yaa 2 gün önce tartıldıımda 73.9dum bu sabah 74.6 mafoldumben o kadar kiraz diyeti yaptım 2 gün gide gide 600gr........ mafoldumben ama tabi bunada şükürrr
2günde değil canım yaa geçen cumadan beri...
inş. canım....böyle oluncada daha çok spor yapmak içn hırs geliyo işte kaydirigubbakcemile2
74.4 bu hafta 400 gr verdim regl dönemindeyim ama kilo verebildim çok şükğr kilo veren herkesi tebrik ediyorum
evet yapıyorum,hergün spor salonuna gidiyorum ama onun büyük faydası var,yapmak zorundaymışısn gibi hissediyosun.mesela evdede var bisiklet gibi bi spor aleti ama onu hiç kullanmazdım.salona başlayınca başladım doğru düzgün spora.25 günde 4 kilo verdim
evet yapıyorum,hergün spor salonuna gidiyorum ama onun büyük faydası var,yapmak zorundaymışısn gibi hissediyosun.mesela evdede var bisiklet gibi bi spor aleti ama onu hiç kullanmazdım.salona başlayınca başladım doğru düzgün spora.25 günde 4 kilo verdim
magrentacım şu %100 detoksu ben yapmaya karar verdim...yapanlar güzel kilolar vermişler...üstelikte yağdan...ama pazartesi - salı mı yoksa çarşamba - perşembe mi karar veremedim
işte birazda o yüzden biraz arasını açayımmı diye düşünüyorum.....ama aç kalınmayacğı için sorun olmaz herhalde ya.... en iyisi çarşamba perşembe...hem cumayada hazırlık olur
biraz ara ver canım ki işe yarasın arka arkaya böyle diyet yapma bencede zaten kilo verebiliosun normalde :)
hıım öylemi diyosun... o zaman bi sonraki hafta yapayım bende....karpuz detoksu var o zamanda ama ben bunu yaparım artık
çok güzel canım..benimde spor yapmam lazım aslında..insan hem sıkılaşıyor, hem kilo veriyor..bi ara gitmiştim ama derslerin yogunluğundan bıraktım.. evde kendi kendime yapamıyorum.. spora bi başlasam devamı gelecek ama başlayamıyorum işte. en iyisi bi spor salonuna yazılmak.. çok iyi canım 25 günde 4 kiloda..:lepi:
bu enerjiyi yakalamışken sporu hiç bırakma canım.. darısı başımakaydirigubbakcemile2
hımmm güzel soru canım bende yapmayı düşünüyorum haftaya hafta içi olabilir diye düşünüyorum ama karar veremedim salı doğumgünüm var kesin bozarım prş düğün var sonrası eğlence falan kesin bozarım salıyı perşembeye bağlayıp 2gün abartmak olmaz die ayarlarsam pzt salı yaparım ben sen nie karar veremedin yeni kiraz diyeti yaptın biraz ara ver bence
biz bu hafta ipin ucunu kaçerırız tatlım çarşamba da benim doğumgünüm bu hafta fazla aşırıya kaçmadan midemizi ödüllendirelim sene de bir sefer olsun o kadar...a.sa.sa.sa.s
oooo ne güzel bir aslan burcu kadını gördüm :)))))) valla salı günü pastalar yemekler alkol falan duruma göre olabilir ama bir planım yok şimdilik eğer salı bişiler yaparsam işin perşembeside var verdiğim kiloyu geri alırım valla ben tatilde 2 kg aldım dün lahana çorbası diyetine başladım aldığımı vereyim die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?