70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

konuş bakalım bebeğim eminim süper olursun
ayy ne güzel darısı başıma

iyi yapmışsın bebeğim çok masraf oluyor zaten uygunken almak lazım
2.nin tek tarafa atılmış hali gibi sonuncu dimi..
güzel valla hem daha uygun kıyafetine

esoşta bi kaynana var garibim elinden inliyo yani bide bizim beğendiğimiz saçlara aa bu kız hiç kuaföre gitmeseymiş bende evde dağıtırdım saçlarını der yaa anlıycağan öle moda falan pek bakmaz on çüün bence biz dördüncüde karar edelim sölicek laf bırakmayalım

ben o kadının saçını başını yolarım

Nasılda çözmüş benim cadoloz kaynanamı

Aynen öyle canım modadan falan anlamaz o.

Bende 4. de kararlıyım. 10 güne kadar fikrim değişmez umarım onu sevdim çünkü.

Ben yatıyorum şekerler.

Sabah şimdi sevdicek arar erkenden kahvaltı takımının hesabını sorar.

Ayık olayım da cevap verebileyim

Herkese iyi geceler öpüldünüz..

dördüncü saç ve fekat toplanması biraz kulak üzerinden başlayıp ensebaşlangıcına doğru inse çok diil ve sıkıda diil bol bööle hafif toplu ense başlangıcından sonra dalgaları salık bıraksa sonra omuzlara düşmesin bence arkaya doğru salınsın mikkemmel olur mikkemmel ahh o hayalimdeki yok ki burada ama inş siz anladınız beni

foto istiyorum tatlım boool bool

bende öyle iftarı iyi yapıyorum tam diyete uygun ama sonrası
mesela bugün 3 tane börek yedim

Sen yine 3 börek ben 2 çatal kadayıf 2 kurabiye cheesecake yarından itibaren yasak bana herşey bayramda zaten yemem pek fazla daha rahat veririm kiloları umarım:18::18:

tatlıları saymamıştım bebeğim
pff sona yaklaştıkça bi rahatlama var bende de neyse bakalım çok takmıyorum artık...

tatlıları saymamıştım bebeğim
pff sona yaklaştıkça bi rahatlama var bende de neyse bakalım çok takmıyorum artık...

Hadi ya Neyse canım zaten 3 kilon kalmış onu da yavaş yavaş verirsin zaten BMI de iyi o yüzden senin açından çok sıkıntı yok bence haftada 1 kilo evrsen yavaş yavaş gider onlarda

Hadi ya Neyse canım zaten 3 kilon kalmış onu da yavaş yavaş verirsin zaten BMI de iyi o yüzden senin açından çok sıkıntı yok bence haftada 1 kilo evrsen yavaş yavaş gider onlarda

ben onu haftada 100 gram şeklinde veriyorum
çok değerli her bir yağ kolay kolay ayrılamıyorum onlardan

Ahaha,haklısın aslında o kadar aldık yani ayrılmak kolay değil şeker,gidiyo burger kinge çikolatalara yedirddiğim paralar

Canım ben kaçtım artık sahur malum öptüm senii,iyi geceler

gitti valla paracıklarım
iyi geceler şekerim hayırlı sahurlar ben de kalkıp hazırlayayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…