70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yine mi imkansız aşk :85: olsun benim de sevdiğim var
ben imkansız aşklar için yaratılmışım
suziyle muhabbetinizden anladığım kadarıyla üni. öğrencisi olma yolundasın a20 olduğuna görede 20 yaşlarındasın.inanmazsın bende bir zamanlar 20 idim 20 lerde aşk güzeldir ben evliydim ozaman ama herhalde güzeldir

evet üniversiteye başlıyorum ama 20 değil 18 yaşındayım hatta doğum günüm aralıkta olduğu için 17yim diyebilirim platonik de olsa güzel o 20 yi de niye yazdım hiç bilmiyorum

evet evindeki yastigini özlemisdin yastigima kavuscam diye gitmisdin geri
evet canim problemler iyice cikilmaz hale girdi halen kurtara bilirmiyim diye cabaliyorum herhalde birgün gelecek ben onu degil o beni birakmis olacak belkide
173 şimdi 64e ineyim sonra 60 olcak o
masallah güzel boyun var benim 158 ya var ya yok normalde diyorlar idial boyunun 10 farki diye yani senin ideal kilon 63 oluyor benimkide 48

masallah güzel boyun var benim 158 ya var ya yok normalde diyorlar idial boyunun 10 farki diye yani senin ideal kilon 63 oluyor benimkide 48

olsun miniş olmak iyidir erkekler minyon kızları daha çok beğeniyo etrafımdaki bütün güzel kızlar da kısa ve zayıf ben iri duruyorum zayıf olsam neyse ama

evet üniversiteye başlıyorum ama 20 değil 18 yaşındayım hatta doğum günüm aralıkta olduğu için 17yim diyebilirim platonik de olsa güzel o 20 yi de niye yazdım hiç bilmiyorum
inanmazsın bende bir zamanlar 17 idim neden a20 neden hesap ver

evet evindeki yastigini özlemisdin yastigima kavuscam diye gitmisdin geri
evet canim problemler iyice cikilmaz hale girdi halen kurtara bilirmiyim diye cabaliyorum herhalde birgün gelecek ben onu degil o beni birakmis olacak belkide
evlenme sürecini düşünüp kendine eziyet yapma bence.dedimya arada çocuk varken bari birbirinize saygınızı kaybetmeden sonlandırın bu işi.küslükler dargınlıklar kırgınlıklar olur 3 gün 5 gün 1 ay ama bu süre yılları bulduysa herşeyin düzeleceğini umut etmek hata olur diye düşünüyorum.:26:

Kızlar yemeksepetine üyeyim doğum günüm için bunu hazırlamışlar

[video]http://iyikidogdun.yemeksepeti.com/?u=%7bD0CA0A82-2302-4A69-B30F-949040E96AFE%7d[/video]
ckguselmıss canımmm tebrıkler rabbım sonunuzu da boyle hayırlıkılsın ınsl...

bende soleyım bu bahaerı bariiii :))

hos geldınız yesım hanm cımmm
nasılsınız bakalım 60 kglerde olmakk supperrrrrrrrrrrrdır sanırımmm yaaaaaaaa gel takıl bıse zaten kendılıgınden gıder kg lerınn nede olsamm uzmansınnn artıkk hhe kendını mezun ederektabiii kideee

hoşbulduk inşallah üşenmezsen gelirim inşallah.şimdi çıkmam lazım sağlıcakla kalın emi

sen kac yasindaydin yesim
dırırım dırırırım dırırırım

dırırırm dırırırım
dirrim dirrriiim derken
olsun miniş olmak iyidir erkekler minyon kızları daha çok beğeniyo etrafımdaki bütün güzel kızlar da kısa ve zayıf ben iri duruyorum zayıf olsam neyse ama
kisa boylu ve tombik oluncada kötü duruyor olacaksin zayiflayinca dönüp dönüp bakacaklar sana
yesimcim esimi seviyorum herhalde yoksa nediye bunca seye göz yumayim ki diyorum yada yanlizlikdan korkuyorum duygularim cok karisik kendimi bir yere kisilmis cagresiz hissediyorum
topikce dis agrisi bahanesi bulduk

Slmm
Dünkü menü

İftar:
5-6 yk. peynirli makarna
5-6 yk. domatesli makarna
4-5 çatal patetes salatası
1 tabak cacık

Sahur:
1 ad. ev yapımı poğaça
1 su bardağı süt

aranızda en küçüğünüz benim sanırım yıl olarak 16 ama geçen ay 17 oldum
daha 16-17 mı wiiiiiiiiiiiiiiiii yaslanmısım ben yaa 24 yas olarakkk ufffffffff
hoşbulduk inşallah üşenmezsen gelirim inşallah.şimdi çıkmam lazım sağlıcakla kalın emi
sende cnm usenme gel bakk usenenın cocogu olma z der annemmm

aynen dısım agrıyorr yıyemıyecegımmm yafffffffff

Slmm
Dünkü menü

İftar:
5-6 yk. peynirli makarna
5-6 yk. domatesli makarna
4-5 çatal patetes salatası
1 tabak cacık

Sahur:
1 ad. ev yapımı poğaça
1 su bardağı süt
selam bebegim gamzem normalde menüye yorum yapmiyorum ama cok karbonhydrat yani sade karbonhydrat yüklü olmus sankim menün :26:

selam bebegim gamzem normalde menüye yorum yapmiyorum ama cok karbonhydrat yani sade karbonhydrat yüklü olmus sankim menün :26:

öyle oldu suzim malesef yiycek başka bişe bulamadım hazırlamayada halim yoktu.oruç
çok yıprattı beni ne bulursam yiyorum valla.inş bayramdan sonra eski düzenime geri dönücem.çünkü
pantolonlara sığmamaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…