neeee inanamıyorum bir an önce kendini toparlamalısın!!!!!!!!! cumaya kadar seni toparlanmış görmek istiyoruz topikce !!!!!!!! =)))
mümkün değil toplasam bile gitmez.her hafta çarşamaya kadar 1buçuk kilo kadar alıyordum.ccumaya kadar o 1 buçuğu werip üstünede 800gr weriyordum.ama bu 2buçuk kilo.gitmez.....bittim ben bayram öncesii:18::18::18::18::18:
inşallah tatlım ya..bayramda war arada tatlılar falan..ümitsizliğe kapılmak yok sen verbildiğini ver:) :) en azından geçen haftaya geri dön sonra da artık biraz sıkman lazım cumadan sonrada spor u da yaparsan çok iyi sonuçlar alabilirsin !!!!! :)
a20 öpüldün tatlim sendeben yokken baskalarina yan gözlen baktigini görmim
2buçuk kilo aldımmmmm
inşallah canım yaaaaa...moralim çok bozuk.naptın sen canım hemen kendine gel
neeeeenasıl oldu o yavrum naptın [/B][/FONT]
nasıl olcak kuzum kebablar yağlı koyun kawurmalar..derken alıwermişim..
Selaaaaaaaaaaaaaaaaaam hatunlaaaaaaaaaaaaar
Ben geldim bugün saçımı boyattım oohhh artık nişana kadar fazla bi işim kalmadı rahatım
Yarın annem odamı temizletecek ama olsun 2 saate biter o da
öğlen: 1 dilim peynir, 1 parça yağsız omlet (2 yumurtalı omletin 3'te biri)
ara: 1 şişe limonlu soda, 3 incir
akşam: 1 paket makarnanın nerdeyse 10'da biri kadarını (50 gr civarı) yağsız haşladım ve 2-3 tane sosis haşladım onları yedimbi iki lokma da yeşil fasulye yedim
şimdi de 1 bardak nescafe 3'ü 1 aradanasılım ama
harikasın canmnasıl dayanıyosun kızzzz bu kadar az yiyipte :18: Vallah bravo
öğlen: 1 dilim peynir, 1 parça yağsız omlet (2 yumurtalı omletin 3'te biri)
ara: 1 şişe limonlu soda, 3 incir
akşam: 1 paket makarnanın nerdeyse 10'da biri kadarını (50 gr civarı) yağsız haşladım ve 2-3 tane sosis haşladım onları yedimbi iki lokma da yeşil fasulye yedim
şimdi de 1 bardak nescafe 3'ü 1 aradanasılım ama
valla süpersin bence yağsız makarna hiç yemedim ben hayatımda meselaüniversteye çıtır gidiceğin garanti böyle devam edersen valla
selaamm şekerimaynı renk mi yine yoksa değişti mi
bilmiyorum ki midem tıklım tıkış dolu şu anama akşam yemeğinden önce baya bi acıktıydım
Aynı renk beybi... Dip boyası yaptırdım sadece..
Ne kadar zamandır yapıyosun diyet:26: demek miden küçülmüş yemeye yemeye
ciddi anlamda diyet yapmaya 1 aydır başladım ama 2 yıldır yediklerimi yavaş yavaş azalttımevet baya küçülttüm keratayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?