70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kisa boylu ve tombik oluncada kötü duruyor olacaksin zayiflayinca dönüp dönüp bakacaklar sana

gaza geldim fıstık gibin olacam

Eeee nasılsınız hatunlarr

iyiyiz şekerim sen nasılsın

valla komik olucak ama daha bu yaşımda bile keşke büyümeseydim de 14 yaşında kalsaydım diyorum. o zamanlar daha güzeldim daha zayıftım hatta daha çok çıkma teklifi gelirdi ah ah

o da güzel ben sadece 1 kere çıkma teklifi aldım o da ilkokul 3. sınıftaydı çocuk şiir yazdıydı bana ama cevap bile vermediydim o zamanlar güzeldim tabi sonradan bozdum ben

iyiyim şeker bu çıkma teklifi daha varmı yaaa çok komik geliyor bana

evet bebegim bu hafta bitiyor zaten bayram da gecsin haftaya kendimizi toparlayalim
valla komik olucak ama daha bu yaşımda bile keşke büyümeseydim de 14 yaşında kalsaydım diyorum. o zamanlar daha güzeldim daha zayıftım hatta daha çok çıkma teklifi gelirdi ah ah
daha cok gencsin tatlim sen diyelim 1 sene sonra zayiflamis olsan bile 18 sin daha bak ben 30undayim halen zayiflayim diye ugrasiyorum ama bende pes etmiycem güzel zayif olacam insallah
tesekkür ederim kiymali yumurtam

ayyy cnm kıymalı yumurta çektii :26:

bana da komik geliyo aslında nereye çıkıyoz ki biri gelip benimle çıkar mısın dese gülerim ya asansör var mı diye de sorabilirim bilmiyorum

hahaha asansör güzeldi

Kızlar regl im bugün 4. günüm yarın akşam sona erer abdestimi alırım oruca niyet etim diyelim sabah kalktığımda ufacık leke kadar adet kanı gelse orucum bozulur mu:26::26:

rabbım sızı hayırlı bır ınsan eylesın ınsallah hayırlı evlatlar hayırlı esler oluruzz ınsl.dunyaya hayırlı evlatlar getırırız,rabbım kımın ne sıkıntısı,üzüntüsü,derdi,tasası,fıkrı zıkrı varsa hayırlı kılsın ınsl... bereketlı uzun hayırlı yıllar gecrımeyı nasıp etsın tum hayırlı ınsanlrla ınsallah... yarın kadır gecemızde ınsallah tum gun 24 saat bol dua Namaz Kur An okuyarak gecırmek umıdıyle belki dua ya katılmak ısyeten olur alıntı yapakRak uzatalım ınsallah tum gun mesajımızıı ıcımızden ne gelırse yazalım hanımlar dua ile ınsallah aminnnnnnn diyelım her dua mısa ne ıstıyorsak ne yapıpta karsılıgında ne beklıyorsak YARADAN dan amin diyelım hepbırlıkte ıcımden geldı yazmak ıstedım sız dergerlı arkadaslarıma ınsanlık halı unutanlar olur dua ısı kabul olacak olur yazmak ıstedım sadece sızde ıcınızden gelenı alıntılayıp devam ettırınn

duamm;ınsallah bu seneyı hayırlı bır evlat ile benı mujdelesın rabbım ve benı onunla onurlandırsın mucızesıne bızım ıcınde ''ol''desın ınsallah....

sizde dua larını yazmak ıstersenı haydi buyurun...

Kızlar regl im bugün 4. günüm yarın akşam sona erer abdestimi alırım oruca niyet etim diyelim sabah kalktığımda ufacık leke kadar adet kanı gelse orucum bozulur mu:26::26:
uzgunum ama evt cnm bozman gerekkcunku daha 10 gunden az sın yok sa ozur olurduuu onuda kaza yapacaksın ınsl...

benimde aklimda kaldi adi bile güzel

üzerinede kırmızı pul biber bide yanında sıcak sıcak pide olacak
ekmeğini banıp yicenn ayyy tüylerim diken diken oldu

ay asansör olmadı ama :26: merdiven sorayım ben daha iyi olur hem spor yapmış olurum

sağol şekerim

bide 10 katlı binanın en alt katında sorarsa ya çıkalımmı diye

[

üzerinede kırmızı pul biber bide yanında sıcak sıcak pide olacak
ekmeğini banıp yicenn ayyy tüylerim diken diken oldu

bide 10 katlı binanın en alt katında sorarsa ya çıkalımmı diye
tuylerın nıe dıken oluyor kıss ıstahın acılsın hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…