acısın acısın iyidirama dikkat et ben bi kere belimi sakatlamıştım mekik çekerken :26:
bak canım çekti şimdihaşlanmış tavuk göğsünün üstüne biraz kimyon biraz da köri ohh ne güzel olur o
sen en azından sadece belini sakatlamışsın ben hem belimi hem boynumu sakatlamıştım bir keresindehehe sonra 2 gün ağrımıştı valla
ah valla bayılıyorum tavuğa birde sarmaya karşı bir Ayrı sevgim var bayramda napcam çok kötü valla halam çok güzel sarma yapar :26:
Tatlim ben 2 asilama 1 tup bebek tedavisi gordum ama onlar sadece son tedaviden haberderler ondan zaten 90 larin kapisina ulastim esim simdi gene
tup bebek icin gidelim diyo ama ben 64 en az olmadan istemiyorum o yuzden askida simdiliksabrim sadece esimin hatrindan esimde kaynanamda beni asla yanliz birakmiyo o kisiyle bende kalmam konusmam bir daha bu tarz bisey olursa esimede dedim paraliycam oda dedi bir daha yapsin ben sana birakmam dedi artikin kendi bilir
tek kizisin dimi betülüm normal babisler kiyamaz kizlarinainsallah betülüm ölmez sag olursam ayarlayip gelmeyi cok isterim tatli kiz seni seviyorum bunu biliyorsun zaten
Selaaaaaaaaaaaaaaaaaam hatunlaaaaaaaaaaaaar
Ben geldim bugün saçımı boyattım oohhh artık nişana kadar fazla bi işim kalmadı rahatım
Yarın annem odamı temizletecek ama olsun 2 saate biter o da
bak onu unutmuşum geçenlerde boynumu da sakatladıydım hem 1 hafta falan ağrıdıyanlış yapıyomuşum hareketi ondan şimdi düzelttim sadece karnım acıyo
fazla yememeye çalış canım sarmanın içinde pirinç var :26:
şimdilik acılı ağrılı bir süreç ama sonra bir gün mükemmel bir fizik ahhhahhh çabuk gelsin o günler
evet bide anneme dedim geçenlerde bir gün al tarifi yap o dolmadan bana diye annemde tarif kolay bol yağ ve şeker diyince bayram gözümde daha da bi zorlaştı :111: dayanmak çok zor gerçekten ama ya :26:
inşallah çok geç kalmaz o günlerhatta şöyle 1 ay içinde gelirse muhteşem olur
nasıl yani sarmada şeker mi var anlamadım :26:
ekle ekle biz de gaza geliriz hem
bencede 1 ay hatta 25 gün bence harika olur
içindeki harca koyuyomuş bende çok şaşırmıştım ilginç dimi yabol bol kalorili bir madde oldu dolma sayesinde
ekleyince ben bile gaza geldim
anamm ne güzel olmuşun sen öyle maşşallah maşşallah
normalde yeter artık bırakayım diyeti diye düşünüyordum da cidden 58 olsam iyi olcak herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?