günaydın :) Anladığım kadarıyla diyet de bir yere kadarİnsan dişini sıkıp yasaklı yiyecekleri hayatından çıkarmadıkça zayıflayamıyor arkadaş
Dukan diyetiyle 3 gunde 3 kilo vermistim ama sirf yulaf kepeginden tiksindigim icin birakmistim diyeti simdi de tekrar mi baslasam diyorum :26: sonra da yulaf kepegi aklima geldikce vazgeciyorum
selam iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
Slm
Dünkü Menü
İftar:
Ekşili ufak köfte 1 tabak
1 dilim ekmek
peynir kavun
Ara:
3 incir
1 avuç fıstık
Sahur Yokkkk.......
günaydin gamzemaçımmmm açımmmm
günaydın canlarımmm
bence de vazgeçmelisin :26: biz daha gelişme çağını tamamlamadık hayatım sağlıksız olur tek yönlü beslenme :26:
hoşgeldin şekerimmmben de 75.5'le başladım buraya ama motivasyon için en baştaki kilomu yazdım gayet de güzel oldu bence sen de öyle yap
günaydin tatlimarkadasindan haber var mi seker :26:
günaydin gamzemkizim sahurunu yapsana bebem ya
günaydin tatlimarkadasindan haber var mi seker :26:
dünkü menümüde yazayim:
sabah: 1 armut
ara: 1 seftali
ikindisucuklu yumurta kasar peyniri zeytin domates koyun peyniri dün kizlar kiymali yumurta dediler evde kiyma kalmamis bende sucuklu yaptim
ara: 1-2 üzüm
aksam: 1 tabak sehriyeli corba, salata 1 tavuk budu baskada birsey yok sanirsam :44:
Günaydın şekerleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Ben bugün yine yoğunum
Güzellik salonuna gitcem..Sonra elbisemi tadilattan alıcaam.Sevdicekle buluşcam
Akşam gelirim öptüm hepiiniiizi
sen ye sucuklu yumurtaları sonra yaramazpisi beni geçemezzzişimi kolaylaştırıyorsun tatlım
kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dualarınız kabul olsun rabbim gönlünüze göre versin ne isterseniz....eşlerinizle bir ömür aşkla muhabbetle yaşlandırsın bekarlara hayırlı eş versin kilolulara (yani bize) zayıflamayı nasip etsin gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun kısaca
sen ye sucuklu yumurtaları sonra yaramazpisi beni geçemezzzişimi kolaylaştırıyorsun tatlım
kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dualarınız kabul olsun rabbim gönlünüze göre versin ne isterseniz....eşlerinizle bir ömür aşkla muhabbetle yaşlandırsın bekarlara hayırlı eş versin kilolulara (yani bize) zayıflamayı nasip etsin gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun kısaca
aminnnnnnnnnnnnnnn
okuduktan sonra nasıl içten amin dedim bilemezsin
sabah tam size günaydın yazacaktım, toplantı odasına çağırdılar. denetimimiz var yine 2 gün. işte az önce ara verdik,birazdan yeniden başlayacağız. o nedenle geçmişe çok göz atamayaağım. umarım herkes iyidir.
bu arada, düm lcw'ye gittim. aslında pantolon alacaktım ama bir pantolon etek beğendim. 42 beden aradım malesef yoktu, 38 beden var bir de 44 beden. 38 bana olmaz diye 44 aldım, üzerimden düşecekti.neyse üzüldüm ben de tam sevdiğim gibi bişey buldum ama beden yok diye. tam gidiyordum ki pes etmedim 38i deneyeyim dedim. ümitsizdim ama oldu
oldu derken, sımsıkı kapandı. ama bu kadarını bile beklemiyordum. hemen aldım tabi
çokkk şükür Allah'ıııııımmmmmmm
benim en büyük sıkıntım karnım. nasıl büyük anlatamam. hele bir de birkaç gün tuvalete gidemeyince of ki ne of. karnımı bir küçültebilsem, bir ohh çekeceğim ama nasıl küçülecek anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?