorum ben 1 tencere makarnayi tek basima bi ögünde yedigim günleri biliyorum
Kilo veren bütünnnnnnnnn arkadaşlarımı kutluyorum, tebriklerrrr, sizi özledim, inş pc min şarj aleti çabul olur da yanınıza daha rahat uğrarım, öptümmmmmmmmm, beni unutmayın küserim
unutmayiz seker
kızlar yarın pikniğe gidiyoruz börekler kurabiyeler falan of of
yedinmi yedinmi
sen naptin sende mi yedin tatlidan
sağol canım inşallah dedikleri gibi bişey çıkmaz aklıma geldikçe kötü oluyorum bi de bu çocuk polislik sınavına girdi kazandı çok da hevesliydi canım yaa
ayy insallah kötü birsey cikmaz merak ediyoruz tatlim bizide haberdar et gelismelerden :26:
hosgeldin canim aramiza
etmiyorum canim hep bi umutla bekliyorum belki düzelir diye
cok sagol canim insallah düzelir diyorum hem beni hem kendini yipratiyor
cok sagol bebegim önceden cok anlatirdim anneme kalsa cokdan ayril gitsin der onlarda üzülmemi istemiyorlar
ama bende kisisel bozukluk mu var anlamadim gitti onlanda yapamiyorum onsuzda napcam bilmiyorum ya ona okadar alisdim sevgimi aliskanlikmi aciyormuyum bende bilmiyorum sen bizi bu durumlara sokuyorsun diyor kendimi suclu hissediyorum
dogum günü kutlu olsun tatlim nice güzel senelere sevdiceginle bitanem
Off tatlım ya eşin umarım en kısa zamanda aklını başına alır canım sen bize durumlardan haberder et vede buraya yaz içinde tutma
cok tesekkür ederim canim cumartesi 3-4 saat parkda kalmis gece bidaha geldi disarda kalinca baktim takirdamayi birakmiyor niye geldin dedim ne hale getirdin dedi bana bi arkadasla disariya cikmama bile izin vermiyorsun dedi ben onunla görüsmeni istemiyorum adam akilli arkadasmi sanki de dedim arkadasimmi var bi o var arada bulusup kafa dagitigim dedi ailecek gidebilecegimiz arkadas bul ozaman dedim ipsiz sapsiz arkadasilan bulusmasin ben senden birsey istemiyorum sadece huzurlugu olalim aklimiza süpheleri sokma ozaman dedim
canım hep aklımdasın
inşallah herşey yoluna girer

doğum günün kutlu olsun canım
mutlu yıllar
uzun uzun konusduk benim sana deger verdigimin 3 de 1 ini bana versen huzurumuzu bozak seylerden uzak dursan dedim bilmiyorum canim ya insallah allah hakkimizda hayirlisini versin cok sagol canim
yine kiyamadim zaten onada oluruna birakdim canim sagol tatlim
bizim canımız sıklmıyor tatlım..herzaman dertlerini dinlemeye hazırız..sen yeter ki mutlu ol..
cok sagol canim benim
cok sagol tatlim iyiki varsiniz
hic sorma betülüm ya bende üzüldüm o durumlara geldik diye ne istedigimide bilmiyorum herhalde karimankarisik bir durumdayim
ayy pisim yaa seni cok özledim ama ben arkadasim benim onlan da yapamiyorum onsuzda pisim 10 senedir mücadele verdim hep evliligime halen daha parcalari toplamaya calisiyorum
cok güzel ayakkabilar canim bence topuklu ama topuklu ayakkabilarda pek bi zarif gösteriyor insani
hem rahatsiz edecek zor yürüyecegin ayakkabilara benzemiyorlar
ayy cok sevindim esincim canim benim allah mutlugunuzu daim etsin
Kızlar yemeksepetine üyeyim doğum günüm için bunu hazırlamışlar

[video]http://iyikidogdun.yemeksepeti.com/?u=%7bD0CA0A82-2302-4A69-B30F-949040E96AFE%7d[/video]
cok hos yapmislar gercekden kac yasina girdin bebem
bende dert bitmiyorki canim ya
beni sanki tartilmak daha cok motive ediyor ama bazen ters de tepebilir ben haftaici hergü tartiliyorum bi haftasonlari tartilmiyorum canim tabii uzun zaman tartilmayip güzel bir rakam gördügünde daha bi mutlu eder :26:
Suziii ne yaptin Canim
İyi misin??
Yazdiklarini okuyorum sinirden kuduruyorum ama bisey de demek istemiyorum kari koca arasina girilmez diye
Ama ne bileyim tatlimya..
cok sagol canim benim beni düsündügün icin devam ediyoruz bakalim nereye kadar nezaman a kadar bilmiyorum

Saol tatlışım Ben 23ü bitirdim şimdiiik. 24 e adım attık yaşlandım ya

Sen nasılsın beybi ? Düzeldin mi biraz? Geldiimi eve kociş?

sLm canlarim iyiki dertlerimi anlatacak sizleri bulmussum iyiki varsin arkadaslarim

yedinmi yedinmi

ayy insallah kötü birsey cikmaz merak ediyoruz tatlim bizide haberdar et gelismelerden :26:

yedim malesef ama inceydi zaten bütün gün toplamda 7-8 dilim yedim
sen de iyi ki varsın canımmm
inşallah canım haber aldığım an buraya yazıcam

sanada günaydın düşman suzi hadi bakalım haftan hayırlı olsun bol kalorisiz(li) günler cuma görüşelim
sanada günaydin tatlim düsman suziden kork sen gümbür gümbür geliyorum bu sefer
iyimis tarti
Günaydın kızlar çooook güzel bir gün olsun sizler için
insallah canim cok sagol
nezaman belli olacak canim arkadasinin tahlileri :26:
bi de sabah dayanamayıp tartıldım 72.9 çıktı 3 gündür stres sıkıntı bi de dikkat edemedim tatlı falan yedim sonuç bu :85: bakalım cuma ne çıkcak
su dönemi bi atlatsan belirsizlik gecse bi belki yine düzene girersin canim ya

yedinmi yedinmi

nezaman belli olacak canim arkadasinin tahlileri :26:

su dönemi bi atlatsan belirsizlik gecse bi belki yine düzene girersin canim ya

bugün üniversiteye gitcekler diye biliyodum ama belli değilmiş daha ben de bilmiyorum ki :26:

inşallah canım ya sağ salim geçsin şu dönem de gerisi gelir

Saol tatlışım Ben 23ü bitirdim şimdiiik. 24 e adım attık yaşlandım ya

Sen nasılsın beybi ? Düzeldin mi biraz? Geldiimi eve kociş?
ne yaslanmasi fistik ya güzel yaslardin onlar bana bak 30 oldum ruhum ama daha 17 de
geldi canim konusmaya calisdim sakin sakin uzuncana anladimmi bilmem insallah onda anlar
bak bende yemedim normalde duramayan ben cumartesi iftara daveetliydik kadin tiramisu yapmis tulumba vardin tatli olarak (tulumbasiz duramam) herkese verdi bana sen yemedin bu tabakda senin dedi elline saglik teyibe abla ama dissim agriyo dedim
dedim demezsine icimde gitti ama sonra yemedim diye daha da bi mutlu oldum

dünde annem baklava almis birsürü cesit cesit bakmadim 1 tane bile yemedim

cuma günü 74.0 din bugün 73.1 olmussum bu sefer olacak insallah

şuan 4kaşık pilaw we 2tane içli köfte yedim.akşama kafkas kebabı yicem.yarında kuzu kawurma.sonra bayrama kadar sıkcam kendimi.şuan 64buçuk kilo oldum zaten...

canım harikasın ya ben de dayanamam tulumbaya ne yalan söyliyim 1 tane de olsa yerdim heralde çok iyi gidiyosun maşallah bu sefer olcak bu akşam iftara davetliyiz ne yemek olacağını da bilmiyorum ama gün içinde az yemeye çalışcam akşam bi sürpriz olmasın diye

Günaydın kızlaar

Akşam arkadaşımla dışarı çıkıcaz nolur nolmaz diye birazcık karpuz yiyorum şimdi onun dışında birşey yemiyim dedim dün de eve geç gelince jillianı yapamadım bugün 2 kere yaparım edim bakalım cuma kaç çıkıcaz

Sen maşallah gençsin genç Benim içim geçti artık

Hadi inşallah anlamıştır tatlım. Allah huzur versin evinize artık

EsinCimmm hayırlısı olsunn tatlımm.
Teklifte alınmışşşş süperr:119:
Geçmiş doğum gününde kutlu olsun bu arada.

Saol Dileğimmmmmmm

Aldık bakalım. Bide nişanı başımızdan savabilirsek süper rahatlıcam

bugün üniversiteye gitcekler diye biliyodum ama belli değilmiş daha ben de bilmiyorum ki :26:

inşallah canım ya sağ salim geçsin şu dönem de gerisi gelir
hadi hayirli saglikli haberlerle gelsinler insallah canim
şuan 4kaşık pilaw we 2tane içli köfte yedim.akşama kafkas kebabı yicem.yarında kuzu kawurma.sonra bayrama kadar sıkcam kendimi.şuan 64buçuk kilo oldum zaten...
merak ettim kafkas kebabini ekmek yemezsen yaninda birsey olmaz herhalde canim :26:
EsinCimmm hayırlısı olsunn tatlımm.
Teklifte alınmışşşş süperr:119:
Geçmiş doğum gününde kutlu olsun bu arada.
amanennn dilegim gözükmüs nabersin fistik
benim tabaklari hep kendim doldurdum ben katarim diye öyle olunca daha iyi oluyor yoksa dolduruyorlar yemegi tabakda da birakmak istemiyorsun :18:
bu aralar iyi gidiyorum ne hikmetse ama dahada mutlu oluyorum yedimmi zaten morelim bozuluyor bi kac gündür kendi kendime seviniyorum
insallah güzel rakam görürüz cuma günü canim
amin canim cok sagol tatlim

inşallah canım çok sağol

öylesi daha iyi ya annem yine çikolata almış kavga ettik bu sefer inadına mı yapıyosun diye kızdım yemicem bu defa yeter artık kahvaltı ettim şimdi annemi protesto etmek için 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir yedim kalktım pişman oldu ohh canıma değsin

Son düzenleme:
cumartesinden beri yediklerimi yazmadim simdi yine yazmamazlik yaparsam sallarim aklima kaldiklari yazayim :

cumartesi: ay unuttum bile :44:

sabah: 1seftali yemisdim herhalde

öglen: 2 tabak corba ictim

ara olarakda 2 erik yemisdim sanirsam hay menüye bak hep sanirsam sanirsam

aksam iftara davetliydik simdi sacimi oksalayabilirsiniz kedi gibi dilek oksaliyormusun beni

1 tabak corba
salata
1 kepce nohut yemegi ( dilek bak senin dedigin gibi suyunu icmedim dökdüm yemegin suyunu )
1 tavuk budu
karpuz
tatli yok 1 tane hurma attim agzima onlar tiramisularini yerken

dün:

1 yumurtayla kizarilmis ekmek salam peynir
ara: 2-3 üzüm 1 seftali
aksam: 1 tabak corba
1 tabakda yesil fasulye yemegi
onlar baklavalari götürürken ben karpuz 2-3 üzüm yedim

ve cumadan buyana 900 gramm gitmis ayy cok mutluyum ya kendimle

benim annem de öyle babamda aslinda cok israr ediyor kizlar bahane etme diye diye hep beni uyarmislardin biraz oyun oyniycam bundan sonra migdem agriyor dokaniyor disim agriyor diycem yoksa zayifliycam dedinmi aman bir günden nolcak sanki diyorlar bugün ye yarin yeme vs cikolata yüzümde sivilci cikariyor anne sonra okulda benlen dalga gecerler desen

çok mantıklıymış ya bi deniyim bunu ama sivilce yapmadığını biliyo dişim ağrıyo diyim ben pek yalan da sayılmaz hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…