70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkes nası bakiiiiim yafff siz ne yapmışınız öle bi girdim topiğe geçmiş almış başını gidiyo sankimde bir yıldır girmemişimde sayfalar sayfalar sayfalar vayy arkadaş nese işin özeti hepinizi seviyorum kısceler şimdik gidip cüzlerimi okuyacam yarın teslim var hatimde bide suzancıım hani regl olayını tartışıyodukya bi arar işte aynı şeyi sölüyomuşuzda farklı yoldan nese nese açıklamaya kalksam yiyisimi aynen öle diyip kaçayım ben yarı kadir gecesi için bi yerde toplancaz anlıycanız yine yokum sizede dua etcem kısceler MEVLAM zorları kolay etsin önünüzde diye ALLAH'A EMANETİN yafriler byee

arkadaşlar bayramda ne yapmayı düşünüyorsunuz, şu tatlı meselesini?? :) tatlılar ilgili sınırlarınız nelerdir??

vallahi tatlım bir ad yersen canın iki ister iki yersin beş ister iş böle sen bilirsin bebişim bayramdan sonra sıfırlıycam diyosan ondada sen bilirsin bunuda konuşmuşduk... ben sütlü tatlı yapcam kendime az bi un az bi şekerle beni pek etkilemiyo tavukgöğsü yapcam sende yap ister az bişi kendine dışarda sabr eder koştur koştur eve gelir iki küçük dilim atarsın ağzına hem ödül hem nefsi kırma hem başarma adına hımm?hadii ii geceler.....
topikdeki kalabalığa rağmen pek bi sessiz hayır olsun bakeem

canım ya gelip gitmişsin gitme artk
gel diyet yapmasan da burda dur bi sorunun olur paylaşırsın kendi kendini üzme toparlanınca diyete de vdevam edersin olmaz mı

ayy canım çok heyecanlı ne güzel
hep böyle mutlu olun inşallah

hic sorma betülüm ya bende üzüldüm o durumlara geldik diye ne istedigimide bilmiyorum herhalde karimankarisik bir durumdayim

canım benim hepsini atlatacaksınız inşallah
eşin söylediklerini anlayıp kendine çeki düzen verir inşallah.. mutlu huzurlu bi yuvanız olsun artık cennet gibi

merhaba arkadaşlarr bende artık kesin olarak zayıflamya karar verdm :)) bişi sorucaktım sizlere :)) makarna ve pilav benim vazgeçilmezim ama işte onlarla da diyet yapamam ne önerirsinz

arada bir haşlanmış makarna ya da haşlanmış bulgurla salata yapıp yiyebilirsin 100 gram kadar
ama genel olarak eskisi gibi yiyemezsin tabii
bize takıl bi şekilde uzaklaşırsın inşallah onlardan

selam iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim

tabii ki buyur aramızdasın bile

bak memuremiz almaz hee dimİ?ESİNİİM SONRA BUGÜN GİT YARIN GEL OLUR kızmasın bize sindy beybi

şakaydı beybi çook memnun oluruz tıpkı tüm gelenlerde olduğu gibide bi şartla ağlamak yok tmm mı?! ağlamaya diil başarmaya geldin hoşgeldin ben şidilik acil çıkış yapıyorum inş görüşmek dileğiyle ALLAH'A emanet ol şeker

bak memuremiz almaz hee dimİ?ESİNİİM SONRA BUGÜN GİT YARIN GEL OLUR kızmasın bize sindy beybi

tabii ki buyur aramızdasın bile

Hoşgeldinn şekerrr

hoşbulduk,,buraya kaçmaya değil elbette başarmaya geldim,sayenizde epey kilo verdim,sadece uzaktan okumakla yetiniyodum,çünkü 2011de üye oldum buraya mj yazdım,ama kimse hoşgeldin bile dememişti,kırıldım,e bide sonra giriş yapamadım şifremi unuttum,e şifremi unuttum yeride yoktu,kaldım öyle uzaktan okuyarak epey yol katettim,ozamanlar daha cıvıl cıvıldı sanki,herkez değişmiş,eskilerden bikaç kişi gözüm ısırıyo başkada kimseyi tanımıyorum
ben öğrenciyim üniversite 2'ci senem,başladığımda 75kiloydum 3ayda 63kilo oldum,ama 1senedir nerdeyse aynıyım biara yine 65olmuştum takılmıştı fakat kırdım inadı ve 63 oldum epeydir tartılmıyorum yarın akşam tartılıp başlıycam bende,tekrar bu şekilde sizin aranızda olmak mutlu edicek beni,şimdiki sizleri tanımasamda ,zamanında çok şey öğrendim bu topikten,teşekkürler...

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım aramıza..Umarım iradende birşey kaybetmeden başarılı olursun

Teşekkür ederim şeker. Amiiin İnşallah sende mutlu olursun sevdiceğinle.

Sorunları çözebildiniz mi ? :26:

bişey sorabilirmiyim:26:

acaba bu kilo çizelgemizdeki başlangıç kilo yerine ilk kilo vermeye başlangıç kilomu yazıyoruz,yoksa buraya kaç kiloyla başladıysak onumu yazıyoruz,:26:
bide tartı günleri hala cuma günümü,peki oruç olanlar nasıl yapıyo ,ben akşam aç karına tartılsam olurmu,çünkü sahurda yemek yeyince sabah haliyle fazla çıkıcak,asıl kilomuzu bilemiycez,akşam tartılsam nasıl olurcevap verenlere şimdiden teşekkür ederim

“Kadir gecesi üç defa “La ilahe illallah” söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. İkincisinde Cehennemden kurtulur, üçüncüsünde Cennete girer.”

[Tefsir-i Mugni]

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun..

hosgeldin canım aramıza yeni katılan herkes hosgeldı....

dün bayram alışverişimi yaptım ama kesınlıkle spor farkettırmıs kıyafetler bı guzel durdu cok etkılıyor gercekten ınsanı bu durum dun uzerıme bıseyler yakıstıkca alasım geldı bekle benı suzı sporu sıddetlendırerek gelıyorum

hoşgeldin canım

kilo çizelgene istediğin kiloyu yazabilirsin ben 79 ile başladım diyete ama buraya başladığımda 70.500düm onu yazdım

kilo bilidirimimiz cuma günü oruçlu olanlar iftardan önce yapıyor bilidirimini 12ye kadar zamanımız var

yorumuna bayildim aynen bende 30 um ama kendimi 30 gibi görmüyorum
bilsem hic bulasirmiydim dermissim aman nebileyim hayatim sorunlar bitmiyor iste herseyin üstesinden de tek basima cikamiyorum yapabilirim sanediyorum herhalde esimede güvenmek istiyorum ama hersey karsilikli olmali oda ben 2 adim atiyorsam 1 adim atsin istiyorum amada karisik anlatim
Dukan diyetiyle 3 gunde 3 kilo vermistim ama sirf yulaf kepeginden tiksindigim icin birakmistim diyeti simdi de tekrar mi baslasam diyorum :26: sonra da yulaf kepegi aklima geldikce vazgeciyorum
dukan cok karisik birsey yulaf ezmesinde böcük cikmisdin bende korktum bidaha almadim
masallah canim ya :128:
merhaba arkadaşlarr bende artık kesin olarak zayıflamya karar verdm :)) bişi sorucaktım sizlere :)) makarna ve pilav benim vazgeçilmezim ama işte onlarla da diyet yapamam ne önerirsinz
hosgeldin canim pilav okadar degilde makarnaya hic hayir dememisdim ama 2 gündür makarnada yemiyorum cünkü ben artik gercekden zayiflamak istiyorum evet makarnayi cok seviyorum hertürlüsünü yiyebilirim ama benim önüme koydugum hedefimi engeliyorsa artik onada hayir demeliyim cünkü zayif olmak istiyorum beni makarnadan daha mutlu edecek

soslu sıpagettı ıstedı esıme yaptım aammaaa ben agzımı surmedımmmm hehheee maarna yı bılmyrmm sonucta hamur:))
zayif citir bi hatun olmak her yemege bedel zayif olmak icin hamur yemiycez hele ki aksam

kızlar kan cıvıklıgı hakkında bılgınız var mıı yaaaaaaaaaaaaaa acıl bılgıye ıhtıyacımm varda( kadın dogum alanında topık actım ama cvp veren 1 kısı oldu sdceee
annemin arkadasinda var bildiyim kadariyla canim kadin elini kesmis olsa bile hemen hastaneye gitmesi lazim birde belirli haplari kulanmazi yazak :26:
arkadaşlar bayramda ne yapmayı düşünüyorsunuz, şu tatlı meselesini?? :) tatlılar ilgili sınırlarınız nelerdir??
yiyesim yok aslinda yada 1 tane yesem ama bakalim nasil olacak :18:

hosgeldin canim
insallah tatlim ya sagol betülüm canim benim dün bana diyor telefonnumarami degistireyim aramasin madem artik arkadasim dedi demekki oda yavas yavas cabalamaya basliyor herhalde :26:
iftarini yapmadan önce tartildinmi daha iyi canim
günaydin sagol canim
Onlarda geçer tatlım inşaallah musmutlu geçirirsiniz bu günleri de

İyidir Suzimm sen nasılsın canım?
iyilik fistik herhalde busefer zayifliycam

sporunu aksatma canim vucutunu sekilendiriyor ben tatilden geleli daha gitmedim ama yinede bu hafta seni gececem
yaramzpisi beni gecemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…