ahhhh ne kadar iyi yapmışsınnnn1 ayda nekadar verdin:26: Bakalım bende bi başlıyım da inş verebilirim erkek arkdşm kilo almaya çalışıyo ben vermeye
Ben de sahur menümü yazayım bari kızlar
bir kepçe yayla çorbası 4 yemek kaşığı beşamel soslu mantar 3yemek kaşığı da pilav keşke pilav daha az olsaydı iyiydi
buraya geldiğimde 75.5 tim yani 3.700 vermişim dimi :26: az göründü gözüme neyse daha da artar one güzel dengeliyosunuz birbirinizi
ağzını ısırırım senin ne güzel konuştun öyleInşallah yavrum Bi dene güzel oluyo öyle yiyemezsen de bi sos tarifi veriyim bak 1 tane domatesi rendele tavaya koy üstüne karabiber ve kimyon başta olmak üzere istediğin baharatı koy ocakta hafiften suyunu çektir ama tuz ve yağ olmıcak süper oluyo
Az değil canım 1 ayda iyi bence daha da verirsin sen bu gidişle o ışığı gördüm sende
He valla dengelemeye çalışıyoz napalım o çok zayıftı ilk çıkmaya başladığımızda bende tabiki bu kadar tontiş değildim
O aldı kilo ben veremedim
olsun şekerim ramazan bitince daha düzenli hale gelir o
ay süpersin valla çok şekersin kimyona da bayılırım yani deniyim ben bi bunu dur sen
giricek girmek zorunda :d :d spor da yapamıyorum 3 gün yada dur bayram var 1 haftaya düzgün diyete başlıycam :d
ağzını ısırırım senin ne güzel konuştun öyleinşallah yavrum bi dene güzel oluyo öyle yiyemezsen de bi sos tarifi veriyim bak 1 tane domatesi rendele tavaya koy üstüne karabiber ve kimyon başta olmak üzere istediğin baharatı koy ocakta hafiften suyunu çektir ama tuz ve yağ olmıcak süper oluyo
Geçenlerde karatayın diyet kitabına baktım int bu normalde aldığımız sıvı yağlar kilo yapıyomuş rafıne edildikleri için fabrikasyon aşamasında dayanıklı olmaları için bi çok işşlemden geçiyolarmış katkı maddesi falan filan işte karatay tereyağını öneriyo doğal olduğu için diğerlerine göre hem daha sağlıklı hemde kilo yapmıyomus söde bilmiyorum ne kadar doğru :26::26::26::26:
haha sağol şekerimçok zayıf erkek iyi olmaz sen devamlı yedir ona ağzına bişeyler tıkıştır hatta yemeğe gidin tabağındakilerin yarısını ona ver o kilo alırken sen de vermiş olursun
dene tabi ya ben de tesadüfen buldum önüme geleni attım tavaya bu çıktı
evet tereyağı zararlı değil ama doğal olması lazım doğalını bulmak da pek kolay değil :26:
ben de çok üşeniyorum spor yapmaya ama 1 haftadır zevkle yaptığım bi spor var inşallah faydası olurgünde 500 defa havada bisiklet sürme hareketi yapıyorum 100'erden 5 set halinde
İyi fikir kısss du ben bundan sonra öle yapimZaten dalga geçiyo benle göbeciğim var diye biraz da o göbek yapsın ben eritimm
ben önüme geleni genelde tavuğa atarım güzel oluyor vallagüzelde olur yeni şeyler iyidir denemek lazım
Doğallık konusunda şanslıyım benköyde oturuyorum herşeyimiz doğal Allaha şükür
bende makas yapıyodum 150 tane bide 50 mekik bide pek faydası oldu mu olmadı mı pek anlamadım açıkcası ama
olur tabi yabak mekik çekerken şöyle yap daha çok faydasını görüyosun 2 gündür bu şekilde yapıyorum karnım felaket acıyo anca 50 yapabiliyorum o da 2 set halinde
[video]http://www.uzmantv.com/mekik-nasil-cekilir[/video]
valla mekik çok zorluyor beni kaslarımın acıdığını hissediyorum
tabi ya en iyisi
bak haşlanmış tavukla da fantezi kurabilirsinzayıflarken tavuk çok sağlıklıymış
ooo süper o zamanannemin arkadaşının annesi köyde oturuyo o gönderdi bize de tereyağı cidden doğalı çok güzel oluyomuş diğerlerinden farklı tadı bile
evet tavuğun kalorisi de çok azmış zaten haşlayıp yemek lazım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?