Yok şekerim ben heyecandan çok sinir yaşıyorum az kişi olacak dedik.
50 kişiye çıktı evde nasıl yapılır ya 50 kişiyle nişan. Ben sevmem şatafatlı şeyleri.
Sade olsun istedim ama olmuyor.Vazgeçesim var
yok kız estağfirullah
hem benim sevdüğüm var
iyi geceler bebeğim
canım 50 kişi çok değil ki sadece yakın akrabaları çağırsan olur zaten
hiç moralini bozma olup bitiyor bu işler
ev ile ilgili şeylerle ilgilenme kendine bak sen
ayrıca mayısta eklediğim resme zayıflamışsın demişsın kız onu ekleyeli ne kadar zaman oldu
canımmmm hiç üzülme tadını çıkar, gör bak çok güzel geçecek, bizde az olsun evde olsun dedik 50 kişiyi bulmuştu :)) ama çok zevkliydi, herkesin gözbebeği sen olacaksın tadını çıkarr, şatafatlı olmaz güzel olur, ne demekmiş vazgeçmek, bir daha yaşamayacaksın bugünü canımmm
yok kız estağfirullah
hem benim sevdüğüm var
iyi geceler bebeğim
ayrıca mayısta eklediğim resme zayıflamışsın demişsın kız onu ekleyeli ne kadar zaman oldu
canımmmm hiç üzülme tadını çıkar, gör bak çok güzel geçecek, bizde az olsun evde olsun dedik 50 kişiyi bulmuştu :)) ama çok zevkliydi, herkesin gözbebeği sen olacaksın tadını çıkarr, şatafatlı olmaz güzel olur, ne demekmiş vazgeçmek, bir daha yaşamayacaksın bugünü canımmm
az kaldı artıkın sende bi günlük sabr edersinhem fenamı kaynananın yüzü kalabalıkta daha az çarpar gözüne
şööle salını salını gezin ortalıkta o süklüme kısçeler gibi yapma olurmu canlı dur diri dur esoşuma bu yakışır kaynananda şaşkalır gözler pörtler ahnda bööle
hoşgeldiniz beşgittinizi çook keyiflice yap herkezin yüzüne yüzüne gülücük at eskiden di o ağır gelin falan şimdi ayy diyo millet bune yaa kıza bak suratsız bööle gelin mi olurmuş diyolar ki doğruda yani evliliğe ilk adımlar...
Canım ALLAH senide yavuklunuda birlikte çoooooooooooook uzun sonsuz ve mahşeri birbirinize bağlasın inşşşşşş!mutlu olun emi!
yok kız estağfirullah
hem benim sevdüğüm var
iyi geceler bebeğim
Görmemiştim şeker fotoğraflarını şöyle b baktım zayıflarken isimli albümüne. Orda inceciksin daha napcan işte.
Teşekkür ederim canım Amiiiiiin inşallah ne güzel dualar etmişsin öyle
Söylediklerini yapmaya çalışacağım ama insan gergin oluyor gerçekten kardeşimin isteme gününden biliyorum.
İnşallah dediğiniz gibi güzel geçer. Ben aslında yakın olmayan gereksiz insanların gelmesine sinirlendim.
Sevdiceğin kardeşi sevgilisini de getircekmiş ne alakaysa tanıştırmamış etmemiş alakasız bi insan.
Annem de benim kardeşimin kaynanasını kardeşini falan çağırıyo. Çook gereksiz bence.
Ben kuzenlermi bile çağıramadım kalabalık oluyor diye.
olsun be mayıs olsun sen kendnde bakda resimlere az buz diil çok cici varmişsin yaaaa nasıl nasıl nasıl?bende istiyorumolmuyor 70 le 68 arası gidip geliyorum ssecemm de çok cici zayıfladı sonra trendy21 bana ne banane banada gönderin ondan
slm sekerleriftardan geldim karnim balon gibi sisti cok yedim bu sefer
mamalarimi yazayim unutmadan sonrada gecmise bi ucup geleyim neler ettiniz bensiz bi bakayim
sahur: 1 dilim kara ekmek peynir domates
iftarda: 2 tabak corba
bol salata
1 kocaman tabak karnibahar yogurtla
2 kocaman tavuk budu
kuru fasulye ve pilav da vardin hosaf da vardin yemedim zaten bana gicik olmuslardir ben katarim yemegimi dedim diye ama oda dolu dolu dolduruyor son tabakda kiz kendi doldurdu yarim kilo pilavla 2 kocaman bud budlari yedim pilavi tabagimda birakdim
sonracima cay ictik yanina cikolata pudding bisküvili tatli yapmis 2 dilim herkese oglise ye diyorum yemiyor sinir etti bi catal ucundan tadina baktim birakdim yesen yesene dedi 2 kere ben laf karistirinca unuttu israr etmeyi
sonra cekirdek cips oo neler neler yemedim ha 10 tanede findik kirdim yedim bak onu unuttum yazmayi
macida kaybettik sanirsam son 10 dakikasi vardin bizim kalkdigimizda 2-0 yenildiler herhalde bizimkileryarin isim gücüm yok laf sokacaklar bana heleki yanimdaki cok konusan karinin diline düstüm
benden bukadar amada cenem düstügecmise gidem ben
KIZLAR HEPİNİZİİ ÇOK SEVİYORUMM VE ÇOKK ÖZLEYECEĞİM BANA TATİL YOLU GÖRÜNDÜ YARIN KOCİŞLE KAFA NEREYE BİZ ORAYA MİSALİ KAÇIYORUZ ŞEHİRDEN
geçmişe biraz bakabildim aama bana cevap yaznaların hepsine çok teşşekür ederim çok yoğun olduğum için sizlere cevap yazamıyorum bu yüzden çok üzgünüm nolur affedin beni bu konu hakkında kocaman kocaman öpüyorum yanaklarınızdan bakalım kaç kilo almış olarak dönüş yapacağım çok merak ediyourm şahsen ,umarım kilo vermiş olurum 64,9 olsam yeterama zannetmiyorum tatilde neler yesek diye planladık resmen kocişle akşam ,offff hamburgerler,balık ekmekler, şiş kebaplar vc. bir sürü foto baktık akşam
yandım ben dedim ama baklaım gezerken inş. yediklerimizin hepsi gider :18::18:
neyse kızçeler kendinize iyi bakın hoşçakalın unutmayın beni özliycem sizleri
HAVADA AŞK KOKUSU VARRRR
iyi tatiller AŞK kızı bi çeşit ballı ay yapcanız heeKIZLAR HEPİNİZİİ ÇOK SEVİYORUMM VE ÇOKK ÖZLEYECEĞİM BANA TATİL YOLU GÖRÜNDÜ YARIN KOCİŞLE KAFA NEREYE BİZ ORAYA MİSALİ KAÇIYORUZ ŞEHİRDEN
geçmişe biraz bakabildim aama bana cevap yaznaların hepsine çok teşşekür ederim çok yoğun olduğum için sizlere cevap yazamıyorum bu yüzden çok üzgünüm nolur affedin beni bu konu hakkında kocaman kocaman öpüyorum yanaklarınızdan bakalım kaç kilo almış olarak dönüş yapacağım çok merak ediyourm şahsen ,umarım kilo vermiş olurum 64,9 olsam yeterama zannetmiyorum tatilde neler yesek diye planladık resmen kocişle akşam ,offff hamburgerler,balık ekmekler, şiş kebaplar vc. bir sürü foto baktık akşam
HAVADA AŞK KOKUSU VARRRR
Şekerler albümlerime nişan elbisemi ve düşündüğüm saçı ekledim.
Yorumları bekliyorum
sagol yesimcimkolay gelsin göz açıp kapayana kadar biter tüm işlerin inşallah.
2buçuk kilo aldımmmmm
birde bu aralar cok tembelim ben canim ya hic birsey yapasim gelmiyoraynen yaa hiç iş yapasım yok
benimde içimden bi ses hadi kalk diyo ama ben onu sürekli susturuyorum
mümkün değil toplasam bile gitmez.her hafta çarşamaya kadar 1buçuk kilo kadar alıyordum.ccumaya kadar o 1 buçuğu werip üstünede 800gr weriyordum.ama bu 2buçuk kilo.gitmez.....bittim ben bayram öncesii:18:
yok sana tatli falan cezainşallah tatlım ya..bayramda war arada tatlılar falan..
sen bilirsinsanırım seni daha fazla üzemiycem gerçeği söylemenin zamanı geldiben başkasını seviyorum seni daha fazla üzmek istemiyorum
neeeeenasıl oldu o yavrum naptın
cook güzel olacak insallah esincimSelaaaaaaaaaaaaaaaaaam hatunlaaaaaaaaaaaaar
Ben geldim bugün saçımı boyattım oohhh artık nişana kadar fazla bi işim kalmadı rahatım
Yarın annem odamı temizletecek ama olsun 2 saate biter o da
amannnen o daha da bi zor yanindaki yerken ister istemez zor durumda kaliyorsunahhhh ne kadar iyi yapmışsınnnn1 ayda nekadar verdin:26: Bakalım bende bi başlıyım da inş verebilirim erkek arkdşm kilo almaya çalışıyo ben vermeye
baslayinca devami geliyor zatenben de çok üşeniyorum spor yapmaya ama 1 haftadır zevkle yaptığım bi spor var inşallah faydası olurgünde 500 defa havada bisiklet sürme hareketi yapıyorum 100'erden 5 set halinde
bende hep yanlis cekiyorum mekikleri esim hep diyor sen yanlis yapiyorsun bütün vucutunu kaldirmana gerek yok diyeolur tabi yabak mekik çekerken şöyle yap daha çok faydasını görüyosun 2 gündür bu şekilde yapıyorum karnım felaket acıyo anca 50 yapabiliyorum o da 2 set halinde link yazdım ama yasak mı ki bilmiyorum :26:
[video]http://www.uzmantv.com/mekik-nasil-cekilir[/video]
off sarmaya dikkat etmek lazim tadina bakinca fazlasini yiyorsun en iyisi uzak durmakah valla bayılıyorum tavuğa birde sarmaya karşı bir Ayrı sevgim var bayramda napcam çok kötü valla halam çok güzel sarma yapar :26:
sende kardesim gibisin iyi ki varsin sende betülüm tatlim benimzayıfladıkça pko belirtileri de azalıyor zaten tedavi aşamasında zayıflaman çok önemli.. bende de var ve kilo verdikçe adet dönemlerim bile daha düzene girdi artık hap kullanmıyorum.. şu anki kilonun %10 kadarını versen bile belirtilerin gideceğini biliyorum
inşallah sen de istediğin kiloya ulaşırsın da yeniden evlat sahibi olursun..
eşin yanında en azından canım sabret bir daha böyle bi edepsizlik yapacağını da sanmıyorum kayınpederinin.. hep huzurlu olun inşallah..
ablam var da o evli canım yaa.. şimdilik tek sayılırım
bende seni seviyorum canım benimöz ablam gibisin iyi ki varsın
[/B]
ben ben ben resim eklicem
cok hos olmussun masallah betülümeeklediim
resimlerde çok kısa çıkmışım da o kadar da kısa değilim aslında
esincim benim cousine de evde yapti kina gecesin apartmanda bos daire varmis daha kiraya verilmemis ev sahibiyle konusmuslar bi günlügüne orayi kulanmislardin sizde öyle birsey ayarlayamasmissiniz :26:Yok şekerim ben heyecandan çok sinir yaşıyorum az kişi olacak dedik.
50 kişiye çıktı evde nasıl yapılır ya 50 kişiyle nişan. Ben sevmem şatafatlı şeyleri.
Sade olsun istedim ama olmuyor.Vazgeçesim var
bayram temizligini bitirmissin canim iyi olmus esinin bebise bakmasiSabah: Avuç içi kadar pide, 1 dilim peynir, 6 zeytin, domates, biber.
Ara: Yok.
Öğle: Yok.
Ara: 3-4 tane eti form kepekli çubuk, 1 tane kepekli meyveli bisküvi.
Akşam: 4 y. kaşığı nohut yemeği, 2 y kaşığı bulgur pilavı, 2 lokma pide, 1 bardak kola (çok canım çekti)
Ayyyyyyy kızlar eşim evdeydi bugün bebişe baktı bende sabahtan akşama kadar temizlik yaptım, öldümmmm yorgunluktannnnnnnnnn
hayirli yolculuklar canimcimKIZLAR HEPİNİZİİ ÇOK SEVİYORUMM VE ÇOKK ÖZLEYECEĞİM BANA TATİL YOLU GÖRÜNDÜ YARIN KOCİŞLE KAFA NEREYE BİZ ORAYA MİSALİ KAÇIYORUZ ŞEHİRDEN
HAVADA AŞK KOKUSU VARRRR
olacak dimi betülüm
bebeğim sen harikasın yaa
olcak bu sefer olcak inşallah
[/B]
tebrikler canim devamida gelecek insallahbugün yediklerim
iftarda
çorba+ 3kaşık sebze yemeği+yeşil salata ve yoğurt(3kaşık)
2d.çavdar ekmeği ve biraz üzüm
sahur
6köfte (kibrit kutusundan azcık küçükçe)
2d.ç.ekmek+3kaşık yoğurt
1domates+peynir ve 1bardak siyah çay okaaa
bu arada 62.9la başlamış bulunuyorum .. buraya geldiğimin ertesi akşamı tartıldım 62.9dum ben 63 diyodum ama epeydir tartılmamıştım 100gr vermişim,okaa yememe rağmen
yorum yazdim tatlim ben begendimŞekerler albümlerime nişan elbisemi ve düşündüğüm saçı ekledim.
Yorumları bekliyorum
ay kaç kere baktım resimlere karar veremedim nasıl bi saç daha iyi olur..
kızın saçı çok hoş olmuş da hoş bi topuz daha mı güzel olur o mu daha güzel olur bi türlü karar veremedim
ben heyecan yaptım ya seninkine bile karar veremiyorum kendimde napcam
sagol yesimcimmüzigi actim oynaya oynaya bitirdim
seker sen nasil olsa carsamba sIkdigim zaman gidiyor diye fazla aldin bence
birde bu aralar cok tembelim ben canim ya hic birsey yapasim gelmiyor
yok sana tatli falan ceza
sen bilirsinistesende varmam artik sana
cook güzel olacak insallah esincim
amannnen o daha da bi zor yanindaki yerken ister istemez zor durumda kaliyorsun
baslayinca devami geliyor zatenama baslamasi var iste
bende hep yanlis cekiyorum mekikleri esim hep diyor sen yanlis yapiyorsun bütün vucutunu kaldirmana gerek yok diye
off sarmaya dikkat etmek lazim tadina bakinca fazlasini yiyorsun en iyisi uzak durmak
sende kardesim gibisin iyi ki varsin sende betülüm tatlim benim
cok hos olmussun masallah betülüme
esincim benim cousine de evde yapti kina gecesin apartmanda bos daire varmis daha kiraya verilmemis ev sahibiyle konusmuslar bi günlügüne orayi kulanmislardin sizde öyle birsey ayarlayamasmissiniz :26:
bayram temizligini bitirmissin canim iyi olmus esinin bebise bakmasi
hayirli yolculuklar canimcimgüle güle git gel tatiline ask böcegimiz
olacak dimi betülüminsallah
tebrikler canim devamida gelecek insallah
yorum yazdim tatlim ben begendimcok güzel olacak allahin izniye insallah
sagol yesimcimmüzigi actim oynaya oynaya bitirdim
seker sen nasil olsa carsamba sIkdigim zaman gidiyor diye fazla aldin bence
birde bu aralar cok tembelim ben canim ya hic birsey yapasim gelmiyor
yok sana tatli falan ceza
sen bilirsinistesende varmam artik sana
cook güzel olacak insallah esincim
amannnen o daha da bi zor yanindaki yerken ister istemez zor durumda kaliyorsun
baslayinca devami geliyor zatenama baslamasi var iste
bende hep yanlis cekiyorum mekikleri esim hep diyor sen yanlis yapiyorsun bütün vucutunu kaldirmana gerek yok diye
off sarmaya dikkat etmek lazim tadina bakinca fazlasini yiyorsun en iyisi uzak durmak
sende kardesim gibisin iyi ki varsin sende betülüm tatlim benim
cok hos olmussun masallah betülüme
esincim benim cousine de evde yapti kina gecesin apartmanda bos daire varmis daha kiraya verilmemis ev sahibiyle konusmuslar bi günlügüne orayi kulanmislardin sizde öyle birsey ayarlayamasmissiniz :26:
bayram temizligini bitirmissin canim iyi olmus esinin bebise bakmasi
hayirli yolculuklar canimcimgüle güle git gel tatiline ask böcegimiz
olacak dimi betülüminsallah
tebrikler canim devamida gelecek insallah
yorum yazdim tatlim ben begendimcok güzel olacak allahin izniye insallah
Şekercim ben açık olan omuza doğru o saçı yaptırmayı düşünüyorum.
Topuz biraz daha ağır bişey. Gerçi elbisede ağır hiç tarzım değil
En azından saçım sade olsun dedim. Tırnaklar da french modeli olacak.
ben kactim geri sekerler esim et kizartcam diye tuturdu gece gece simdi o eti yaparken ben oturmayayim iyi geceler öpüldünüzEki Görüntüle 490027
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?