valla komik olucak ama daha bu yaşımda bile keşke büyümeseydim de 14 yaşında kalsaydım diyorum. o zamanlar daha güzeldim daha zayıftım hatta daha çok çıkma teklifi gelirdi ah ah
anammmmmmmm hatuna bakk 14 diyo yaaa
kendimi koca karı gibi hissettim yaaaa
kisa boylu ve tombik oluncada kötü duruyorolacaksin zayiflayinca dönüp dönüp bakacaklar sana
Eeee nasılsınız hatunlarr
valla komik olucak ama daha bu yaşımda bile keşke büyümeseydim de 14 yaşında kalsaydım diyorum. o zamanlar daha güzeldim daha zayıftım hatta daha çok çıkma teklifi gelirdi ah ah
hahahasen de gençsin ki dahaa
gaza geldim fıstık gibin olacam
iyiyiz şekerim sen nasılsın
o da güzelben sadece 1 kere çıkma teklifi aldım o da ilkokul 3. sınıftaydı çocuk şiir yazdıydı bana ama cevap bile vermediydim o zamanlar güzeldim tabi sonradan bozdum ben
evet bebegim bu hafta bitiyor zaten bayram da gecsin haftaya kendimizi toparlayalimöyle oldu suzim malesef yiycek başka bişe bulamadım hazırlamayada halim yoktu.oruç
çok yıprattı beni ne bulursam yiyorum valla.inş bayramdan sonra eski düzenime geri dönücem.çünkü
pantolonlara sığmamaya başladım
daha cok gencsin tatlim senvalla komik olucak ama daha bu yaşımda bile keşke büyümeseydim de 14 yaşında kalsaydım diyorum. o zamanlar daha güzeldim daha zayıftım hatta daha çok çıkma teklifi gelirdi ah ah
iyiyim şeker bu çıkma teklifi daha varmı yaaa çok komik geliyor bana
evet bebegim bu hafta bitiyor zaten bayram da gecsin haftaya kendimizi toparlayalim
daha cok gencsin tatlim sendiyelim 1 sene sonra zayiflamis olsan bile 18 sin daha bak ben 30undayim halen zayiflayim diye ugrasiyorum ama bende pes etmiycem güzel zayif olacam insallah
tesekkür ederim kiymali yumurtam
bana da komik geliyo aslında nereye çıkıyoz kibiri gelip benimle çıkar mısın dese gülerim ya asansör var mı diye de sorabilirim bilmiyorum
ben cok güzel gaz veririmgaza geldim fıstık gibin olacam
iyiyiz şekerim sen nasılsın
o da güzelben sadece 1 kere çıkma teklifi aldım o da ilkokul 3. sınıftaydı çocuk şiir yazdıydı bana ama cevap bile vermediydim o zamanlar güzeldim tabi sonradan bozdum ben
benimde aklimda kaldi adi bile güzelayyy cnm kıymalı yumurta çektii :26:
hahahaasansör güzeldi
hahahaasansör güzeldi
ben cok güzel gaz veririm
benimde aklimda kaldi adi bile güzel
uzgunum ama evt cnm bozman gerekkcunku daha 10 gunden az sın yok sa ozur olurduuu onuda kaza yapacaksın ınsl...Kızlar regl im bugün 4. günüm yarın akşam sona erer abdestimi alırım oruca niyet etim diyelim sabah kalktığımda ufacık leke kadar adet kanı gelse orucum bozulur mu:26::26:
benimde aklimda kaldi adi bile güzel
ay asansör olmadı ama :26: merdiven sorayım ben daha iyi olur hem spor yapmış olurum
sağol şekerim
tuylerın nıe dıken oluyor kıss ıstahın acılsın hehehehe
üzerinede kırmızı pul biber bide yanında sıcak sıcak pide olacak
ekmeğini banıp yicenn ayyy tüylerim diken diken oldu
bide 10 katlı binanın en alt katında sorarsa ya çıkalımmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?