arkadaşlar bayramda ne yapmayı düşünüyorsunuz, şu tatlı meselesini?? :) tatlılar ilgili sınırlarınız nelerdir??
selam iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
slm nasılsınız kızlar kayıp pisi geldi
aman beni sormayın darmadağınığım. ama arada sizi okuyorum. bir slm yazayım dedim.
eskilerde bayağı dönmüş.
suzi durumuna çok üzüldüm. ama o kocana sakın acıma derim çok çektirdi sana
esin doğum günün kutlu olsun canım. gecende inşallah istediğin gibi geçer yüzükle gelirsin
ababa, secem, kazy, minder, perljam, suzan
nickini hatırlayamadığım için yazmadığım herkese çok slmlar , yeni kızlara da hoşgelmişler
hepinizi çok öptüm kafamı toplayıp tekrar diete başlayabilirsem gelirim mutlaka ama pek umudum yok
Detayları anlatayım hemen
Aslında gün normal başladı. Dünden yarım kalan işlerimizi hallettik nişan alışverişi için.
Ama bu defa yalnızdık daha keyifliydi kesinlikle. İşimiz bittikten sonra gündüz yemek yedik bi yerde.
Tabi gün içinde yüz kere iyi doğdun sevgilim dedi sevdicek bana
Asıl olay akşam yemeğiydi. Lüks bi restouranta yemeğe gittik. Yemek yerken işte evlenme teklifi etti sevdicek
İnanın ne söylediğini hatırlamıyorumSadece benimle evlenirmisin kısmını duydum.
Bendeee evet dediiim sonra yüzüğü taktı işte doğum günümü kutladı tekrar. Sonra yemeklerimizi yedik.
İLk defa yemek yerken konuşabildik.Keyifli bi yemekti.
Normal bi teklifti ama yinede güzel bişeymiş bu evlenme teklifi işi
hic sorma betülüm ya bende üzüldüm o durumlara geldik diye ne istedigimide bilmiyorum herhaldekarimankarisik bir durumdayim
merhaba arkadaşlarr bende artık kesin olarak zayıflamya karar verdm :)) bişi sorucaktım sizlere :)) makarna ve pilav benim vazgeçilmezim ama işte onlarla da diyet yapamam ne önerirsinz
bak memuremiz almaz hee dimİ?ESİNİİM SONRA BUGÜN GİT YARIN GEL OLUR kızmasın bize sindy beybi
bak memuremiz almaz hee dimİ?ESİNİİM SONRA BUGÜN GİT YARIN GEL OLUR kızmasın bize sindy beybi
tabii ki buyur aramızdasın bile
Hoşgeldinn şekerrr
canım ya gelip gitmişsin gitme artk
gel diyet yapmasan da burda dur bi sorunun olur paylaşırsın kendi kendini üzme toparlanınca diyete de vdevam edersin olmaz mı
ayy canım çok heyecanlı ne güzel
hep böyle mutlu olun inşallah
canım benim hepsini atlatacaksınız inşallah
eşin söylediklerini anlayıp kendine çeki düzen verir inşallah.. mutlu huzurlu bi yuvanız olsun artık cennet gibi
arada bir haşlanmış makarna ya da haşlanmış bulgurla salata yapıp yiyebilirsin 100 gram kadar
ama genel olarak eskisi gibi yiyemezsin tabii
bize takıl bi şekilde uzaklaşırsın inşallah onlardan
tabii ki buyur aramızdasın bile
naaaptın ayakkabı meselesini karar virdin mi şirine?
Saol Dileğimmmmmmm
Aldık bakalım.Bide nişanı başımızdan savabilirsek süper rahatlıcam
amanennn dilegim gözükmüsnabersin fistik
bişey sorabilirmiyim:26:
acaba bu kilo çizelgemizdeki başlangıç kilo yerine ilk kilo vermeye başlangıç kilomu yazıyoruz,yoksa buraya kaç kiloyla başladıysak onumu yazıyoruz,:26:
bide tartı günleri hala cuma günümü,peki oruç olanlar nasıl yapıyo ,ben akşam aç karına tartılsam olurmu,çünkü sahurda yemek yeyince sabah haliyle fazla çıkıcak,asıl kilomuzu bilemiycez,akşam tartılsam nasıl olurcevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
yorumuna bayildimGeçmişi okudum ne güzel kaynatmışsınız ama yaş konusu çok geçmiş bence insan hissettiği yastadır ben misalen nufüs cüzdanında yaşim 30 ama ben taş çatlasın 18 yasındayim hele şu 6 lı rakamlara düşeyim ozaman görün beni
bilsem hic bulasirmiydim dermissim29 yaşındayım .
mesaj tekrarı için bestelediğim bir şarkı dırırım dırırım
eşini sevdiğinden şüphe duymuyorum zaten sevmesen sorun etmene rağmen sürdürmezdin ilişkini.sorunun ne olduğunu unuttum aslını sorarsan.sadece sorunlar olduğu ve kendini kötü hissettiğini kızdığını anımsıyorum.evlilik zor zanaat.ele karışmak zor anaların dediği gibi
yok zatenşimdi kim uğraşacak
dukan cok karisik birseyDukan diyetiyle 3 gunde 3 kilo vermistim ama sirf yulaf kepeginden tiksindigim icin birakmistim diyeti simdi de tekrar mi baslasam diyorum :26: sonra da yulaf kepegi aklima geldikce vazgeciyorum
Valla yok desem yalan olur :)
Benim şu yanlardan çıkan varya simit mi diyorlar? onlarla ve üst bacaklarla problemim var aslında. Belim incecik o simitlere göre.
incecik belden o simitler çıkınca resmen çay bardağı gibi görünüyorumama artık simitlerin ve üst bacakların gitmeye başladığını fark edebiliyorum. inceldiğim belli biraz.
ben şu an jillian 2. level 6. bölümdeyim. ama her gün yapamıyorum mesela dün ve bugün yapamadım. elimde olsa yapardım ama tüm gün dışardaydım, o yorgunluktan eve gelip spor yapacak enerji kalmıyor. jilliana başladığımdan beri 5 6 gün yapmamışlığım olmuştur. Ve bu 20 gün içinde verdiğim kiloların da etkisi vardır 3 kilo filan vermişimdir.
Aşağıya "Jillian'a başlamadan önceki" ve "az önce ölçtüğüm" ölçüleri yazıyorum:
Başlamadan Önce-------------20 Gün Sonra yani şuan
Alt Bacak 39--------------------------38
Üst Bacak 64--------------------------61
Bel 75--------------------------------74
Basen 99-----------------------------95
Göbek 94----------------------------- 89
hosgeldin canimmerhaba arkadaşlarr bende artık kesin olarak zayıflamya karar verdm :)) bişi sorucaktım sizlere :)) makarna ve pilav benim vazgeçilmezim ama işte onlarla da diyet yapamam ne önerirsinz
soslu sıpagettı ıstedı esıme yaptım aammaaa ben agzımı surmedımmmm hehheee maarna yı bılmyrmm sonucta hamur:))
annemin arkadasinda var bildiyim kadariyla canim kadin elini kesmis olsa bile hemen hastaneye gitmesi lazim birde belirli haplari kulanmazi yazak :26:kızlar kan cıvıklıgı hakkında bılgınız var mıı yaaaaaaaaaaaaaa acıl bılgıye ıhtıyacımm varda( kadın dogum alanında topık actım ama cvp veren 1 kısı oldu sdceee
yiyesim yok aslinda yada 1 tane yesem ama bakalim nasil olacak :18:arkadaşlar bayramda ne yapmayı düşünüyorsunuz, şu tatlı meselesini?? :) tatlılar ilgili sınırlarınız nelerdir??
herkes nası bakiiiiim yafff siz ne yapmışınız öle bi girdim topiğe geçmiş almış başını gidiyo sankimde bir yıldır girmemişimde sayfalar sayfalar sayfalar vayy arkadaşnese işin özeti hepinizi seviyorum kısceler şimdik gidip cüzlerimi okuyacam yarın teslim var hatimde bide suzancıım hani regl olayını tartışıyodukya bi arar işte aynı şeyi sölüyomuşuzda farklı yoldan nese nese açıklamaya kalksam yiyisimi aynen öle diyip kaçayım ben yarı kadir gecesi için bi yerde toplancaz anlıycanız yine yokum sizede dua etcem kısceler MEVLAM zorları kolay etsin önünüzde diye ALLAH'A EMANETİN yafriler byee
hosgeldin canimselam iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
insallah tatlim ya sagol betülüm canim benimcanım ya gelip gitmişsin gitme artk
gel diyet yapmasan da burda dur bi sorunun olur paylaşırsın kendi kendini üzme toparlanınca diyete de vdevam edersin olmaz mı
ayy canım çok heyecanlı ne güzel
hep böyle mutlu olun inşallah
canım benim hepsini atlatacaksınız inşallah
eşin söylediklerini anlayıp kendine çeki düzen verir inşallah.. mutlu huzurlu bi yuvanız olsun artık cennet gibi
[/B]
iftarini yapmadan önce tartildinmi daha iyi canimbişey sorabilirmiyim:26:
acaba bu kilo çizelgemizdeki başlangıç kilo yerine ilk kilo vermeye başlangıç kilomu yazıyoruz,yoksa buraya kaç kiloyla başladıysak onumu yazıyoruz,:26:
bide tartı günleri hala cuma günümü,peki oruç olanlar nasıl yapıyo ,ben akşam aç karına tartılsam olurmu,çünkü sahurda yemek yeyince sabah haliyle fazla çıkıcak,asıl kilomuzu bilemiycez,akşam tartılsam nasıl olurcevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
günaydin sagol canim
Kadir gecesi üç defa La ilahe illallah söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. İkincisinde Cehennemden kurtulur, üçüncüsünde Cennete girer.
[Tefsir-i Mugni]
Kadir Gecemiz Mübarek Olsun..
iyilik fistik herhalde busefer zayifliycamOnlarda geçer tatlım inşaallah musmutlu geçirirsiniz bu günleri de
İyidir Suzimm sen nasılsın canım?
hosgeldin canım aramıza yeni katılan herkes hosgeldı....
dün bayram alışverişimi yaptım ama kesınlıkle spor farkettırmıs kıyafetler bı guzel durdu cok etkılıyor gercekten ınsanı bu durum dun uzerıme bıseyler yakıstıkca alasım geldıbekle benı suzı sporu sıddetlendırerek gelıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?