70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hahahah inşallah görmemiştir kimse

Ne yapiyosunuz kizlar ben sizle bi sıkıntımı paylasmak istiyorum içime çok dert oluyo nasıl anlatıcamda bilmiyorum ama şimdik ben gecen bir arkadaşa iftara davetliydim orda arkadaşımmı acaba dediğim insan bütün milletin içinde işte bu kayınvalidesine aksam üstü gider yemeğini yer gelir erken hiç gitmez ordakilerde akıl verdiler gelinceye kadar çok üzüldüm benim kayınvalideme erken gidemem

O mevzu cok kötü kızlar ben 2.cocugum olmuyor bir kızım var pkoluyum ben bigün kayınvalidemgildeyiz kayınpederim beni çagırdı gelin gel dedi gittim yanlız bi odada oturuyordu otur dedi oturunca kapıyı kapatip bana resmen cinsel ilişkiyi anlatti kıçımin altına yastık koymalıymışim falan ben odadan çıktım suratım bembeyaz eltim vardı kaynımda vardı ben bisey yok dedim orda desem esimin tepkisi cok kotü olurdu ben eve geldim aglayarak esime söyledim sonrasinda 2 ay gitmedik sonra kaynanam isr dncegittik simdi esimle gidiyorum yuzene bile bakamiyorum milletin bu düşünceleri beni cok uzuyo kizlar ben haksiz degilim demi

ben senin yerinde olsam hiç gitmem eşinde nasıl bi eş ki seni hala o eve getiriyor üzgünüm eşin hakkında böyle bi yorum yaptığıma ama bu nasıl bişi böyle

AAA O NASIL K.P ÖYLE,,ağzım açık kaldı,ben olsamda hayatta gitmezdim o eve,eşim veya k.v nekadar ısrar ederse etsin asla gitmezdim,gidemezdim ya,yüzüne bakamıycamı bile bile o eve adımımı atmazdım,eşinede bravo valla ne diyim,böyle bi durumda bile seni o eve götürebiliyo hemde bile bile,pes doğrusu

bu arada senin 2.ci çocuğun olmaması pkolu olduğunu bilmiyorlamıda hala 2.ci çocuk diye ısrar ediyorlar pek anlayamadım nasıl zihniyette insanlar var yarabbim,allah yardımcın olsun canım

yok artık utanmaz herif sonuna kadar haklısın canım bu ne edepsizlik böyle

öncelikle herkesin bu mubarek günde umarım tüm iyi dilekleri kabul olur ,hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı olsun

üstte pek bişey yok da popoyu eritmeye çalışıyorum bazen şişman triplerine giriyorum arkadaşlarım kızıyo hiç aynaya bakmıyo musun diye
açıkçası ben seni çook merak ediyorum ve hayalimde şöyle bir tip kız var bence çok uzun boylu ve asla kiloluda değilsin sadece balık etli konumundasın ama gözünde büyütüosun gibi gelior bana ama bakalım ilk üniye başladığında bizimle foto paylaşırsın inş. canım çıtır kız olarak ,sayende bizde azimleniriz böylece

olsun canim güzel gecer insallah fotograf koyarsan cok sevinirim esincim mutlu gününü bende resimlerden göreyim
aynennn bir kızımızı daha topikte veriyoruz ellere olsun olsun topik biraz aşk koksun canım yok mu başka nişanlanan evlenen bekar kızçeler acilen toplanın hemen kiloları verin oğlanlar kapsın sizi bassın nikahları topikte bol bol aşk koksun kocişleri anlatarak

söylüyorum o zaman ben galiba sana aşık oldum

ikimiz topikde yanliz kalmissiz tatlim söylemek isteyipde söyliyemedigini simdi yaz aramizda kalacak
a20 ve suzim siz ikinizde çok delisiniz yerim sizi bennnnn

ayy kızzz olur böle şeyler ama inş. kimse görmemiştir ,hazır yeni cicişlerinde varken foto çekeydinya hatun kızçe bizle paylaşırdın

yuh yaniii onamı kalmış o dersi vermekkk ,töbe töbe yaaa ne biçim insanlar var kayınvaliden bu durumu biliomu canım k.p nin böle sana konuştuğunu ,vallahi canına okurdum ,dengesiz pislik ayy kusura kalma canım valla böle anlatınca bile miğdem bulandı ki sen o adamın yanında dinlerken nasıl olmuşsundur Allah korusun böle bir olay olsa eşim değil bi daha o eve götürmek büyük falan dinlemez babasını dövmeye bile kalkar o derece yapar benimkisi ,o kimki sana o dersi vermeye çalışıorrr eşinede sölee durumu güzel bişekilde canım bidaha gitmeyin ,ya bir daha başka gözle sana yaklaşmaya kalkarsa, onları anlatan adam onuda yapar afedersiniz ama :18 yüzden eşinle oturup güzelce konuş senin öyle insanlarla konuşmaya mecburiyetin yok ,bırak kim ne derse desin seni kötü gelin bilsinler,sen bööyle şeylere takma ,inanki o kötü gelin die bilen kişiler seni bu durumu bilseler senin neden geç gittiğini o eve bilirler ve anlayışla karşılarlar ,o yüzden sakın bu durum için üzülme ve gitme o evede ,zaten eminimki senin o kişiyi görmeye bile tahammülün yoktur Allahım böyle durumda olan tüm herkesi korusun ,bu tür şeylerden çok korkarım ve Allaha sığınırım ,şahsen eşim askerde iken onun ailesi ile birlikte kaldım o kadar o konuda baskı kurduki eşim asla kimseye güvenmezdi ,hep dualarla ayakta kaldım ve şükürler olsunki kötü bir olay başıma gelmedi ,Allahım akıl fikir versib böyle insanlara iğrenç pislikler

Son düzenleme:
üstte pek bişey yok da popoyu eritmeye çalışıyorum bazen şişman triplerine giriyorum arkadaşlarım kızıyo hiç aynaya bakmıyo musun diye

tahmin ediyorum zaten öyle biri olduğunu
tam dayaklıksın sen

simdiye kadar kizlar yendi beni hep :111:süpriz olursa bende sasiririm

bu sefer farklı olcak gibi geliyor bana bebeğim

ıyyy gözlerim açık bakakaldım resmen ekrana.. o ne iğrenç densiz bi adam öyle yaa..
yine iyi katlanıyorsun evine gidiyor olman bile büyük bir şey bırak insanların ne dediğini önemseme..
rezil herif

kiloları verdim de babam beni vermiyor onu napcaz bebeğim
babamı göndersem topiğe bi halletseniz şu işi

yani balık sayılırım evet ilk gün koyucam o fotoyu ben de sabırsızlanıyorum

yi beni yavrum ısır beni kemir beni

tahmin ediyorum zaten öyle biri olduğunu
tam dayaklıksın sen

öyleyim dimi bazen kendimi dövesim geliyo ama "sakin ol yavrum" diyorum geçiyo

Son düzenleme:
bugün yediklerim
sabah ve öğle 2 kepekli kaşarlı yağsız tost
küçük bi kase yoğurt
ara biraz üzüm
akşam 1 parça tavuk göğsü tavada domatesle pişirdim yanına haşlanmış pirinç ve yoğurt
1 salatalık
canım nasıl tatlı istedi anlatamam 2 tane de benim o yedim :18::18:

benim o da olmayaymış iyiymiş ama olsun sorun değil menü gayet güzel

kiloları verdim de babam beni vermiyor onu napcaz bebeğim
babamı göndersem topiğe bi halletseniz şu işi
EEEE BİTANECİK KIZI VAR VERMEK KOLAY DEĞİL ÖLE KIZ EVİ NAZ EVİ DEMİŞLER MERAKLANMA VERİR EN SONUNDA TAKMA KAFANA SİZ BİRBİRİNİZİ SEVDİKTEN SONRA HERŞEY YOLUNA GİRER

yani balık sayılırım evet ilk gün koyucam o fotoyu ben de sabırsızlanıyorum

yi beni yavrum ısır beni kemir beni
Çatlak kiremit sin tam vallahi konuşma tarzına bitiyorum resmen

Güzel ve fıstık arkadaşlarım geçmişi okumadan daldım ama napayım sizi çokkkkkkkk özledim, 4-5 gündür yatılı misafirim vardı giremedim hiç beni unutmadınız değil miiiiiiii? nasılsınız ne var ne yok?, ben iyiyim ama yorgunum artık buralardayım bebişim müsade ettiğince, geçen cuma footolu bildirim yapamamıştım pc nin kablosu bozuktu fotomu ekliyorum şimdi, bu hafta regl olucam sanırım, kara listeye bile girebilirim canlarımmmmmmmmm...

olsun canim güzel gecer insallah fotograf koyarsan cok sevinirim esincim mutlu gününü bende resimlerden göreyim

Canımcım elbisenin resimlerini çektim pcye atınca yükleyeceğim burayada ama nişan fotoğraflarını ayrıca paylaşıcam elbette

Yok artık yaa. Çok terbiyesizce. Ben olsam o eve bi daha gitmem ayrıca bi çocuğun varmış zaten iki olma şartı nedir?

Olanla yetinmeyi bilsinler Allah korusun ya ona da bişey olsa bu yetinmemezlikleri yüzünden

Yazdıklarını hayretle okudum, kırılma ama bu çok ayıp ve ahlaksızca, nasıl böyle bişeye cesaret edebilir, sizin mahreminize nasıl bu şekilde dahil olabilir, buna ne hakla hangi kimlikle cüret edebilir ya? Söyleyecek bişey bulamıyorum çok çok çok çok kötü bir davranış, çok ayıp çok çok ayıp...

sahur: bikaç çatal kıymalı menemen+omlet+2 çay kaşığı kadar tahinli pekmez+2 dilim kızarmış ekmek+1 bardak kola :26:
iftar: 2 kepçe yoğurt çorbası+bir y.kaşığı fırında patates+1 fırında tavuk+1 y.kaşığı pilav+ 1 bardak sprite
bi de 3 parça beyaz çikolata yedim, az önce de cornetto disc yedim çok seviyorum tutamadım kendimi :18::18: cezalandırmalıyım kendimi uff :18:

yok artık utanmaz herif sonuna kadar haklısın canım bu ne edepsizlik böyle

ben senin yerinde olsam hiç gitmem eşinde nasıl bi eş ki seni hala o eve getiriyor üzgünüm eşin hakkında böyle bi yorum yaptığıma ama bu nasıl bişi böyle

Kızlar desteginiz icin cok sagolun ben bu mevzuyu ailemle bile paylasamadım esim cok kızdı babasına yani gidip dövecekti o derece kayinvalidemin sonradan haberi oldu kaynım ve kavalidem kayınbabaya cok kızmıslar esim gitme olayıni bana bıraktı zorlamadı ama böyle birsey bidaha olursa yüzüne bile bakmam dedi annesine şimdi esimle gidiyorum yemegi yiyip hemen geliyorum 2 saat anca orda oluyoruz ama baskalari bilip bilmeden yorum yapması cok kırıcı kendimi bu konuda cok yanlız hissediyorum oyüzden sizden fikir almak istedim boyle bir günde bu konuyu acmak istemezdim ama doldum sanırım pkolu oldugumu biliyorlar ama anlamiyorlar onlar benim korunup yalan soyledigimi dusunuyorlar

Cidden canım okudumda yaptığı çok terbiyesiz ve iğrenç birşey kıyamam sana sen sıkma canını görüşmek istemiyosan eşinde zorlamıyorsa içinden geleni yap

Kandiliniz mübarek olsun bu arada kızlar

Menümü yazayım:
Sahur:2 kaşık yoğurt 2 kaşık nesfit 2 kaşık yulaf birazcıkta tarçın koydum
İftar:1,5 kepçe mercimek çorbası 2 kaşık barbunya 3 kaşık tavuklu bulgur pilavı ve patlıcan salatası,2 çatal kadyıf 2 tane lokma tatlılat kaçtı kandil olduğu için herkes birşey ikram etti hayır diyemedim:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…