70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah: Avuç içi kadar pide, 1 dilim peynir, 6 zeytin, domates, biber.

Ara: Yok.

Öğle: Yok.

Ara: 3-4 tane eti form kepekli çubuk, 1 tane kepekli meyveli bisküvi.

Akşam: 4 y. kaşığı nohut yemeği, 2 y kaşığı bulgur pilavı, 2 lokma pide, 1 bardak kola (çok canım çekti)

Ayyyyyyy kızlar eşim evdeydi bugün bebişe baktı bende sabahtan akşama kadar temizlik yaptım, öldümmmm yorgunluktannnnnnnnnn

az kaldı artıkın sende bi günlük sabr edersin hem fenamı kaynananın yüzü kalabalıkta daha az çarpar gözüne
şööle salını salını gezin ortalıkta o süklüme kısçeler gibi yapma olurmu canlı dur diri dur esoşuma bu yakışır kaynananda şaşkalır gözler pörtler ahnda bööle
hoşgeldiniz beşgittinizi çook keyiflice yap herkezin yüzüne yüzüne gülücük at eskiden di o ağır gelin falan şimdi ayy diyo millet bune yaa kıza bak suratsız bööle gelin mi olurmuş diyolar ki doğruda yani evliliğe ilk adımlar...
Canım ALLAH senide yavuklunuda birlikte çoooooooooooook uzun sonsuz ve mahşeri birbirinize bağlasın inşşşşşş!mutlu olun emi!

Görmemiştim şeker fotoğraflarını şöyle b baktım zayıflarken isimli albümüne. Orda inceciksin daha napcan işte.

Kızlar haklısınız da ben güzel olsun istiyorum rahat etsin herkes istiyorum ama rahat edemeyecekler.

Oturcak yer yokki o kadar ne kadar uğraşsakda evi büyütemeyiz ki

Bide ordövr tabağı gibi bişey düşündük biz ama o kadar kişiye nasıl yapılır ki ? :26:

Teşekkür ederim canım Amiiiiiin inşallah ne güzel dualar etmişsin öyle

Söylediklerini yapmaya çalışacağım ama insan gergin oluyor gerçekten kardeşimin isteme gününden biliyorum.

İnşallah dediğiniz gibi güzel geçer. Ben aslında yakın olmayan gereksiz insanların gelmesine sinirlendim.

Sevdiceğin kardeşi sevgilisini de getircekmiş ne alakaysa tanıştırmamış etmemiş alakasız bi insan.

Annem de benim kardeşimin kaynanasını kardeşini falan çağırıyo. Çook gereksiz bence.

Ben kuzenlermi bile çağıramadım kalabalık oluyor diye.

olsun be mayıs olsun sen kendnde bakda resimlere az buz diil çok cici varmişsin yaaaa nasıl nasıl nasıl?bende istiyorum olmuyor 70 le 68 arası gidip geliyorum ssecemm de çok cici zayıfladı sonra trendy21 bana ne banane banada gönderin ondan

slm sekerler iftardan geldim karnim balon gibi sisti cok yedim bu sefer
mamalarimi yazayim unutmadan sonrada gecmise bi ucup geleyim neler ettiniz bensiz bi bakayim

sahur: 1 dilim kara ekmek peynir domates

iftarda: 2 tabak corba
bol salata
1 kocaman tabak karnibahar yogurtla
2 kocaman tavuk budu
kuru fasulye ve pilav da vardin hosaf da vardin yemedim zaten bana gicik olmuslardir ben katarim yemegimi dedim diye ama oda dolu dolu dolduruyor son tabakda kiz kendi doldurdu yarim kilo pilavla 2 kocaman bud budlari yedim pilavi tabagimda birakdim
sonracima cay ictik yanina cikolata pudding bisküvili tatli yapmis 2 dilim herkese oglise ye diyorum yemiyor sinir etti bi catal ucundan tadina baktim birakdim yesen yesene dedi 2 kere ben laf karistirinca unuttu israr etmeyi
sonra cekirdek cips oo neler neler yemedim ha 10 tanede findik kirdim yedim bak onu unuttum yazmayi

macida kaybettik sanirsam son 10 dakikasi vardin bizim kalkdigimizda 2-0 yenildiler herhalde bizimkiler yarin isim gücüm yok laf sokacaklar bana heleki yanimdaki cok konusan karinin diline düstüm
benden bukadar amada cenem düstü gecmise gidem ben

KIZLAR HEPİNİZİİ ÇOK SEVİYORUMM VE ÇOKK ÖZLEYECEĞİM BANA TATİL YOLU GÖRÜNDÜ YARIN KOCİŞLE KAFA NEREYE BİZ ORAYA MİSALİ KAÇIYORUZ ŞEHİRDEN

geçmişe biraz bakabildim aama bana cevap yaznaların hepsine çok teşşekür ederim çok yoğun olduğum için sizlere cevap yazamıyorum bu yüzden çok üzgünüm nolur affedin beni bu konu hakkında kocaman kocaman öpüyorum yanaklarınızdan bakalım kaç kilo almış olarak dönüş yapacağım çok merak ediyourm şahsen ,umarım kilo vermiş olurum 64,9 olsam yeter ama zannetmiyorum tatilde neler yesek diye planladık resmen kocişle akşam ,offff hamburgerler,balık ekmekler, şiş kebaplar vc. bir sürü foto baktık akşam

yandım ben dedim ama baklaım gezerken inş. yediklerimizin hepsi gider :18::18:

neyse kızçeler kendinize iyi bakın hoşçakalın unutmayın beni özliycem sizleri

HAVADA AŞK KOKUSU VARRRR

Son düzenleme:
Görmemiştim şeker fotoğraflarını şöyle b baktım zayıflarken isimli albümüne. Orda inceciksin daha napcan işte.

evet ben de çok zorlamıyorum zaten bu yüzden

kız dünürler çağırılmaz mı hiç artık aileden sayılır onlar tabii ki çağırılcak..
hiiç canını sıkma sen her şey hallolur sen keyfine bak her şeye de sinirlenme

bebeğim biraz dikkat edince gidiyor cidden
hepinize göstersin Rabbim

bebeğim sen harikasın yaa
olcak bu sefer olcak inşallah

canımm iyi tatiller git eğlen hem dönüşte daha motive olmuş olarak gelirsin..
aşkı da kokuttun hemen

bugün yediklerim

iftarda

çorba+ 3kaşık sebze yemeği+yeşil salata ve yoğurt(3kaşık)
2d.çavdar ekmeği ve biraz üzüm

sahur

6köfte (kibrit kutusundan azcık küçükçe)
2d.ç.ekmek+3kaşık yoğurt
1domates+peynir ve 1bardak siyah çay okaaa

bu arada 62.9la başlamış bulunuyorum .. buraya geldiğimin ertesi akşamı tartıldım 62.9dum ben 63 diyodum ama epeydir tartılmamıştım 100gr vermişim,okaa yememe rağmen

Son düzenleme:
iyi tatiller AŞK kızı bi çeşit ballı ay yapcanız hee
sizi gidi siziböle yapmaya gitmiycenize göre e tabiii bundan başka nooolcek k aaah o lala!

Şekerler albümlerime nişan elbisemi ve düşündüğüm saçı ekledim.

Yorumları bekliyorum

ay kaç kere baktım resimlere karar veremedim nasıl bi saç daha iyi olur..
kızın saçı çok hoş olmuş da hoş bi topuz daha mı güzel olur o mu daha güzel olur bi türlü karar veremedim
ben heyecan yaptım ya seninkine bile karar veremiyorum kendimde napcam

kolay gelsin göz açıp kapayana kadar biter tüm işlerin inşallah.
sagol yesimcim müzigi actim oynaya oynaya bitirdim
2buçuk kilo aldımmmmm
seker sen nasil olsa carsamba sIkdigim zaman gidiyor diye fazla aldin bence
aynen yaa hiç iş yapasım yok
benimde içimden bi ses hadi kalk diyo ama ben onu sürekli susturuyorum
birde bu aralar cok tembelim ben canim ya hic birsey yapasim gelmiyor
mümkün değil toplasam bile gitmez.her hafta çarşamaya kadar 1buçuk kilo kadar alıyordum.ccumaya kadar o 1 buçuğu werip üstünede 800gr weriyordum.ama bu 2buçuk kilo.gitmez.....bittim ben bayram öncesii:18:

inşallah tatlım ya..bayramda war arada tatlılar falan..
yok sana tatli falan ceza
sanırım seni daha fazla üzemiycem gerçeği söylemenin zamanı geldi ben başkasını seviyorum seni daha fazla üzmek istemiyorum

neeeee nasıl oldu o yavrum naptın
sen bilirsin istesende varmam artik sana
Selaaaaaaaaaaaaaaaaaam hatunlaaaaaaaaaaaaar

Ben geldim bugün saçımı boyattım oohhh artık nişana kadar fazla bi işim kalmadı rahatım

Yarın annem odamı temizletecek ama olsun 2 saate biter o da
cook güzel olacak insallah esincim

ahhhh ne kadar iyi yapmışsınnnn 1 ayda nekadar verdin:26: Bakalım bende bi başlıyım da inş verebilirim erkek arkdşm kilo almaya çalışıyo ben vermeye
amannnen o daha da bi zor yanindaki yerken ister istemez zor durumda kaliyorsun

ben de çok üşeniyorum spor yapmaya ama 1 haftadır zevkle yaptığım bi spor var inşallah faydası olur günde 500 defa havada bisiklet sürme hareketi yapıyorum 100'erden 5 set halinde
baslayinca devami geliyor zaten ama baslamasi var iste
bende hep yanlis cekiyorum mekikleri esim hep diyor sen yanlis yapiyorsun bütün vucutunu kaldirmana gerek yok diye
ah valla bayılıyorum tavuğa birde sarmaya karşı bir Ayrı sevgim var bayramda napcam çok kötü valla halam çok güzel sarma yapar :26:
off sarmaya dikkat etmek lazim tadina bakinca fazlasini yiyorsun en iyisi uzak durmak
sende kardesim gibisin iyi ki varsin sende betülüm tatlim benim
ben ben ben resim eklicem

eklediim
resimlerde çok kısa çıkmışım da o kadar da kısa değilim aslında
cok hos olmussun masallah betülüme
esincim benim cousine de evde yapti kina gecesin apartmanda bos daire varmis daha kiraya verilmemis ev sahibiyle konusmuslar bi günlügüne orayi kulanmislardin sizde öyle birsey ayarlayamasmissiniz :26:
bayram temizligini bitirmissin canim iyi olmus esinin bebise bakmasi

hayirli yolculuklar canimcim güle güle git gel tatiline ask böcegimiz

bebeğim sen harikasın yaa
olcak bu sefer olcak inşallah

[/B]
olacak dimi betülüm insallah
tebrikler canim devamida gelecek insallah
Şekerler albümlerime nişan elbisemi ve düşündüğüm saçı ekledim.

Yorumları bekliyorum
yorum yazdim tatlim ben begendim cok güzel olacak allahin izniye insallah

Şekercim ben açık olan omuza doğru o saçı yaptırmayı düşünüyorum.

Topuz biraz daha ağır bişey. Gerçi elbisede ağır hiç tarzım değil

En azından saçım sade olsun dedim. Tırnaklar da french modeli olacak.

Yok canım yaa öyle bi yer yok ne yazıkki.

Bi kat aşağıda halamların ev var. Artık bunalan sıkılan yorulan oraya kaçsın napayım yani.

sağol canım

french ne kız hiç anlamam öyle şeylerden
evet ben de açık olan omuza doğru düşündüm onu da ay bilmiyorum ki hiç karar veremedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…