70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen ne güzel 6lı rakamları görmeye başlamışsın...aaah ben en zaman görücem acep? ama azmettik başarıcaz dimi amaa :lepi:

slm kızlar tşk ederim hepiniz çok sıcakkanlısınız çok iyi karşıladınız beni.. hepinizle çok iyi birer dost olacağıma eminim .bu detoksu bende yapıcam inş.. ama perembeye ancak yapabilirim.çünki yarın tem var pzt si misafir çarş misafir var tabi bi önceki günlerde hazırlıkla geçer o yüzden perşembe cuma düşünüyorum. ağutostaki karpuz detoksunuda yapıcam. kirazdan çok ii sonuç aldım 1.5 2 kilo oynadı orda takılmıştım aştım o detoks sayesinde.hepiniz a e olunnnnnnn.......

ramazana kadaar 75 olursam çok iyi ramazanda kilo vermem çok zor ancak sabitlerim sonrada kurban bayramına kadar bu işi halletmiş olurum inşşş...

ya aramızda sarımsaklı cevizli kürü kullananlar var mıydı acaba :uhm: ona başlıyorum yarın hatta hazırladım bile yarınkini.baya iyi şeyler okudum onunla ilgili ama siz kullanıyomuydunuz merak ettim yerimseniben

asuuum biz seninle nerdeyse aynı kiloyla başlamışıız sen ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu fisfisfis

canım ben bi kaç ay önce lahana diyeti yaptım ve 70e kadar indim 7-8 verdim yani.. sonra 1-2 kilo alıp verdim sürekli.. 1 aydır hiç dikkat edemedim.. 71,5 de takılı kaldım.. geçen hafta buraya katıldım azmettim ve bu hafta 2,1 verdimzemuszemus.. öle işte sende görürsün canım inş. azmettikten sonra o kadar zor olmadığını gördüm..:lepi:

başaracağımıza inancım sonsuz.. yalnızken zordu bu kadar inancımda yoktu ama birlikten kuvvet doğar ya.. şimdi inanıyorumm hep beraber kurtulcaz bu kilolardan..:dance::dance:

ıŞTE BU HAFTAKı LıSTEMıZ BıR HATAM VARSA AFFOLA....

TALYA................75.8....72.5......3.3:hooray:
ASUUUM........71.5......69.4.......2.1:hooray:
FASHION_08.......74......72.6......1.4:hooray:
WHITEHALL.....................71.2.....70......1.2:hooray:
MAGRENTA..........66...65....1
KıRAZ_Z............76.....75.2...0.8
SECıLSECıL.............76.4....75.8......0.6
DENıZM.................74.9......74.3......0.6
ıNSıRAH............74.9.....74.4.....0.5
SEDAOZER................66.5.....66.....0.5
MıNNA9595....................64....63.5....0.5
BERFıN06.............74.7......74.5....0.2

KıLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRıK EDıYORUM...alkisalkisalkisa.s.alkisalkisalkis

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLAR

KIYMET_AY...................79alkisalkisalkis
ZEYNP................70.6alkisalkisalkis

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava:klava:

AYPARCAMM...............67.8....68.....0.2
LOXANDRA...................69.6...70.6.....1

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZ

a.s.a.s.a.s.

FASHION_08.......74
YASMıN.08........79
GÜLEYSA...........69.9
BAYRAV35..........74
BANUCAN4..........79

BU HAFTALIK ıZıNLı ARKADAŞIMIZ.....

BURSEFA.............68:icecream::smiley-cool:

YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ HAMıŞ ARKADAŞIMIZ...

MELANKOLı.......73.8:CüvCüv:

EGER EKSıK BıRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BıLGıLENDıRıN KIZLAR YENı BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

Son düzenleme:
yaşasınnn 2. olmuşum..:dance: sedaozer banada kupa verdiğin için saol:hooray:.. öptüm herkesi.. kilo veren tüm arkadaşları da teprik ediyorum..:teytey:

kızlar ben de ancak girebildim kusura bakmayın bugun temizlik gunuydude yoruldum valla kilo bildirimim 74 ile basladım 72.600 kilo kaybım 1.400opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…