canım önce patates rendelenip tuzlu suda 1 saat bekletiliyor.sonra kızartılıyor..üzerine süzme yoğurtla sos konuluyor.onun üzerinede jülyen doğranmış et soteleniyor..bu..dikkat etmeyi geç dün regl oldum.we ne hikmet ben 64.50 oldum.yedimde zatenmerak ettim kafkas kebabiniekmek yemezsen yaninda birsey olmaz herhalde canim :26:
canım önce patates rendelenip tuzlu suda 1 saat bekletiliyor.sonra kızartılıyor..üzerine süzme yoğurtla sos konuluyor.onun üzerinede jülyen doğranmış et soteleniyor..bu..dikkat etmeyi geç dün regl oldum.we ne hikmet ben 64.50 oldum.yedimde zaten
slmkk dan bir geçerken uğrayayım selam vereyim dedim suzi ve diğer tanımadığım ve yolu bu topikte buluşmuş yeni arkadaşlara.
umarım moral ve motivasyonunuz tam ve hayallerinize gerçekleştirmek için kararlı ve emin adımlarla ilerliyosunuzdur.
suzi görüşmeyeli nasılsın canım bedenen ve ruhen umarım eskisinden daha iyisindir.
merhabamerhabaaaa
merhabamaşallah çizelgelerinize baktımda yeni 70-79 cular büyük başarılara imza atmışlar.inşallah hep böyle kararlı ve formda kalırsınız
nazarım değmez ama yinede maşallah demeyi ihmal etmeyeyim.en azimli grubuz biz harika olcaz
evet kararliyiz :13:senide üniye citir olarak gönderecezhehehgerçi annem yalan söylediğimi anlar ama ciddiyetimi de görmüş olur en azından
anladim canim iskender kebapa benziyo patateslicanım önce patates rendelenip tuzlu suda 1 saat bekletiliyor.sonra kızartılıyor..üzerine süzme yoğurtla sos konuluyor.onun üzerinede jülyen doğranmış et soteleniyor..bu..dikkat etmeyi geç dün regl oldum.we ne hikmet ben 64.50 oldum.yedimde zaten
amanennn yesim gelmis hosgelmisslmkk dan bir geçerken uğrayayım selam vereyim dedim suzi ve diğer tanımadığım ve yolu bu topikte buluşmuş yeni arkadaşlara.
umarım moral ve motivasyonunuz tam ve hayallerinize gerçekleştirmek için kararlı ve emin adımlarla ilerliyosunuzdur.
suzi görüşmeyeli nasılsın canım bedenen ve ruhen umarım eskisinden daha iyisindir.
nazarım değmez ama yinede maşallah demeyi ihmal etmeyeyim.
ben bu topikten geçen sene kendimi mezun ettim tüm gelen yoğun baskı ve ısrarlara dayanamayıp asla geri dönmedimgüzel dostluklar ve sonsuz motivasyonlu günler geçirdim burda enaz siz kadar. çoğu zaman topiğe girip şifre yazmaya üşendiğimden günler haftaları haftalar ayları kovaladı ve bugün geldi. tilkinin dönüp dolaşacağı yer misali yine burdayım.tabi amacım kilo verme motivasyon olayı falan değil sadece geçmiş dostlar ve gelecek arkadaşlara bir selam vermek
nazarım değmez ama yinede maşallah demeyi ihmal etmeyeyim.
ben bu topikten geçen sene kendimi mezun ettim tüm gelen yoğun baskı ve ısrarlara dayanamayıp asla geri dönmedimgüzel dostluklar ve sonsuz motivasyonlu günler geçirdim burda enaz siz kadar. çoğu zaman topiğe girip şifre yazmaya üşendiğimden günler haftaları haftalar ayları kovaladı ve bugün geldi. tilkinin dönüp dolaşacağı yer misali yine burdayım.tabi amacım kilo verme motivasyon olayı falan değil sadece geçmiş dostlar ve gelecek arkadaşlara bir selam vermek
evet kararliyiz :13:senide üniye citir olarak gönderecez
iyiki sende varsin tatlimmezun olan birini görmek ne güzelo şekilde geri dönmediğin iyi olmuş ne uğraşcan bi daha boşver kaç kilosun acep
çok şanslıyım ya iyi ki varsınızçıtır olmaya az kaldııı hadi eller havayaa hobaaa
hoşbulduk. ay bu yastık olayı neydi unuttum valla.yani sen deyince hatırladımda ayrıntısını unuttum.amanennn yesim gelmis hosgelmis
gittinizmi canim izinebu sene kocisin yine yastigini özledimmi
iyi diyelim iyi olalim tatlim cok sagol
bende sevindim sizleri ve yeni arkadaşları gördüğüm için.valla biraz üşengeçliğimden birazda kendi allak bullak psikolojimden buralara uğrayamadım.daha öncede dedimya bazen yanlız kalmak sanalda olsa uzak kalmak istiyorum dünyadan.söz vermiyorum ama belki bundan sonra sık olmasada arada uğrarım buralara.iyi etmissin yesimcincok sevindim seni yine görmeye
kimse mezun etmeyince ben oldummezun olan birini görmek ne güzelo şekilde geri dönmediğin iyi olmuş ne uğraşcan bi daha boşver kaç kilosun acep
çok şanslıyım ya iyi ki varsınızçıtır olmaya az kaldııı hadi eller havayaa hobaaa
iyiki sende varsin tatlimresimde isteriz fotoda isteriz üniye gidigin ilk gününden
olacak olacak güzel olacak hoppa
hoşbulduk. ay bu yastık olayı neydi unuttum valla.yani sen deyince hatırladımda ayrıntısını unuttum.yaşladımda geldim
bende sevindim sizleri ve yeni arkadaşları gördüğüm için.valla biraz üşengeçliğimden birazda kendi allak bullak psikolojimden buralara uğrayamadım.daha öncede dedimya bazen yanlız kalmak sanalda olsa uzak kalmak istiyorum dünyadan.söz vermiyorum ama belki bundan sonra sık olmasada arada uğrarım buralara.
kimse mezun etmeyince ben oldumbu topike geldiğimde 71 kiloydum sanırım.ayrıldığımda 58 kiloydum.tabi ayrıldıktan sonra kilo aldım istediğimi yiyerek kilo aldım şuan 60 lı kiloların başlarında olmam lazım.kendimi gereksiz besinlerden uzak tuttuğum sürece hızla kilo veren biriyim.sizlerin aksine yemek yiyen yemek seven ay şuda olsaydı ay gözümün önünden bu geçiyo diyen biri değilim.ama ona rağmen kilo sorunum var buda çocukluk dönemimdeki kilo sorunumdan kaynaklı sanırım.
avantajı koruyamıyorum çoğu zaman küme düşme potasına giriyorum
tamamdır ilk gün foto çekinip koycam :118:
üzülmeeeo kadar kiloyu vermişsin 1-2 kilocuk bişey olmaz hem yeme konusunda çok avantajlısın
hoşbulduk. ay bu yastık olayı neydi unuttum valla.yani sen deyince hatırladımda ayrıntısını unuttum.yaşladımda geldim
bende sevindim sizleri ve yeni arkadaşları gördüğüm için.valla biraz üşengeçliğimden birazda kendi allak bullak psikolojimden buralara uğrayamadım.daha öncede dedimya bazen yanlız kalmak sanalda olsa uzak kalmak istiyorum dünyadan.söz vermiyorum ama belki bundan sonra sık olmasada arada uğrarım buralara.
kimse mezun etmeyince ben oldumbu topike geldiğimde 71 kiloydum sanırım.ayrıldığımda 58 kiloydum.tabi ayrıldıktan sonra kilo aldım istediğimi yiyerek kilo aldım şuan 60 lı kiloların başlarında olmam lazım.kendimi gereksiz besinlerden uzak tuttuğum sürece hızla kilo veren biriyim.sizlerin aksine yemek yiyen yemek seven ay şuda olsaydı ay gözümün önünden bu geçiyo diyen biri değilim.ama ona rağmen kilo sorunum var buda çocukluk dönemimdeki kilo sorunumdan kaynaklı sanırım.
avantajı koruyamıyorum çoğu zaman küme düşme potasına giriyorum
tamamdır ilk gün foto çekinip koycam :118:
üzülmeeeo kadar kiloyu vermişsin 1-2 kilocuk bişey olmaz hem yeme konusunda çok avantajlısın
saol canım unutmadığın içinaslinda bende de cok unutkanlik var sadece sevdigim insanlari unutmuyorum demekki yoksa yoksa ne yedim ne ictim ertesi gün unutuyorum
birde sana diyordum ya cok konussan kadin var yanimda diyeonu soracak olursan oda yanimda halen cok konusuyor
bendede tam tersi canim ya birileriyle konusamazsam deliririm herhaldeönceden önüme geleni yerdim simdi buraya yaziyorum sagolsun kizlarda beni dinliyorlar
gel tabii canim senlen sohbet etmek bile cok güzel oluyor
senin boyun kac bebegim merak ettim hedef 64 yaziyorda
sev beni cici yap banaçok sevdim ben seni yaa
sev beni cici yap bana
çok sevme beni üzülürsün biz birlikte olamayızevliyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?