70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

whitehall canım öyle aşağılarda durma çık yukarı...nasılsın ...kilon ne durumda tatlım..bu haftada kupa varmı

tünaydın kızlar geç kaldım işim çok birazdan da alışverişe gidecem öğle tatilini değerlendirecem bu hafta kilom 63,5 :lepi: :lepi: yarım kg gitti bu hafta özgecim bravo valla lahanayı bende çok başladım zamanında ama ertesi gün bıraktım hep dayanamadım,kirazcım yemek saatlerini öne yada yarım saat ileri at hergün aynı saatte ve aynı şeyleri yeme öğünlerin yerini değiştir standarta bağlama vucüt ona alışıyor kilo verme yavaşlıyor mideyi şaşırt anlıyacağın herkeze kolay gelsin öğleden sonra görüşürüz

kıslar herkese merhabaaaa
geçmişi okuduğum için biraz geciktim kirazcım
geçen haftadan kupa veren herkese teşekkürler
kıymetcim ben yazmadan sen bulmuşsun beni zaten
buraya üye olduğumdan beri ilk kez bu kadar ayrı kaldım hepinizi çok özledim
kiloma gelince bu hafta 1.2 kilo vermişim artık tammm 70 oldum

canım bu sabah geldim netten gireyim dedim ama orası sapa biraz merkeze inmek gerekiyo
kırıkkaledeydim çünkü neyse kilom iyi gidiyor bu sefer kararlıyım benimki tatilden dönene kadar inceleceğim

slm kirazcığım kiloları kaydediyordum haşatım çıktı izmir yanıyor 40 derece falan bugün pazar günümdü pazara gittim gelince arabayı yerleştir akşama yemek hazırla oğlana bak oğlanı yıka derken şimdi yıkılacak yer arıyorum oğlan uyudu bende duş aldım serin serin uzanacağım biraz kalktımı gene başlar benim mesai oyun oynar akşam 5 gibi de parka götürürüm kızlar liste biraz geç çıkabilir bu ara bilginiz olsun eee paşam daha önemli.....
bende seni merak ediyordum whıtehalcığım şimdi yazacaktım kızlara kaç gündür yoktun ortalarda bi sorun yoktur umarım kızlar be çıktım hadi byea.s.a.s.

:lepi::hooray::hooray:a.s.a.s.

süpersin kuşum...haftaya kesin 6 lı rakamları görüceksin...ahh darısı benim başıma

sedacım tabiki oğluşun daha önemli o iyi olsunda bizim liste sabaha çıksada olur...senide tebrik edrim canım:lepi::lepi: bu arada şu sarımsak çayını bende çok duymuştum bi denesemmi acabayerimseniben

şulecim arada şok diyetler yapıyorum canım...haklısın hep aynı düzene alışınca vücut duraksıyo maalesef

ooooo süper ya sen hala vermeye devam ediyorsun valla maşallah bu hap yaradı sana :) ben bir kere yaptım lahanayı ama bu sefer çok zorlanıyorum başka türlü kilo veremiyorum o yüzden sabredicem napalım :)
selam canım hoşgeldin özlettin kendini hadi bakalım 70 olmuşun yine haftaya 6lı rakamlara inersin sen karar vermişin
valla izmir yanıo neyseki işyerine klima var yoksa mahvolurdum bende kolay gelsin canım sana okurken yoruldum valla ufaklık önemli nasılsa millet anca söylüo kiloyu geç çıkması sorun olmaz sanırım :):dance:

slm arkadaşlar ben aranıza geçen cuma katılmıştım.. veee ben bu hafta tam 2,1 kilo verdimmm:hooray:.. 71,5dan 69,4e düştüm ve sadece az yiyerek.. çok mutluyum sonunda 6lı rakamları gördüm..:sm_cool:

slm arkadaşlar ben aranıza geçen cuma katılmıştım.. veee ben bu hafta tam 2,1 kilo verdimmm:hooray:.. 71,5dan 69,4e düştüm ve sadece az yiyerek.. çok mutluyum sonunda 6lı rakamları gördüm..:sm_cool:

Tebrikler canım baya bir az yemişin demekki bu kadar farkettiğine göre hadi bakalım gitsin kilolar :):sm_cool:

tebriklerr canım darısı başımaa ben eskiden çok hızlı veriyodumda 2 senedir böyle yavaş sanırım kilo al ver bünyemin nevri döndüü:)

Tebrikler canım baya bir az yemişin demekki bu kadar farkettiğine göre hadi bakalım gitsin kilolar :):sm_cool:

teşekkürler canım..ewet:lepi:.. aslında 2 gün baya kaçırdım..sonra durdurdum kendimi.. sonuca bende inanamıyorum.. birde arada maydonoz suyu içtim onun faydasıda olmuş olabilir.. inşaallah bir an önce gitsin kilolar..

tebriklerr canım darısı başımaa ben eskiden çok hızlı veriyodumda 2 senedir böyle yavaş sanırım kilo al ver bünyemin nevri döndüü:)

teşekkürler canım..inşallah verirsin..insan çok mutlu oluyo dimi hızlı verince..ama hızlı verince hızlıda alınıyor kilolar..bünyede dayanmıyor bi yerde bende nasıl verdim bu kadar:kedi: ama mutluyum...bende bayadır durduramıyodum kendimi ama artık yememi azalttım.. inş almam ya..darısı kilo vermek isteyen herkesin başınasositosositosositososito

yaa 2 gün önce tartıldıımda 73.9dum bu sabah 74.6 mafoldumben o kadar kiraz diyeti yaptım 2 gün gide gide 600gr........ mafoldumben ama tabi bunada şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…