hehecuma günü belli olacak
simdiye kadar kizlar yendi beni hep :111:süpriz olursa bende sasiririm
cizelgemi de simdi düzeldimamanenn büyük konusup fos cikmayayim birde
ikimiz topikde yanliz kalmissiz tatlimsöylemek isteyipde söyliyemedigini simdi yaz aramizda kalacak
viyanadayim canimben kisin noel baba tatili istemiyorum bende bayramda tatil istiyorum
dünden beri tatlıları hooppp güpppp götürüyorummmm hastalandımda pooff pofff hepp tatlı heppp tatlı istiyorum
cok sagol tatlimyok yavrum güveniyorum ben sana
söylüyorum o zamanben galiba sana aşık oldum
ahhAnladım canım üzüldüm senin için keşke gelebilsen buralara
bitirdim zaten dolabın önüne gide gidee bittiiiiiiiiiistesemde yokkk
cok sagol tatlim
bende sana tatlim benim kumam olurmusun
dünden beri tatlıları hooppp güpppp götürüyorummmm hastalandımda pooff pofff hepp tatlı heppp tatlı istiyorum
yemeee tatlıları canın çok istiyosa hurma falan ye ama abartmadan
ozaman imam nikahimizi kiyalimneyse ki bitmişyok bi daha öyle şeyler cuma günü ben de yedim sıkıntıdan ama pişman oldum 2 günde 1 kilo arttı
hahahah olurum yavrum
neyse iftara davetliymissin sacini yolmim bu seferdünkü menümü yazem mi :44: hadi yazem
öğlen: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir
ara: 1 şişe çilekli soda
akşam: 1 kepçe domates çorbası, 5 yk kadar pilav, 1 tabak da et yemeği--iftara davetliydik debi de kazandibi vardı ama 1 lokma aldım tadını beğenmedim bıraktım iyi oldu
sonra 1 fincan kahveiftar olmayaydı iyi gidiyodum ama neyse artık
neyse iftara davetliymissin sacini yolmim bu sefer
ozaman imam nikahimizi kiyalim
nasıl mutlu olduğunu anlayabiliyorum şekerim ben de 40 beden elbise bol gelince uçmuştumama elbisenin kalıbı büyükmüş o ayrı konu benim de karnım büyüktü mekik çekerek baya düzeldi hergün mekik çek o tuvalet sıkıntısı berbat bişey ya tam olarak çözümünü bulamadım
aramıza gelmekle iyi yapmışsın canım karnın acıkınca buraya gel geçmişten başla okumaya zaten yemek yiyeceğini unutuyorsun
babamlar onların evine gitcekler sanırım bayramdan sonra öyle düşünüyor babam da bakalım orda konuşulursa gerekirse okulda bi haftasonu gelip yaparız nişanı o kadar da zor değil.. yeter ki babam ikna olsun
başlangıç kilonu yazmak ve bi yol katettiğini görmek daha motive edici olur sanırım
iftardan önce tartılıyoruz biz de canım öyle daha doğru sonuç oluyor
canım benim o da bunun için çaba gösteriyorsa inşallah kurtarırsınız evliliğinizi
ayrıca senin böyle zayıflamaya kararlı olmana bayıldım hep böyle ol seni çıtır göreceğiz burda fıstık gibi olcaksın
ay seni nasıl iyi anlıyorum anlatamam
ben de dün akşam lcw'dan S beden bi gömlek aldım
gayet de sığdım içine dökümlü bile durdu biraz
başka yerden s beden elbise, m beden gömlek filan aldım..
bu süper bi duygu
amin canım sağol
bu akşam tartılayım ozaman tekrardan karar verip düzenliycem
hoşbuldum suzi,teşekkür ederim
ay çok sevindim adına,evet o mutluluk gibisi yoktur,bende ilk 38bedene girdiğimde havalara uçmuştum gerçi bi 36bedene düşemedim,sırada o var inşallah burda başarıcam
akşam tartılıp şimdiki kiloma onu yazarım,başınada başladığım kilomu ozaman,bu beni elbette daha motive eder,sağol canım
günaydin esincim sana güzel gezmeler sevdiceginle tatlimnezaman nisan olacak kararlastirdinizmi
tamam canim :26:
iyide bebegim ondan acikiyorsun güzel bi omlet yap bazen bende üseniyorum sahura kalkmaya ama ozaman hem susuyorsun hem asiri derecede acikiyorsun evde olsan biraz uzanirsin vakit gecsin diye ama sen calisiyorsun dimi bebegim
ekmek yemedim yaninda protein yedim gececem seni gececemaminnn canim elline diline saglik
merhaba sekercok sevindim canim masallah insan nekadar seviniyor sonunda mükafatini aliyorsun
benimde karnim ve üst bölgem problemli ama su 1 haftadir karbonhydratlari nerdeyse hic yemiyorum ve karnim yok gibi yani sönmüs demekki onlar benim göbegimi sisiriyordun diye tahmin ediyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?