70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelıkle ıftarımı yazayım da ıcıhh sacımı cekınn gızlar;(
-yarımkepce kofte corbası
-2-3 kasık salata
-2-3catal karpuzzz
-20 taze kayserimantısı komsumm yapmısss
-2-3 ymk kasıgı kıymalı patates
-1 parca yufka ekmegiii

sonra;1 brdk sekersız cayyy
sonra
camıye gıttık kocısleee
yatsı+terafıh+tesbıh namazı kıldıkk cok sukur bu sende kıldım tesbıh namazımı bolll ca dua ettımm hersezcıklereee rabbım kabul etsın sonra cıkısta eltım ve esımın amcasıgılle karsılastık bıze geldık cay demledım ıctılr yenı gttlrrr kocıs yattı bende yatmıycam genee bu ardaa jkacamak yaptımm kaynım bayram sekerını almıssssssss 4 tane yedımmm ülker ınn kucuklerdennn heheh bayram erken geldıııı

sızede verıyımmıııııııııııııııııııııı yermısınızzzzzzzzz

da neki o?dur ben bi bizim kadın doğum ebe hemşiremiz var komşu ona sorayım...inş çözülebilir bişiydir latince yani tıp diliyle adını yaz bide tatlım belkim çıkaramazssa böle...:44:
bılmıyrm kııı cnm yaaa sagol genede bılgı n olursa yazarsın bana

Günaydın şekerleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Ben bugün yine yoğunum

Güzellik salonuna gitcem..Sonra elbisemi tadilattan alıcaam.Sevdicekle buluşcam

Akşam gelirim öptüm hepiiniiizi
hazırlıklar tam gazz rabbım yardımetsın canımmm
uyuyakaldım şeker yapamadım sahur
yazıkk sana bende az yıyorum artık sahurdaondan cok acıkıyormmmmmmmmmmmmmm

bendede wv sorunu vr karnım sıstıııı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senn kalca mı buykk cnm yoksaaa 38 olur yanıı sana bende lcw den 40 benden etek aldım ck gsl oluyrrr 38 bıle olur artıkk
şimdi internetten bi baktım da benim ölçülere göre 40 beden olmam gerekiyomuş üstte de m diyo inanamıyorum
bende olculerımı yazımmmııııııııııııııııııııııııııııı

kızlar tekrar hatırlatıyım benım kg bıldırımımmm persembe 4 gıbı olacak cunku 5,5da yola cıkacagız kocısleeee yozgata gıdecegız kayın anne ve annemlere ınsalahhh bayramm ıda uzattık tatıle kocıs gene ızın almıs(( haftaya cuma yokum yanı ufff gırersem nete yazarım yoksa ark.rıca ederımoda olmassaaaa obur hafta ıkıye bolunurrr tabı kacamaksızz yasarsammm hehehe ama 3 haftadır aynı kg deolmakkk cok canımı sıkttııııı motıveye ıhtıyacımm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26::26::26:

Ayyy Amiiiin canım. Rabbimin yardımına o kadar ihtiyacımız var ki. Herşey zor şartlarda gerçekleşiyor çünkü

olur ama resmi nikah da isterim ben
sen simdilik kumam olarak gelde sonrasina bakariz malum evliyim kizim
ayy bayildim canim olur insanlik hali bikeresinde esimde unutmusdun baya gülmüsdüm
off canim ya terbiyesiz adam ne hakkla seni odaya cekip bunlari söylüyor hic mi yüzü kizarmadi ayip ya yani kaynanan desene kizim belki birde böyle et diye kaynanana da düsmez gerci biraz yani iyi niyetinden söylemis dersin ama adam ya biz kendi babamisa bile acilmasken bu ne düsünüpde böyle birsey yapmis hayret ne düsünürse düsünsün onu hakkli cikarmaz gitmezsen bile bu senin bu olaydan sonra en dogal hakkin ki sen esinin hatrina yine gidiyorsun helal olsun canim o yüzden kim ne demis hic takma sen sen neyin ne oldugunu biliyorsun canimcim aslinda esin baba sende utanma sIkILma yokmu nebicim konusuyorsun sen esimle demeliydin
tatlim artik sIk gelemiyormusun seni fazla göremiyorum buralarda topikigimizin ask böcegi yeme öp beni tirmala beni kasi beni
insallah seker kiz baban niye vermiyor seni ver birde ben konusayim babamlan dügününü yazin yap betülüm allah nasip ederse benide davet edersen önceden söyle bana türkiyeye gelir otobüse biner gelirim senin dügüne
saol canım yaa bu aralar resmen tatlı canavarıyım canım nasıl şerbetli tatlı istiyor
normalde şerbetli tatlıları çok sevmem
bende sevmem aslinda serbetli tatlilari sütlülere bayilirim ama bu aralar bende gözüm dört köse dönüyor :111:kendimi zor tutuyorum
atlatmissin canim misafirlerini hadi bakalim insallah kara listeye girmezsin ama regl nedeni ile arti cikabilirsin üzülme sonra reglle birlikde atiliyor
bekliyorum tatlim

hayirli yolculuklar suzisim
Ayyy Amiiiin canım. Rabbimin yardımına o kadar ihtiyacımız var ki. Herşey zor şartlarda gerçekleşiyor çünkü
simdi zor oluyordun canim ama sonradan daha da güzel olacak insallah

dün yediklerimi birde sahurumu yazip yatagim bende sekerler

dün: sabah: 1 armut
ara: 1 nektarin
öglen: 1 dondurma cilekli
ikindi: 2 dilim kara ekmek salam peynir
ara: 1-2 üzüm
aksam:1 tabak corba salata 1 köfte yogurt karpuz kizlar :44:migdem kücülmüs herhalde diyip durdum annemgile dün cünkü köfteden fazla da yiyesim vardin ama tikandim yasasin migdesi tikananlarin arasina giriyormuyum ne

bugün sahur : 1 dilim kara ekmek 1 dilim kasar peyniri domates zeytin

canım 38 oldu zaten ama sımsıkı oldu. hani böyle rahat rahat değil. yine de giydim tabi dün yeni cicielrimi
kalça pek değil ama inanamazsın, kocaman bir göbeğim var. 2. çocuktan sorna yapıştı bana. oğlum 9 aylık oldu, göbek hala gitmedi yaa

iyi yolculuklar, güzel vakit geçirip gel İnş. aynı kiloda olmak sıkıntı veriyor hakkaten, bend e yaşadım bu durumu. umarım bir an önce kurtulursun canım

eminim bana da görenler olduysa gülmüşlerdir
güldüğüme bakma yaa, sıkıntı bastı o etiketi gördüğüm an, başımdan kaynar sular döküldü resmen ama artı kgeçmişe yapacak bişey yok napalım

foto çekecem bir ara aklımda, ama o göbekle paylaşmaya çekiniyorum
her gören hamile misin diyor yaa
inan bana göbek erise rahat 4 kilo gider, o kadar yani

a20 ve bensuzi hain planlar döndürüyorsunuz arkamdan yakalarım...hiç heveslenmeyin yemedim çikolata falan ızgara yedim dün...ama helva yaptım komsulara dagıtmak ıcın dün gece onsan bı kasık falan yedım :2: bısey sorcam kızlar hurma kalorılı bır sey mı ?

günaydııııınnnnn

Çatlak kiremit sin tam vallahi konuşma tarzına bitiyorum resmen

heheheh

sen simdilik kumam olarak gelde sonrasina bakariz malum evliyim kizim

öp beni tirmala beni kasi beni

neyse o zaman bakarız bi çaresine

yok canım olur mu hiç 1 tane hurma 15 kalori yiyebilirsin bikaç tane

Son düzenleme:

Yorumlarin icin cok sagol canım bende dedim kayvalide anlatsa oda tuhaf gelirdi ama o bi nebze kaynım demis sana ne oluyo denize neden söylüyon demiş off canım su insanların bilip bilmeden yorumlar yapmasi beni cok üzüyo ve arkadasım dediğim kişi bu o cok iyi bir gelinmiste erkenden gider yemegi hazirlar yerler ortaligi toplarmis bir kere esimin erken isi vardi bende kalmak istemedigim icin bulasiklar kaldi eltimde arkadasta anlatmis cok uzuldum oyuzden size anlatma ihtiyaci duydum bu normalde nasil anlatilirki iyiki varsiniz canlarim bir nebze rahatladim

Günaydın beybiler...

günaydııınnnn

gününüz güzel neşeniz bol olsun, umarım hepimiz için çok çok güzel bir gün olur

Günaydın canım Senin içinde güzel bir gün olur inşallah

günaydııııınnnnn

heheheh

neyse o zaman bakarız bi çaresine

yok canım olur mu hiç 1 tane hurma 15 kalori yiyebilirsin bikaç tane

Günaydın şekercim

geçenlerde bir radyoda denk geldim, zayıflamaya hurmanın etkisi varmış adamın dediğine göre. bence abartmadıktan sonra bişey olmaz. mesela ara öğünlerde yiyebiliriz.

kuru kayısı 1 tanesi 18 kalori, kuru incir de 39 kaloriymiş hurma en masumları sonra da kayısı geliyo

hmm, incir cısss desek yeridir yani. baya kaloriliymiş

canım konuyu okudum, hiç sıkma canını. sen kendini bildikten sonra napalım herkes konuştuğuyla kalsın. insan tabi üzülüyor böyle bilip bilmeden yorum yapanlara ama takmamaya çalış. kayınpederinle de pek yalnız kalmamaya bak. tekrar sinirlerini bozmasın yaa şaşkın adam, töbeeee

Günaydın beybiler...

Günaydın canım Senin içinde güzel bir gün olur inşallah

Günaydın şekercim

günaydııınnnn

Selam kızlar
Geçmişe öyle bi baktım geldim gene.

Hilâlcim güle güle giy 38 beden eteğini

EsinCim sende nişan kıyafetini almışsın.

Suzimm yediklerin gene karmaşık bence az yeme canım ya. Bi ortasını tutturamadık.
Sabah kahvaltısında abartmadan istediğini ye akşam kıs bari yediklerinden

Ben sürekli takip etcem diyorum ama hep bişiler çıkıyor.
Benimde acil toparlanmam gerek.
Hadi bakalım öpüyorum sizi.

70 oldum nihayet. İnşallah 2-3 haftam var en az 67 olmak için. oruç tuttuğum için menü yazmıyorum fazla gözükebilir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…