70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aramıza hoşgeldin tatlım inan 70'e inince de burayı bırakmak istemiyeceksin burada paylaşım güzel......a.s.a.s.a.s.

hoşgeldin banu tam yerine geldin 70in altına düşsene bırakamayacaksın bu gurubu bizim gibi :))) spor yapman harika darısı başımıza :)

valla yapıcaz canım bişiler napalım gülü seven dikenine katlanır demişler :)) pastayı yiyip kilo almamayı beklicek değiliz deme amaa :)):icecream::dance:lülülülülülü

merhaba kızlar.herkes ne guzel kılolar vermıs bu hafta,bense oklavalıgım 70.6 kılom.ısyerınde kotu gecen bır haftanın malıyetı 1 kg almak oldu banamafoldumben
canım o kadar sıkkın kı sureklı karbonhıdrat,abur cubur ve fast food yemek ıstıyorum.nasıl duzelcem bılmıyorum:sinifsinif:

canım bende seni merak ediyodum...bu hafta yoktun..yoğun olduğunu tahmin etmiştim

tam 6 lı rakamlara gelmişken kötü olmuş bu 1 kilo ama çabuk aldığın için kolay verirsin bence önemli olan senin iyi olman...umarım hallolur sorunlar...daha hafif şeylerle geçiştirmeye çalış...KARBONHİDRATTAN UZAK DUR

canım üzülme bu kadar yeni almışın hemende verirsin benimde yiyesim var valla dün yemekteyize baktım biraz ordada bulgur pilavı yapıolardı gece gece canım nasıl çekti birde fast food tarafı var ki hiç anlatmayım haftaya sık kendini bence verirsin

canım aynen benimde o bulgur pilavından canım çekti....bide ben öyle domatesli biberli seviyorum...üstelik dün akşam işten 9 da çıktım...eve gel 9,30 ..eee haliyle bizim akşam yemeği suya düştü bişey yemedim....onuda görünce karnım guruldadı resmen ...bende bi tane salatalıkla geçiştirdim ne yapayım:gitme::gitme:

bu hafata çoğunluk k,loalrı vermiş sanırım,çokkkk güzel çokkkk,
darısıda benim gibi ya yerinde sayan yada veremeyen arkadaşlara olsun :teselli:

off valla yaa dün bende domates salatalık yedim biraz diyet uğruna mahvoldum valla bitireyim diyeti hemen bir bulgur pilavı yapıcam zaten çok severim sabrediorum ıyyy salatalıktan meyveden böö geldi
bu hafata çoğunluk k,loalrı vermiş sanırım,çokkkk güzel çokkkk,
darısıda benim gibi ya yerinde sayan yada veremeyen arkadaşlara olsun :teselli:

sen çok iyi gitmişin canım arada duraksamalar olabilir uzun züre kilon kıpırdamazsa bir iki sıkı diyetle oynatırsın kiloyu oda kendine gelir bence

off valla yaa dün bende domates salatalık yedim biraz diyet uğruna mahvoldum valla bitireyim diyeti hemen bir bulgur pilavı yapıcam zaten çok severim sabrediorum ıyyy salatalıktan meyveden böö geldi

bizim öğle yemeklerinde haftada 2 kere çıkıyo bende 2,3 kaşık yiyorum...ekmek yerine...sonuçta onada ihtiyacımız var dimi....sende niye diyetinin bitmesini bekliyosunki canım...miktarını ayarladıktan sonra yiyebilirsin bence

Masallah baya kalabaligiz bugün...
Bende simdi aksam yemegi hazirliyorum...
Firina patates ve balik sürdüm yaninada salata..
Cok acim cokkkkkkkkkk

sen çok iyi gitmişin canım arada duraksamalar olabilir uzun züre kilon kıpırdamazsa bir iki sıkı diyetle oynatırsın kiloyu oda kendine gelir bence

teşekkür ederim arkadaşım evet iyi gittim ama bide 69 görebilirsem inşallah kendime dahada bir güvenim gelecek :)
umarım herkes sağlıklı bir şekilde istediği kilolara gelir :hooray:

6 Li rakamlari görmeye can atan fistiklar...
Inanin cok cabuk 6li rakamlari görüyorsunuz..
Bende inanmazdim asla göremem diyordum ama 6 lilardayim ve cok mutluyum...
Darisi basiniza

bugünki menüm

sabah : 3 ad günkurusu kayısı ve suyu

kahvaltı : 2 dilim kepek ekmek
1 yemek kaşığı lor peyniri
domates,salatalık,biber,marul,maydonoz
şekersiz çay

ara : 1 kupa yeşil çay

öğle : 2 kaşık pilav
1 dilim dalyan köfte
domates,salatalık,yeşil biber,maydonoz

ara : 1 kutu ayran
yarım paket (5 ad) eti form sunta bisküvi

akşam : henüz belli değil (evde ne varsa yoğurtla birlikte 2 kaşık yerim)

3 litre su ve 2 kupa yeşil çay

slm kızlar bu %100 detoks nasıl yapılıyor.. :uhm:

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

diyet yöntemleri ve deneyimleriniz başlığında ayrıntılı yer vermişler canım yerimseniben

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan.. şimdi farkettim bende yapsam iyi olur aslında güzel bişeye benziyor..

valla ben yapıcam...hem aç tutacak bişeyede benzemiyo,sonuçta iki saat arayla çorba içiyosun yerimseniben bide tabi kahvaltı...o da çok güel yumurtayla falan besleyici bişey,kiraz diyetindeki gibi bütün gün meyve değil...ama ağustostaki karpuz diyetlerinide yapıcam yinede şakkıdı

ewet canım.. tüm gün yendiği için açıkılmaz gibi de geliyor.. uygulayanlarda iyi vermişler.. deneyelim görelim bakalım.. ooo 2 kilo daha verirsem bu hafta uçarım sevinçten heraldezemuszemus.. bende lahana bulabilsem lahana diyeti yapıcam onunla acayip veriliyor..:lepi: tabi dayanabilene.. bakalım ya vericez hep beraber ben inanıyorummm..sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…