sLm canlarim iyiki dertlerimi anlatacak sizleri bulmussum iyiki varsin arkadaslarim
canim ben kendimden fark ettim gündüz cok kacirinca bütün günüm öyle geciyor oruc nedeni ile az yemege alisdigima sevindim artik istesemde yiyemiyorum ben 1 tencere makarnayi tek basima bi ögünde yedigim günleri biliyorum
hep bi umutla bekliyorum belki düzelir diye
önceden cok anlatirdim anneme kalsa cokdan ayril gitsin der onlarda üzülmemi istemiyorlar
ama bende kisisel bozukluk mu var anlamadim gitti onlanda yapamiyorum onsuzda napcam bilmiyorum ya ona okadar alisdim sevgimi aliskanlikmi aciyormuyum bende bilmiyorum sen bizi bu durumlara sokuyorsun diyor kendimi suclu hissediyorum
cumartesi 3-4 saat parkda kalmis gece bidaha geldi disarda kalinca baktim takirdamayi birakmiyor niye geldin dedim ne hale getirdin dedi bana bi arkadasla disariya cikmama bile izin vermiyorsun dedi ben onunla görüsmeni istemiyorum adam akilli arkadasmi sanki de dedim arkadasimmi var bi o var arada bulusup kafa dagitigim dedi ailecek gidebilecegimiz arkadas bul ozaman dedim ipsiz sapsiz arkadasilan bulusmasin ben senden birsey istemiyorum sadece huzurlugu olalim aklimiza süpheleri sokma ozaman dedim
iyiki varsiniz
karimankarisik bir durumdayim
arkadasim benim onlan da yapamiyorum onsuzda pisim 10 senedir mücadele verdim hep evliligime halen daha parcalari toplamaya calisiyorum
hem rahatsiz edecek zor yürüyecegin ayakkabilara benzemiyorlar
kac yasina girdin bebem
devam ediyoruz bakalim nereye kadar nezaman a kadar bilmiyorum
nasıl doyuyorsun öyle az değil mi
unutmayiz sekerKilo veren bütünnnnnnnnn arkadaşlarımı kutluyorum, tebriklerrrr, sizi özledim, inş pc min şarj aleti çabul olur da yanınıza daha rahat uğrarım, öptümmmmmmmmm, beni unutmayın küserim
yedinmi yedinmikızlar yarın pikniğe gidiyoruz börekler kurabiyeler falan of of
sen naptin sende mi yedin tatlidanherkese merhaba kızlar..çikolatalı milföyler yapıyorum akşama.yermiyim nasip orası akşama bağlı.en azından 1 tane yerim..fındığıda dün bitirdim yarım kilo wardı.yetti artık dedim ya şimdi bit yada seni hergün yicemdedim.bitirdim.artıkın yokkk.. pazartesiye kadar çok sıkıyorum kendimi çünkü arkadaşıma gitcem yemeğe we kafkas kebabı yapacakmış bayılırım mutlaka yicem o zamana kadar ne werirsem kar...öpüldünüz..herkesin yorumunu okuyamıyorum o yüzden herkese cwp yazamıyorum kusura kalmayın..mağlum bebeler war
ayy insallah kötü birsey cikmaz merak ediyoruz tatlim bizide haberdar et gelismelerden :26:sağol canım inşallah dedikleri gibi bişey çıkmazaklıma geldikçe kötü oluyorum bi de bu çocuk polislik sınavına girdi kazandı çok da hevesliydi canım yaa
hosgeldin canim aramizakızlar yazdıklarınızı yaptıklarınızı okudum bende 76 kiloyum hem mutlu oldum hem şevke geldim şöyle uzuktan uzağa bende sizleri takip etcem bakalım bende zayıflamak isteyipte yavaş yavaş kilo verenlerindenim hayırlısı bakalım herkese iyi geceler
etmiyorum canimcanım gayet güzel olmuş
çok verimli bir gün geçirmişsin
etme hayatım isyan falan çok güçlü olman lazım şimdi
her zamankinden daha fazla inançlı olman lazım
ayakta durman lazım ki bütün bunlarla başa çıkabilesin
cok sagol canim insallah düzelir diyorum hem beni hem kendini yipratiyorben çok üzüldüm.evliliğinizin sonu iyi görünmüyor.gayret,belki eşiniz düzelir....umarım.......
bana gelince orucumu 2 gün karpuz,az peynirle açtım,sahuru aynı.bağırsaklar bozulunca:))dün az peynir,3 çubuk galeta,2 biber ve biraz da omlet yeim.12 gibi bir kase mercimk çorbası,1 gibi 1neskafe ve bir avuç çerezle de sahur yaptım.kilom mu.....AYNI.............ilginç.sabah ile akşam arası 1 kilooynuyor.tuvalete hiç gitmeden...anlamadım.dün akşam74.1.şimdi:74.4....Allah'ımmmmmm 70 kiloyu ne zaman görücem?
2 gün sonrada hesapta olmayan bi yolculuğa çıkıcam,düğünde varmış.doğum öncesi elbiselerim olmuyor,masrafa da girmek istemiyorum.bu yolculuk da tüm planlarımı altüst etti.eşime küstüm 1 haftadır,gidicem dedim aileme,adam sazan misali atladı.aslında bu sabah 6.45 uçağıyla gidicektim,dün iftardan sonra gidince ofis kapanmıştı,erteledik saliya.adam,hiççç sormadı,neden,ya da gitme...bilet almaya giderken bi araba kullanışı vardıki sormayın.kapanmadan yetişmek için bastı da bastı.üzülüyorum bu tavrına gitme demesini beklerdim....
cok sagol bebegimsuzimmm kiyamam sanaAllah hakkinizda hayirlisini nasip etsin,kocani da hidayete erdirsin canim kendinden baska herkesi dusunmeyi birak artik..ailen de senin icin her zaman mutlu olmani ister,mutsuzsan sirf onlari uzmemek icin devam etme..onlar da muhakkak ki anlayacaklardir,yasadigin sikintilarini anlattigin zaman..belki esin gercekler ayyuka cikinca boyle davranmayi birakacak..nereye kadar boyle gidecek,bence icinde saklama olan biteni..
ama bende kisisel bozukluk mu var anlamadim gitti onlanda yapamiyorum onsuzda napcam bilmiyorum ya ona okadar alisdim sevgimi aliskanlikmi aciyormuyum bende bilmiyorum sen bizi bu durumlara sokuyorsun diyor kendimi suclu hissediyorum
dogum günü kutlu olsun tatlim nice güzel senelere sevdiceginle bitanemGünaydın kısçeler. Ben bugün gene dışarıda perişan olcam sanırım
Akşamda sevdicekle yemek yemeye gidiceğiz.Evlenme teklifi alıcam sanırsam :26:
Doğum günü bekledi diye düşünüyorum.Bugün doğum günüüüüüüüüüm
Aldım şeker hiç içime sinen bişey olmadı hiç tarzımda değil. Ama kimsenin suçu yok.O kadar yer gezdik hiç bi yerde bişey yok.
Çok şanssızdım dün ya ayakkabı bulamadım bugün bakıcam sevdicekle.
Foto yok şuan elimde şeker.Elbise biraz büyük bugün ölçü alcaklar o zaman çekmeye çalışırım.
Off suzim yaa. Sen böyle şeyler yazınca bütün gün aklımdan çıkmıyosun kiii..
Canım nasıl olmasını istiyorsan öyle olur umarım. Kurtulunca rahat olacaksan gerçekten.Ben senin için dua edicem
Aldım şeker en kısa zamanda çekip yüklerim inşallah. Bugün ayakkabıda bakayım da hepsi bir aradan çıksın.
cok tesekkür ederim canimOff tatlım ya eşin umarım en kısa zamanda aklını başına alır canım sen bize durumlardan haberder et vede buraya yaz içinde tutma
uzun uzun konusduk benim sana deger verdigimin 3 de 1 ini bana versen huzurumuzu bozak seylerden uzak dursan dedim bilmiyorum canim ya insallah allah hakkimizda hayirlisini versin cok sagol canimcanım hep aklımdasın
inşallah herşey yoluna girer
doğum günün kutlu olsun canım
mutlu yıllar
yine kiyamadim zaten onada oluruna birakdim canim sagol tatlimhava bugün biraz rahatladı burada yağmur rüzgar istanbuluma o kadar yakışıyorkinazlı istanbulum benim türkiyemin gelin kızı canım istanbulum.KOCİŞİM sevmesede uyuşamadığımız tek mesele ben istanbulumu çok seviyorum oysa gidicez buralardan diyor neyse mecburen kociş nerde biz ordada aaaaaahhhhh istanbul ah!
ESİNİM dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene!
SUZİİİİİİM!ALLAH'DAN hayırlısını iste annem biraz oluruna bırak bakalım nolcak hıım?GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER!
sahurumu iftarımı yazıym...iftar birkepçe ayran çorbası,birservis kaşığı tavuk pilav,iki dilim fırın patates
sahur iki dilim esmer ekmek iki parça kaşar peynir iki çatal çöklelek iki üç çatal kahvaltılık kırmızı biber dört zeytin
ikibuçuk litre su
nasıl kızlar ?
cok sagol canim benimbizim canımız sıklmıyor tatlım..herzaman dertlerini dinlemeye hazırız..sen yeter ki mutlu ol..
cok sagol tatlim
inşallah canlarım çok sağolun haber bekliyorum yarın başka doktor bakcak ama ümitliyim inşallah bişey çıkmıcak
canım benim çok iyi yapmışsın beter olsun pisliknasıl laf o tabi ki anlatıcaksın derdini
hic sorma betülüm ya bende üzüldüm o durumlara geldik diye ne istedigimide bilmiyorum herhaldecanım benim tabii ki gelip anlatcaksın buraya..
biz her zaman senin yanındayız kendini sakın yalnız hissetme
eşine de hem üzülüyorum hem hak etti diyorum anlamadım ne hissettiğimiAllah hidayet versin ona inşallah
[/B]
ayy pisim yaa seni cok özledim ama benslm nasılsınız kızlar kayıp pisi geldi
aman beni sormayın darmadağınığım. ama arada sizi okuyorum. bir slm yazayım dedim.
eskilerde bayağı dönmüş.
suzi durumuna çok üzüldüm. ama o kocana sakın acıma derim çok çektirdi sana
esin doğum günün kutlu olsun canım. gecende inşallah istediğin gibi geçer yüzükle gelirsin
ababa, secem, kazy, minder, perljam, suzan
nickini hatırlayamadığım için yazmadığım herkese çok slmlar , yeni kızlara da hoşgelmişler
hepinizi çok öptüm kafamı toplayıp tekrar diete başlayabilirsem gelirim mutlaka ama pek umudum yok
cok güzel ayakkabilar canim bence topuklu ama topuklu ayakkabilarda pek bi zarif gösteriyor insaniKızlaaaar size bir şey danışmak istiyorum.
Ne zamandır topuklu ayakkabı istiyodum ama istediğim modeli bulamıyodum.
Sonunda dün bi alışveriş merkezinde gördüm. Ama kararsız kaldım. Tam aradığım model ama topuğu fazla mı geldi ne bilemedim.
Fotoğraflarını çektim deneyip. bi bakın fikirlerinizi söyleyin hoş mu sizce? almalı mıyım? bu model aslında klasik bi model ama hiçbir yerde bulamıyorum.
Bulmuşken alsam mı bunu? Fiyatı 59 TL.
Eki Görüntüle 487405
Eki Görüntüle 487406
hem rahatsiz edecek zor yürüyecegin ayakkabilara benzemiyorlar
ayy cok sevindim esincim canim benim allah mutlugunuzu daim etsinDetayları anlatayım hemen
Aslında gün normal başladı. Dünden yarım kalan işlerimizi hallettik nişan alışverişi için.
Ama bu defa yalnızdık daha keyifliydi kesinlikle. İşimiz bittikten sonra gündüz yemek yedik bi yerde.
Tabi gün içinde yüz kere iyi doğdun sevgilim dedi sevdicek bana
Asıl olay akşam yemeğiydi. Lüks bi restouranta yemeğe gittik. Yemek yerken işte evlenme teklifi etti sevdicek
İnanın ne söylediğini hatırlamıyorumSadece benimle evlenirmisin kısmını duydum.
Bendeee evet dediiim sonra yüzüğü taktı işte doğum günümü kutladı tekrar. Sonra yemeklerimizi yedik.
İLk defa yemek yerken konuşabildik.Keyifli bi yemekti.
Normal bi teklifti ama yinede güzel bişeymiş bu evlenme teklifi işi
cok hos yapmislar gercekdenKızlar yemeksepetine üyeyim doğum günüm için bunu hazırlamışlar
[video]http://iyikidogdun.yemeksepeti.com/?u=%7bD0CA0A82-2302-4A69-B30F-949040E96AFE%7d[/video]
bende dert bitmiyorki canim yaHerkese günaydınlarr,
Güzel bir hafta diliyorum herkese.
Esincim tebriklerrr, Allah tamamına erdirsin inşallah, Doğum günün de kutlu olsun.
Blakcat, artık dönnnn lütfen. İllaki diyet konusunda yazmak zorunda değilsin şeker, derdini kederini anlat, içini dök. Bir yerde konu açmışsın, okudum ve çok üzüldüm. Çok kafaya taktığın için belki de başarılı olamadın, lütfen bu kadar kiloyu kafana takma, Allah korusun dermansız bir hastalığa yakalansan daha mı iyi? Sana birşey olsa, kim seni senden daha iyi tedavi edebilir, moral bozmak yok, hayat fani, ömür geçip gidiyor. Bence senin asıl meselen kilo değil, başka problemlerin var, ve sen onları unutmak için kiloya takmış konumdasın. Lütfen kendine değer ver, kendini sev, hayat yaşamaya değer. Senin kıymetini bilmiyolarsa, bırak onları, sen kendi kıymetini bil. Ayyy çok uzun oldu, kızçeler kusura bakmayın.
Geçmişi okuyamadım, hasta olanlara şifa, derdi olanlara deva diliyorum.
Suzicim yine bişeyler olmuş sanırsam, bi bakıp geçmişe geliyomn.
Herkese
beni sanki tartilmak daha cok motive ediyor ama bazen ters de tepebilir ben haftaici hergü tartiliyorum bi haftasonlari tartilmiyorum canim tabii uzun zaman tartilmayip güzel bir rakam gördügünde daha bi mutlu eder :26:Ay ben de mi oule yapsam
Adet oldum oruc bitti verilen tum sular geri geldi belki de adetten 77 cikiuorum
Bi oyle bi boyle pskolojim bizuldu
Zaten haftasonu izmitteydik misafirlikte tatli yedim vicdan azabi cekiorum
Bayramda annemlerde birakicakkocis beni yine bi 15 gun
Tartilmasam mi donene kadar diyorum
10 eylulde mi tartilsam hedef koyup
Orada oglanla annem takiliyolar kankalar ben de bol bol yuruyorum yuzuyorum
Ramazan icin istanbula dondum bi 15 gun daha kaldim kg vermedim pis bogazimdan ama kas yaptim
Ranazanda ayani 4 gun once iftarda 75.4 u bile gordum vermesi kolay olur 10 eylil hedef 70 koyup tartilmasam mi
Sk tartilmak mi tartilmamak mi motive eder sizce kizlar???
Canim cooook gecmis olaun Allah yardimcisi olsun
Evladinin talihi bahti yuzu suyu hurmetine acisin acil sifalar versin insallah
İcim ezildi uzuntuden evlerden irak yarabbim.. bi an once iyilesir insallah
cok sagol canim benim beni düsündügün icinSuziii ne yaptin Canim
İyi misin??
Yazdiklarini okuyorum sinirden kuduruyorum ama bisey de demek istemiyorum kari koca arasina girilmez diye
Ama ne bileyim tatlimya..