Tamam canım :18:
Hemen başlayım neler yaptığıma ozaman
Sabahları iki dilim uno light ekmek ve kibrit kutusu kadar peynir yiyorum.Çayımı hep şekersiz içiyorum. Ara öğünleri maalesef geç kalktığım için yapamıyorum bazen meyve ile geçiştiriyorum. Akşam yemeklerinde dört yemek kaşığı sebze, yada iki köfte kadar etle salata yiyorum.Günde mutlaka 3 litre su içiyorum. Spor olarak kol ve omuz egzersizleri ile iç bacak egzersizleri yapıyorum,mekik çekiyorum ve son olarak hergün 45 dak. koşu bandında yürüyorum. 17 günde 3 kg. verdim. Saçım çekilecekmi acaba merak ediyorum :18::18::18:
Oh yırttım valla
canım senin arkadaşından haber var mı? şu görme kaybı yaşayan.
daha haber yok canım ya üniversiteye yatırmışlar ordaki doktor bakmış ama kesin bişey yok daha bekliyoruz :26:[/QUhmm. Allah acil şifalar versin. inş. önemli bi şey yoktur ya.
Allah acil şifalar versin. inş. önemli bi şey yoktur ya.
geçen haftaki + 400 gr ın acısı feci çıktı
acıktım ya ama ara öğün hakkımı da doldurdum mecbur akşamı beklicez
başlangıç:84
geçen hafta:62.90
bu hafta:65
gelen:2.500gr
hedef:55
çok sinirliyim son zamanlarda eşime.we ona sinirime yiyip duruyorum.mesela bugün 2 tabak pilaw yedim..önümüzdeki hafta 70 olurum..ben galiba eski kilolara geri dönüyorum..
NASILSINIZ CÜMLETEN İMİSİNİZ iyi olmanızı YÜCE ALLAH'DAN niyaz eder hepinizi teeek teek tek slmlarım
eeee daha daha nörüyonuz mıktar emmi oğlunu everdimi?sarı kız buzağladımı?bizim sıpa gayri yük yükleniyo mu...........
ebe ninemin ellerinden suna bacımın gözlerinden öperim
neyse mektubumu kısa keseyim şimdi orda axşam olmuştur davarlar gelir kuzular gelir iş güç sizi bekler eh bağa müsade
bayarmınız mübarek olssssuuun!
kızlar ben bayram sonrasına kadar gelemeyebilirim sizinle bayramlaşıym dedim hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun!!!sizi seviyorum bye ALLAH'A EMANET OLUUUUUN!
acıktığında ara öğün hakkımı geçtim deyip akşamı beklersen akşam çok yersin ki bu ii diildir çünkü akşam 6 dan sonra vucut yağ depolamaya başlıyor accık bişi atıştır bence mesela tatlım iki bardak su iç iki zeytin iki çatal peynir ye üstüne bir bardak su daha iç fena tok hissediceksin bak dediğimi bi dene
ya beybi bildirimi kime yapıyoduk ben bi daha giremeyebilirim sen benide söle olar mı yazıyorum unutma çünküm bugün çok mutluyum :)
başlangıç:78
geçen hafta 69.2
bu hafta:67.6
hedef 56
ummuyordum valla çünkü son zamanlarda boğazımı tutamıyordum da demekki bayram temizliği felaan :) fıstık derken spor olmuş bana
NASILSINIZ CÜMLETEN İMİSİNİZ iyi olmanızı YÜCE ALLAH'DAN niyaz eder hepinizi teeek teek tek slmlarım
eeee daha daha nörüyonuz mıktar emmi oğlunu everdimi?sarı kız buzağladımı?bizim sıpa gayri yük yükleniyo mu...........
ebe ninemin ellerinden suna bacımın gözlerinden öperim
neyse mektubumu kısa keseyim şimdi orda axşam olmuştur davarlar gelir kuzular gelir iş güç sizi bekler eh bağa müsade
bayarmınız mübarek olssssuuun!
kızlar ben bayram sonrasına kadar gelemeyebilirim sizinle bayramlaşıym dedim hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun!!!sizi seviyorum bye ALLAH'A EMANET OLUUUUUN!
regli oldum bide eşim delirtti beni ondan yiyip durdum..nasıl toplanccam bilmiyorum.2 buçuk kilo aldım dile kolay.az mı?????mahwoldum ben.dün eşimle kıyafet almaya gittik.2 çouk war bide.nasıl alışweriş yaptım bilemedi.eşimin acelesi sayesine aldığım elbise büyük çıktı..bugün beraber gidecektik öğlen.ama sözünü tutmadı..manyadım.o elbisenin bedeni kesinlikle kalmaz..yaaaaa çocukları koyacak yer olsa eşimle gitmicem ama mecburrreeeennnn..ağlamak istiyorum we ağlıyorum..Çok güzel kilo vermişsin sinirlendiğin zaman yemek yeme canmfındık ceviz fıstık ye bari ay çekirdeği bile kilo yapmıyomuş karatay diyet kitabında okumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?