Allaaaaahhhhhhh açıklandı açıklandıpamukkale endüstri mühendisliği kazandııııııımmmmmmm
Allaaaaahhhhhhh açıklandı açıklandıpamukkale endüstri mühendisliği kazandııııııımmmmmmm
Çok sevindim canımm artık üniversiteli çıtırlar olucazzBendeeee TOBB biyomedilak mühendisliği kızlar nasıl mutluyum anlatamamm yerimde duramıyorummmm
Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 59,7 kg
bu hafta kilo :60,7 kg
gelen :1000 gr
toplamda giden :9,9 kg.
hedef kilo : 55 kg
herkese günaydın
bu hafta aynı kilodayım kızlar kilo verememişim
inşallah haftaya aynı kiloyla gelirim
ben bugün gidiyorum 1 hafta yokum
haftaya görüşürüz
herkese iyi bayramlar
bildirim
başlangıç 73
geçen hafta 69.1
bu hafta 69.1
giden/gelen 0
Selam kızlaar
Bildirimimi yapıyorum:
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 67.1
bu hafta: 66.1
giden: 1 kg
toplamda giden: 9.6
hedef kilo : 58kg
başlangıç:..........76 kg
geçen hafta:......63 kg
bu hafta:...........62 kg
giden:.................1 kg
toplam giden:......14 kg
hedef:................58 kg
günaydın kızlar moralim çok bozuksonuçlar açıklanmadı ve tartı bana gülmedi bugün kara listedeyim
geçen hafta: 71.8
bu hafta: 72.2
gelen: 0.4
hep o geçen cuma yediğim tatlılar tırmaladı benipazartesi 72.9 olmuştum şükür neyse 72.2'ye inmişim ama yine de moralim bozuldu
Başlangıç kilo:78.1
Geçen hafta:74.6
Bu hafta74.9
Gelen/Giden:300gr. gelen :18:
Toplam giden:3.2 kg.
Hedef kilo:58
Eki Görüntüle 491209
Reglim kızlar bu kilo alımım sanırım o yüzdenolsun yol DEVAM YILMAK YOK!!!
suziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hazırsan paylaşıyorum
baslangıc : 77.6
gecen hafta :75
bu hafta :72.8
giden : 2.2
toplamda giden : 4.8 52:.
geçen haftaki + 400 gr ın acısı feci çıktı
acıktığında ara öğün hakkımı geçtim deyip akşamı beklersen akşam çok yersin ki bu ii diildir çünkü akşam 6 dan sonra vucut yağ depolamaya başlıyor accık bişi atıştır bence mesela tatlım iki bardak su iç iki zeytin iki çatal peynir ye üstüne bir bardak su daha iç fena tok hissediceksin bak dediğimi bi dene
ya beybi bildirimi kime yapıyoduk ben bi daha giremeyebilirim sen benide söle olar mı yazıyorum unutma çünküm bugün çok mutluyum :)
başlangıç:78
geçen hafta 69.2
bu hafta:67.6
hedef 56
ummuyordum valla çünkü son zamanlarda boğazımı tutamıyordum da demekki bayram temizliği felaan :) fıstık derken spor olmuş bana
Geçen hafta:74
bu hafta:74
Gelen giden:0
Küstüm oynamıyorum ben:105:
başlangıç:84
geçen hafta:62.90
bu hafta:65
gelen:2.500gr
hedef:55
çok sinirliyim son zamanlarda eşime.we ona sinirime yiyip duruyorum.mesela bugün 2 tabak pilaw yedim..önümüzdeki hafta 70 olurum..ben galiba eski kilolara geri dönüyorum..
hemen bildirimimi yapayım...
başlangıç :78.7
geçen hafta :75.4
bu hafta :74.5
toplamda giden: 4.2
giden :1.1
hadef :55
valla bu hafta kilom gitsin diye hiç özel çaba harcamadım. hastalıktan kendi kendine gitti. 4gün boyunca -afedersiniz- su gibi bir ishal, aşırı mide yanması ve mide bulantısı bana istesemde bir şey yedirmedi, yesemde hemen tuvalete taşındım. dün tartıldım 73.7 ydi aslında ama bugün geri 74 olmuş. neyse geçen haftayla aynı değil ya çok şükür
Kilo bildirimi
Baslangic 87
Gecen hafta 72.4
Bu hafta 72
Giden 400
Toplam giden 15
Hedef 65
Spor yok 3 litre su
Ramazan ayina 72.8 le basladim 72 le bitirdim yedim yattim zivittim ama eksi 800 cok mutluyum bayram arkasi tama gaz diyete donucem ve hedefime ulasicam
selam bildirimim,
başlangıç:74
geçen hafta:60.4
bu hafta:60.4
giden:0
toplam giden:13.6
hedef:57
kime msj atcaz acaba??
Seni de çok tebrik ederim. Güzel bir üniversite hayatınız olur inşallah :)
birsey degil canimÇok teşekkür ederim.:) Bu kadar hızlı yanıt vermeniz, uğraşıp diyet listesi paylaşmanız... teşekkürler.
Bir anda daha iyi hissediyorum kendimi.Eşimin doğu görevi nedeniyle bulunduğumuz yerde birçok şeye ulaşmak çok zor en çok da bir arkadaşa.
bende severim ama yememege calisacam artikyok tutucam kendimi 1-2 tane yer bırakırımçok seviyorum şekerpareyi ama zayıflamak daha güzel bi duygu
hoşgeldin şekerim
hosgeldin canimKızlar bende geldim benide aranıza alırmısınız78 kiloydum şuan 72 kiloyum
cok gecmis olsun canimselam kızlarrrrnasılsınız görüşmeyeli....? inşaallah herkes iyidir. bende bu hafta hep hastalıkla uğraştım:2: aşırı mide yanmam var. iftardan yarım kalkıyorum yanmadan dolayı. yerimde duramıyorum sonra kıvranmaktan
dukani bende denedim ama 1 hafta sonra biraktim yapamadimDoğru en güzeli sağlıklı beslenmek. Çok haklısınız devran. Ben bugün biraz karışığım ya bir de çaresizlik işte. Biraz araştırdım da dukan diyeti riskli. Gut hastalığına kadar gidebiliyormuş.
BenSuzinin (sağolsun:)) bulduğu diyet daha sağlıklı bir çözüm.
Doğu görevinin neresi olduğunu soran arkadaşıma ise şimdilik çok sıkıntılı bir yer olduğunu söylemem mümkün. İnşallah size rahat yerler çıkar.Allahım kolaylık versin.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html buraya bak canimarkadaşlar şu sevimli çizelgelerden bende istiyorum.Nasıl ekleyeceğim?
madem bugün başlangıç günüm benim de çizelgem olsun
afferim canim tebriklersuziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hazırsan paylaşıyorum
baslangıc : 77.6
gecen hafta :75
bu hafta :72.8
giden : 2.2
toplamda giden : 4.8 52:
geçen haftaki + 400 gr ın acısı feci çıktı
tebrikler canimacıktığında ara öğün hakkımı geçtim deyip akşamı beklersen akşam çok yersin ki bu ii diildir çünkü akşam 6 dan sonra vucut yağ depolamaya başlıyor accık bişi atıştır bence mesela tatlım iki bardak su iç iki zeytin iki çatal peynir ye üstüne bir bardak su daha iç fena tok hissediceksin bak dediğimi bi dene
ya beybi bildirimi kime yapıyoduk ben bi daha giremeyebilirim sen benide söle olar mı yazıyorum unutma çünküm bugün çok mutluyum :)
başlangıç:78
geçen hafta 69.2
bu hafta:67.6
hedef 56
ummuyordum valla çünkü son zamanlarda boğazımı tutamıyordum da demekki bayram temizliği felaan :) fıstık derken spor olmuş bana
bende oynamiyorum artikGeçen hafta:74
bu hafta:74
Gelen giden:0
Küstüm oynamıyorum ben:105:
off ya hep sinirden yeriz zaten canim yabaşlangıç:84
geçen hafta:62.90
bu hafta:65
gelen:2.500gr
hedef:55
çok sinirliyim son zamanlarda eşime.we ona sinirime yiyip duruyorum.mesela bugün 2 tabak pilaw yedim..önümüzdeki hafta 70 olurum..ben galiba eski kilolara geri dönüyorum..
seninde bayramin mubarek olsun canim allaha emanet olNASILSINIZ CÜMLETEN İMİSİNİZ iyi olmanızı YÜCE ALLAH'DAN niyaz eder hepinizi teeek teek tek slmlarım
eeee daha daha nörüyonuz mıktar emmi oğlunu everdimi?sarı kız buzağladımı?bizim sıpa gayri yük yükleniyo mu...........
ebe ninemin ellerinden suna bacımın gözlerinden öperim
neyse mektubumu kısa keseyim şimdi orda axşam olmuştur davarlar gelir kuzular gelir iş güç sizi bekler eh bağa müsade
bayarmınız mübarek olssssuuun!
kızlar ben bayram sonrasına kadar gelemeyebilirim sizinle bayramlaşıym dedim hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun!!!:sizi seviyorum bye ALLAH'A EMANET OLUUUUUN!
Çok güzel kilo vermişsin sinirlendiğin zaman yemek yeme canmfındık ceviz fıstık ye bari ay çekirdeği bile kilo yapmıyomuş karatay diyet kitabında okumustum
allah su erkeklerin eline düsürmesin biziregli oldum bide eşim delirtti beni ondan yiyip durdum..nasıl toplanccam bilmiyorum.2 buçuk kilo aldım dile kolay.az mı?????mahwoldum ben.dün eşimle kıyafet almaya gittik.2 çouk war bide.nasıl alışweriş yaptım bilemedi.eşimin acelesi sayesine aldığım elbise büyük çıktı..bugün beraber gidecektik öğlen.ama sözünü tutmadı..manyadım.o elbisenin bedeni kesinlikle kalmaz..yaaaaa çocukları koyacak yer olsa eşimle gitmicem ama mecburrreeeennnn..ağlamak istiyorum we ağlıyorum..
görüsürüz canimarkadaşlar ben yarın şehir dışına çıkıyorum hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun Allah yenilerini görmeyi nasip etsin kilo veremeyen üzülmesin geçen hafta bende artı cıktım bu hafta vermişim gorusurz ıns opuyorum herkesı
bende sevmem doktorlarihayırrrdoktor fobimi yenemiyorumm
tebrikler canimhemen bildirimimi yapayım...
başlangıç :78.7
geçen hafta :75.4
bu hafta :74.5
toplamda giden: 4.2
giden :1.1
hadef :55
valla bu hafta kilom gitsin diye hiç özel çaba harcamadım. hastalıktan kendi kendine gitti. 4gün boyunca -afedersiniz- su gibi bir ishal, aşırı mide yanması ve mide bulantısı bana istesemde bir şey yedirmedi, yesemde hemen tuvalete taşındım. dün tartıldım 73.7 ydi aslında ama bugün geri 74 olmuş. neyse geçen haftayla aynı değil ya çok şükür
tebrikler canimKilo bildirimi
Baslangic 87
Gecen hafta 72.4
Bu hafta 72
Giden 400
Toplam giden 15
Hedef 65
Spor yok 3 litre su
Ramazan ayina 72.8 le basladim 72 le bitirdim yedim yattim zivittim ama eksi 800 cok mutluyum bayram arkasi tama gaz diyete donucem ve hedefime ulasicam
selam bildirimim,
başlangıç:74
geçen hafta:60.4
bu hafta:60.4
giden:0
toplam giden:13.6
hedef:57
kime msj atcaz acaba??
tebrikler tatlimAllaaaaahhhhhhh açıklandı açıklandıpamukkale endüstri mühendisliği kazandııııııımmmmmmm
sanada canim kocaman tebrikler ikinizede :119:Çok sevindim canımm artık üniversiteli çıtırlar olucazzBendeeee TOBB biyomedilak mühendisliği kızlar nasıl mutluyum anlatamamm yerimde duramıyorummmm
gec kaldim sanirsam :105:Bu bildirimlere göre listeyi hazırlıyorum :)
selam naptin esincim tatli telas devam ediyormuSelam kızlar evde değildim giremedim foruma ya
Ben yine tartılmayı unuttum sabahO yüzden bildirim yapamıyorum.
Aramıza yeni katılan kısçeler hoşgeldinizz diyorum
a20 ve buzdanmadam ikinizide tebrik ediyorum şekerler. Hayırlı olsun bakalım.
slm kızlar ben sizi çok özledim ya
ama kilodan da hiç konuşasım yok
devamlı okuyorum ama sizi
Çok sevindim canımm artık üniversiteli çıtırlar olucazzBendeeee TOBB biyomedilak mühendisliği kızlar nasıl mutluyum anlatamamm yerimde duramıyorummmm
listede olmazam bile yapayim ben bildirimimi
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.0
bu hafta: 73.5
giden: 0.5 yarim kilo
toplam giden: 2.8
bütün hafta kendimi tuttum iki kere iftara gittik tatlilardan yemedimbugün de annem manti yapmis börek ve cok sevdigim imrik tatlisi vardin sinirimden yiyesim geldi ama yine yemedim bu sefer pes etmiycem
bugünkü menüm:
sahur yok
iftar:
1 tabak sehriyeli corba
1 tabak yesil fasulye
salata
biraz kavun
bende öpüyorum tatlim senigel muhabbet et bebeğim ya boşver kiloyu
wuhuuuu süper bebeğim hadi hayırlı olsun
ooo seninki de süpermiş canııım tebrikleerr
suzim sanki seni de alıntıladım gibime geliyor ama çıkmadı :26:
öpüyorum seni şeker
bugün misafirlerimiz vardı öğlenden beri yemek yapıyorum iftara çok az kala bitirebildim anca işimi hemen hazırlanmam gerekiyordu tartılmayı unuttum :26:
zaten o kadar çok tatlı yiyorum ki bugünlerde kilo vermiş olduğumu zannetmiyorum muhtemelen almışımdır
kısacası beni bırakın kendinizi kurtarın
su su su
salmak yok salmak yok kilolu gelinmi olmak istiyorsun ilerde
evet ya unutum yine bugün daha hic icmedim sayilir kosusturmakdan
Kilo verenleri tebrik ederim. Kilo veremeyen arkadaşlarımızın da önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar elde edeceğine inanıyorum :)
HAFTALIK KİLO BİLDİRİM SONUÇLARI
Eki Görüntüle 486042
Haftanın Birincisi
yaramazpisi ( 75/72.8/ 2.2/ %2.93)
Haftanın İkincisi
kazzy (69.2/ 67.6/ 1.6/ % 2.31)
Haftanın Üçüncüsü
cocostar (63/ 62/ 1/ % 1.59)
4) PearlJam (67.1/ 66.1/ 1/ %1.49)
5) maverick1988 (75.4/ 74.5/ 0.9/ %1.20)
6) devran_26 (72.4/ 72/ 0.4/ % 0.55)
7) buzdanmadam (74/ 74/0)
7) monaroza21 ( 69.1/ 69.1/ 0)
7) narcicegi16 (60.4/ 60.4/ 0)
HAFTANIN KARA LİSTESİ
8) mirayhan (74.6/ 74.9/ 0.3/ %0.40)
9) a20 ( 71.8/ 72.2/ 0.4/ %0.56)
10) ftemiz ( 59.7/ 60.7/ 1/ %1.67)
11) ssecemm (62.9/65/2.1/ %3.34)
elline saglik canimKilo verenleri tebrik ederim. Kilo veremeyen arkadaşlarımızın da önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar elde edeceğine inanıyorum :)
HAFTALIK KİLO BİLDİRİM SONUÇLARI
Eki Görüntüle 486042
Haftanın Birincisi
yaramazpisi ( 75/72.8/ 2.2/ %2.93)
Haftanın İkincisi
kazzy (69.2/ 67.6/ 1.6/ % 2.31)
Haftanın Üçüncüsü
cocostar (63/ 62/ 1/ % 1.59)
4) PearlJam (67.1/ 66.1/ 1/ %1.49)
5) maverick1988 (75.4/ 74.5/ 0.9/ %1.20)
6) devran_26 (72.4/ 72/ 0.4/ % 0.55)
7) buzdanmadam (74/ 74/0)
7) monaroza21 ( 69.1/ 69.1/ 0)
7) narcicegi16 (60.4/ 60.4/ 0)
HAFTANIN KARA LİSTESİ
8) mirayhan (74.6/ 74.9/ 0.3/ %0.40)
9) a20 ( 71.8/ 72.2/ 0.4/ %0.56)
10) ftemiz ( 59.7/ 60.7/ 1/ %1.67)
11) ssecemm (62.9/65/2.1/ %3.34)
amaaann zaten gelin de olamıyorum boşver
o suyu içceksin artık idrarını su gibi yapamadıkça adam akıllı kilo veremiyorsun test edildi onaylandı
eline sağlık canım
birsey degil canimbiz elimizden geldince hem seni zayifladir hem sana arkadas oluruz hosgeldin tekrar
bende severim ama yememege calisacam artik
hosgeldin canim
cok gecmis olsun canim
dukani bende denedim ama 1 hafta sonra biraktim yapamadim
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html buraya bak canim
afferim canim tebriklerben dedim bana takilan güzel kilo veriyor diye
tebrikler canim
bende oynamiyorum artik
off ya hep sinirden yeriz zaten canim ya
seninde bayramin mubarek olsun canim allaha emanet ol
cekirdek kilo aldirmiyormuymus :26:
allah su erkeklerin eline düsürmesin bizi
görüsürüz canim
bende sevmem doktorlari
tebrikler canim
tebrikler canim
tebrikler tatlim
sanada canim kocaman tebrikler ikinizede :119:
gec kaldim sanirsam :105:
selam naptin esincim tatli telas devam ediyormu
gel muhabbet et bebeğim ya boşver kiloyu
wuhuuuu süper bebeğim hadi hayırlı olsun
ooo seninki de süpermiş canııım tebrikleerr
suzim sanki seni de alıntıladım gibime geliyor ama çıkmadı :26:
öpüyorum seni şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?