70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aramıza gelmekle iyi yapmışsın canım karnın acıkınca buraya gel geçmişten başla okumaya zaten yemek yiyeceğini unutuyorsun

Teşekkür ederim şeker. Amiiin İnşallah sende mutlu olursun sevdiceğinle.

Sorunları çözebildiniz mi ? :26:

babamlar onların evine gitcekler sanırım bayramdan sonra öyle düşünüyor babam da bakalım orda konuşulursa gerekirse okulda bi haftasonu gelip yaparız nişanı o kadar da zor değil.. yeter ki babam ikna olsun

başlangıç kilonu yazmak ve bi yol katettiğini görmek daha motive edici olur sanırım
iftardan önce tartılıyoruz biz de canım öyle daha doğru sonuç oluyor

canım benim o da bunun için çaba gösteriyorsa inşallah kurtarırsınız evliliğinizi
ayrıca senin böyle zayıflamaya kararlı olmana bayıldım hep böyle ol seni çıtır göreceğiz burda fıstık gibi olcaksın

ay seni nasıl iyi anlıyorum anlatamam
ben de dün akşam lcw'dan S beden bi gömlek aldım
gayet de sığdım içine dökümlü bile durdu biraz
başka yerden s beden elbise, m beden gömlek filan aldım..
bu süper bi duygu

amin canım sağol

bu akşam tartılayım ozaman tekrardan karar verip düzenliycem
yorumuna bayildim aynen bende 30 um ama kendimi 30 gibi görmüyorum

hosgeldin canim

iftarini yapmadan önce tartildinmi daha iyi canim
hoşbuldum suzi,teşekkür ederim
ay çok sevindim adına,evet o mutluluk gibisi yoktur,bende ilk 38bedene girdiğimde havalara uçmuştumgerçi bi 36bedene düşemedim,sırada o var inşallah burda başarıcam

akşam tartılıp şimdiki kiloma onu yazarım,başınada başladığım kilomu ozaman,bu beni elbette daha motive eder,sağol canım

Selam kızlar öncelikle Kadir gecemiz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
Sabahtan beri annemle kışlık bişeyler koymak için uğraşıyoruz neyse ki bitti işimiz çok yoruldum
6-7 kilo patlıcan kızarttım poşetleyip dondurucuya koyca karnıyarık yapmak için
Domates koyduk şişelere kaynattık
Bide domatesten turşu koyduk değişik komşu verdi tarifini ilk defa yaptık bakalım nasıl olcak :26:
Anlıycanız bugün hep boğazımız için çalıştık

Günaydın şekerleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Ben bugün yine yoğunum

Güzellik salonuna gitcem..Sonra elbisemi tadilattan alıcaam.Sevdicekle buluşcam

Akşam gelirim öptüm hepiiniiizi
günaydin esincim sana güzel gezmeler sevdiceginle tatlim nezaman nisan olacak kararlastirdinizmi
yok canım daha bi haber gelmedi :26:
tamam canim :26:
uyuyakaldım şeker yapamadım sahur
iyide bebegim ondan acikiyorsun güzel bi omlet yap bazen bende üseniyorum sahura kalkmaya ama ozaman hem susuyorsun hem asiri derecede acikiyorsun evde olsan biraz uzanirsin vakit gecsin diye ama sen calisiyorsun dimi bebegim
ekmek yemedim yaninda protein yedim gececem seni gececem aminnn canim elline diline saglik
merhabaaaa

Gününüz güzel olsun, kandiliniz mübarek olsun:82::82::82:

merhaba seker cok sevindim canim masallah insan nekadar seviniyor sonunda mükafatini aliyorsun
benimde karnim ve üst bölgem problemli ama su 1 haftadir karbonhydratlari nerdeyse hic yemiyorum ve karnim yok gibi yani sönmüs demekki onlar benim göbegimi sisiriyordun diye tahmin ediyorum :44:

s beden mi ben de istiyorum yaa

lcw'nın bedenleri büyük ya yoksa ben s'ye sığamam muhtemelen
ama m beden oldum çok şükür.. Allah hepinize göstersin

evet canım o daha iyi olur rica ederim ne demek

olsun kışın rahatlık oluyor

slm şekerler nasılsınız
dün fazla giremedim eşim evdeydi ve bilgisayar sürekli ondaydı

slm canım iyiyim ben kendi adıma şükür.. sen nasılsın

şimdi ölçülerimi aldımda,,bakalım 1ay sonra nasıl bi incelme olucak,,ramazan bitsin sporada başlıycam,bu şekilde çok fırsatım olmuyo,,

boy=1.69

göğüs=86

bel=75

kalça=95

güle güle kulan canim cicilerini yesene cikolatayi niye yemiyon
bakalim betülüm insallah cok sagol seker kiz insallah bu sefer basaricam

selam canim iyi yapmissiniz canim aradan cikmis olmus en azindan
slm şekerler nasılsınız
dün fazla giremedim eşim evdeydi ve bilgisayar sürekli ondaydı
slm canim sen nasilsin

pamukkale endüstri mühendisliği tutcak inşallah

hmm güzelmiş

canım olcak inşallah inanıyorum ben sana

acayip uykum geldi kizlar suan yatsam uyurum yarin burda tatil cok sükür 1 gün sadece ama olsun
haftaya bayram ama bu gavur yerinde bayramda bizede tatil verseler ya gelip birde calismak var

bizim evde cocostar var yememeye çalışıyorum ama rahat değilim gel sana vereyim onları hem sen kurtulursun hem ben

acayip uykum geldi kizlar suan yatsam uyurum yarin burda tatil cok sükür 1 gün sadece ama olsun
haftaya bayram ama bu gavur yerinde bayramda bizede tatil verseler ya gelip birde calismak var

bi gün de olsa dinlenirsin bebeğim.. gel buraya bayramı beraber kutlayalım

Aynen aradan çıkmış oldu dediğiniz gibi kışın çok rahatlık oluyo kızlar hem kışın alınan yaz sebzelerinde aynı tadı alamıyosun ne tadı var ne bişey yazdan koyup kışın miss gibi aç yemeğini yap taze gibi Bayramada az kaldı bayram geçsin tatlıları da yiyim öyle başlıycam diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…