70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vücut kitle endeksin gayet iyi zaten 60 hedef biraz fazla gibi 65 yeterli bence boyun 176 mı

evet canım 1.76. ya doğru aslında yüzümden falan da çok gidiyor benim. daha önce 61 olmuştum yüzüm kötü olmuştu. iskeletor gibiydi vücudum da nerdeyse. ama basenler geniş işte. anca 60 falan kurtarıyor onu

o zaman kilo vermekten çok basenleri çalıştırcak egzersizler yap :114: 60'a inince hastalıklı gibi olursun zaten iskeletor gibi diye de söylemişsin benim de yüzümden gitse ya azcık

Son düzenleme:
o zaman kilo vermekten çok basenleri çalıştırcak egzersizler yap :114: 60'a inince hastalıklı gibi olursun zaten iskeletor gibi diye de söylemişsin benim de yüzmden gitse ya azcık

kalça kemiğimde geniş gerçi. artık hareket yapmak lazım dediğin gibi. kalça kemiklerine ulaşana kadar:)

Merhaba arkadaslar araniza ben de katilmak istiyorum.

Yillardir hep 62 kiloydum, ama gecen yaz evlendigimden bu yana tam 20 kilo aldim (evet bence de yuh) yani 82 kiloya kadar çiktim. Su an 77,5 kiloyum ve yeniden eski halime dönmek istiyorum. Görüntü problemi bi yana insan kendini çoook agir hissediyor en ufak bi iste hemen nefessiz kaliyorum, Allah bu kilo derdinden kurtarsin hepimizi saglikli bir sekilde insallah. Umarim sizler gibi ben de basarili olurum, bu arada alttaki kilo sayacagini nasil yapiyoruz ? Önceki sayfalarda yaziyordur ama açikçasi önceki sayfalara pek bakamadim sayfa sayisini görünce tirstim biraz :)

hoşgeldin hayatım hiç bozma moralini burda hepimiz fıstık gibi olcaz

hoşgeldin hayatım hiç bozma moralini burda hepimiz fıstık gibi olcaz

Bayiliyorum böyle samimi ve sicak karsilayan insanlara yaa :) burda herkes birbirini taniyor diye biraz yama olurum sanmistim ama aninda cvp alinca çok mutlu oldum tsk ederim canim. Ayrica verdigin bilgi için de tsk ederim hemen yapiyorum :))

öyleyim dimi bazen kendimi dövesim geliyo ama "sakin ol yavrum" diyorum geçiyo

aman sakin ol
dayak manyağı yaparsın valla sen kendini

EEEE BİTANECİK KIZI VAR VERMEK KOLAY DEĞİL ÖLE KIZ EVİ NAZ EVİ DEMİŞLER MERAKLANMA VERİR EN SONUNDA TAKMA KAFANA SİZ BİRBİRİNİZİ SEVDİKTEN SONRA HERŞEY YOLUNA GİRER

bu hayatta her şey olcan evin küçük kızı olmucan
kıyamıyor babiş resmen bana
dün beni gezdirmiyorsun bak arkadaşın kızını almış geziyor götürüyor onu erkek arkadaşlarının yanına filan dedim
o da dedi o kız kaç yaşında.. ben cvp verdim 15
sen kaç yaşındasın dedi.. 22 dedim.. bi kaldık öyle ikimize de çok geldi 22
büyümüşüm resmen kendim bile kabullenemiyorum

canım doktora gitsene pkolu olmak gebe kalmanı zorlaştırır ama ilaçları var yumurtlamanı sağlayacak eğer çocuk istiyorsan onlardan kullanırsın :26:
yani kayınpederinin yaptığı öküzlükle alakalı bi durumla bunun alakası yok da yazayım dedim..
kimsenin sözünü de takma herkes bilmeden konuşuyorlar.. sen yine iyi sabırlı davranıyorsun..

konuş valla suzim benim babiş benden ayrılamıyor
çok şirin adam babişim de her şeyin bi usülü vardır zamanı gelince ver gitsin
ah bebeğim düğünüm olsun seni çağırmam mı hiç tarih önceden belli olur zaten inşallah beklerim hepinizi süper olur

bebeğim sen nerelerdesin ya hadi gel artık aktif ol
iyi misin bi sorunun yok dimi

hoşgeldin canım

ben de ilk geldiğimde biraz çekinmiştim ama sağolsun kızlar çok samimi davrandılar hemen alıştım rica ederim canım ne demek bu arada yaşın kaç biraz kendinden bahset tanıyalım seni

yok ya kıyamıyorum kendime bi insan bu kadar mı şeker olur kahretsin çok tatlıyım ya tamam yeter şımardım

hahaha bende böyleyim bayılırım kendime
babama derim çok şanslısın benim gibi kızın var diye
biz niye böyle olduk la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…