Şekercim ben açık olan omuza doğru o saçı yaptırmayı düşünüyorum.
Topuz biraz daha ağır bişey. Gerçi elbisede ağır hiç tarzım değil
En azından saçım sade olsun dedim. Tırnaklar da french modeli olacak.
sanki sen bize ilk gösterdiğin elbise kırmızıydı. saçları aynı öööle mi boyattın pekii ?şööle bi kafamdan geçiriyorumda ne topuz ne tek omuz saçı yapma bence arkadan dalgaları salık doğal dalgalarla hafif toplanmış bir saç bu elbise ve bu renge daha güzel olur ama seni nasıl ii hissederse o güzeldir tmmtatlım sölediğim saçı bulmaya çalışym
O elbiseyi bulamadım canım ya.
Hatta hiç bişey bulamadım mecburen bunu aldım.Şansıma hiç bişey yoktu sezon sonu olduğu için
2011 saç modelleri takvim gazetesinde kırmızılı elbise giyen bi kadının saçı çok cicic bi bak ister datluum ben buldum kopyaladım ama dosyadan nasıl ekleyebilip sana göndercem onu bilmiyorum :44:
Eki Görüntüle 490069
daybuyday | Fidex 37 Parça Kahvaltı Seti
Kızlaaaar bunu aldım çeyizime.
Çok hoşuma gitti çokta uygundu fiyatı.Almak isteyen olursa diye paylaştım
çünkü esoşun yüzü yuvarlak çeneside bu kızçeninkine benziyo ve fekat senin bulduğun resimlerin en sonuncusunu daha çok beğendim yakıştırdım esoşuma da esoşum tüm saçları arkaya atsın omuzda saç kalmasın çok dağanık itici oluyo kaynanayı sevindirirsin sonra kıss saçaklı der.ya kısçem senin o sölediğin saçda çok güzel ama uzun sivri çeneye sahip bir yüzde güzel durur bide pembe elbisede o biraz fazla yaşlı durur yanılıyormuyum bilemiym emme:44: de siz garar edin garii accık moda bilgim vardır da ondan şeettimdi
güzelmiş bebeğim güle güle kullan
ben de kahvaltı takımlarına bayılıyorum bugünlerde
çünkü esoşun yüzü yuvarlak çeneside bu kızçeninkine benziyo ve fekat senin bulduğun resimlerin en sonuncusunu daha çok beğendim yakıştırdım esoşuma da esoşum tüm saçları arkaya atsın omuzda saç kalmasın çok dağanık itici oluyo kaynanayı sevindirirsin sonra kıss saçaklı der.ya kısçem senin o sölediğin saçda çok güzel ama uzun sivri çeneye sahip bir yüzde güzel durur bide pembe elbisede o biraz fazla yaşlı durur yanılıyormuyum bilemiym emme:44: de siz garar edin garii accık moda bilgim vardır da ondan şeettimdi
Eki Görüntüle 490069
daybuyday | Fidex 37 Parça Kahvaltı Seti
Kızlaaaar bunu aldım çeyizime.
Çok hoşuma gitti çokta uygundu fiyatı.Almak isteyen olursa diye paylaştım
Hımmm doğru diyosun..Aslında ben Betülün paylaştığı saçların sonuncusuna bayıldım.Sanırım 2.side aynı saç.
Onu düşünüyorum şuan.
Saol canım. Çeyizim için gerekliydi zaten. Uygun bulmuşken aldım valla
bende benim paylaştıklarımda 1-4 ve sonuncu diyorum.. yakışır valla
tam benlik ama şimdilik ertelemek zorundayım bu ara çok alışveriş yaptık kocişe iflas çektirmeyim
iyi yapmışsın bebeğim çok masraf oluyor zaten uygunken almak lazım
2.nin tek tarafa atılmış hali gibi sonuncu dimi..
güzel valla hem daha uygun kıyafetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?