70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlaaaarrr,,

bişey sorucam ben bu cuma bildirimi kime yapıcam:44:
bide acaba liste altımı olucam ,yani ne zaman listeye alınırım,deneme süreci falanmı var,yoksa ilk bildirimde giriyomuyu listeye:26:

deneme süresi ne kız işe mi alındın ilk bildirimde de giriyosun listeye yanında yeni üye yazıyo başlangıç kilonu falan yazıyosun yarın anlatır kızlar sana detaylı ben yanlış bilgi vermiş olmıyım şimdi

Son düzenleme:
şurda kalmış 3 kilocuk bişey onu da ver kurtul yarım bırakma

öyle olcak artık kurtulamadım

iyi geceler kızlaaaarrr,,

bişey sorucam ben bu cuma bildirimi kime yapıcam:44:
bide acaba liste altımı olucam ,yani ne zaman listeye alınırım,deneme süreci falanmı var,yoksa ilk bildirimde giriyomuyu listeye:26:

buraya yapıyosun canım bildirimini..
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

şeklinde yapılıyor.

geçen haftaki kilonu bilmiyorsan

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

yazarsın..
normalde yeni gelenler listeye alınmıyor ama geçen haftaki kilonu biliyorsan alınır muhtemelen..

çocum sen kaç bedensin bakem

aşk kaç beden giyer
tam bi bedenim yok şekerim ya aldığım şeye göre değişiyor :26:
s beden gömlek, s beden elbise aldım..
m beden gömlek aldım
m beden etek aldım ve bol geliyor
40 beden elbisem var..
değişiyor baya

valla onu bilmem de kitle indeksin çok iyi yani

o belirsizlik çok fena ya bana da bi yerde 42 beden etek küçük geldi, bi yerde 40 beden elbise bol geldi, bi yerde 38 beden elbise tam üstüme göre oldu, başka bi yerde de 42 beden pantolon tam oturdu biraz karışık oldu ama ruh halim de böyle karışık, üzgün, zavallı ama ben soranlara 42 beden diyorum yine düştü çenem ya susuyorum

valla onu bilmem de kitle indeksin çok iyi yani

o kadar uğraştık indi
hepinizinki öyle olcak canım inşallah en yakın zamanda

aynen karışık bir ruh hali içindeyim.. aşk kaç beden giyer diyorum bende
her yerin kesimi farklı şekerim suç bizde değil

aynen karışık bir ruh hali içindeyim.. aşk kaç beden giyer diyorum bende
her yerin kesimi farklı şekerim suç bizde değil

tabi ya suç bizde değil ama hepsi bi toplaşıp anlaşsa şu belirsizlik kalksa biz de gerçek bedenimizi bilsek çok şey mi istiyorum evet çok şey istiyorum ben en iyisi efendi efendi kilomu veriyim gerisine karışmıyım

aynada kendini beğendiğin zamana kadar ver kilonu.. bedeni filan boşver
kendini iyi hissedince bırakırsın

Yok şekerim ben heyecandan çok sinir yaşıyorum az kişi olacak dedik.

50 kişiye çıktı evde nasıl yapılır ya 50 kişiyle nişan. Ben sevmem şatafatlı şeyleri.

Sade olsun istedim ama olmuyor.Vazgeçesim var

kıssçeee kız seni havada kapmıyolar mı? o zaman o oğlanların gözü astiğmatdır kesin :)

yok kız estağfirullah
hem benim sevdüğüm var

gaza geldim huhhuuuu

ben artık yatağa geçip azcık müzik dinliyim sanki burda dinlemiyorum neyse orası daha rahat hadi iyi geceler canlarım

iyi geceler bebeğim

canım 50 kişi çok değil ki sadece yakın akrabaları çağırsan olur zaten
hiç moralini bozma olup bitiyor bu işler
ev ile ilgili şeylerle ilgilenme kendine bak sen
ayrıca mayısta eklediğim resme zayıflamışsın demişsın kız onu ekleyeli ne kadar zaman oldu

canımmmm hiç üzülme tadını çıkar, gör bak çok güzel geçecek, bizde az olsun evde olsun dedik 50 kişiyi bulmuştu :)) ama çok zevkliydi, herkesin gözbebeği sen olacaksın tadını çıkarr, şatafatlı olmaz güzel olur, ne demekmiş vazgeçmek, bir daha yaşamayacaksın bugünü canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…