70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menümü yazem mi :44: hadi yazem

öğlen: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir

ara: 1 şişe çilekli soda

akşam: 1 kepçe domates çorbası, 5 yk kadar pilav, 1 tabak da et yemeği--iftara davetliydik de bi de kazandibi vardı ama 1 lokma aldım tadını beğenmedim bıraktım iyi oldu
sonra 1 fincan kahve iftar olmayaydı iyi gidiyodum ama neyse artık

Son düzenleme:
anam bilgisayarcilar pat diye gelince yakalancam sanettim ani kapattim :18:

dünden beri tatlıları hooppp güpppp götürüyorummmm hastalandımda pooff pofff hepp tatlı heppp tatlı istiyorum
mutfakda 2 gündür baklavalar gözüme carpip duruyor ama 1 tane bile yemedim ben yemiyorsam sende yeme sacini basini yolarim saka tatlim affiyet olsun ama bidaha olmasin
yemeee tatlıları canın çok istiyosa hurma falan ye ama abartmadan
bak gercekden fayda ediyor hurma tatli isteyin gidiyor
neyse ki bitmiş yok bi daha öyle şeyler cuma günü ben de yedim sıkıntıdan ama pişman oldum 2 günde 1 kilo arttı

hahahah olurum yavrum
ozaman imam nikahimizi kiyalim
neyse iftara davetliymissin sacini yolmim bu sefer

hepinize motive edici sözleriniz için çok teşekkür ederim. şu an üzerimde yeni aldığım pantolon etek var. denetim az önce bitti, birazdan çıkacağım. mesaim de bitti yani. o nedenle tek tek cevap veremedim şekerler.

gitmeden size bişey anlatayım da gülün. dün bir de bluz aldım lcw den, etiketin birini çıkarmayı unutmuşum. pembe desenli bişey, etikette kırmızı gibi bişeyy olunca görememişim. az önce denetim tam biterken elime geldi de öyle farkettim.

birileri gördüyse rezil oldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…