70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi ga nördün tosunum diyor ya arkamdaki tosun sensin gicik ben sana tosunu gösterecem

benimki deli ediyor tatlim ya tamam sen bana su de dur msj yazdikca betülüm

sen bi zayıfla da görür o tosunu
tmm su benim görevim
su su su su su su su su su su su suuuuuuu

Son düzenleme:

eline sağlık canım benim, kilo veren herkesi kutluyorum, 1. 2. 3. yü ayrıca kutluyorum, kendime de tüüüüüüüüüüüüüüüü sana diyorum

Çok sevindim canımm artık üniversiteli çıtırlar olucazz Bendeeee TOBB biyomedilak mühendisliği kızlar nasıl mutluyum anlatamamm yerimde duramıyorummmm

tebrik ederim canım.

Sorma canım telaş elbette var ama bende saf gibiyim. Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum gibi bakıyorum etrafa.

İnsan strese giriyor gerçekten.

oooooooo tebrikler canım hayırlı olsun

Tebrik ediyorum seni canımmmm Vatana millete hayırlı olsun Çok sevindim senin adına :81::81::130:

canımmmm şimdi gördüm açıkklanmış hemen koştum geldim buraya, sana haber verecektim ama sen güzel haberi verdinnnnnnnnn, çok sevindim hayırlı olsun canımmmmmmm

Gözün aydın, çok tebrik ederim. Artık sen de bir üniversitelisin :)

Çok sevindim canımm artık üniversiteli çıtırlar olucazz Bendeeee TOBB biyomedilak mühendisliği kızlar nasıl mutluyum anlatamamm yerimde duramıyorummmm

a20 ve buzdanmadam ikinizide tebrik ediyorum şekerler. Hayırlı olsun bakalım.

wuhuuuu süper bebeğim hadi hayırlı olsun

hepiniz sağolun canlarım heyecandan yerimde duramadım geri geldim buzdanmadam seni de tebrik ediyorum şekerim harikasın

bundan sonra bomba gibi gelicem
Çok teşekkür ediyorum şekerler bu mutlulukla kiloda vericem sözz

şekerim beni bi heyecan sardı ya şu kilo verme işini hızlandırmalıyız 1 ay kaldı

ayy ne şirinsiniz yaa
yaşlanmışı la çok efkarlanıyorum sizi görünce

Teşekkür ederim tatlımm Aynen beybi yaa,tüm şok diyetleri uygulayıp sporu artırasım var resmen,bu gazla bayramda bişey yemicemm

naynnn şok diyet olmazz kaçamak yok bundan sonra bi de spora yükleniyoruz

Neden şöyle şoklansak çok mu Tammam şey de yapalım kaçamağımızın miktarına göre mekik cezası Evvet zaten ben bayramda jillianın 3.levelini bitiricem sonrada ripped a başlıcam hatta beraber başlayabiliriz

mekik cezası güzelmiş ripped ne evladım tanımıyorum kendisini

mini minii bir çıtır konmuştu
bu espriyi yaptığıma göre cidden yaşlanmışım
iğrencim yaa

ben daha kötü espriler yapıyorum asıl benim içim geçmiş

kızlar listede yeriniz var mı?

olmaz mı şekerim şöyle sıkış yamacıma heehhh hoşgeldiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…