Aynen aradan çıkmış oldu dediğiniz gibi kışın çok rahatlık oluyo kızlar hem kışın alınan yaz sebzelerinde aynı tadı alamıyosun ne tadı var ne bişey yazdan koyup kışın miss gibi aç yemeğini yap taze gibiBayramada az kaldı bayram geçsin tatlıları da yiyim öyle başlıycam diyete
acayip uykum geldi kizlar suan yatsam uyurumyarin burda tatil cok sükür 1 gün sadece ama olsun
haftaya bayram ama bu gavur yerinde bayramda bizede tatil verseler yagelip birde calismak var
yok öyle şeyayıp olmasın diye azcık yiyebilirsin ama azcık. o kadar
ciddimisin,neredeyse deiğine göre azsın yada çoksun benden,ee seninkiler hangisiaaa neredeyse aynıyız
acayip uykum geldi kizlar suan yatsam uyurumyarin burda tatil cok sükür 1 gün sadece ama olsun
haftaya bayram ama bu gavur yerinde bayramda bizede tatil verseler yagelip birde calismak var
İnşallah öyle yapabilirim canım ama kendimi tutamayabilirim nasıl olsa diyete başlıycam derim son son tadını çıkarayım
ciddimisin,neredeyse deiğine göre azsın yada çoksun benden,ee seninkiler hangisi
bencede gel buraya beraber yapalım bayramı,yada biz oraya gelek seni kaçırak
üzme canını ,napıcaksın gavur yeri dediğine göre yurtdışında yaşıyorsun,nerdesin uzakmı,bayramda gelme şansıda yoktur dimi,orda tatil olmayınca(
şimdi internetten bi baktım da benim ölçülere göre 40 beden olmam gerekiyomuşüstte de m diyo inanamıyorum
hep öyle diye diye bu hale gelmedik mi ama
kızım boyuna göre senin zaten çok göze batan bi kilon yoktur ki
ama tabii verip de fıstık gibi olsan tam süper olur
Haklısınbak kendimi dövesim geldi şimdi aklım fikrim yemekte yaaaa ufffff
iyim bende tatlım burada olunca daha iyi oluyorumlcw'nın bedenleri büyük ya yoksa ben s'ye sığamam muhtemelen
ama m beden oldum çok şükür.. Allah hepinize göstersin
evet canım o daha iyi olurrica ederim ne demek
olsun kışın rahatlık oluyor
slm canım iyiyim ben kendi adıma şükür.. sen nasılsın
evet canım lcw bedenleri büyük bende lcw 42 giyiyorum ama başka bi yerden alınca 44 oluyorgeçenlerde 42 beden pantolon aldım lcw den tam üstüme göre oldu o zaman ben 44 müyümahh bi 38 olaydım :106:
güle güle kulan canim cicileriniyesene cikolatayi niye yemiyon
bakalim betülüm insallahcok sagol seker kiz insallah bu sefer basaricam
selam canim iyi yapmissiniz canim aradan cikmis olmus en azindan
slm canim sen nasilsin
günaydin esincim sana güzel gezmeler sevdiceginle tatlimnezaman nisan olacak kararlastirdinizmi
tamam canim :26:
iyide bebegim ondan acikiyorsun güzel bi omlet yap bazen bende üseniyorum sahura kalkmaya ama ozaman hem susuyorsun hem asiri derecede acikiyorsun evde olsan biraz uzanirsin vakit gecsin diye ama sen calisiyorsun dimi bebegim
ekmek yemedim yaninda protein yedim gececem seni gececemaminnn canim elline diline saglik
merhaba sekercok sevindim canim masallah insan nekadar seviniyor sonunda mükafatini aliyorsun
benimde karnim ve üst bölgem problemli ama su 1 haftadir karbonhydratlari nerdeyse hic yemiyorum ve karnim yok gibi yani sönmüs demekki onlar benim göbegimi sisiriyordun diye tahmin ediyorum :44:
üstte pek bişey yok da popoyu eritmeye çalışıyorumbazen şişman triplerine giriyorum arkadaşlarım kızıyo hiç aynaya bakmıyo musun diye
şimdi biraz akıllanmışsındır dimihaydi kızlar diyete
evet canım lcw bedenleri büyük bende lcw 42 giyiyorum ama başka bi yerden alınca 44 oluyor
hıhıbayram bi geçsin hem diyet hem spor hedefime ulaşana kadar bırakmıycam
ver canim yaramazpisiyyebizim evde cocostar var yememeye çalışıyorum ama rahat değilimgel sana vereyim onları hem sen kurtulursun hem ben
ay cok sagol tatlim düsünmen yeter hayatimbi gün de olsa dinlenirsin bebeğim.. gel buraya bayramı beraber kutlayalım
viyanadayim canimNerede yaşıyorsun canım merak ettim olsun bi günde olsa dinlenmiş olursun
ciddimisin,neredeyse deiğine göre azsın yada çoksun benden,ee seninkiler hangisi
bencede gel buraya beraber yapalım bayramı,yada biz oraya gelek seni kaçırak
üzme canını ,napıcaksın gavur yeri dediğine göre yurtdışında yaşıyorsun,nerdesin uzakmı,bayramda gelme şansıda yoktur dimi,orda tatil olmayınca(
görüsürüz betülümben çıkayım canlarım bi duş alayım
evet canim ya insallah hep öyle olur cok sagol tatlimiyim bende tatlım burada olunca daha iyi oluyorum
evet canım lcw bedenleri büyük bende lcw 42 giyiyorum ama başka bi yerden alınca 44 oluyor
iyim canım sen nasılsın
konuşmuşsunuz eşinle düzelme belirtileri var inşallah hep öyle olur
Şekercim biz nişanı 24ünde yapmaya karar verdik bi aksilik olmazsa.
Araya bayram girmesi kötü oldu benim için sıkıntı..Kuaförlük işlerimi hep şimdiden halletmek zorunda kaldım.
ver canim yaramazpisiyyehem sen kurtulmus olursun hem bende idaayi kazanmis olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?