ben imkansız aşklar için yaratılmışımyine mi imkansız aşk :85: olsun benim de sevdiğim var
ben imkansız aşklar için yaratılmışım
suziyle muhabbetinizden anladığım kadarıyla üni. öğrencisi olma yolundasın a20 olduğuna görede 20 yaşlarındasın.inanmazsın bende bir zamanlar 20 idim20 lerde aşk güzeldir ben evliydim ozaman ama herhalde güzeldir
evet evindeki yastigini özlemisdin yastigima kavuscam diye gitmisdin gerisaol canım unutmadığın için
benimde hafızam kötü ayrıntıları genelde unututurum.galiba eşim yastığımı özledim deyip gitmişti dimi geçen seneama bu sene hala yanımda kısmetse beraber döneceğiz evimize.
göz gezdirdiğim kadarıyla eşinle olan sorunların hala devam etmekte.rahmetli babamın bi lafı vardı.ben kadın olsam 3 aydan fazla saklamam bi adamı.adamların kahrı çekilmez derdibence sende bunu bi düşün.ki beni azçok biliyor ve hatırlıyosan ben bu tarz iddaalı yorumlarda bulunmam.evliğinizi kurtarın edin evladınız var vs der dururum.ama bazı sorunlar zamanla geçmiyor giderek çoğalıyorsa mutsuz olmanın manası yok.senin mutsuzluğun önce evladının sonra ailenin mutsuzluğu demek.geçmişteki hatalarının yükünü sırtında taşıma bence.evladınız için kendinizi yıpratmadan bir orta yol bulun bence :26:
173şimdi 64e ineyim sonra 60 olcak o
masallah güzel boyun var benim 158 ya var ya yok normalde diyorlar idial boyunun 10 farki diye yani senin ideal kilon 63 oluyor benimkide 48
inanmazsın bende bir zamanlar 17 idimevet üniversiteye başlıyorum ama 20 değil 18 yaşındayım hatta doğum günüm aralıkta olduğu için 17yim diyebilirimplatonik de olsa güzel o 20 yi de niye yazdım hiç bilmiyorum
evlenme sürecini düşünüp kendine eziyet yapma bence.dedimya arada çocuk varken bari birbirinize saygınızı kaybetmeden sonlandırın bu işi.küslükler dargınlıklar kırgınlıklar olur 3 gün 5 gün 1 ay ama bu süre yılları bulduysa herşeyin düzeleceğini umut etmek hata olur diye düşünüyorum.:26:evet evindeki yastigini özlemisdin yastigima kavuscam diye gitmisdin geri
evet canim problemler iyice cikilmaz hale girdi halen kurtara bilirmiyim diye cabaliyorum herhalde birgün gelecek ben onu degil o beni birakmis olacak belkide
ckguselmıss canımmm tebrıkler rabbım sonunuzu da boyle hayırlıkılsın ınsl...Kızlar yemeksepetine üyeyim doğum günüm için bunu hazırlamışlar
[video]http://iyikidogdun.yemeksepeti.com/?u=%7bD0CA0A82-2302-4A69-B30F-949040E96AFE%7d[/video]
bende soleyım bu bahaerı bariiii :))benim annem de öyle babamda aslinda cok israr ediyor kizlar bahane etme diye diye hep beni uyarmislardin biraz oyun oyniycam bundan sonra migdem agriyor dokaniyor disim agriyor diycem yoksa zayifliycam dedinmi aman bir günden nolcak sanki diyorlar bugün ye yarin yeme vs cikolata yüzümde sivilci cikariyor anne sonra okulda benlen dalga gecerler desen
slmkk dan bir geçerken uğrayayım selam vereyim dedim suzi ve diğer tanımadığım ve yolu bu topikte buluşmuş yeni arkadaşlara.
umarım moral ve motivasyonunuz tam ve hayallerinize gerçekleştirmek için kararlı ve emin adımlarla ilerliyosunuzdur.
suzi görüşmeyeli nasılsın canım bedenen ve ruhen umarım eskisinden daha iyisindir.
nazarım değmez ama yinede maşallah demeyi ihmal etmeyeyim.
ben bu topikten geçen sene kendimi mezun ettim tüm gelen yoğun baskı ve ısrarlara dayanamayıp asla geri dönmedimgüzel dostluklar ve sonsuz motivasyonlu günler geçirdim burda enaz siz kadar. çoğu zaman topiğe girip şifre yazmaya üşendiğimden günler haftaları haftalar ayları kovaladı ve bugün geldi. tilkinin dönüp dolaşacağı yer misali yine burdayım.tabi amacım kilo verme motivasyon olayı falan değil sadece geçmiş dostlar ve gelecek arkadaşlara bir selam vermek
hoşbulduk inşallah üşenmezsen gelirim inşallah.şimdi çıkmam lazım sağlıcakla kalın emihos geldınız yesım hanm cımmm
nasılsınız bakalım 60 kglerde olmakk supperrrrrrrrrrrrdır sanırımmm yaaaaaaaa gel takıl bıse zaten kendılıgınden gıder kg lerınn nede olsamm uzmansınnn artıkk hhe kendını mezun ederektabiii kideee
inanmazsın bende bir zamanlar 17 idimneden a20 neden hesap ver
sen kac yasindaydin yesimben imkansız aşklar için yaratılmışım
suziyle muhabbetinizden anladığım kadarıyla üni. öğrencisi olma yolundasın a20 olduğuna görede 20 yaşlarındasın.inanmazsın bende bir zamanlar 20 idim20 lerde aşk güzeldir ben evliydim ozaman ama herhalde güzeldir
dırırım dırırırım dırırırım
dirrim dirrriiim derkendırırırm dırırırım
kisa boylu ve tombik oluncada kötü duruyorolsun miniş olmak iyidir erkekler minyon kızları daha çok beğeniyoetrafımdaki bütün güzel kızlar da kısa ve zayıf ben iri duruyorum zayıf olsam neyse ama
yesimcim esimi seviyorum herhalde yoksa nediye bunca seye göz yumayim ki diyorum yada yanlizlikdan korkuyorum duygularim cok karisik kendimi bir yere kisilmis cagresiz hissediyoruminanmazsın bende bir zamanlar 17 idimneden a20 neden hesap ver
evlenme sürecini düşünüp kendine eziyet yapma bence.dedimya arada çocuk varken bari birbirinize saygınızı kaybetmeden sonlandırın bu işi.küslükler dargınlıklar kırgınlıklar olur 3 gün 5 gün 1 ay ama bu süre yılları bulduysa herşeyin düzeleceğini umut etmek hata olur diye düşünüyorum.:26:
topikce dis agrisi bahanesi buldukckguselmıss canımmm tebrıkler rabbım sonunuzu da boyle hayırlıkılsın ınsl...
bende soleyım bu bahaerı bariiii :))
hos geldınız yesım hanm cımmm
nasılsınız bakalım 60 kglerde olmakk supperrrrrrrrrrrrdır sanırımmm yaaaaaaaa gel takıl bıse zaten kendılıgınden gıder kg lerınn nede olsamm uzmansınnn artıkk hhe kendını mezun ederektabiii kideee
yine görüselim tatlim cok öptümhoşbulduk inşallah üşenmezsen gelirim inşallah.şimdi çıkmam lazım sağlıcakla kalın emi
ahh ahhharanızda en küçüğünüz benim sanırımyıl olarak 16 ama geçen ay 17 oldum
daha 16-17 mı wiiiiiiiiiiiiiiiii yaslanmısım ben yaa 24 yas olarakkk ufffffffffaranızda en küçüğünüz benim sanırımyıl olarak 16 ama geçen ay 17 oldum
sende cnm usenme gel bakk usenenın cocogu olma z der annemmmhoşbulduk inşallah üşenmezsen gelirim inşallah.şimdi çıkmam lazım sağlıcakla kalın emi
aynen dısım agrıyorr yıyemıyecegımmm yafffffffffsen kac yasindaydin yesim
dirrim dirrriiim derken
kisa boylu ve tombik oluncada kötü duruyorolacaksin zayiflayinca dönüp dönüp bakacaklar sana
yesimcim esimi seviyorum herhalde yoksa nediye bunca seye göz yumayim ki diyorum yada yanlizlikdan korkuyorum duygularim cok karisik kendimi bir yere kisilmis cagresiz hissediyorum
topikce dis agrisi bahanesi bulduk
selam bebegimSlmm
Dünkü menü
İftar:
5-6 yk. peynirli makarna
5-6 yk. domatesli makarna
4-5 çatal patetes salatası
1 tabak cacık
Sahur:
1 ad. ev yapımı poğaça
1 su bardağı süt
selam bebegimgamzem normalde menüye yorum yapmiyorum ama cok karbonhydrat yani sade karbonhydrat yüklü olmus sankim menün :26:
yine görüselim tatlim cok öptüm
ahh ahhhbende birzamanlar öyleydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?