bılmıyrm kııı cnm yaaa sagol genede bılgı n olursa yazarsın banada neki o?dur ben bi bizim kadın doğum ebe hemşiremiz var komşu ona sorayım...inş çözülebilir bişiydir latince yani tıp diliyle adını yaz bide tatlım belkim çıkaramazssa böle...:44:
hazırlıklar tam gazz rabbım yardımetsın canımmmGünaydın şekerleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Ben bugün yine yoğunum
Güzellik salonuna gitcem..Sonra elbisemi tadilattan alıcaam.Sevdicekle buluşcam
Akşam gelirim öptüm hepiiniiizi
yazıkk sana bende az yıyorum artık sahurdaondan cok acıkıyormmmmmmmmmmmmmmuyuyakaldım şeker yapamadım sahur
bendede wv sorunu vr karnım sıstıııı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senn kalca mı buykk cnm yoksaaa 38 olur yanıı sana bende lcw den 40 benden etek aldım ck gsl oluyrrr 38 bıle olur artıkksabah tam size günaydın yazacaktım, toplantı odasına çağırdılar. denetimimiz var yine 2 gün. işte az önce ara verdik,birazdan yeniden başlayacağız. o nedenle geçmişe çok göz atamayaağım. umarım herkes iyidir.
bu arada, düm lcw'ye gittim. aslında pantolon alacaktım ama bir pantolon etek beğendim. 42 beden aradım malesef yoktu, 38 beden var bir de 44 beden. 38 bana olmaz diye 44 aldım, üzerimden düşecekti.neyse üzüldüm ben de tam sevdiğim gibi bişey buldum ama beden yok diye. tam gidiyordum ki pes etmedim 38i deneyeyim dedim. ümitsizdim ama oldu
oldu derken, sımsıkı kapandı. ama bu kadarını bile beklemiyordum. hemen aldım tabi
çokkk şükür Allah'ıııııımmmmmmm
benim en büyük sıkıntım karnım. nasıl büyük anlatamam. hele bir de birkaç gün tuvalete gidemeyince of ki ne of. karnımı bir küçültebilsem, bir ohh çekeceğim ama nasıl küçülecek anlamadım ki
bende olculerımı yazımmmııııııııııııııııııııııııııııışimdi internetten bi baktım da benim ölçülere göre 40 beden olmam gerekiyomuşüstte de m diyo inanamıyorum
öncelıkle ıftarımı yazayım da ıcıhh sacımı cekınn gızlar;(
-yarımkepce kofte corbası
-2-3 kasık salata
-2-3catal karpuzzz
-20 taze kayserimantısı komsumm yapmısss
-2-3 ymk kasıgı kıymalı patates
-1 parca yufka ekmegiii
sonra;1 brdk sekersız cayyy
sonra
camıye gıttık kocısleee
yatsı+terafıh+tesbıh namazı kıldıkk cok sukur bu sende kıldım tesbıh namazımı bolll ca dua ettımm hersezcıklereeerabbım kabul etsın sonra cıkısta eltım ve esımın amcasıgılle karsılastık bıze geldık cay demledım ıctılr yenı gttlrrr kocıs yattı bende yatmıycam genee bu ardaa jkacamak yaptımm kaynım bayram sekerını almıssssssss 4 tane yedımmm ülker ınn kucuklerdennn heheh bayram erken geldıııı
sızede verıyımmıııııııııııııııııııııı yermısınızzzzzzzzz
bılmıyrm kııı cnm yaaa sagol genede bılgı n olursa yazarsın bana
hazırlıklar tam gazz rabbım yardımetsın canımmm
yazıkk sana bende az yıyorum artık sahurdaondan cok acıkıyormmmmmmmmmmmmmm
bendede wv sorunu vr karnım sıstıııı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senn kalca mı buykk cnm yoksaaa 38 olur yanıı sana bende lcw den 40 benden etek aldım ck gsl oluyrrr 38 bıle olur artıkk
bende olculerımı yazımmmııııııııııııııııııııııııııııı
sen simdilik kumam olarak gelde sonrasina bakarizolur ama resmi nikah da isterim ben
ayy bayildim canim olur insanlik hali bikeresinde esimde unutmusdun baya gülmüsdümhepinize motive edici sözleriniz için çok teşekkür ederim. şu an üzerimde yeni aldığım pantolon etek var. denetim az önce bitti, birazdan çıkacağım. mesaim de bitti yani. o nedenle tek tek cevap veremedim şekerler.
gitmeden size bişey anlatayım da gülün. dün bir de bluz aldım lcw den, etiketin birini çıkarmayı unutmuşum. pembe desenli bişey, etikette kırmızı gibi bişeyy olunca görememişim. az önce denetim tam biterken elime geldi de öyle farkettim.
birileri gördüyse rezil oldum yaaa
off canim yaNe yapiyosunuz kizlar ben sizle bi sıkıntımı paylasmak istiyorum içime çok dert oluyo nasıl anlatıcamda bilmiyorum ama şimdik ben gecen bir arkadaşa iftara davetliydim orda arkadaşımmı acaba dediğim insan bütün milletin içinde işte bu kayınvalidesine aksam üstü gider yemeğini yer gelir erken hiç gitmez ordakilerde akıl verdiler gelinceye kadar çok üzüldüm benim kayınvalideme erken gidemem
O mevzu cok kötü kızlar ben 2.cocugum olmuyor bir kızım var pkoluyum ben bigün kayınvalidemgildeyiz kayınpederim beni çagırdı gelin gel dedi gittim yanlız bi odada oturuyordu otur dedi oturunca kapıyı kapatip bana resmen cinsel ilişkiyi anlatti kıçımin altına yastık koymalıymışim falan ben odadan çıktım suratım bembeyaz eltim vardı kaynımda vardı ben bisey yok dedim orda desem esimin tepkisi cok kotü olurdu ben eve geldim aglayarak esime söyledim sonrasinda 2 ay gitmedik sonra kaynanam isr dncegittik simdi esimle gidiyorum yuzene bile bakamiyorum milletin bu düşünceleri beni cok uzuyo kizlar ben haksiz degilim demi
tatlim artik sIk gelemiyormusun seni fazla göremiyorum buralarda topikigimizin ask böcegiöncelikle herkesin bu mubarek günde umarım tüm iyi dilekleri kabul olur ,hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı olsun
açıkçası ben seni çook merak ediyorum ve hayalimde şöyle bir tip kız var bence çok uzun boylu ve asla kiloluda değilsin sadece balık etli konumundasın ama gözünde büyütüosun gibi gelior bana ama bakalım ilk üniye başladığında bizimle foto paylaşırsın inş. canım çıtır kız olarak ,sayende bizde azimleniriz böylece
aynennn bir kızımızı daha topikte veriyoruz ellereolsun olsun topik biraz aşk koksun canım yok mu başka nişanlanan evlenen bekar kızçeler acilen toplanın hemen kiloları verin oğlanlar kapsın sizi bassın nikahları topikte bol bol aşk koksun kocişleri anlatarak
a20 ve suzim siz ikinizde çok delisiniz yerim sizi bennnnn
ayy kızzz olur böle şeyler ama inş. kimse görmemiştir ,hazır yeni cicişlerinde varken foto çekeydinya hatun kızçe bizle paylaşırdın
yuh yaniii onamı kalmış o dersi vermekkk ,töbe töbe yaaa ne biçim insanlar var kayınvaliden bu durumu biliomu canım k.p nin böle sana konuştuğunu ,vallahi canına okurdum ,dengesiz pislik ayy kusura kalma canım valla böle anlatınca bile miğdem bulandı ki sen o adamın yanında dinlerken nasıl olmuşsundur Allah korusun böle bir olay olsa eşim değil bi daha o eve götürmek büyük falan dinlemez babasını dövmeye bile kalkar o derece yapar benimkisi ,o kimki sana o dersi vermeye çalışıorrr eşinede sölee durumu güzel bişekilde canım bidaha gitmeyin ,ya bir daha başka gözle sana yaklaşmaya kalkarsa, onları anlatan adam onuda yapar afedersiniz ama :18 yüzden eşinle oturup güzelce konuş senin öyle insanlarla konuşmaya mecburiyetin yok ,bırak kim ne derse desin seni kötü gelin bilsinler,sen bööyle şeylere takma ,inanki o kötü gelin die bilen kişiler seni bu durumu bilseler senin neden geç gittiğini o eve bilirler ve anlayışla karşılarlar ,o yüzden sakın bu durum için üzülme ve gitme o evede ,zaten eminimki senin o kişiyi görmeye bile tahammülün yoktur Allahım böyle durumda olan tüm herkesi korusun ,bu tür şeylerden çok korkarım ve Allaha sığınırım ,şahsen eşim askerde iken onun ailesi ile birlikte kaldım o kadar o konuda baskı kurduki eşim asla kimseye güvenmezdi ,hep dualarla ayakta kaldım ve şükürler olsunki kötü bir olay başıma gelmedi ,Allahım akıl fikir versib böyle insanlara iğrenç pislikler
insallah sekertahmin ediyorum zaten öyle biri olduğunu
tam dayaklıksın sen
bu sefer farklı olcak gibi geliyor bana bebeğim
ıyyy gözlerim açık bakakaldım resmen ekrana.. o ne iğrenç densiz bi adam öyle yaa..
yine iyi katlanıyorsun evine gidiyor olman bile büyük bir şey bırak insanların ne dediğini önemseme..
rezil herif
kiloları verdim de babam beni vermiyor onu napcaz bebeğim
babamı göndersem topiğe bi halletseniz şu işi
bende sevmem aslinda serbetli tatlilari sütlülere bayilirim ama bu aralar bende gözüm dört köse dönüyor :111:kendimi zor tutuyorumsaol canım yaa bu aralar resmen tatlı canavarıyım canım nasıl şerbetli tatlı istiyor
normalde şerbetli tatlıları çok sevmem
atlatmissin canim misafirlerini hadi bakalim insallah kara listeye girmezsin ama regl nedeni ile arti cikabilirsinGüzel ve fıstık arkadaşlarım geçmişi okumadan daldım ama napayım sizi çokkkkkkkk özledim, 4-5 gündür yatılı misafirim vardı giremedim hiçbeni unutmadınız değil miiiiiiii? nasılsınız ne var ne yok?, ben iyiyim ama yorgunum artık buralardayım bebişim müsade ettiğince, geçen cuma footolu bildirim yapamamıştım pc nin kablosu bozuktu fotomu ekliyorum şimdi, bu hafta regl olucam sanırım, kara listeye bile girebilirim canlarımmmmmmmmm...
Eki Görüntüle 489359
bekliyorum tatlimCanımcım elbisenin resimlerini çektim pcye atınca yükleyeceğim burayada ama nişan fotoğraflarını ayrıca paylaşıcam elbette
Yok artık yaa. Çok terbiyesizce. Ben olsam o eve bi daha gitmem ayrıca bi çocuğun varmış zaten iki olma şartı nedir?
Olanla yetinmeyi bilsinler Allah korusun ya ona da bişey olsa bu yetinmemezlikleri yüzünden
hayirli yolculuklar suzisimkızlar tekrar hatırlatıyım benım kg bıldırımımmm persembe 4 gıbı olacak cunku 5,5da yola cıkacagız kocısleeee yozgata gıdecegız kayın anne ve annemlere ınsalahhh bayramm ıda uzattık tatıle kocıs gene ızın almıs(( haftaya cuma yokum yanı ufff gırersem nete yazarım yoksa ark.rıca ederımoda olmassaaaa obur hafta ıkıye bolunurrr tabı kacamaksızz yasarsammm hehehe ama 3 haftadır aynı kg deolmakkk cok canımı sıkttııııı motıveye ıhtıyacımm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26::26::26:
simdi zor oluyordun canim ama sonradan daha da güzel olacak insallahAyyy Amiiiin canım. Rabbimin yardımına o kadar ihtiyacımız var ki. Herşey zor şartlarda gerçekleşiyor çünkü
öncelıkle ıftarımı yazayım da ıcıhh sacımı cekınn gızlar;(
-yarımkepce kofte corbası
-2-3 kasık salata
-2-3catal karpuzzz
-20 taze kayserimantısı komsumm yapmısss
-2-3 ymk kasıgı kıymalı patates
-1 parca yufka ekmegiii
sonra;1 brdk sekersız cayyy
sonra
camıye gıttık kocısleee
yatsı+terafıh+tesbıh namazı kıldıkk cok sukur bu sende kıldım tesbıh namazımı bolll ca dua ettımm hersezcıklereeerabbım kabul etsın sonra cıkısta eltım ve esımın amcasıgılle karsılastık bıze geldık cay demledım ıctılr yenı gttlrrr kocıs yattı bende yatmıycam genee bu ardaa jkacamak yaptımm kaynım bayram sekerını almıssssssss 4 tane yedımmm ülker ınn kucuklerdennn heheh bayram erken geldıııı
sızede verıyımmıııııııııııııııııııııı yermısınızzzzzzzzz
bılmıyrm kııı cnm yaaa sagol genede bılgı n olursa yazarsın bana
hazırlıklar tam gazz rabbım yardımetsın canımmm
yazıkk sana bende az yıyorum artık sahurdaondan cok acıkıyormmmmmmmmmmmmmm
bendede wv sorunu vr karnım sıstıııı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senn kalca mı buykk cnm yoksaaa 38 olur yanıı sana bende lcw den 40 benden etek aldım ck gsl oluyrrr 38 bıle olur artıkk
bende olculerımı yazımmmııııııııııııııııııııııııııııı
kızlar tekrar hatırlatıyım benım kg bıldırımımmm persembe 4 gıbı olacak cunku 5,5da yola cıkacagız kocısleeee yozgata gıdecegız kayın anne ve annemlere ınsalahhh bayramm ıda uzattık tatıle kocıs gene ızın almıs(( haftaya cuma yokum yanı ufff gırersem nete yazarım yoksa ark.rıca ederımoda olmassaaaa obur hafta ıkıye bolunurrr tabı kacamaksızz yasarsammm hehehe ama 3 haftadır aynı kg deolmakkk cok canımı sıkttııııı motıveye ıhtıyacımm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26::26::26:
sen simdilik kumam olarak gelde sonrasina bakarizmalum evliyim kizim
ayy bayildim canim olur insanlik hali bikeresinde esimde unutmusdun baya gülmüsdüm
off canim yaterbiyesiz adam ne hakkla seni odaya cekip bunlari söylüyor hic mi yüzü kizarmadi ayip ya yani kaynanan desene kizim belki birde böyle et diye kaynanana da düsmez gerci biraz yani iyi niyetinden söylemis dersin ama adam ya biz kendi babamisa bile acilmasken bu ne düsünüpde böyle birsey yapmis hayret ne düsünürse düsünsün onu hakkli cikarmaz gitmezsen bile bu senin bu olaydan sonra en dogal hakkin ki sen esinin hatrina yine gidiyorsun helal olsun canim o yüzden kim ne demis hic takma sen sen neyin ne oldugunu biliyorsun canimcim aslinda esin baba sende utanma sIkILma yokmu nebicim konusuyorsun sen esimle demeliydin
tatlim artik sIk gelemiyormusun seni fazla göremiyorum buralarda topikigimizin ask böcegiyeme öp beni tirmala beni kasi beni
insallah sekerkiz baban niye vermiyor seni ver birde ben konusayim babamlan dügününü yazin yap betülüm allah nasip ederse benide davet edersen önceden söyle bana türkiyeye gelir otobüse biner gelirim senin dügüne
bende sevmem aslinda serbetli tatlilari sütlülere bayilirim ama bu aralar bende gözüm dört köse dönüyor :111:kendimi zor tutuyorum
atlatmissin canim misafirlerini hadi bakalim insallah kara listeye girmezsin ama regl nedeni ile arti cikabilirsinüzülme sonra reglle birlikde atiliyor
bekliyorum tatlim
hayirli yolculuklar suzisim
simdi zor oluyordun canim ama sonradan daha da güzel olacak insallah
öncelikle herkesin bu mubarek günde umarım tüm iyi dilekleri kabul olur ,hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı olsun
açıkçası ben seni çook merak ediyorum ve hayalimde şöyle bir tip kız var bence çok uzun boylu ve asla kiloluda değilsin sadece balık etli konumundasın ama gözünde büyütüosun gibi gelior bana ama bakalım ilk üniye başladığında bizimle foto paylaşırsın inş. canım çıtır kız olarak ,sayende bizde azimleniriz böylece
aynennn bir kızımızı daha topikte veriyoruz ellereolsun olsun topik biraz aşk koksun canım yok mu başka nişanlanan evlenen bekar kızçeler acilen toplanın hemen kiloları verin oğlanlar kapsın sizi bassın nikahları topikte bol bol aşk koksun kocişleri anlatarak
a20 ve suzim siz ikinizde çok delisiniz yerim sizi bennnnn
ayy kızzz olur böle şeyler ama inş. kimse görmemiştir ,hazır yeni cicişlerinde varken foto çekeydinya hatun kızçe bizle paylaşırdın
yuh yaniii onamı kalmış o dersi vermekkk ,töbe töbe yaaa ne biçim insanlar var kayınvaliden bu durumu biliomu canım k.p nin böle sana konuştuğunu ,vallahi canına okurdum ,dengesiz pislik ayy kusura kalma canım valla böle anlatınca bile miğdem bulandı ki sen o adamın yanında dinlerken nasıl olmuşsundur Allah korusun böle bir olay olsa eşim değil bi daha o eve götürmek büyük falan dinlemez babasını dövmeye bile kalkar o derece yapar benimkisi ,o kimki sana o dersi vermeye çalışıorrr eşinede sölee durumu güzel bişekilde canım bidaha gitmeyin ,ya bir daha başka gözle sana yaklaşmaya kalkarsa, onları anlatan adam onuda yapar afedersiniz ama :18 yüzden eşinle oturup güzelce konuş senin öyle insanlarla konuşmaya mecburiyetin yok ,bırak kim ne derse desin seni kötü gelin bilsinler,sen bööyle şeylere takma ,inanki o kötü gelin die bilen kişiler seni bu durumu bilseler senin neden geç gittiğini o eve bilirler ve anlayışla karşılarlar ,o yüzden sakın bu durum için üzülme ve gitme o evede ,zaten eminimki senin o kişiyi görmeye bile tahammülün yoktur Allahım böyle durumda olan tüm herkesi korusun ,bu tür şeylerden çok korkarım ve Allaha sığınırım ,şahsen eşim askerde iken onun ailesi ile birlikte kaldım o kadar o konuda baskı kurduki eşim asla kimseye güvenmezdi ,hep dualarla ayakta kaldım ve şükürler olsunki kötü bir olay başıma gelmedi ,Allahım akıl fikir versib böyle insanlara iğrenç pislikler
ver canim yaramazpisiyyehem sen kurtulmus olursun hem bende idaayi kazanmis olurum
ay cok sagol tatlim düsünmen yeter hayatim
viyanadayim canimben kisin noel baba tatili istemiyorum bende bayramda tatil istiyorum
cok sagol tatlim hemen hazirlanayim
görüsürüz betülüm
evet canim ya insallah hep öyle olur cok sagol tatlim
Çatlak kiremit sin tam vallahikonuşma tarzına bitiyorum resmen
öp beni tirmala beni kasi beni
a20 ve bensuzi hain planlar döndürüyorsunuz arkamdanyakalarım...hiç heveslenmeyin yemedim çikolata falan ızgara yedim dün...ama helva yaptım komsulara dagıtmak ıcın dün gece onsan bı kasık falan yedım :2: bısey sorcam kızlar hurma kalorılı bır sey mı ?
günaydııııınnnnn
heheheh
neyse o zaman bakarız bi çaresine
yok canım olur mu hiç1 tane hurma 15 kalori yiyebilirsin bikaç tane
hadi ya o kadar tok tutan bir besinin kalorisi o mu aman allahımbu iyi olsu kuru kayısı ve kuru ıncıre merak saldım bu aralarda
ayy bayildim canim olur insanlik hali bikeresinde esimde unutmusdun baya gülmüsdüm
off canim yaterbiyesiz adam ne hakkla seni odaya cekip bunlari söylüyor hic mi yüzü kizarmadi ayip ya yani kaynanan desene kizim belki birde böyle et diye kaynanana da düsmez gerci biraz yani iyi niyetinden söylemis dersin ama adam ya biz kendi babamisa bile acilmasken bu ne düsünüpde böyle birsey yapmis hayret ne düsünürse düsünsün onu hakkli cikarmaz gitmezsen bile bu senin bu olaydan sonra en dogal hakkin ki sen esinin hatrina yine gidiyorsun helal olsun canim o yüzden kim ne demis hic takma sen sen neyin ne oldugunu biliyorsun canimcim aslinda esin baba sende utanma sIkILma yokmu nebicim konusuyorsun sen esimle demeliydin
tatlim artik sIk gelemiyormusun seni fazla göremiyorum buralarda topikigimizin ask böcegiyeme öp beni tirmala beni kasi beni
insallah sekerkiz baban niye vermiyor seni ver birde ben konusayim babamlan dügününü yazin yap betülüm allah nasip ederse benide davet edersen önceden söyle bana türkiyeye gelir otobüse biner gelirim senin dügüne
bende sevmem aslinda serbetli tatlilari sütlülere bayilirim ama bu aralar bende gözüm dört köse dönüyor :111:kendimi zor tutuyorum
atlatmissin canim misafirlerini hadi bakalim insallah kara listeye girmezsin ama regl nedeni ile arti cikabilirsinüzülme sonra reglle birlikde atiliyor
bekliyorum tatlim
hayirli yolculuklar suzisim
simdi zor oluyordun canim ama sonradan daha da güzel olacak insallah
günaydııınnnn
gününüz güzel neşeniz bol olsun, umarım hepimiz için çok çok güzel bir gün olur
günaydııııınnnnn
heheheh
neyse o zaman bakarız bi çaresine
yok canım olur mu hiç1 tane hurma 15 kalori yiyebilirsin bikaç tane
a20 ve bensuzi hain planlar döndürüyorsunuz arkamdanyakalarım...hiç heveslenmeyin yemedim çikolata falan ızgara yedim dün...ama helva yaptım komsulara dagıtmak ıcın dün gece onsan bı kasık falan yedım :2: bısey sorcam kızlar hurma kalorılı bır sey mı ?
kuru kayısı 1 tanesi 18 kalori, kuru incir de 39 kaloriymişhurma en masumları sonra da kayısı geliyo
Yorumlarin icin cok sagol canım bende dedim kayvalide anlatsa oda tuhaf gelirdi ama o bi nebze kaynım demis sana ne oluyo denize neden söylüyon demiş off canım su insanların bilip bilmeden yorumlar yapmasi beni cok üzüyo ve arkadasım dediğim kişi buo cok iyi bir gelinmiste erkenden gider yemegi hazirlar yerler ortaligi toplarmis bir kere esimin erken isi vardi bende kalmak istemedigim icin bulasiklar kaldi eltimde arkadasta anlatmis cok uzuldum oyuzden size anlatma ihtiyaci duydum bu normalde nasil anlatilirki iyiki varsiniz canlarim bir nebze rahatladim
Günaydın beybiler...
Günaydın canımSenin içinde güzel bir gün olur inşallah
Günaydın şekercim
hmm, incir cısss desek yeridir yani. baya kaloriliymiş
70 oldum nihayet. İnşallah 2-3 haftam var en az 67 olmak için. oruç tuttuğum için menü yazmıyorum fazla gözükebilir çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?