70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok öyle şey ayıp olmasın diye azcık yiyebilirsin ama azcık. o kadar

acayip uykum geldi kizlar suan yatsam uyurum yarin burda tatil cok sükür 1 gün sadece ama olsun
haftaya bayram ama bu gavur yerinde bayramda bizede tatil verseler ya gelip birde calismak var

Nerede yaşıyorsun canım merak ettim olsun bi günde olsa dinlenmiş olursun

aaa neredeyse aynıyız
ciddimisin,neredeyse deiğine göre azsın yada çoksun benden,ee seninkiler hangisi
acayip uykum geldi kizlar suan yatsam uyurum yarin burda tatil cok sükür 1 gün sadece ama olsun
haftaya bayram ama bu gavur yerinde bayramda bizede tatil verseler ya gelip birde calismak var

bencede gel buraya beraber yapalım bayramı,yada biz oraya gelek seni kaçırak

üzme canını ,napıcaksın gavur yeri dediğine göre yurtdışında yaşıyorsun,nerdesin uzakmı,bayramda gelme şansıda yoktur dimi,orda tatil olmayınca(

normalde arada ölçerim de buna yakın işte tam olarak bilmiyorum şimdi bi daha ölçemicem
ama böyle bişey işte boyum 1.68 bak bi onu biliyorum

şimdi internetten bi baktım da benim ölçülere göre 40 beden olmam gerekiyomuş üstte de m diyo inanamıyorum

şimdi internetten bi baktım da benim ölçülere göre 40 beden olmam gerekiyomuş üstte de m diyo inanamıyorum

kızım boyuna göre senin zaten çok göze batan bi kilon yoktur ki
ama tabii verip de fıstık gibi olsan tam süper olur

kızım boyuna göre senin zaten çok göze batan bi kilon yoktur ki
ama tabii verip de fıstık gibi olsan tam süper olur

üstte pek bişey yok da popoyu eritmeye çalışıyorum bazen şişman triplerine giriyorum arkadaşlarım kızıyo hiç aynaya bakmıyo musun diye

Haklısın bak kendimi dövesim geldi şimdi aklım fikrim yemekte yaaaa ufffff

şimdi biraz akıllanmışsındır dimi haydi kızlar diyete

iyim bende tatlım burada olunca daha iyi oluyorum
geçenlerde 42 beden pantolon aldım lcw den tam üstüme göre oldu o zaman ben 44 müyüm ahh bi 38 olaydım :106:
evet canım lcw bedenleri büyük bende lcw 42 giyiyorum ama başka bi yerden alınca 44 oluyor

iyim canım sen nasılsın
konuşmuşsunuz eşinle düzelme belirtileri var inşallah hep öyle olur

Şekercim biz nişanı 24ünde yapmaya karar verdik bi aksilik olmazsa.

Araya bayram girmesi kötü oldu benim için sıkıntı..Kuaförlük işlerimi hep şimdiden halletmek zorunda kaldım.

hıhı bayram bi geçsin hem diyet hem spor hedefime ulaşana kadar bırakmıycam

bizim evde cocostar var yememeye çalışıyorum ama rahat değilim gel sana vereyim onları hem sen kurtulursun hem ben
ver canim yaramazpisiyye hem sen kurtulmus olursun hem bende idaayi kazanmis olurum
bi gün de olsa dinlenirsin bebeğim.. gel buraya bayramı beraber kutlayalım
ay cok sagol tatlim düsünmen yeter hayatim
Nerede yaşıyorsun canım merak ettim olsun bi günde olsa dinlenmiş olursun
viyanadayim canim ben kisin noel baba tatili istemiyorum bende bayramda tatil istiyorum
cok sagol tatlim hemen hazirlanayim
ben çıkayım canlarım bi duş alayım
görüsürüz betülüm
evet canim ya insallah hep öyle olur cok sagol tatlim

Şekercim biz nişanı 24ünde yapmaya karar verdik bi aksilik olmazsa.

Araya bayram girmesi kötü oldu benim için sıkıntı..Kuaförlük işlerimi hep şimdiden halletmek zorunda kaldım.

olsun canim güzel gecer insallah fotograf koyarsan cok sevinirim esincim mutlu gününü bende resimlerden göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…