hem kumam olarak gelecem diyorsun sonra da bakariz diyorsunsacini basini yolduturma üleen
bayildim konusmaniza
insallah avusturyayi yeneler bizimkiler :118:
yaaa ama yaa
inşallah yenerizbalkona çık bağır Türkiyeeee diye
Npyonuz kizlar ben diyetten iyice koptum 2 gundur yedikleri yazsam sacimi basimi yolarsiniz bayrama kadar kendimi toplamaliyim:18::18:
slm ahalikimseyi tanımıyorum ama haliyle de kimse beni tanımıyor
yiyenler içenler diyet yapanlar diyetten kopanlar
bune dünya kardeşim yiyen yiyene
bu ne diyet kardeşim böyle
diyerek konuyu dağıtmaya geldim.yine bikaç dakikalığına geçerken uğradım
aslan yattığı yerden belli olur misali bende gelişimden belli etmeye çalışıyorum kendimihosgeldin yesimcimbu ne güzel gelis böyle
selam suzimm,
haklısın canımm tatile doyamıyorum)yollar çok sıktı gerçi bebekle ama biraz zaman geçsin ben başlarım yine kurtlanmaya hayat gezince güzel yaaa sen naptın canımm türkiye gezin nasıldı ne zaman döndün,hasret giderdin mi ailenle??oğluşun nasıl??benim kız iyi yeni dişler geliyor biraz huzursuz ama idare ediyoruz.bayramdan sonra bakıcımız başlıycak strese girdim şimdiden umarım iyi olur herşey..
dostluk maci olmazsa disariya da cikardik cikan cok olursa kardesime esime takilir bende atarim kendimi sokakalara
avrupa sampiyonludun herhalde hirvatlari yenmisdik bizim türkler bütün sokaklari kapatmislar sanedersin viyanayi elle gecirmisler cok hos cok güzel gurur verici bi duyguydunburda yasayinca herzaman bu kadar türkü bi arada göremiyosun böylede olunca insan bi hos oluyor sanki türkiyedeymissin gibi
slm ahalikimseyi tanımıyorum ama haliyle de kimse beni tanımıyor
yiyenler içenler diyet yapanlar diyetten kopanlar
bune dünya kardeşim yiyen yiyene
bu ne diyet kardeşim böyle
diyerek konuyu dağıtmaya geldim.yine bikaç dakikalığına geçerken uğradım
aslan yattığı yerden belli olur misali bende gelişimden belli etmeye çalışıyorum kendimi
keskeannem kizardin kizken bana erkek gibi ne bakiyon maca diye
kim doyar ki keske hep tatil olsabebisle yollarda gercekden zor oluyor hem sen yipraniyorsun hem oda sIkILIyor ama kiyamam ya birde dis cikartiyo zor valla
sana demisdim herhalde tatlim bi krem almisdim benim oglis kücükken cok fayda etmisdin cok memnun kaldigim icin anlatip duruyorum cünkü burdakiler fayda etmemisdin eflatun kapi vardin birsey jel yaziyordun dislerine sürünce hem tadida hosdun hem kasindigi hemen gideriyordun :26:
2 hafta falan oldu canim türkiyeden geri döneli dügün vardin herkes bana sismanlamissin dedioglis de iyi cok sükür anemde döndügünden annemden ayrilmiyor
insallah iyi olur güvenilir birimi tatlim bakici :26: krese versen daha iyi degilmi :26: fazla kilo almadan dönmüssün tatlim
hoşbulduk çıtır böcükhoşgeldiiinnnn hayatım
işler savsaklamak içindiryirim seni aslanim
bugün bende evdeyim okadar yapilcak ev isi varki camasir ütü falan totomu kaldirip yapasim bile gelmiyor kaldirsam mi kaldirmasam mi diye gittip gittip geliyorumbi bakayim dedim bende oturdum kaldim Eki Görüntüle 489886 bu moddayim yani
ha aklinla yasa calgeljeli söylemiştin evet calgel adı. var bizde de benzer bir şey ondan bulamadık biz de burda)insanlarda bir garip aklına geleni söylüyorlar.boşver sen onları yola devam...bakıcım buranın yerlisi herkes çok iyidir güvenilirdir diyor.inşllhh iyi olur.daha 1 yaşında benimki yaa kreş için küçük.3 yaşa kadar bakıcıyla olsun istiyorum.inşllh hayırlı biridir iyi bakar yavruma.özlemişim seni...şimdi kaçıyorum yine gelirim yarın.hoşçakal canım.annenin gelmesine sevindim arkadaş olur sana..
hoşbulduk çıtır böcük
işler savsaklamak içindirson 1 aydır hayatımın gençlik dönemi hariç en tembel ve yorgun hissettiğim dönemini yaşıyorum.eskiden yorgunda olsam bişiler yapıyodum ama şuan resmen tembellikten yorgun kolum kanadım kalkmıyor eve döndüğümde bakalım nasıl olacak belki yastığımı özlemişimdir bende
kolay gelsin göz açıp kapayana kadar biter tüm işlerin inşallah.aynen yayinede kendimi simdi zorliycam iftara davetliyiz bugün birde kacayim ben ufak ufak öptüm benim yastik hep yanimda o bana fayda etmiyor
a20 öpüldün tatlim sendeben yokken baskalarina yan gözlen baktigini görmim
2buçuk kilo aldımmmmm
yirim seni aslanim
bugün bende evdeyim okadar yapilcak ev isi varki camasir ütü falan totomu kaldirip yapasim bile gelmiyor kaldirsam mi kaldirmasam mi diye gittip gittip geliyorumbi bakayim dedim bende oturdum kaldim Eki Görüntüle 489886 bu moddayim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?