70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

acısın acısın iyidir ama dikkat et ben bi kere belimi sakatlamıştım mekik çekerken :26:

sen en azından sadece belini sakatlamışsın ben hem belimi hem boynumu sakatlamıştım bir keresinde hehe sonra 2 gün ağrımıştı valla

bak canım çekti şimdi haşlanmış tavuk göğsünün üstüne biraz kimyon biraz da köri ohh ne güzel olur o

ah valla bayılıyorum tavuğa birde sarmaya karşı bir Ayrı sevgim var bayramda napcam çok kötü valla halam çok güzel sarma yapar :26:

sen en azından sadece belini sakatlamışsın ben hem belimi hem boynumu sakatlamıştım bir keresinde hehe sonra 2 gün ağrımıştı valla

bak onu unutmuşum geçenlerde boynumu da sakatladıydım hem 1 hafta falan ağrıdı yanlış yapıyomuşum hareketi ondan şimdi düzelttim sadece karnım acıyo

zayıfladıkça pko belirtileri de azalıyor zaten tedavi aşamasında zayıflaman çok önemli.. bende de var ve kilo verdikçe adet dönemlerim bile daha düzene girdi artık hap kullanmıyorum.. şu anki kilonun %10 kadarını versen bile belirtilerin gideceğini biliyorum
inşallah sen de istediğin kiloya ulaşırsın da yeniden evlat sahibi olursun..
eşin yanında en azından canım sabret bir daha böyle bi edepsizlik yapacağını da sanmıyorum kayınpederinin.. hep huzurlu olun inşallah..

tek kizisin dimi betülüm normal babisler kiyamaz kizlarina insallah betülüm ölmez sag olursam ayarlayip gelmeyi cok isterim tatli kiz seni seviyorum bunu biliyorsun zaten

ablam var da o evli canım yaa.. şimdilik tek sayılırım
bende seni seviyorum canım benim öz ablam gibisin iyi ki varsın

Selaaaaaaaaaaaaaaaaaam hatunlaaaaaaaaaaaaar

Ben geldim bugün saçımı boyattım oohhh artık nişana kadar fazla bi işim kalmadı rahatım

Yarın annem odamı temizletecek ama olsun 2 saate biter o da

kızıııımmm çok heyecanlııı
ben adrenalin yaptım burda seninle beraber
wuhuuu heyoooo

bak onu unutmuşum geçenlerde boynumu da sakatladıydım hem 1 hafta falan ağrıdı yanlış yapıyomuşum hareketi ondan şimdi düzelttim sadece karnım acıyo

şimdilik acılı ağrılı bir süreç ama sonra bir gün mükemmel bir fizik ahhhahhh çabuk gelsin o günler

fazla yememeye çalış canım sarmanın içinde pirinç var :26:

evet bide anneme dedim geçenlerde bir gün al tarifi yap o dolmadan bana diye annemde tarif kolay bol yağ ve şeker diyince bayram gözümde daha da bi zorlaştı :111: dayanmak çok zor gerçekten ama ya :26:

evet bide anneme dedim geçenlerde bir gün al tarifi yap o dolmadan bana diye annemde tarif kolay bol yağ ve şeker diyince bayram gözümde daha da bi zorlaştı :111: dayanmak çok zor gerçekten ama ya :26:

nasıl yani sarmada şeker mi var anlamadım :26:

inşallah çok geç kalmaz o günler hatta şöyle 1 ay içinde gelirse muhteşem olur

bencede 1 ay hatta 25 gün bence harika olur

nasıl yani sarmada şeker mi var anlamadım :26:

içindeki harca koyuyomuş bende çok şaşırmıştım ilginç dimi ya bol bol kalorili bir madde oldu dolma sayesinde

iyi geceler kızlaaaarrr,,

bişey sorucam ben bu cuma bildirimi kime yapıcam:44:
bide acaba liste altımı olucam ,yani ne zaman listeye alınırım,deneme süreci falanmı var,yoksa ilk bildirimde giriyomuyu listeye:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…