70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa 2 gün önce tartıldıımda 73.9dum bu sabah 74.6 mafoldumben o kadar kiraz diyeti yaptım 2 gün gide gide 600gr........ mafoldumben ama tabi bunada şükürrr

canım iyi vermissin yine 600 gr çok iyi 2 gündealkisalkisalkis.. üzme kendini daha çok verirsin inşaallah..

74.4 bu hafta 400 gr verdim regl dönemindeyim ama kilo verebildim çok şükğr kilo veren herkesi tebrik ediyorum

inş. canım....böyle oluncada daha çok spor yapmak içn hırs geliyo işte kaydirigubbakcemile2

ewet canım spor çok önemli.. ben hiç yapamıyorum yaa spor.. okuldayken vaktim olmuyodu..şimdi tatil diye tembellik ediyorumm.. sporu yaşam tarzımız yapabilsek zaten bişey kalmıcak.. ben bu sene yaklaşık 8 kilo verdim spor yapmadığım halde sarkmadım şükür ama korkuyorumm.. lahana diyeti yapmıştım ozaman sıkılaştım hatta.. spor yapıyormusun sen?

evet yapıyorum,hergün spor salonuna gidiyorum ama onun büyük faydası var,yapmak zorundaymışısn gibi hissediyosun.mesela evdede var bisiklet gibi bi spor aleti ama onu hiç kullanmazdım.salona başlayınca başladım doğru düzgün spora.25 günde 4 kilo verdim

Bende spor salonuna giderken düzenli gidiodum en az haftada 3 gün ama şimdi vakit geçio zamanım olmuyor diye eve koşu bandı aldım sonuç kullanmıyorum bi ara başlıyorum sonra tekrar bırakıyorum hep bir mazeret buluyorum evde spor yapmak çok zor

çok güzel canım..benimde spor yapmam lazım aslında..insan hem sıkılaşıyor, hem kilo veriyor..bi ara gitmiştim ama derslerin yogunluğundan bıraktım.. evde kendi kendime yapamıyorum.. spora bi başlasam devamı gelecek ama başlayamıyorum işte. en iyisi bi spor salonuna yazılmak.. çok iyi canım 25 günde 4 kiloda..:lepi:
bu enerjiyi yakalamışken sporu hiç bırakma canım.. darısı başımakaydirigubbakcemile2

magrentacım şu %100 detoksu ben yapmaya karar verdim...yapanlar güzel kilolar vermişler...üstelikte yağdan...ama pazartesi - salı mı yoksa çarşamba - perşembe mi karar veremedim

magrentacım şu %100 detoksu ben yapmaya karar verdim...yapanlar güzel kilolar vermişler...üstelikte yağdan...ama pazartesi - salı mı yoksa çarşamba - perşembe mi karar veremedim

hımmm güzel soru canım bende yapmayı düşünüyorum haftaya hafta içi olabilir diye düşünüyorum ama karar veremedim salı doğumgünüm var kesin bozarım prş düğün var sonrası eğlence falan kesin bozarım salıyı perşembeye bağlayıp 2gün abartmak olmaz die ayarlarsam pzt salı yaparım ben sen nie karar veremedin yeni kiraz diyeti yaptın biraz ara ver bence

işte birazda o yüzden biraz arasını açayımmı diye düşünüyorum.....ama aç kalınmayacğı için sorun olmaz herhalde ya.... en iyisi çarşamba perşembe...hem cumayada hazırlık olur

işte birazda o yüzden biraz arasını açayımmı diye düşünüyorum.....ama aç kalınmayacğı için sorun olmaz herhalde ya.... en iyisi çarşamba perşembe...hem cumayada hazırlık olur

biraz ara ver canım ki işe yarasın arka arkaya böyle diyet yapma bencede zaten kilo verebiliosun normalde :)

hıım öylemi diyosun... o zaman bi sonraki hafta yapayım bende....karpuz detoksu var o zamanda ama ben bunu yaparım artık

valla canım bana kalırsa bir hafta diyet yap bu detoks kiraz diyeti falan diğer hafta dinlen haftaya bişi yapma nasılsa veriosun dengeni bozersın sonra uğraşırsın benim gibidelikafadulden:gitme:

devam edebildiğim kadar edicem canm şu an bırakma gibi bi düşüncem yok bide pazar günleri dışında hergüngidiyorum süper yani :içelim:

o %100 detoksuda yapıcam yarın öbür gün sonuçları paylaşırım iyi olursa hep birlikte atarız yağları :hooray:

biz bu hafta ipin ucunu kaçerırız tatlım çarşamba da benim doğumgünüm bu hafta fazla aşırıya kaçmadan midemizi ödüllendirelim sene de bir sefer olsun o kadar...a.sa.sa.sa.s

biz bu hafta ipin ucunu kaçerırız tatlım çarşamba da benim doğumgünüm bu hafta fazla aşırıya kaçmadan midemizi ödüllendirelim sene de bir sefer olsun o kadar...a.sa.sa.sa.s

oooo ne güzel bir aslan burcu kadını gördüm :)))))) valla salı günü pastalar yemekler alkol falan duruma göre olabilir ama bir planım yok şimdilik eğer salı bişiler yaparsam işin perşembeside var verdiğim kiloyu geri alırım valla ben tatilde 2 kg aldım dün lahana çorbası diyetine başladım aldığımı vereyim die

slm kızlar ben banucan 86 87 kilodan 79 a indim sanırım bu gruba katılabilirim artık desteklerinizi bekliyorum artık. haftada ikigün aerobiğe gidicem diğer günler yürüyüş inş hedefime ulaşıcam şimdilik hedef 70 boyum 1 70 daha sonra bakıcaz hedef küçülücek inşş.. hrs kolay gelsinnnnnnnnn...

canım ertesi günü hafif atlatırsan sorun olmaz bence....gün boyu ılık suyun içine limon ve karanfil koyup iç....ve karbonhidrat çok almamaya çalış... çok yenen bi günün arkasından yapılıyo bu...ender saraçın tavsiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…