regli oldum bide eşim delirtti beni ondan yiyip durdum..nasıl toplanccam bilmiyorum.2 buçuk kilo aldım dile kolay.az mı?????mahwoldum ben.dün eşimle kıyafet almaya gittik.2 çouk war bide.nasıl alışweriş yaptım bilemedi.eşimin acelesi sayesine aldığım elbise büyük çıktı..bugün beraber gidecektik öğlen.ama sözünü tutmadı..manyadım.o elbisenin bedeni kesinlikle kalmaz..yaaaaa çocukları koyacak yer olsa eşimle gitmicem ama mecburrreeeennnn..ağlamak istiyorum we ağlıyorum..
Çok güzel kilo vermişsin sinirlendiğin zaman yemek yeme canmfındık ceviz fıstık ye bari ay çekirdeği bile kilo yapmıyomuş karatay diyet kitabında okumustum
canımm ağlama eşler bazen bencil oluyor malesef biz kadınlar gerçekten özveriliyiz üzülme tatlım kendine ediyorsun cocuklar cok mu kucuk bılemıyorum ama onlarıda alıp gıtsenn
arkadaşlar ben yarın şehir dışına çıkıyorum hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun Allah yenilerini görmeyi nasip etsin kilo veremeyen üzülmesin geçen hafta bende artı cıktım bu hafta vermişim gorusurz ıns opuyorum herkesı
regli oldum bide eşim delirtti beni ondan yiyip durdum..nasıl toplanccam bilmiyorum.2 buçuk kilo aldım dile kolay.az mı?????mahwoldum ben.dün eşimle kıyafet almaya gittik.2 çouk war bide.nasıl alışweriş yaptım bilemedi.eşimin acelesi sayesine aldığım elbise büyük çıktı..bugün beraber gidecektik öğlen.ama sözünü tutmadı..manyadım.o elbisenin bedeni kesinlikle kalmaz..yaaaaa çocukları koyacak yer olsa eşimle gitmicem ama mecburrreeeennnn..ağlamak istiyorum we ağlıyorum..
inşallah canım. sen gittin mi doktora :26:
hayırrrdoktor fobimi yenemiyorumm
ösym açıkladımı sonuçların belli oldu mu cnm merak ettim:80::80:
Ağlama tatlım ya bu erkeklerin geneli böyle alışveriş deyince kaytarıyolar e bereber gitsen bile sıkılıyolar hemen insan gittiğine pişman oluyosen mecbur gidiyosun çocukların var bi arkadasın falan yokmu bırakabileceğin aslında iyi olur değiştirip dönebilirdin :26: Regl in de etkisi olabilir aldığın kilolar da tabisiiiiii artık dikkat et yediklerine
yok canım ya açıklamıyo terbiyesizler bayramdan sonraya kaldı artık
bırakacak kimse yok..kaynanamla alt üst oturuyoruz ama oda bakmıyor.zaten ramazan başladı başlayalı küsüm..dayanamıyorum artık eziyetlerine..zaten kızımın ağzından 1 damla su aksa halıya 15 dakika sildiriyor.temizlik kadında hastalık temiz olduğundan değil..neyse konu saptı..bırakacak kimsem yok kısacası..arkadaş konusundada çok seçiciyim.1 tane arkadaşım war çok samimi olduğum..oda uzakta...
Bekliyosun ya açıklamıyolar inatçı şeylerrr:95::95::95:
Allaaaaahhhhhhh açıklandı açıklandıpamukkale endüstri mühendisliği kazandııııııımmmmmmm
Allaaaaahhhhhhh açıklandı açıklandıpamukkale endüstri mühendisliği kazandııııııımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?