Zaten yaklaşık olarak aynı gibi modeller. Sanırım dalgalı-kıvırcık ve yarım toplamalı bişey yaptıracağım.
Tabi ki iflas çekmesin adamcağız. Alırsın canımcım bi ara..
Ben bu saçı bi mikoşla (kuaförüm)konuşayım.
Süper yapar eminim de kuaförü şımartmak lazım fikrini sorarak.
iyi yapmışsın bebeğim çok masraf oluyor zaten uygunken almak lazım
2.nin tek tarafa atılmış hali gibi sonuncu dimi..
güzel valla hem daha uygun kıyafetine
konuş bakalım bebeğim eminim süper olursun
ayy ne güzel darısı başıma
esoşta bi kaynana var garibim elinden inliyo yani bide bizim beğendiğimiz saçlara aa bu kız hiç kuaföre gitmeseymiş bende evde dağıtırdım saçlarını der yaa anlıycağan öle moda falan pek bakmaz on çüün bence biz dördüncüde karar edelim sölicek laf bırakmayalım
Amiiiiiiiiiin diyorum şöyle yürekten.
İnşallah sizde porblemleri atlatır ve nişanı yaparsınız.
esoşta bi kaynana var garibim elinden inliyo yani bide bizim beğendiğimiz saçlara aa bu kız hiç kuaföre gitmeseymiş bende evde dağıtırdım saçlarını der yaa anlıycağan öle moda falan pek bakmaz on çüün bence biz dördüncüde karar edelim sölicek laf bırakmayalım
Al benden de sana destek
Kızlar yahuu şu sıralar pek giremedim uzak kaldım sizden bi baktım sohbet muhabbet akmış gitmişşş
boşver kaldığın yerden devam et bebeğim
Aynen öyle yapıyorum tatlım neyse yarın burdayımTatile gidemiyorum diye bi kilo verme hevesim kaçti birkaç gündür çoştukça çoştum Ama yarın hemen toparlıyorum kendimi,gerçi iftarı gayet diyete uygun yaptımda sonrasında uhuuuuu
bende öyle iftarı iyi yapıyorum tam diyete uygun ama sonrası
mesela bugün 3 tane börek yedim
Sen yine 3 börek ben 2 çatal kadayıf 2 kurabiye cheesecakeyarından itibaren yasak bana herşey bayramda zaten yemem pek fazla daha rahat veririm kiloları umarım:18::18:
tatlıları saymamıştım bebeğim
pff sona yaklaştıkça bi rahatlama var bende de neyse bakalım çok takmıyorum artık...
Hadi yaNeyse canım zaten 3 kilon kalmış onu da yavaş yavaş verirsin zaten BMI de iyi o yüzden senin açından çok sıkıntı yok bence haftada 1 kilo evrsen yavaş yavaş gider onlarda
ben onu haftada 100 gram şeklinde veriyorum
çok değerli her bir yağ kolay kolay ayrılamıyorum onlardan
Ahaha,haklısın aslında o kadar aldık yani ayrılmak kolay değil şeker,gidiyo burger kinge çikolatalara yedirddiğim paralar
Canım ben kaçtım artık sahur malum öptüm senii,iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?