70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen kac yasindaydin yesim

dirrim dirrriiim derken

yesimcim esimi seviyorum herhalde yoksa nediye bunca seye göz yumayim ki diyorum yada yanlizlikdan korkuyorum duygularim cok karisik kendimi bir yere kisilmis cagresiz hissediyorum
29 yaşındayım .
mesaj tekrarı için bestelediğim bir şarkı dırırım dırırım
eşini sevdiğinden şüphe duymuyorum zaten sevmesen sorun etmene rağmen sürdürmezdin ilişkini.sorunun ne olduğunu unuttum aslını sorarsan.sadece sorunlar olduğu ve kendini kötü hissettiğini kızdığını anımsıyorum.evlilik zor zanaat.ele karışmak zor anaların dediği gibi

sende cnm usenme gel bakk usenenın cocogu olma z der annemmm
yok zaten şimdi kim uğraşacak

ben de 8.gunde 30 day shredi biraktim. Bugun de kalca ve bacaklar olan versiyonunun yarisini yapabildim sonra bastan basliycam sende gozle gorulur bi incelme var mi?

Dukan diyetiyle 3 gunde 3 kilo vermistim ama sirf yulaf kepeginden tiksindigim icin birakmistim diyeti simdi de tekrar mi baslasam diyorum :26: sonra da yulaf kepegi aklima geldikce vazgeciyorum

ben de 8.gunde 30 day shredi biraktim. Bugun de kalca ve bacaklar olan versiyonunun yarisini yapabildim sonra bastan basliycam sende gozle gorulur bi incelme var mi?

Valla yok desem yalan olur :)
Benim şu yanlardan çıkan varya simit mi diyorlar? onlarla ve üst bacaklarla problemim var aslında. Belim incecik o simitlere göre.
incecik belden o simitler çıkınca resmen çay bardağı gibi görünüyorum ama artık simitlerin ve üst bacakların gitmeye başladığını fark edebiliyorum. inceldiğim belli biraz.
ben şu an jillian 2. level 6. bölümdeyim. ama her gün yapamıyorum mesela dün ve bugün yapamadım. elimde olsa yapardım ama tüm gün dışardaydım, o yorgunluktan eve gelip spor yapacak enerji kalmıyor. jilliana başladığımdan beri 5 6 gün yapmamışlığım olmuştur. Ve bu 20 gün içinde verdiğim kiloların da etkisi vardır 3 kilo filan vermişimdir.

Aşağıya "Jillian'a başlamadan önceki" ve "az önce ölçtüğüm" ölçüleri yazıyorum:

Başlamadan Önce-------------20 Gün Sonra yani şuan
Alt Bacak 39--------------------------38
Üst Bacak 64--------------------------61
Bel 75--------------------------------74
Basen 99-----------------------------95
Göbek 94----------------------------- 89

merhaba arkadaşlarr bende artık kesin olarak zayıflamya karar verdm :)) bişi sorucaktım sizlere :)) makarna ve pilav benim vazgeçilmezim ama işte onlarla da diyet yapamam ne önerirsinz

vucut olculerimiz hemen hemen ayni, benim de ajda bardaklar gibi duruyo ah ah şu bacak ve simitlerimizi inceltsek fistik gibi oluruz sen iyi incelmissin 20 gunde bravo

yorumlarınızı merakla bkliyorum:)) makarnaya ve pilava çözüm önerisi bulundu mu diyete başlayabilirmm :))

Malesef böyle bi çözüm yok

Makarna ve pilavdan vazgeçmelisin.

2 hafta da bir makarnayı yağsız ve sossuz yiyebilirsin salatayla.

Ama pilav için hiç şans yok üzgünüm. Bunları yiyerek diyet yaparsın yapmasına ama haftada 5 verecekken 3 verirsin.

Yavaşlatır seni.

evt cnm st 10 kdr algusulu nıyetlen tekaradan ama bırsey yemee ama 10 dan sonra gelırse leke orucsuz sun demektır bu 10 gun ıcın gecerlııı tmm :))
ha hayyyttttt oldummu bole olacak heheheh

super sın cnm haa gayretttt
merhaba arkadaşlarr bende artık kesin olarak zayıflamya karar verdm :)) bişi sorucaktım sizlere :)) makarna ve pilav benim vazgeçilmezim ama işte onlarla da diyet yapamam ne önerirsinz
pılav ıcın onerım sadece prınc ı hasla lapaolarak yıyebılırsın ama abartmadan hehe ben cok tann vaz gectım bgn cnm soslu sıpagettı ıstedı esıme yaptım aammaaa ben agzımı surmedımmmm hehheee maarna yı bılmyrmm sonucta hamur:))

o da güzel ben sadece 1 kere çıkma teklifi aldım o da ilkokul 3. sınıftaydı çocuk şiir yazdıydı bana ama cevap bile vermediydim o zamanlar güzeldim tabi sonradan bozdum ben

Aynen benimde öyle bende sonradan bozdum yoksa ohoo elimi sallasam ellisi

Bugün sabah karpuz yedim arada bi meyveli yoğurt yedim akşamda arkadaşımla dışardaydık Arby's ten götürdüm valla o yüzden jillianın üstüne çekebildiğim kadar mekik çekicem bakalım

Kızlar ben bide kepekli makarnalardan aldım şimdi onları yağsız tuzsuz yesem daha hoş olur sanırım birazcık yoğurtla şu 4 gün sıkıyorum kendimi cumaya bomba gibi olsam fena olmaz valla

yorumlarınızı merakla bkliyorum:)) makarnaya ve pilava çözüm önerisi bulundu mu diyete başlayabilirmm :))

makarna ve pilav ı çok seviyorsun sen yememeye karar versen bile normal bir türk mutfağı menüsünde haftada en az bir makarna bir pilav muhakkak vardır e bide aksi gibi o hafta ya evde yada misafirlikte süper hamur işi mantı yada börek vardır yaa tüm bunlar neyse ama beya ekmeksiz nasıl yapacaksın demi hadi normal menünde esmer ekmeklerden yersin miktarı azalta azalta dimi ama insanın canı sandviç tarzı bişey istediğinde tıka basa yarım ekmeklik sandviç yemek ister bunu esmer ekmekle nasıl yapsın dimi ama?beyaz ekmek olmalı............................malesef hayatım bunlar okadar çok başıma geldiki bu senin karbonhidrat duyarlı olduğunu gösteriyor canım ama istersen başarabilirsin bu gidişata dur demelisin kesin kes ama tmm mı?ben evvela beyaz ekmekden vazgeçtim esmer ekmeğimi misafir gittiğim yere çantamda iki iç dilim götürdüm yinede beyaz ekmek yemedim pilav makarnayı evde hiç yemedim misafirlikde kibarca redettim ısrarlar olsa bile yüzlerine sırıttım içimden yok yaaa yemezler dedim :) bu benim hayatım bu benim sağlığım bu benim nefsii iradem bunlara siz değil ben hükmederim dedim,börek aaahhhh o börekler yok mu hayatımı kararttı yedim yemedim desem yalan evde iki üç dilim hatta dört dili yediğim bile oldu ama bedelini ödedim bu benim geri kalan iki öğünüme mal oldu e bende hiç ara öğün alışkanlığıda yokdur çok fena aç olduğumu hissedince ki öle oluyo muhakkak duyarlı olduğun üründen ne kadar alırsan o kadar iştahı azdırıp acıktırıyo o zamanda bir ad salatalık hiç sevmesemde bir ad meyve yada bira beyaz peynir iki üç zeytinle geçiştirmek zorunda kaldım ekmeksiz;bunun dışında su ille vede ille su içtiğim suyun miktarını ne kadar çoğaltıp bunu alışkanlığa bünyenin olmazssa olmazına dönüştürünce karbonhidratı okadar az istedi bünyem sanırım vücut ödemide atıyoya o tertemiz suyla içeride bi temizlik gerçekleşince ....hımm bide beşibiyerde bitki çayımı içiyorum faydasını kesinlikle görüyorum ama akdardan ayrı ayrı paketlerde ölçülü alıyorum sallama olanları tavsiye etmem kullanmam.esmer ekmeğe geçersen günde en fazla beş dilim ye altı diyodum ben ama zamanla beş yetiyo anladım ki ben dört bazen iki yiyorum aramaz oldum ekmek falan esmer ekmeğin sayesinde doyduğumu anlamaya başladım sakın ama sakın sandviç ve tostta beyaz ekmek olsada olur deme iki dilim esmer ekmek bira kaşar peyniri ve yağ koymadan da tost yapılabiliyor pekiala sandviçte keza öle...işte bölee tercih senin haytatım bünye senin sağlık senin nefsin senin aaayoksa sen mi nefsinin kölesissin yani iradesizim deme sakın cık cık cıkşimdi bence tam zamanı ben köle diil efendiyim demenin!sonra biiznillah başarıyo insan bir iki tökezleme elbet oluyo ama hep kaldığın yerden devam etmelisin yok başa dönerim şimdi bırakayım nasıl olsa bozuldu sonra devam edrim yok bedelini ödemek zorunda olduğunu bil ve devam et vazgeçme tatlım tmm mı?!senin salına salına gezen o hatuncuklardan unutmaki bizim gbi eksiğin diil kurtulman gereken fazlaların var hepimizin ve beraber bunu yapıcaz tmm mı!?

vucut olculerimiz hemen hemen ayni, benim de ajda bardaklar gibi duruyo ah ah şu bacak ve simitlerimizi inceltsek fistik gibi oluruz sen iyi incelmissin 20 gunde bravo

valla ya.. hayatımda hiç zayıf olduğumu hatırlamıyorum. ortaokulda bi zamanlar çok zayıftım, ondan sonra çok bozdum.
Tesekkur ettimm

super sın cnm haa gayretttt
)

Teşekkürr ederim..Gayret etmeye çalışıyorum bakalım birlikten kuvvet doğar ilkesiyle tam gaz!!

‎97:1 - Biz o (Kur'ân)nu Kadir gecesinde indirdik.
97:2 - Kadir gecesinin ne olduğunu sen nereden bileceksin?
97:3 - Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır.
97:4 - Melekler ve Ruh (Cebrail veya Ruh adındaki melek) o gece Rablerinin izniyle, her iş için inerler.
97:5 - O gece, tanyeri ağarıncaya kadar süren bir selâmettir.
...
Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

-Dedim ki: Ya RESULLULAH, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:
- ALLAHÜMME inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (ALLAH'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

dualarımızın kabul olması dılegımleee

kızlar kan cıvıklıgı hakkında bılgınız var mıı yaaaaaaaaaaaaaa acıl bılgıye ıhtıyacımm varda( kadın dogum alanında topık actım ama cvp veren 1 kısı oldu sdceee

üzüldüm şmdi ya ama pes etmek yok, inş.beceririm

pılav ıcın onerım sadece prınc ı hasla lapaolarak yıyebılırsın ama abartmadan hehe ben cok tann vaz gectım bgn cnm soslu sıpagettı ıstedı esıme yaptım aammaaa ben agzımı surmedımmmm hehheee maarna yı bılmyrmm sonucta hamur:))[/QUOTE]

ben olsam hayatta dayanamazdımmmm, sıpagetti en sevdiğimden :) tebrik ediyorum seni pilavı da artık yavaş yavaş azaltırım :)

çok ama çok teşekkür ederim bu özenli yazından dolayı ve çok doğru söylüyorsun :) bizim evde nerdeyse her gün pilav yapılır. evde yemek olmadığı zamanlarda da bn makarna yaparım hemen :) alışkanlıklarımı değiştirmek zor olucak ama yapmam gerekiyor beni en çok etkileyen durum ise canım sıkkın olduğu zamanlardır. çünkü canım sıkkın olduğunda ne görürsem yiyorum. resmen yiyecek aşeriyorum bazen. bir keresinde canım o kadar sıkkındı ki bi tencere pilavı bi oturuşta yedimmmm. yemek bana mutluluk veriyor o yüzden direk yemege sarılıyorum. bunu nasıl önlicem hiç bilmiyorumm ama başarmalıyımm :)) 10 kilo fazlam varr , sizlerin sayesinde vericem inş. :) bi günümü ayırıp burdaki bütün yazılanları okucam. aslnda diyetisyenden randevu aldım, 3 ay sonrasına verdiği için bu 3 ayımı iyi değerlendirmek istiyorum:)

kızlar kan cıvıklıgı hakkında bılgınız var mıı yaaaaaaaaaaaaaa acıl bılgıye ıhtıyacımm varda( kadın dogum alanında topık actım ama cvp veren 1 kısı oldu sdceee

da neki o?dur ben bi bizim kadın doğum ebe hemşiremiz var komşu ona sorayım...inş çözülebilir bişiydir latince yani tıp diliyle adını yaz bide tatlım belkim çıkaramazssa böle...:44:

da neki o?dur ben bi bizim kadın doğum ebe hemşiremiz var komşu ona sorayım...inş çözülebilir bişiydir latince yani tıp diliyle adını yaz bide tatlım belkim çıkaramazssa böle...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…