70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ben yarın şehir dışına çıkıyorum hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun Allah yenilerini görmeyi nasip etsin kilo veremeyen üzülmesin geçen hafta bende artı cıktım bu hafta vermişim gorusurz ıns opuyorum herkesı

canımm ağlama eşler bazen bencil oluyor malesef biz kadınlar gerçekten özveriliyiz üzülme tatlım kendine ediyorsun cocuklar cok mu kucuk bılemıyorum ama onlarıda alıp gıtsenn

Çok güzel kilo vermişsin sinirlendiğin zaman yemek yeme canm fındık ceviz fıstık ye bari ay çekirdeği bile kilo yapmıyomuş karatay diyet kitabında okumustum

canımm ağlama eşler bazen bencil oluyor malesef biz kadınlar gerçekten özveriliyiz üzülme tatlım kendine ediyorsun cocuklar cok mu kucuk bılemıyorum ama onlarıda alıp gıtsenn

ewet biri 2buçuk yaşında biri 7 aylık canım..

Ağlama tatlım ya bu erkeklerin geneli böyle alışveriş deyince kaytarıyolar e bereber gitsen bile sıkılıyolar hemen insan gittiğine pişman oluyo sen mecbur gidiyosun çocukların var bi arkadasın falan yokmu bırakabileceğin aslında iyi olur değiştirip dönebilirdin :26: Regl in de etkisi olabilir aldığın kilolar da tabisiiiiii artık dikkat et yediklerine

hemen bildirimimi yapayım...
başlangıç :78.7
geçen hafta :75.4
bu hafta :74.5
toplamda giden: 4.2
giden :1.1
hadef :55

valla bu hafta kilom gitsin diye hiç özel çaba harcamadım. hastalıktan kendi kendine gitti. 4gün boyunca -afedersiniz- su gibi bir ishal, aşırı mide yanması ve mide bulantısı bana istesemde bir şey yedirmedi, yesemde hemen tuvalete taşındım. dün tartıldım 73.7 ydi aslında ama bugün geri 74 olmuş. neyse geçen haftayla aynı değil ya çok şükür

Son düzenleme:

bırakacak kimse yok..kaynanamla alt üst oturuyoruz ama oda bakmıyor.zaten ramazan başladı başlayalı küsüm..dayanamıyorum artık eziyetlerine..zaten kızımın ağzından 1 damla su aksa halıya 15 dakika sildiriyor.temizlik kadında hastalık temiz olduğundan değil..neyse konu saptı..bırakacak kimsem yok kısacası..arkadaş konusundada çok seçiciyim.1 tane arkadaşım war çok samimi olduğum..oda uzakta...

yok canım ya açıklamıyo terbiyesizler bayramdan sonraya kaldı artık

Bekliyosun ya açıklamıyolar inatçı şeylerrr:95::95::95:

Anlıyorum canım kaynanan da az değil hee inadına yapıyodur İşin zor canm acil bi işin çıksa elinden tutan yok

Kilo bildirimi

Baslangic 87
Gecen hafta 72.4
Bu hafta 72
Giden 400
Toplam giden 15
Hedef 65
Spor yok 3 litre su

Ramazan ayina 72.8 le basladim 72 le bitirdim yedim yattim zivittim ama eksi 800 cok mutluyum bayram arkasi tama gaz diyete donucem ve hedefime ulasicam

Allaaaaahhhhhhh açıklandı açıklandı pamukkale endüstri mühendisliği kazandııııııımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…