jillian ablayı biliyom da ripped ne onu bilmiyomonun bi bölümü mü yoksa
Evet şu ana kadar çıkardığı en iyi egzersiz videosuymuş bakalım iyi mi kötü mü görücez
oyyy ben de başlıyım öyle şeylere artıkınböyle amatör egzersizlerle olmuyo
ben daha kötü espriler yapıyorum asıl benim içim geçmiş
Başla başla ben 15 gün sonra falan ripped a geçicem,level 2 bitti şimdiden belin 4-5 cm incelmiş bacaklarım daha da fazlasımsıkı olalım
sağol şeker beni yalnız bırakmadın
ben öyle belli programlara uyamıyom ya dna'mda yok kodum bozukdirekt ripped'a başlasam olur mu ki
ne demek şekerim heehehehe
olur olurhatta o yemek programına da uymaya çalışırsan daha etkili olabilir,6 gin yapıp 1 gün ara
oohhh tamamdır o zaman bayramdan sonra başlıyorum
Allaaaaahhhhhhh açıklandı açıklandıpamukkale endüstri mühendisliği kazandııııııımmmmmmm
Çok sevindim canımm artık üniversiteli çıtırlar olucazzBendeeee TOBB biyomedilak mühendisliği kızlar nasıl mutluyum anlatamamm yerimde duramıyorummmm
Çok sevindim canımm artık üniversiteli çıtırlar olucazzBendeeee TOBB biyomedilak mühendisliği kızlar nasıl mutluyum anlatamamm yerimde duramıyorummmm
cekirdek kilo aldirmiyormuymus :26:
listede olmazam bile yapayim ben bildirimimi
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.0
bu hafta: 73.5
giden: 0.5 yarim kilo
toplam giden: 2.8
bütün hafta kendimi tuttum iki kere iftara gittik tatlilardan yemedimbugün de annem manti yapmis börek ve cok sevdigim imrik tatlisi vardin sinirimden yiyesim geldi ama yine yemedim bu sefer pes etmiycem
bugünkü menüm:
sahur yok
iftar:
1 tabak sehriyeli corba
1 tabak yesil fasulye
salata
biraz kavun
Aldırmıyormuş canm şöyle diyor karatay:126::126:
FINDIK, FISTIK HEM KAN YAPAR, HEM ISITIR
Kuruyemişler kilo aldırmaz. Fındık, fıstık, ceviz, badem vb gibi kuruyemişler,
glisemik indeksleri (%0-20) düşük olduğu için kilo aldırmazlar, aksine kilo verdirirler.
Aynı zamanda, kabak ve ayçiçeği çekirdekleri de kilo aldırmaz.
Kuruyemişler, doğal olan Omega-3, Omega-6, Omega-9, ayrıca birçok aminoasit
ve yoğun bitkisel protein kaynağıdırlar. Doğanın vitamin ve mineral deposu
olarak kabul edilirler.
Kuruyemişleri çerez olarak değil de, düşük glisemik indeksli (%0-20) olduklarından
dolayı, büyüme çağındaki çocukların, gençlerin, gebeler ve kilo vermek
isteyenlerin önemli besin kaynağı olarak tüketmeleri çok önemlidir.
suzin senin için son bi girdim canım pes etme bende gecen hafta dıkkt etmeme ragmen saymıstım yerımde spora ragmen dıyıym daha dogrusu ama kılo almsn basenlerın var dıyenlere ınat yılmadım bayramda herkes bogazını tutsun arkdslar buraya gelıp pısmanlk dolu sozler yazmak yerıne gıttım geldım bısey olmadı bayrm gectı yemedım mutluyum dıyelım tabı en basta da bengörüşürüz muhallebili kadayıflar
Günaydın kızlar
İnanmıyorumm yıllar sonra ilk defa 71 li rakamları gördüm. Sabah tartıldım 71.600 gramımAyın 20 sine kadar 71 olacağım inşallah ondan sonra gelsin 70 ardından 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?