70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ölçü demişken aklıma geldi geçen gün ölçülerimi ölçmüştüm
bu nasıl bi cümle be
neyse yazayım..

boy:1.68
göğüs:89
bel:72
basen:94

benim belimi inceltmem lazım

geçen hafta salı günü tatile çıkmadan tartılmıştım ve kilom 70.250'ydi. hedefim bu cumaya kadar 69'u görmekti en azından. oysa ben 5 günlük tatilimde günde ortalama 3 kilometre yüzdüm. ama yüzmek öyle acıktırdı ve ailem öyle pideler yaptırdı ki, allaam çok pişmanım ):

bugün tartıldım ve 70.850. tam 600 gram almışım ):

hiç diyet yapmadan 12 kilo veren ben 20 gündür 2 kilo veremedim ya. ama bu sefer diyete başlicam. haftaya cumaya kadar en az 68 olcam, valla bak buraya yazıyorum!

kızlar çok mutsuzum ben ya ): bana diyet önerin, önerin. nolur ):

cekirdek kilo aldirmiyormuymus :26:

Aldırmıyormuş canm şöyle diyor karatay:126::126:

FINDIK, FISTIK HEM KAN YAPAR, HEM ISITIR

Kuruyemişler kilo aldırmaz. Fındık, fıstık, ceviz, badem vb gibi kuruyemişler,
glisemik indeksleri (%0-20) düşük olduğu için kilo aldırmazlar, aksine kilo verdirirler.
Aynı zamanda, kabak ve ayçiçeği çekirdekleri de kilo aldırmaz.
Kuruyemişler, doğal olan Omega-3, Omega-6, Omega-9, ayrıca birçok aminoasit
ve yoğun bitkisel protein kaynağıdırlar. Doğanın vitamin ve mineral deposu
olarak kabul edilirler.
Kuruyemişleri çerez olarak değil de, düşük glisemik indeksli (%0-20) olduklarından
dolayı, büyüme çağındaki çocukların, gençlerin, gebeler ve kilo vermek
isteyenlerin önemli besin kaynağı olarak tüketmeleri çok önemlidir.

suzin senin için son bi girdim canım pes etme bende gecen hafta dıkkt etmeme ragmen saymıstım yerımde spora ragmen dıyıym daha dogrusu ama kılo almsn basenlerın var dıyenlere ınat yılmadım bayramda herkes bogazını tutsun arkdslar buraya gelıp pısmanlk dolu sozler yazmak yerıne gıttım geldım bısey olmadı bayrm gectı yemedım mutluyum dıyelım tabı en basta da bengörüşürüz muhallebili kadayıflar

Günaydın kızlar
İnanmıyorumm yıllar sonra ilk defa 71 li rakamları gördüm. Sabah tartıldım 71.600 gramım Ayın 20 sine kadar 71 olacağım inşallah ondan sonra gelsin 70 ardından 65

ben yanlış görmüyorum demi çekirdek kilo aldırmıyo mu

aynen öyle yavrum boğazımızı tutalım sonradan pişman olmayalım hayırlı ve az tatlılı bayramlar

Günaydın kızlar
İnanmıyorumm yıllar sonra ilk defa 71 li rakamları gördüm. Sabah tartıldım 71.600 gramım Ayın 20 sine kadar 71 olacağım inşallah ondan sonra gelsin 70 ardından 65

canım 20sine 2 gün var 600 gr verebilcek misin üstelik bayram :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…