70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkürler.Biraz sizleri takip edeyim ben o zaman.
Bu saat oldu sadece 2 haşlanmış yumurta yedim Prof.Karatay'dan esinlenerek.
Kafam çok karışık.

Canim hosgeldin ama bu saate kadar sadece 2 yumurta olmazzzzzz Sabah güzel bir kahvalti sonrasinra Ara senin simdi 2. Ara öğününü yemen lazimdiki vucud calissin

evet canim kizlar 2 günde bir iciyordun bende aklima geldikce haftada 2-3 kere iciyordum hergün icersen bagirsaklarin tembellesir ama arada ictinmi birsey olmaz

bayramdan sonra başlıyorum o zaman

baklava daha fazladır bence :44: neyseki bu bayram annemden şekerpare yapmasını istemiştim

2 yumurtayı yaklaşık bir saat önce yedim. Saat 12:00 de kalktım zaten ilk işim tartıya çıkmak oldu, sonucu görünce yıkıldım.
Canım hiçbir şey yemek istemiyor.
Dukan diyeti mi yapsam acaba.Nerden başlayacağımı bilemiyorum.

Uwww pisik varmış burdaaaa.

Saol canım17:
Çekinirim herhalde atarım face e resimleri.
bekliyorum fistik
Kafam çok karışık.
canim deminden beri gecmise gittim evde bidaha bakarim örnek alinacak listemiz vardin ama bulamadim buldugumda eklerim sana

bayramdan sonra başlıyorum o zaman

baklava daha fazladır bence :44: neyseki bu bayram annemden şekerpare yapmasını istemiştim
yinede fazla yeme tatlim :18:

inat ettim buldum canim

ben kactim kizlar bugün anneme misafir gelecek iftara neler yapmadi ki hic saymim firsat buldugumda bildirimimmi yaparim öpüldünüz sekerler

Çok teşekkür ederim.:) Bu kadar hızlı yanıt vermeniz, uğraşıp diyet listesi paylaşmanız... teşekkürler.
Bir anda daha iyi hissediyorum kendimi.Eşimin doğu görevi nedeniyle bulunduğumuz yerde birçok şeye ulaşmak çok zor en çok da bir arkadaşa.

Kafam çok karışık.

Hoşgeldin canımmm

Akşama bildirimimi yapıcam bakalım

Sahurda 2 kaşık yoğurt yulaf ve nesfitle yedim birde bir paça ekmek koparıp yedim o kadar,iftara da dışarı davetliyiz kaçırmadan yicem bakalım neler olduğuna bağlı birazcık ta Tatile gitmiyeceğim için hevesim mi kaçtı noldu bana yaa

Son düzenleme:

amannnnnn bizde gidicez doğu görevine (( nerdesiniz?

Canim sen bilirsin ama ben yapamam boyle diyetleri en guzeli saglikli beslenmek

selam kızlarrrr nasılsınız görüşmeyeli....? inşaallah herkes iyidir. bende bu hafta hep hastalıkla uğraştım:2::2::2::2::2: aşırı mide yanmam var. iftardan yarım kalkıyorum yanmadan dolayı. yerimde duramıyorum sonra kıvranmaktan

Doğru en güzeli sağlıklı beslenmek. Çok haklısınız devran. Ben bugün biraz karışığım ya bir de çaresizlik işte. Biraz araştırdım da dukan diyeti riskli. Gut hastalığına kadar gidebiliyormuş.
BenSuzinin (sağolsun:)) bulduğu diyet daha sağlıklı bir çözüm.
Doğu görevinin neresi olduğunu soran arkadaşıma ise şimdilik çok sıkıntılı bir yer olduğunu söylemem mümkün. İnşallah size rahat yerler çıkar.Allahım kolaylık versin.

evet canım öyle olcak menülerini yaz burda gün olur saçını çekeriz gün olur döveriz gün olur öperiz böyle böyle motivasyonun artcak ve kilo vericeksin

Tamam canım :18:
Hemen başlayım neler yaptığıma ozaman
Sabahları iki dilim uno light ekmek ve kibrit kutusu kadar peynir yiyorum.Çayımı hep şekersiz içiyorum. Ara öğünleri maalesef geç kalktığım için yapamıyorum bazen meyve ile geçiştiriyorum. Akşam yemeklerinde dört yemek kaşığı sebze, yada iki köfte kadar etle salata yiyorum.Günde mutlaka 3 litre su içiyorum. Spor olarak kol ve omuz egzersizleri ile iç bacak egzersizleri yapıyorum,mekik çekiyorum ve son olarak hergün 45 dak. koşu bandında yürüyorum. 17 günde 3 kg. verdim. Saçım çekilecekmi acaba merak ediyorum :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…