70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınn şekerler...

Dünkü Menü

İftar:
patatesli köfte
1 tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek
salata

Sahur:
1 parça simit
süt

günaydın kızlar

ya dün aksam yemeğinde 2 hurma 1 kuru kayısı bi tabak patates köfte yemeği (fırında yağsız) 5 köfte (büyük değil) 4 kızartmalık patates dilimi kadr patatesi vardı bir ince dilim çavdar ekmeği cacık yarım bardak kola kaçamağı yaptım :18: işin kötüsü o kadar yorgundum ki uyuyakalamısım yemekten sonra spor falan yalan oldu dün

günaydin ekmekli kadayiflarim

Yok canım yaa öyle bi yer yok ne yazıkki.

Bi kat aşağıda halamların ev var. Artık bunalan sıkılan yorulan oraya kaçsın napayım yani.
artik onuda onlar düsünsün tatlim
4 ve son benimde hosuma gitti
Eki Görüntüle 490069

daybuyday | Fidex 37 Parça Kahvaltı Seti

Kızlaaaar bunu aldım çeyizime.
Çok hoşuma gitti çokta uygundu fiyatı.Almak isteyen olursa diye paylaştım
cok güzelmis tatlim cok begendim güle güle kulan
bende öyle iftarı iyi yapıyorum tam diyete uygun ama sonrası
mesela bugün 3 tane börek yedim

Sen yine 3 börek ben 2 çatal kadayıf 2 kurabiye cheesecake yarından itibaren yasak bana herşey bayramda zaten yemem pek fazla daha rahat veririm kiloları umarım:18::18:
:95: napim ben sizi ha napim saciniizi basinizi yoldurturmayin bana üleeenn
Günaydınn şekerler...

Dünkü Menü

İftar:
patatesli köfte
1 tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek
salata

Sahur:
1 parça simit
süt
günaydin gamzem
günaydııınnnnn
günaydin tatlim
günaydin rakibem benim umutum gitti bugün tartildim pazartesinden fazla cikti kacamaklardan kactigim halde

sanada günaydın canım ben tartılmadım henüz yarın tartılcam dün yapmadım birtek sporumu dediğim gibi uyuyakalmışım bugünde sporumu yapıyım yarın oruc tutcm ıns aksam ıftardan önce tartılır sonucu bildiririm o yüzden üstüne gelemiyorum şu an kendi durumumu bilmiyorum kıyafetlerden inceldim gözleniyor ama belli olmaz bu hain tartılardan

bide antib,yotk falan kilo yapar mı ya mantar olmuşum antibiyotik kullanıyorum birkaç gündür

gelme zaten üstüme :95:yoksa bende gelirim senin üstüne halen benim bi umudum var

ahh be Suzim sağolasın bak streç deyince benim lahan yağım vardı ama bebeğimi emzirdiğimden deneyememiştim.
bendartık onu denemeye başlayım, lahana sürüp streç sarayım bu bahaneyle belki biraz da spor yaparım süper olur
sağol sağol sağoool Suziiimmm

2buçuk kilo aldımmmmm

sıkma canını verirsin hemen gelen hemen gider mantığıyla düşünürsek
bend e senin gibi yapıyordum canım
hafta sonu dibe vuruyor hafta içi dikkat ederek kilo veriyordum başlarda
baktı msonra takıldım, yani bir yerden sonra bu olay tıkanıyor
stil değiştirip başka yöntemler yapmak gerekiyor. sen de çarşambaya kadar kaçamak yapmayı bırakmalısın belki de

Selaaaaaaaaaaaaaaaaaam hatunlaaaaaaaaaaaaar

Ben geldim bugün saçımı boyattım oohhh artık nişana kadar fazla bi işim kalmadı rahatım

Yarın annem odamı temizletecek ama olsun 2 saate biter o da

ohh misss
dip boyaya benim de ihtiyacım var, ben kendim yapıyorum bak onu da bu akşam yapmaya çalışayım iftar sonrası
bu arada saç modellerini alıntılamayı unutmuşum ama sonuncu çok hoşuma gitti benim
diğer konuda da sıkma kendini, bu senin en güzel günlerinden biri olacak, kendisi kasıp sıkılma Esincim

bu arada kahvaltı takımını da beğendim iyi günlerde kullan canım

güzel ir tatil geçirmeni diliyorum canım
kilo verip gelirsin umarım
tatilde çok gezip yorulacağın için de kilo almazsın sanırım diye ümit ediyorum

bide antib,yotk falan kilo yapar mı ya mantar olmuşum antibiyotik kullanıyorum birkaç gündür

mantar olduysan antibiyotiğin kilo yapıp yapmayacağını düşünme bence
önce mantarı bir atlat
çok çok geçmiş olsun

birsey degil bebem cogumuzun problemi ayni sayilir birbirimize destek olacagiz sonunda da hepimiz daha da güzellesecegiz insallah

bu arada dün canım bir kez daha sıkıldı moralim bozuldu magazada etek denıyorum kadının bırı geldı etegı duzeltıyo yanlıs anlamayın ama sızdede bendekı gıbı bıraz basen olunca dedi..bunu soyleyen benden en az 10 yas büyük kötü niyetten söylemedi ama işte

kızlar ya bende saçımı en son sarı bakır yapmstım sımdı ıkncı boyayı yaptrmam gerekıyor dıp değil ama normal boyancak yıne cunku oturması gwerek 3.den itibaren dip olcak dedi uff çok para harcadım kendim boyayabılırmıyım kı ya da bı arkadasıma boyatsam? birde açtırınca dökülmeye basladı yoksa hıc boyatmasam mı :18::18::18: uff bilemedim

Son düzenleme:
ben kactim canlar bilgisayarimda problem var sekretär kadin bilgisayar numarisiini yazip bilgisayarciya vercekmis simdi girdigimi falan görür baglaninca :18:cikayim ben yakalanmadan

kızlar triendy nerde bu arada?
eşi hapisteydi, ne oldu acaba dilekçe vereceklerdi?
göremiyorum birkaç gündür, merak ettim umarım herşey yolundadır

birde benim dünya haritam var karnimda ama o gitmez herhalde dimi kizlar

çatlaklar mı Suzim. ben kk da bir formül okudum ve geçiyor diyenler de baya var. kahve+limon suyu

bunu sanırım gün aşırı güzelce çatlaklara sürüp sonra duş alınacakmış

pisicik üzülme yaa, böyle insanlar heryerde var. ne kadar iyi niyetle de söylenmiş olsa hoş değil. ona mı kalmış eteği düzeltmek. insan zaten kilolu olunca hemen kırılıyor, böyle şeyleri dile getirmek çok yanlış çok...

ben boyamı kendim yaparım ama benimki hani sabit renkler. sabit derken bir boya alıp boyamak gibi. heni karışım renkler olsa yapamam onu. en son köpük boya almıştım bakalım onu hiç denemedim o daha kolay diyorlar.

evet anlamıyorum ben hayatta söyleyemem 90 kilo olup kiloluyum diyene bile evet biraz göbek var basen var vs vs demiyorum olumlu seyler yapıcı seyler soyleyıp konuyu gecıstırıyorum kaldı kı ona yorum yap ya da duzeltme yap demedım insan etkileniyor işte ama inat değil mi zayıflaaycagım kayınvalıdem de en son bana bı bluz almıs nasıl buyuk geldı xl dedımkı ıcınde kaybodlum bı kcuuguyle degıstırelım anne uzerıme deneyıp almstm aynızyız aslında ama gıbı bır cumle kurdu onu cok sevıyorum anne gıbı yaklasımı gercekten ama kilo konusunda ıkımızın aynı oldugunu dusunuyor halbukı o bı anne ve gobegı vs var kilosuda benden fazla tabiki işte kızlar bunlardan dolayı ideal kiloma ulascm bir kez 69 a düştüm boyumda 1.67 bide sporla falanda ugrasıım genelde sıkı gorunurum o yuzden cok zayıflamıssın zayıflama artık demısti eşimin ailesi

aksam 5,5gıbıcıkacagız yola ve kaynım parkecılerı ayralamıs sımdı salon ve gırıse parke yapmak ıcın geldıler uff bır bu eksıktı daha vlızım hazır dglyaaaaaaaaaaa bır suru ısımın arasın bu geldı bırde ufffffffffffffffff sınır oldum sbh 5 gıbı yattım gozlerım agrıyorrrrrrrrrrr sonra 8 de bır 10 bır kalktımdaha da yok uyku fılannn:26:ufffff neyse bırakın benı de asıl mesleye gelıyımm ne kdr durursam pc acık onagre en son kg bıldırımım olacak hnmlarrr lısteye sanırım uruz yapacak sagolsun her hafta yapıyor benı de lısteye alsın gercı belkıde kara lısteye üfffffffffffffffff:18:yaaa neyse aksam uzerı3-4gıbı kg bıldırıırım ınsl..vermısımdırrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…