70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de ilk geldiğimde biraz çekinmiştim ama sağolsun kızlar çok samimi davrandılar hemen alıştım rica ederim canım ne demek bu arada yaşın kaç biraz kendinden bahset tanıyalım seni

Evet güzel karsilandik gerçekten:)
25 yasindayim canim, temmuz 2011 de evlendim ama evlilik biraz fazla yaradi düsünsene bir kaç ayda 20 kilo :S
Mmm baska ne anlatabilirim... ögrenciyim eylül basinda tezimi teslim ediyorum ve insallah mezun oluyorum, su an bol bol cv gönderiyorum insallah iyi bir is bulurum.
Baskaa... aslen Karamanliyim, yurt disinda yasiyorum. Bu sene Türkiye'ye gelemedim hayatimda ilk defa oldu böyle, normlade her yaz geliyordum. Çok özledim çook.

Simdilik bu kadar.. Aklima geldikce anlatirim daha

Mmm çizelgem yok :S
Biseyi kesin yanlis yaptim ama du bakalim, yeniden denicem

çizelgeyi yapınca ..... [ ] gibi bişey var o aradaki ... yazdığım yeri kopyalayıp kendi profilindeki çizelge yerine yapıştırcaksın canım.
enteresan bi anlatım oldu ama :37: [/B]

meraba aramıza hoşgeldin. bende yeni sayılırım daha 2 3 hafta oldu buraya geleli inşallah kilolarını kolaylıkla verirsin :) :)

kızlar evde yarım yağlı süt var açık bitsin istiyorum cuma gidiyoruz
hafif bi tatlı yapsam diyorum fikri olan var mı

aklıma ilk geleni yazayım
1 litre süt-1bardak irmik-1 bardak şeker
prenses tatlısı der annem..
içine limon kabuğu rendeleyebilirsin biraz
ya da kapatırken vanilya koyabilirsin..
öyle değişik değişik yapıyorlar hafif oluyor

selam herkese,
ayyy aylardır yokum desem yeridir...tatil uzayınca giremedim hiç zaten menülerim de kaçamak rekoru kırıyordu uğramadım.neyse ki korktuğum gibi olmadı .şuan 60
61 arasında gidip geliyorum bakalım cuma tartı bana ne gösterecek.

suzimmm,dilekim burda mısınız uğruyor musunuz bilmiyorum.özledim sizi....

hahaha bende böyleyim bayılırım kendime
babama derim çok şanslısın benim gibi kızın var diye
biz niye böyle olduk la

kesin bi yerde bi hata var kodumuz bozuk bizim

a20 sözelci olup üniv. tercihi yapacak olan sendin dimi

yok canım tercih yaptım ama sayısalcıyım

memnun oldum şekerim ben de tanıtayım kendimi 18 yaşındayım bu yıl denizlide üniversiteye başlıyorum esmerim taliplerime talibim.. ay dur karıştı ne diyodum

meraba aramıza hoşgeldin. bende yeni sayılırım daha 2 3 hafta oldu buraya geleli inşallah kilolarını kolaylıkla verirsin :) :)

Çok tsk ederim arkadasim hos buldum, gerçekten cok hos buldum burayi ve sizleri
insallah hepimiz kolaylikla veririz biraz pis bogazim ben ama halletcez insallah :)

memnun oldum şekerim ben de tanıtayım kendimi 18 yaşındayım bu yıl denizlide üniversiteye başlıyorum esmerim taliplerime talibim.. ay dur karıştı ne diyodum [/QUOTE]

ahahahahaha
Allah iyilerle karsilastirsin canim :))

ooo hoşgeldiniz
bünye alışınca eskisi kadar kilo almıyor güzel oluyor bu seni iyi anlıyorum

kesin bi yerde bi hata var kodumuz bozuk bizim

üretim hatasıyız biz yanlış yapılmışız

ben bi gideyim yemek yapayım bugün annem halsiz sanırım..
öpüldünüz şekerler

memnun oldum şekerim ben de tanıtayım kendimi 18 yaşındayım bu yıl denizlide üniversiteye başlıyorum esmerim taliplerime talibim.. ay dur karıştı ne diyodum [/QUOTE]

ahahahahaha
Allah iyilerle karsilastirsin canim :))

amin canım sağol

üretim hatasıyız biz yanlış yapılmışız

ben bi gideyim yemek yapayım bugün annem halsiz sanırım..
öpüldünüz şekerler

öyleyiz valla görüşürüz şekerim hafif şeyler yap

Son düzenleme:
selam bayanlar, denetimi bitirdim de geldim :124::124::124::124::124::128::128::128::128::128:

çok şükür yaa artık seneye kadar bu denetim yok. gerçi birkaç ay sonra bir belge geçişimiz var ama olsun, en azından bir süre rahatım

birazdan mesaim bitecek. denetçi bugün beni o kadar çok yukarı - aşağı indirdi ki yani 1 kilo vermişimdir:125::125::125:
hepinize şimdiden hayırlı akşamlşar, oruç olanlara iyi iftarlar. karnı mda acıktı susadım da adamda acımadı in çık in çık:113::113::113:

canım, sağol canım çok teşekkür ediyorum
güle güle giyiyorum hakkaten eteğimi:101::101:
darısı tüm isteyenlerin başına

hoşgeldin, umarım sen de bizlerle motive olur ve hemen incecik olursun

Hoşgeldin cnm bende yeni katıldım sayılır inş bizde kilo verebiliriz tabi ki buradaki arkadaşlarımızın desteği ile bakalım nolcak

hoşgeldin aramıza canım

Aramiza hosgeldin canim en kisa zamanda istedigin kiloya ulasman dilegeyle

Tatlim ben 2 asilama 1 tup bebek tedavisi gordum ama onlar sadece son tedaviden haberderler ondan zaten 90 larin kapisina ulastim esim simdi gene
tup bebek icin gidelim diyo ama ben 64 en az olmadan istemiyorum o yuzden askida simdilik sabrim sadece esimin hatrindan esimde kaynanamda beni asla yanliz birakmiyo o kisiyle bende kalmam konusmam bir daha bu tarz bisey olursa esimede dedim paraliycam oda dedi bir daha yapsin ben sana birakmam dedi artikin kendi bilir

canim benim bi arkadas bana okul zamaninda bbenim karnim düz cünkü hep karnimin üstüne yatiyorum yoksa balon gibi sisiyor diyordun gerci ozamanlar önemsemiyordum ama o aklima geldikce bende unutmassam karnimin üstüne yatmaya dikkat etmeye basladim birde böyle deneyeyim diye strece de basliycam yine krem sürüp sariyordum karnimi sanki sekilendiriyordun :44: bil istedim
günaydııınnnn

gününüz güzel neşeniz bol olsun, umarım hepimiz için çok çok güzel bir gün olur
amin insallah
az kaldi az cumaya 2 gün amanen kacip gitsemmi
günaydııııınnnnn

heheheh

neyse o zaman bakarız bi çaresine

yok canım olur mu hiç 1 tane hurma 15 kalori yiyebilirsin bikaç tane
hem kumam olarak gelecem diyorsun sonra da bakariz diyorsun sacini basini yolduturma üleen
geriye sayım basladı cumaya bişey kalmadı suzicim hızlandır sporunu
spor yapiyormussun diye sor bana sporun s sinden bile cok uzakdayim :84: cok üsengecim bu aralar
acaba senin eltine yapsa hem o hem kaynin ne tepki verirlerdin acep belkide senin gibi temiz kalpli degil yaygarayi cikartirdin herkes bi düsünsün kendi basina gelse napardim acaba diye o yüzden o bunu demis hic canini sIkma sana laf söylemelerine hakklari yok bu konuda
bilmiyorum ki fistik ama kendimi daha iyi hissediyorum sanki cok salata yiyorum nerdeyse salata tabagini ben bitiriyorum corba iciyorum sonrada tikiyor o beni sonradan istah patlamasi yasamam insallah
öptüm bende fistik temeli dönmeni bekliyorum burda
70 oldum nihayet. İnşallah 2-3 haftam var en az 67 olmak için. oruç tuttuğum için menü yazmıyorum fazla gözükebilir çünkü

ay inşallah. kemiklerim çıkmaya başladı bile:)
tebrikler canim 6li rakamlari görünce insallah bidaha 7li rakamlarla karsilasmayalim kemiklerde cikinca pek bi hos duruyor benimde hosuma gidiyor
hosgeldin canim aramiza
tek kizisin dimi betülüm normal babisler kiyamaz kizlarina insallah betülüm ölmez sag olursam ayarlayip gelmeyi cok isterim tatli kiz seni seviyorum bunu biliyorsun zaten
yok ya kıyamıyorum kendime bi insan bu kadar mı şeker olur kahretsin çok tatlıyım ya tamam yeter şımardım

hahaha bende böyleyim bayılırım kendime
babama derim çok şanslısın benim gibi kızın var diye
biz niye böyle olduk la
bayildim konusmaniza
yurtdisinda nerdesin canim :26:
ayy hosgeldin bebegim nasilsin nezaman baksam hep tatildesin iyi yapiyorsun tatlim gez dolas hayatin keyfini cikarin bebis nasil canim
görüsürüz betülüm

cok sükür atlattin denedimi canim

kizlar bugün türkiyenin maci var burdalar biletler pahali olunca bu ayda sIkIsigiz gidemedik icim gitti ya söyle türkiye türkiye diye bagirasim vardin :124:
insallah avusturyayi yeneler bizimkiler :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…