slm kızlar ben banucan 86 87 kilodan 79 a indim sanırım bu gruba katılabilirim artık desteklerinizi bekliyorum artık. haftada ikigün aerobiğe gidicem diğer günler yürüyüş inş hedefime ulaşıcam şimdilik hedef 70 boyum 1 70 daha sonra bakıcaz hedef küçülücek inşş.. hrs kolay gelsinnnnnnnnn...
hoşgeldin banu tam yerine geldin 70in altına düşsene bırakamayacaksın bu gurubu bizim gibi :))) spor yapman harika darısı başımıza :)slm kızlar ben banucan 86 87 kilodan 79 a indim sanırım bu gruba katılabilirim artık desteklerinizi bekliyorum artık. haftada ikigün aerobiğe gidicem diğer günler yürüyüş inş hedefime ulaşıcam şimdilik hedef 70 boyum 1 70 daha sonra bakıcaz hedef küçülücek inşş.. hrs kolay gelsinnnnnnnnn...
canım ertesi günü hafif atlatırsan sorun olmaz bence....gün boyu ılık suyun içine limon ve karanfil koyup iç....ve karbonhidrat çok almamaya çalış... çok yenen bi günün arkasından yapılıyo bu...ender saraçın tavsiyesi
merhaba kızlar.herkes ne guzel kılolar vermıs bu hafta,bense oklavalıgım 70.6 kılom.ısyerınde kotu gecen bır haftanın malıyetı 1 kg almak oldu banamafoldumben
canım o kadar sıkkın kı sureklı karbonhıdrat,abur cubur ve fast food yemek ıstıyorum.nasıl duzelcem bılmıyorum:sinifsinif:
merhaba kızlar.herkes ne guzel kılolar vermıs bu hafta,bense oklavalıgım 70.6 kılom.ısyerınde kotu gecen bır haftanın malıyetı 1 kg almak oldu banamafoldumben
canım o kadar sıkkın kı sureklı karbonhıdrat,abur cubur ve fast food yemek ıstıyorum.nasıl duzelcem bılmıyorum:sinifsinif:
canım üzülme bu kadar yeni almışın hemende verirsin benimde yiyesim var valla dün yemekteyize baktım biraz ordada bulgur pilavı yapıolardı gece gece canım nasıl çekti birde fast food tarafı var ki hiç anlatmayım haftaya sık kendini bence verirsin
off valla yaa dün bende domates salatalık yedim biraz diyet uğruna mahvoldum valla bitireyim diyeti hemen bir bulgur pilavı yapıcam zaten çok severim sabrediorum ıyyy salatalıktan meyveden böö geldicanım aynen benimde o bulgur pilavından canım çekti....bide ben öyle domatesli biberli seviyorum...üstelik dün akşam işten 9 da çıktım...eve gel 9,30 ..eee haliyle bizim akşam yemeği suya düştü bişey yemedim....onuda görünce karnım guruldadı resmen ...bende bi tane salatalıkla geçiştirdim ne yapayım:gitme::gitme:
bu hafata çoğunluk k,loalrı vermiş sanırım,çokkkk güzel çokkkk,
darısıda benim gibi ya yerinde sayan yada veremeyen arkadaşlara olsun :teselli:
off valla yaa dün bende domates salatalık yedim biraz diyet uğruna mahvoldum valla bitireyim diyeti hemen bir bulgur pilavı yapıcam zaten çok severim sabrediorum ıyyy salatalıktan meyveden böö geldi
sen çok iyi gitmişin canım arada duraksamalar olabilir uzun züre kilon kıpırdamazsa bir iki sıkı diyetle oynatırsın kiloyu oda kendine gelir bence
slm kızlar bu %100 detoks nasıl yapılıyor.. :uhm:
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
diyet yöntemleri ve deneyimleriniz başlığında ayrıntılı yer vermişler canım yerimseniben
valla ben yapıcam...hem aç tutacak bişeyede benzemiyo,sonuçta iki saat arayla çorba içiyosun yerimseniben bide tabi kahvaltı...o da çok güel yumurtayla falan besleyici bişey,kiraz diyetindeki gibi bütün gün meyve değil...ama ağustostaki karpuz diyetlerinide yapıcam yinede şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?