- 4 Ocak 2012
- 3.243
- 21
- 108
- 35
hoşbulduk,,buraya kaçmaya değil elbette başarmaya geldim,sayenizde epey kilo verdim,sadece uzaktan okumakla yetiniyodum,çünkü 2011de üye oldum buraya mj yazdım,ama kimse hoşgeldin bile dememişti,kırıldım,e bide sonra giriş yapamadım şifremi unuttum,e şifremi unuttum yeride yoktu,kaldım öyle uzaktan okuyarak epey yol katettim,ozamanlar daha cıvıl cıvıldı sanki,herkez değişmiş,eskilerden bikaç kişi gözüm ısırıyo başkada kimseyi tanımıyorum
ben öğrenciyim üniversite 2'ci senem,başladığımda 75kiloydum 3ayda 63kilo oldum,ama 1senedir nerdeyse aynıyım biara yine 65olmuştum takılmıştı fakat kırdım inadı ve 63 oldum epeydir tartılmıyorum yarın akşam tartılıp başlıycam bende,tekrar bu şekilde sizin aranızda olmak mutlu edicek beni,şimdiki sizleri tanımasamda ,zamanında çok şey öğrendim bu topikten,teşekkürler...
aramıza gelmekle iyi yapmışsın canım karnın acıkınca buraya gel geçmişten başla okumaya zaten yemek yiyeceğini unutuyorsun
Teşekkür ederim şeker. Amiiinİnşallah sende mutlu olursun sevdiceğinle.
Sorunları çözebildiniz mi ? :26:
babamlar onların evine gitcekler sanırım bayramdan sonra öyle düşünüyor babam da bakalım orda konuşulursa gerekirse okulda bi haftasonu gelip yaparız nişanı o kadar da zor değil.. yeter ki babam ikna olsun
bişey sorabilirmiyim:26:
acaba bu kilo çizelgemizdeki başlangıç kilo yerine ilk kilo vermeye başlangıç kilomu yazıyoruz,yoksa buraya kaç kiloyla başladıysak onumu yazıyoruz,:26:
bide tartı günleri hala cuma günümü,peki oruç olanlar nasıl yapıyo ,ben akşam aç karına tartılsam olurmu,çünkü sahurda yemek yeyince sabah haliyle fazla çıkıcak,asıl kilomuzu bilemiycez,akşam tartılsam nasıl olurcevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
başlangıç kilonu yazmak ve bi yol katettiğini görmek daha motive edici olur sanırım
iftardan önce tartılıyoruz biz de canım öyle daha doğru sonuç oluyor
hosgeldin canimpilav okadar degilde makarnaya hic hayir dememisdim ama 2 gündür makarnada yemiyorum cünkü ben artik gercekden zayiflamak istiyorum evet makarnayi cok seviyorum hertürlüsünü yiyebilirim ama benim önüme koydugum hedefimi engeliyorsa artik onada hayir demeliyim cünkü zayif olmak istiyorum beni makarnadan daha mutlu edecek
insallah tatlim ya sagol betülüm canim benimdün bana diyor telefonnumarami degistireyim aramasin madem artik arkadasim dedi demekki oda yavas yavas cabalamaya basliyor herhalde :26:
canım benim o da bunun için çaba gösteriyorsa inşallah kurtarırsınız evliliğinizi
ayrıca senin böyle zayıflamaya kararlı olmana bayıldım hep böyle ol seni çıtır göreceğiz burda fıstık gibi olcaksın
sabah tam size günaydın yazacaktım, toplantı odasına çağırdılar. denetimimiz var yine 2 gün. işte az önce ara verdik,birazdan yeniden başlayacağız. o nedenle geçmişe çok göz atamayaağım. umarım herkes iyidir.
bu arada, düm lcw'ye gittim. aslında pantolon alacaktım ama bir pantolon etek beğendim. 42 beden aradım malesef yoktu, 38 beden var bir de 44 beden. 38 bana olmaz diye 44 aldım, üzerimden düşecekti.neyse üzüldüm ben de tam sevdiğim gibi bişey buldum ama beden yok diye. tam gidiyordum ki pes etmedim 38i deneyeyim dedim. ümitsizdim ama oldu
oldu derken, sımsıkı kapandı. ama bu kadarını bile beklemiyordum. hemen aldım tabi
çokkk şükür Allah'ıııııımmmmmmm
benim en büyük sıkıntım karnım. nasıl büyük anlatamam. hele bir de birkaç gün tuvalete gidemeyince of ki ne of. karnımı bir küçültebilsem, bir ohh çekeceğim ama nasıl küçülecek anlamadım ki
ay seni nasıl iyi anlıyorum anlatamam
ben de dün akşam lcw'dan S beden bi gömlek aldım
gayet de sığdım içine dökümlü bile durdu biraz
başka yerden s beden elbise, m beden gömlek filan aldım..
bu süper bi duygu