bide 10 katlı binanın en alt katında sorarsa ya çıkalımmı diye
iyi oldu sordugun canim bende yarin tutmaya niyetlencemKızlar regl im bugün 4. günüm yarın akşam sona erer abdestimi alırım oruca niyet etim diyelim sabah kalktığımda ufacık leke kadar adet kanı gelse orucum bozulur mu:26::26:
allahim herkesin gönlünden geceni nasip etsin insallahrabbım sızı hayırlı bır ınsan eylesın ınsallah hayırlı evlatlar hayırlı esler oluruzz ınsl.dunyaya hayırlı evlatlar getırırız,rabbım kımın ne sıkıntısı,üzüntüsü,derdi,tasası,fıkrı zıkrı varsa hayırlı kılsın ınsl... bereketlı uzun hayırlı yıllar gecrımeyı nasıp etsın tum hayırlı ınsanlrla ınsallah... yarın kadır gecemızde ınsallah tum gun 24 saat bol dua Namaz Kur An okuyarak gecırmek umıdıyle belki dua ya katılmak ısyeten olur alıntı yapakRak uzatalım ınsallah tum gun mesajımızıı ıcımızden ne gelırse yazalım hanımlar dua ile ınsallah aminnnnnnn diyelım her dua mısa ne ıstıyorsak ne yapıpta karsılıgında ne beklıyorsak YARADAN dan amin diyelım hepbırlıkte ıcımden geldı yazmak ıstedım sız dergerlı arkadaslarıma ınsanlık halı unutanlar olur dua ısı kabul olacak olur yazmak ıstedım sadece sızde ıcınızden gelenı alıntılayıp devam ettırınn
duamm;ınsallah bu seneyı hayırlı bır evlat ile benı mujdelesın rabbım ve benı onunla onurlandırsın mucızesıne bızım ıcınde ''ol''desın ınsallah....
sizde dua larını yazmak ıstersenı haydi buyurun...
yarin sabah sahurda olur bakçok canınız çektiyse şey yapın bak aklıma ne geldiomlet yapar gibi yumurtayı çırpın içine azcık kıyma koyun yağsız pişirin yapayım bari bunu
tesekkür ederim canim bende merak etmisdimuzgunum ama evt cnm bozman gerekkcunku daha 10 gunden az sın yok sa ozur olurduuu onuda kaza yapacaksın ınsl...
üzerinede kırmızı pul biber bide yanında sıcak sıcak pide olacak
ekmeğini banıp yicenn ayyy tüylerim diken diken oldu
bide 10 katlı binanın en alt katında sorarsa ya çıkalımmı diye
[
tuylerın nıe dıken oluyor kıss ıstahın acılsın hehehehe
aaa :26: direkt reddederimya da yarıya kadar merdiven gerisi asansör daha iyi hem üzülmesin çocuk
uzgunum ama evt cnm bozman gerekkcunku daha 10 gunden az sın yok sa ozur olurduuu onuda kaza yapacaksın ınsl...
yarin sabah sahurda olur bak
en iyisi sen baştan reddet
Kızlar regl im bugün 4. günüm yarın akşam sona erer abdestimi alırım oruca niyet etim diyelim sabah kalktığımda ufacık leke kadar adet kanı gelse orucum bozulur mu:26::26:
10 günü geçseydi tutabiliyordum yani ufff yaa yarın akşamda kadir gecesi camiye gitmek istiyordum abdestimi alıp gitsem adetimin gelip gelmeyeceği malum gidemiycem galiba bu durumda
rabbım sızı hayırlı bır ınsan eylesın ınsallah hayırlı evlatlar hayırlı esler oluruzz ınsl.dunyaya hayırlı evlatlar getırırız,rabbım kımın ne sıkıntısı,üzüntüsü,derdi,tasası,fıkrı zıkrı varsa hayırlı kılsın ınsl... bereketlı uzun hayırlı yıllar gecrımeyı nasıp etsın tum hayırlı ınsanlrla ınsallah... yarın kadır gecemızde ınsallah tum gun 24 saat bol dua Namaz Kur An okuyarak gecırmek umıdıyle belki dua ya katılmak ısyeten olur alıntı yapakRak uzatalım ınsallah tum gun mesajımızıı ıcımızden ne gelırse yazalım hanımlar dua ile ınsallah aminnnnnnn diyelım her dua mısa ne ıstıyorsak ne yapıpta karsılıgında ne beklıyorsak YARADAN dan amin diyelım hepbırlıkte ıcımden geldı yazmak ıstedım sız dergerlı arkadaslarıma ınsanlık halı unutanlar olur dua ısı kabul olacak olur yazmak ıstedım sadece sızde ıcınızden gelenı alıntılayıp devam ettırınn
duamm;ınsallah bu seneyı hayırlı bır evlat ile benı mujdelesın rabbım ve benı onunla onurlandırsın mucızesıne bızım ıcınde ''ol''desın ınsallah....
sizde dua larını yazmak ıstersenı haydi buyurun...
Aminnnn canım Allah dualarımızı kabul eder inşallah.
Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın iyi ameller işlemeyi nasip etsin geçmiş günahlarımızı affetsin inşallah
İnşallah hayırlı bir evlilik daha sonrasında da iş nasip eder
Kızlar regl im bugün 4. günüm yarın akşam sona erer abdestimi alırım oruca niyet etim diyelim sabah kalktığımda ufacık leke kadar adet kanı gelse orucum bozulur mu:26::26:
bu arada suphelenıyorsaannn tutmak ıstıyorsan sahursa guselunu al nıyetlen sbh 8-9gıbı bak geldıyse agzına bırsey almadan oruc lu gıbı tekrar st 10kdr gusul alıp orucunu devam ettırebılırsınn anladınmı yoksa anlamadıgını sor bıldıgım kdrı ıle cv layımm
amınn suzımmm amınn bebemmm
esım gelemk uzere aksam ugrarımınsl... sız yazın kıslarr ınsl..bebemm anlamadıgı yaz gelınce okurum ben cıkıyorum sımdıkk opuldunuz rabbım e emanetsınız ınsl...tum kızlarrrrr
ewet bozulur.regli olduğu günden itibaren 10 gün içinde göreceğin her leke senin için regl dir.10 gün geçtikten sonra ki 15 gün içerisinde ne gelirse gelsin reglden sayılmaz..
Çok teşekkür ederim tereddütte kalıyordum artık eminim:130::130:
oruca niyet ettikten sonra gelince oruçun bozulur tekrar gusül alinca olmaz
sabah: 3 adet form bisküvi+1 bardak yarım yağlı süt
ara: yeşil çay
ara: 3 kuru kayısı
akşam: 1 kepçe yoğurt çorbası+1 yemek kaşığı pilav+ 2 yemek kaşığı et ve patates yemeği
bi de annem çok sevdiğimi bildiği halde kaşarlı poğaça almış yarısını yedim :26::26:
yürüyüşe de hiç çıkasım yok üstümde bi yük var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?