70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neeee inanamıyorum bir an önce kendini toparlamalısın!!!!!!!!! cumaya kadar seni toparlanmış görmek istiyoruz topikce !!!!!!!! =)))

mümkün değil toplasam bile gitmez.her hafta çarşamaya kadar 1buçuk kilo kadar alıyordum.ccumaya kadar o 1 buçuğu werip üstünede 800gr weriyordum.ama bu 2buçuk kilo.gitmez.....bittim ben bayram öncesii:18::18::18::18::18:

ümitsizliğe kapılmak yok sen verbildiğini ver:) :) en azından geçen haftaya geri dön sonra da artık biraz sıkman lazım cumadan sonrada spor u da yaparsan çok iyi sonuçlar alabilirsin !!!!! :)

Selaaaaaaaaaaaaaaaaaam hatunlaaaaaaaaaaaaar

Ben geldim bugün saçımı boyattım oohhh artık nişana kadar fazla bi işim kalmadı rahatım

Yarın annem odamı temizletecek ama olsun 2 saate biter o da

öğlen: 1 dilim peynir, 1 parça yağsız omlet (2 yumurtalı omletin 3'te biri)

ara: 1 şişe limonlu soda, 3 incir

akşam: 1 paket makarnanın nerdeyse 10'da biri kadarını (50 gr civarı) yağsız haşladım ve 2-3 tane sosis haşladım onları yedim bi iki lokma da yeşil fasulye yedim

şimdi de 1 bardak nescafe 3'ü 1 arada nasılım ama

harikasın canm nasıl dayanıyosun kızzzz bu kadar az yiyipte :18: Vallah bravo

valla süpersin bence yağsız makarna hiç yemedim ben hayatımda mesela üniversteye çıtır gidiceğin garanti böyle devam edersen valla

valla süpersin bence yağsız makarna hiç yemedim ben hayatımda mesela üniversteye çıtır gidiceğin garanti böyle devam edersen valla

ağzını ısırırım senin ne güzel konuştun öyle inşallah yavrum bi dene güzel oluyo öyle yiyemezsen de bi sos tarifi veriyim bak 1 tane domatesi rendele tavaya koy üstüne karabiber ve kimyon başta olmak üzere istediğin baharatı koy ocakta hafiften suyunu çektir ama tuz ve yağ olmıcak süper oluyo

ciddi anlamda diyet yapmaya 1 aydır başladım ama 2 yıldır yediklerimi yavaş yavaş azalttım evet baya küçülttüm keratayı

ahhhh ne kadar iyi yapmışsınnnn 1 ayda nekadar verdin:26: Bakalım bende bi başlıyım da inş verebilirim erkek arkdşm kilo almaya çalışıyo ben vermeye

Ben de sahur menümü yazayım bari kızlar

bir kepçe yayla çorbası 4 yemek kaşığı beşamel soslu mantar 3yemek kaşığı da pilav keşke pilav daha az olsaydı iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…