ay inşallah. kemiklerim çıkmaya başladı bile:)
vücut kitle endeksin gayet iyi zaten 60 hedef biraz fazla gibi 65 yeterli benceboyun 176 mı
evet canım 1.76. ya doğru aslında yüzümden falan da çok gidiyor benim. daha önce 61 olmuştum yüzüm kötü olmuştu. iskeletor gibiydi vücudum da nerdeyse. ama basenler geniş işte. anca 60 falan kurtarıyor onu
o zaman kilo vermekten çok basenleri çalıştırcak egzersizler yap :114: 60'a inince hastalıklı gibi olursun zaten iskeletor gibi diye de söylemişsinbenim de yüzmden gitse ya azcık
yok canım yüzünden gitmemesi daha iyi güven bana:) bütün kemik yapın ortaya çıkıyor:26:
ama yüzüm tombul duruyo :26: gerçi 95 kiloyken nerdeyse şimdikinin 2 katı kadardı ama olsun azcık daha incelse daha güzel olabilir sanki :26:
bilmiyorum ama tombul yüze genelde daha iyi derler
Merhaba arkadaslar araniza ben de katilmak istiyorum.
Yillardir hep 62 kiloydum, ama gecen yaz evlendigimden bu yana tam 20 kilo aldim (evet bence de yuh) yani 82 kiloya kadar çiktim. Su an 77,5 kiloyum ve yeniden eski halime dönmek istiyorum. Görüntü problemi bi yana insan kendini çoook agir hissediyor en ufak bi iste hemen nefessiz kaliyorum, Allah bu kilo derdinden kurtarsin hepimizi saglikli bir sekilde insallah. Umarim sizler gibi ben de basarili olurum, bu arada alttaki kilo sayacagini nasil yapiyoruz ? Önceki sayfalarda yaziyordur ama açikçasi önceki sayfalara pek bakamadim sayfa sayisini görünce tirstim biraz :)
hoşgeldin hayatımhiç bozma moralini burda hepimiz fıstık gibi olcaz
öyleyim dimibazen kendimi dövesim geliyo ama "sakin ol yavrum" diyorum geçiyo
EEEE BİTANECİK KIZI VAR VERMEK KOLAY DEĞİL ÖLE KIZ EVİ NAZ EVİ DEMİŞLER MERAKLANMA VERİR EN SONUNDA TAKMA KAFANA SİZ BİRBİRİNİZİ SEVDİKTEN SONRA HERŞEY YOLUNA GİRER
Kızlar desteginiz icin cok sagolun ben bu mevzuyu ailemle bile paylasamadım esim cok kızdı babasına yani gidip dövecekti o derece kayinvalidemin sonradan haberi oldu kaynım ve kavalidem kayınbabaya cok kızmıslar esim gitme olayıni bana bıraktı zorlamadı ama böyle birsey bidaha olursa yüzüne bile bakmam dedi annesine şimdi esimle gidiyorum yemegi yiyip hemen geliyorum 2 saat anca orda oluyoruz ama baskalari bilip bilmeden yorum yapması cok kırıcı kendimi bu konuda cok yanlız hissediyorum oyüzden sizden fikir almak istedim boyle bir günde bu konuyu acmak istemezdim ama doldum sanırım pkolu oldugumu biliyorlar ama anlamiyorlar onlar benim korunup yalan soyledigimi dusunuyorlar
insallah sekerkiz baban niye vermiyor seni ver birde ben konusayim babamlan dügününü yazin yap betülüm allah nasip ederse benide davet edersen önceden söyle bana türkiyeye gelir otobüse biner gelirim senin dügüne
Selam kızlar
Geçmişe öyle bi baktım geldim gene.
Hilâlcim güle güle giy 38 beden eteğini
EsinCim sende nişan kıyafetini almışsın.
Suzimm yediklerin gene karmaşık bence az yeme canım ya. Bi ortasını tutturamadık.
Sabah kahvaltısında abartmadan istediğini ye akşam kıs bari yediklerinden
Ben sürekli takip etcem diyorum ama hep bişiler çıkıyor.
Benimde acil toparlanmam gerek.
Hadi bakalım öpüyorum sizi.
Merhaba arkadaslar araniza ben de katilmak istiyorum.
Yillardir hep 62 kiloydum, ama gecen yaz evlendigimden bu yana tam 20 kilo aldim (evet bence de yuh) yani 82 kiloya kadar çiktim. Su an 77,5 kiloyum ve yeniden eski halime dönmek istiyorum. Görüntü problemi bi yana insan kendini çoook agir hissediyor en ufak bi iste hemen nefessiz kaliyorum, Allah bu kilo derdinden kurtarsin hepimizi saglikli bir sekilde insallah. Umarim sizler gibi ben de basarili olurum, bu arada alttaki kilo sayacagini nasil yapiyoruz ? Önceki sayfalarda yaziyordur ama açikçasi önceki sayfalara pek bakamadim sayfa sayisini görünce tirstim biraz :)
Bayiliyorum böyle samimi ve sicak karsilayan insanlara yaa :) burda herkes birbirini taniyor diye biraz yama olurum sanmistim ama aninda cvp alinca çok mutlu oldum tsk ederim canim. Ayrica verdigin bilgi için de tsk ederim hemen yapiyorum :))
aman sakin ol
dayak manyağı yaparsın valla sen kendini
yok ya kıyamıyorum kendime bi insan bu kadar mı şeker olurkahretsin çok tatlıyım ya tamam yeter şımardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?