70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merak ettim kafkas kebabini ekmek yemezsen yaninda birsey olmaz herhalde canim :26:
canım önce patates rendelenip tuzlu suda 1 saat bekletiliyor.sonra kızartılıyor..üzerine süzme yoğurtla sos konuluyor.onun üzerinede jülyen doğranmış et soteleniyor..bu..dikkat etmeyi geç dün regl oldum.we ne hikmet ben 64.50 oldum.yedimde zaten

slm kk dan bir geçerken uğrayayım selam vereyim dedim suzi ve diğer tanımadığım ve yolu bu topikte buluşmuş yeni arkadaşlara.
umarım moral ve motivasyonunuz tam ve hayallerinize gerçekleştirmek için kararlı ve emin adımlarla ilerliyosunuzdur.
suzi görüşmeyeli nasılsın canım bedenen ve ruhen umarım eskisinden daha iyisindir.

kulağa çok hoş geliyo ya baya da lezzetlidir o şimdi

merhabaaaa

en azimli grubuz biz harika olcaz
nazarım değmez ama yinede maşallah demeyi ihmal etmeyeyim.
ben bu topikten geçen sene kendimi mezun ettim tüm gelen yoğun baskı ve ısrarlara dayanamayıp asla geri dönmedim güzel dostluklar ve sonsuz motivasyonlu günler geçirdim burda enaz siz kadar. çoğu zaman topiğe girip şifre yazmaya üşendiğimden günler haftaları haftalar ayları kovaladı ve bugün geldi. tilkinin dönüp dolaşacağı yer misali yine burdayım.tabi amacım kilo verme motivasyon olayı falan değil sadece geçmiş dostlar ve gelecek arkadaşlara bir selam vermek

heheh gerçi annem yalan söylediğimi anlar ama ciddiyetimi de görmüş olur en azından
evet kararliyiz :13:senide üniye citir olarak gönderecez
anladim canim iskender kebapa benziyo patatesli sagol canim reglden canim ben regl oldummu bazen +2 kilo bile oynuyor
amanennn yesim gelmis hosgelmis
gittinizmi canim izine bu sene kocisin yine yastigini özledimmi
iyi diyelim iyi olalim tatlim cok sagol

iyi etmissin yesimcin cok sevindim seni yine görmeye

mezun olan birini görmek ne güzel o şekilde geri dönmediğin iyi olmuş ne uğraşcan bi daha boşver kaç kilosun acep

evet kararliyiz :13:senide üniye citir olarak gönderecez

çok şanslıyım ya iyi ki varsınız çıtır olmaya az kaldııı hadi eller havayaa hobaaa

iyiki sende varsin tatlim resimde isteriz fotoda isteriz üniye gidigin ilk gününden

olacak olacak güzel olacak hoppa

amanennn yesim gelmis hosgelmis
gittinizmi canim izine bu sene kocisin yine yastigini özledimmi
iyi diyelim iyi olalim tatlim cok sagol
hoşbulduk. ay bu yastık olayı neydi unuttum valla.yani sen deyince hatırladımda ayrıntısını unuttum. yaşladımda geldim

iyi etmissin yesimcin cok sevindim seni yine görmeye
bende sevindim sizleri ve yeni arkadaşları gördüğüm için.valla biraz üşengeçliğimden birazda kendi allak bullak psikolojimden buralara uğrayamadım.daha öncede dedimya bazen yanlız kalmak sanalda olsa uzak kalmak istiyorum dünyadan.söz vermiyorum ama belki bundan sonra sık olmasada arada uğrarım buralara.

kimse mezun etmeyince ben oldum bu topike geldiğimde 71 kiloydum sanırım.ayrıldığımda 58 kiloydum.tabi ayrıldıktan sonra kilo aldım istediğimi yiyerek kilo aldım şuan 60 lı kiloların başlarında olmam lazım.kendimi gereksiz besinlerden uzak tuttuğum sürece hızla kilo veren biriyim.sizlerin aksine yemek yiyen yemek seven ay şuda olsaydı ay gözümün önünden bu geçiyo diyen biri değilim.ama ona rağmen kilo sorunum var buda çocukluk dönemimdeki kilo sorunumdan kaynaklı sanırım.

Son düzenleme:
iyiki sende varsin tatlim resimde isteriz fotoda isteriz üniye gidigin ilk gününden

olacak olacak güzel olacak hoppa

tamamdır ilk gün foto çekinip koycam :118:

üzülmeee o kadar kiloyu vermişsin 1-2 kilocuk bişey olmaz hem yeme konusunda çok avantajlısın

aslinda bende de cok unutkanlik var sadece sevdigim insanlari unutmuyorum demekki yoksa yoksa ne yedim ne ictim ertesi gün unutuyorum
birde sana diyordum ya cok konussan kadin var yanimda diye onu soracak olursan oda yanimda halen cok konusuyor
bendede tam tersi canim ya birileriyle konusamazsam deliririm herhalde önceden önüme geleni yerdim simdi buraya yaziyorum sagolsun kizlarda beni dinliyorlar
gel tabii canim senlen sohbet etmek bile cok güzel oluyor

saol canım unutmadığın için
benimde hafızam kötü ayrıntıları genelde unututurum.galiba eşim yastığımı özledim deyip gitmişti dimi geçen sene ama bu sene hala yanımda kısmetse beraber döneceğiz evimize.
göz gezdirdiğim kadarıyla eşinle olan sorunların hala devam etmekte.rahmetli babamın bi lafı vardı.ben kadın olsam 3 aydan fazla saklamam bi adamı.adamların kahrı çekilmez derdi bence sende bunu bi düşün.ki beni azçok biliyor ve hatırlıyosan ben bu tarz iddaalı yorumlarda bulunmam.evliğinizi kurtarın edin evladınız var vs der dururum.ama bazı sorunlar zamanla geçmiyor giderek çoğalıyorsa mutsuz olmanın manası yok.senin mutsuzluğun önce evladının sonra ailenin mutsuzluğu demek.geçmişteki hatalarının yükünü sırtında taşıma bence.evladınız için kendinizi yıpratmadan bir orta yol bulun bence :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…