70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahhhh ne kadar iyi yapmışsınnnn 1 ayda nekadar verdin:26: Bakalım bende bi başlıyım da inş verebilirim erkek arkdşm kilo almaya çalışıyo ben vermeye

buraya geldiğimde 75.5 tim yani 3.700 vermişim dimi :26: az göründü gözüme neyse daha da artar o ne güzel dengeliyosunuz birbirinizi

buraya geldiğimde 75.5 tim yani 3.700 vermişim dimi :26: az göründü gözüme neyse daha da artar o ne güzel dengeliyosunuz birbirinizi

Az değil canım 1 ayda iyi bence daha da verirsin sen bu gidişle o ışığı gördüm sende
He valla dengelemeye çalışıyoz napalım o çok zayıftı ilk çıkmaya başladığımızda bende tabiki bu kadar tontiş değildim
O aldı kilo ben veremedim

ay süpersin valla çok şekersin kimyona da bayılırım yani deniyim ben bi bunu dur sen

haha sağol şekerim çok zayıf erkek iyi olmaz sen devamlı yedir ona ağzına bişeyler tıkıştır hatta yemeğe gidin tabağındakilerin yarısını ona ver o kilo alırken sen de vermiş olursun

giricek girmek zorunda :d :d spor da yapamıyorum 3 gün yada dur bayram var 1 haftaya düzgün diyete başlıycam :d

ben de çok üşeniyorum spor yapmaya ama 1 haftadır zevkle yaptığım bi spor var inşallah faydası olur günde 500 defa havada bisiklet sürme hareketi yapıyorum 100'erden 5 set halinde

Geçenlerde karatayın diyet kitabına baktım int bu normalde aldığımız sıvı yağlar kilo yapıyomuş rafıne edildikleri için fabrikasyon aşamasında dayanıklı olmaları için bi çok işşlemden geçiyolarmış katkı maddesi falan filan işte karatay tereyağını öneriyo doğal olduğu için diğerlerine göre hem daha sağlıklı hemde kilo yapmıyomus söde bilmiyorum ne kadar doğru :26::26::26::26:

evet tereyağı zararlı değil ama doğal olması lazım doğalını bulmak da pek kolay değil :26:

İyi fikir kısss du ben bundan sonra öle yapim Zaten dalga geçiyo benle göbeciğim var diye biraz da o göbek yapsın ben eritimm

ben de çok üşeniyorum spor yapmaya ama 1 haftadır zevkle yaptığım bi spor var inşallah faydası olur günde 500 defa havada bisiklet sürme hareketi yapıyorum 100'erden 5 set halinde

bende makas yapıyodum 150 tane bide 50 mekik bide pek faydası oldu mu olmadı mı pek anlamadım açıkcası ama

İyi fikir kısss du ben bundan sonra öle yapim Zaten dalga geçiyo benle göbeciğim var diye biraz da o göbek yapsın ben eritimm

tabi ya en iyisi

ben önüme geleni genelde tavuğa atarım güzel oluyor valla güzelde olur yeni şeyler iyidir denemek lazım

bak haşlanmış tavukla da fantezi kurabilirsin zayıflarken tavuk çok sağlıklıymış

Doğallık konusunda şanslıyım ben köyde oturuyorum herşeyimiz doğal Allaha şükür

ooo süper o zaman annemin arkadaşının annesi köyde oturuyo o gönderdi bize de tereyağı cidden doğalı çok güzel oluyomuş diğerlerinden farklı tadı bile

bende makas yapıyodum 150 tane bide 50 mekik bide pek faydası oldu mu olmadı mı pek anlamadım açıkcası ama

olur tabi ya bak mekik çekerken şöyle yap daha çok faydasını görüyosun 2 gündür bu şekilde yapıyorum karnım felaket acıyo anca 50 yapabiliyorum o da 2 set halinde link yazdım ama yasak mı ki bilmiyorum :26:

[video]http://www.uzmantv.com/mekik-nasil-cekilir[/video]

Son düzenleme:

valla mekik çok zorluyor beni kaslarımın acıdığını hissediyorum

evet tavuğun kalorisi de çok azmış zaten haşlayıp yemek lazım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…