artik onuda onlar düsünsün tatlimYok canım yaa öyle bi yer yok ne yazıkki.
Bi kat aşağıda halamların ev var. Artık bunalan sıkılan yorulan oraya kaçsın napayım yani.
4 ve son benimde hosuma gitti
cok güzelmis tatlim cok begendim güle güle kulanEki Görüntüle 490069
daybuyday | Fidex 37 Parça Kahvaltı Seti
Kızlaaaar bunu aldım çeyizime.
Çok hoşuma gitti çokta uygundu fiyatı.Almak isteyen olursa diye paylaştım
bende öyle iftarı iyi yapıyorum tam diyete uygun ama sonrası
mesela bugün 3 tane börek yedim
:95: napim ben sizi ha napimSen yine 3 börek ben 2 çatal kadayıf 2 kurabiye cheesecakeyarından itibaren yasak bana herşey bayramda zaten yemem pek fazla daha rahat veririm kiloları umarım:18::18:
günaydin gamzemGünaydınn şekerler...
Dünkü Menü
İftar:
patatesli köfte
1 tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek
salata
Sahur:
1 parça simit
süt
günaydin tatlimgünaydııınnnnn
günaydin rakibemgünaydın kızlar
ya dün aksam yemeğinde 2 hurma 1 kuru kayısı bi tabak patates köfte yemeği (fırında yağsız) 5 köfte (büyük değil) 4 kızartmalık patates dilimi kadr patatesi vardı bir ince dilim çavdar ekmeği cacık yarım bardak kola kaçamağı yaptım :18: işin kötüsü o kadar yorgundum ki uyuyakalamısım yemekten sonra spor falan yalan oldu dün
günaydin ekmekli kadayiflarim
artik onuda onlar düsünsün tatlim
4 ve son benimde hosuma gitti
cok güzelmis tatlim cok begendim güle güle kulan
:95: napim ben sizi ha napimsaciniizi basinizi yoldurturmayin bana üleeenn
günaydin gamzem
günaydin tatlim
günaydin rakibembenim umutum gitti bugün tartildim pazartesinden fazla cikti kacamaklardan kactigim halde
sanada günaydın canımben tartılmadım henüz yarın tartılcam dün yapmadım birtek sporumu dediğim gibi uyuyakalmışım bugünde sporumu yapıyım yarın oruc tutcm ıns aksam ıftardan önce tartılır sonucu bildiririm o yüzden üstüne gelemiyorum şu an kendi durumumu bilmiyorum kıyafetlerden inceldim gözleniyor ama belli olmaz bu hain tartılardan
sanada günaydın canımben tartılmadım henüz yarın tartılcam dün yapmadım birtek sporumu dediğim gibi uyuyakalmışım bugünde sporumu yapıyım yarın oruc tutcm ıns aksam ıftardan önce tartılır sonucu bildiririm o yüzden üstüne gelemiyorum şu an kendi durumumu bilmiyorum kıyafetlerden inceldim gözleniyor ama belli olmaz bu hain tartılardan
bide antib,yotk falan kilo yapar mı ya mantar olmuşum antibiyotik kullanıyorum birkaç gündür
sağol suzim...
neyse konumuza dönelim seni yeneceeemmmm suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canim benim bi arkadas bana okul zamaninda bbenim karnim düz cünkü hep karnimin üstüne yatiyorum yoksa balon gibi sisiyor diyordun gerci ozamanlar önemsemiyordum ama o aklima geldikce bende unutmassam karnimin üstüne yatmaya dikkat etmeye basladim birde böyle deneyeyim diye strece de basliycam yine krem sürüp sariyordum karnimi sanki sekilendiriyordun :44: bil istedim
amin insallah
az kaldi az cumaya 2 günamanen kacip gitsemmi
hem kumam olarak gelecem diyorsun sonra da bakariz diyorsunsacini basini yolduturma üleen
spor yapiyormussun diye sor banasporun s sinden bile cok uzakdayim :84: cok üsengecim bu aralar
acaba senin eltine yapsa hem o hem kaynin ne tepki verirlerdin acepbelkide senin gibi temiz kalpli degil yaygarayi cikartirdin herkes bi düsünsün kendi basina gelse napardim acaba diye o yüzden o bunu demis hic canini sIkma sana laf söylemelerine hakklari yok bu konuda
bilmiyorum ki fistik ama kendimi daha iyi hissediyorum sanki cok salata yiyorum nerdeyse salata tabagini ben bitiriyorum corba iciyorum sonrada tikiyor o beni sonradan istah patlamasi yasamam insallah
öptüm bende fistik temeli dönmeni bekliyorum burda
tebrikler canim6li rakamlari görünce insallah bidaha 7li rakamlarla karsilasmayalim kemiklerde cikinca pek bi hos duruyor benimde hosuma gidiyor
hosgeldin canim aramiza
tek kizisin dimi betülüm normal babisler kiyamaz kizlarinainsallah betülüm ölmez sag olursam ayarlayip gelmeyi cok isterim tatli kiz seni seviyorum bunu biliyorsun zaten
bayildim konusmaniza
yurtdisinda nerdesin canim :26:
ayy hosgeldin bebegimnasilsin nezaman baksam hep tatildesin iyi yapiyorsun tatlim gez dolas hayatin keyfini cikarin bebis nasil canim
görüsürüz betülüm
cok sükür atlattin denedimi canim
kizlar bugün türkiyenin maci varburdalar biletler pahali olunca bu ayda sIkIsigiz gidemedik icim gitti ya söyle türkiye türkiye diye bagirasim vardin :124:
insallah avusturyayi yeneler bizimkiler :118:
2buçuk kilo aldımmmmm
Selaaaaaaaaaaaaaaaaaam hatunlaaaaaaaaaaaaar
Ben geldim bugün saçımı boyattım oohhh artık nişana kadar fazla bi işim kalmadı rahatım
Yarın annem odamı temizletecek ama olsun 2 saate biter o da
KIZLAR HEPİNİZİİ ÇOK SEVİYORUMM VE ÇOKK ÖZLEYECEĞİM BANA TATİL YOLU GÖRÜNDÜ YARIN KOCİŞLE KAFA NEREYE BİZ ORAYA MİSALİ KAÇIYORUZ ŞEHİRDEN
geçmişe biraz bakabildim aama bana cevap yaznaların hepsine çok teşşekür ederim çok yoğun olduğum için sizlere cevap yazamıyorum bu yüzden çok üzgünüm nolur affedin beni bu konu hakkında kocaman kocaman öpüyorum yanaklarınızdan bakalım kaç kilo almış olarak dönüş yapacağım çok merak ediyourm şahsen ,umarım kilo vermiş olurum 64,9 olsam yeterama zannetmiyorum tatilde neler yesek diye planladık resmen kocişle akşam ,offff hamburgerler,balık ekmekler, şiş kebaplar vc. bir sürü foto baktık akşam
yandım ben dedim ama baklaım gezerken inş. yediklerimizin hepsi gider :18::18:
neyse kızçeler kendinize iyi bakın hoşçakalın unutmayın beni özliycem sizleri
HAVADA AŞK KOKUSU VARRRR
bide antib,yotk falan kilo yapar mı ya mantar olmuşum antibiyotik kullanıyorum birkaç gündür
birsey degil bebemahh be Suzim sağolasın bak streç deyince benim lahan yağım vardı ama bebeğimi emzirdiğimden deneyememiştim.
bendartık onu denemeye başlayım, lahana sürüp streç sarayım bu bahaneyle belki biraz da spor yaparım süper olur
sağol sağol sağoool Suziiimmm
sıkma canını verirsin hemen gelen hemen gider mantığıyla düşünürsek
bend e senin gibi yapıyordum canım
hafta sonu dibe vuruyor hafta içi dikkat ederek kilo veriyordum başlarda
baktı msonra takıldım, yani bir yerden sonra bu olay tıkanıyor
stil değiştirip başka yöntemler yapmak gerekiyor. sen de çarşambaya kadar kaçamak yapmayı bırakmalısın belki de
ohh misss
dip boyaya benim de ihtiyacım var, ben kendim yapıyorum bak onu da bu akşam yapmaya çalışayım iftar sonrası
bu arada saç modellerini alıntılamayı unutmuşum ama sonuncu çok hoşuma gitti benim
diğer konuda da sıkma kendini, bu senin en güzel günlerinden biri olacak, kendisi kasıp sıkılma Esincim
bu arada kahvaltı takımını da beğendim iyi günlerde kullan canım
birde benim dünya haritam var karnimda ama o gitmez herhalde dimi kizlar
bu arada dün canım bir kez daha sıkıldı moralim bozuldu magazada etek denıyorum kadının bırı geldı etegı duzeltıyo yanlıs anlamayın ama sızdede bendekı gıbı bıraz basen olunca dedi..bunu soyleyen benden en az 10 yas büyükkötü niyetten söylemedi ama işte
kızlar ya bende saçımı en son sarı bakır yapmstım sımdı ıkncı boyayı yaptrmam gerekıyor dıp değil ama normal boyancak yıne cunku oturması gwerek 3.den itibaren dip olcak dedi uff çok para harcadım kendim boyayabılırmıyım kı ya da bı arkadasıma boyatsam? birde açtırınca dökülmeye basladı yoksa hıc boyatmasam mı :18::18::18: uff bilemedim
çatlaklar mı Suzim. ben kk da bir formül okudum ve geçiyor diyenler de baya var. kahve+limon suyu
bunu sanırım gün aşırı güzelce çatlaklara sürüp sonra duş alınacakmış
pisicik üzülme yaa, böyle insanlar heryerde var. ne kadar iyi niyetle de söylenmiş olsa hoş değil. ona mı kalmış eteği düzeltmek. insan zaten kilolu olunca hemen kırılıyor, böyle şeyleri dile getirmek çok yanlış çok...
ben boyamı kendim yaparım ama benimki hani sabit renkler. sabit derken bir boya alıp boyamak gibi. heni karışım renkler olsa yapamam onu. en son köpük boya almıştım bakalım onu hiç denemedim o daha kolay diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?