Vericem inşallah canım inat ettim çünküAyın birinde memlekekete gideceğiz onbeş gün kalıp gelicez ordada beslenme düzenimi değiştirmiycem bir tek spor yapamam heralde Bu sefer kim inatçıymış göstericem ben o kilolalara çok hırslıyım hatta hırstan gözüm dönmüş diyebilirim
geçen hafta salı günü tatile çıkmadan tartılmıştım ve kilom 70.250'ydi. hedefim bu cumaya kadar 69'u görmekti en azından. oysa ben 5 günlük tatilimde günde ortalama 3 kilometre yüzdüm. ama yüzmek öyle acıktırdı ve ailem öyle pideler yaptırdı ki, allaam çok pişmanım ):
bugün tartıldım ve 70.850. tam 600 gram almışım ):
hiç diyet yapmadan 12 kilo veren ben 20 gündür 2 kilo veremedim ya. ama bu sefer diyete başlicam. haftaya cumaya kadar en az 68 olcam, valla bak buraya yazıyorum!
kızlar çok mutsuzum ben ya ): bana diyet önerin, önerin. nolur ):
Allaaaahhhhh kızlar arkadaşımın sonuçları geldi temiz çıkmış bişeyi yokmuşistanbuldaki sonuçlar da 10 güne kadar çıkcakmış şükürler olsun üniversiteyi de kazanmış
ayy iyi çok şükür
ben yanlış görmüyorum demi çekirdek kilo aldırmıyo mu
Karatay öyle diyor canm bende şaşırdımtabi aldırmıyor diye yiyip durmucakmışız onunda bir ölçüsü varmış öğünlerde ekmek yerine 1 çay bardağı yicekmişiz Bide fındık ceviz yeni kırılmış yani evde kendimiz kırıp yicez fıstıklarda tuzsuz çiğ olanlarından olacakmış
geçen hafta salı günü tatile çıkmadan tartılmıştım ve kilom 70.250'ydi. hedefim bu cumaya kadar 69'u görmekti en azından. oysa ben 5 günlük tatilimde günde ortalama 3 kilometre yüzdüm. ama yüzmek öyle acıktırdı ve ailem öyle pideler yaptırdı ki, allaam çok pişmanım ):
bugün tartıldım ve 70.850. tam 600 gram almışım ):
hiç diyet yapmadan 12 kilo veren ben 20 gündür 2 kilo veremedim ya. ama bu sefer diyete başlicam. haftaya cumaya kadar en az 68 olcam, valla bak buraya yazıyorum!
kızlar çok mutsuzum ben ya ): bana diyet önerin, önerin. nolur ):
Allaaaahhhhh kızlar arkadaşımın sonuçları geldi temiz çıkmış bişeyi yokmuşistanbuldaki sonuçlar da 10 güne kadar çıkcakmış şükürler olsun üniversiteyi de kazanmış
ayyy yani ms yokmuş demiay çok şükür canım ya valla kendim iyileşmiş gibi sevindim acaba o görme kaybı neden oluyomuş:44::44::44::44::44:
arkadaşlar yardım istedim ama cevap veren yok ):
Geçmiş olsun canım hadi bakalım. Çok sevindim
ewet kızlar buraya yazabilmek için 79 küsürlere inmeyi bekledim benim 9buçuk aylık bi bebeğim var.20 gün öncesine kadar 85 kiloydum şuanda sabah tartıldığımda 79.600ü gördüm.benide aranıza alınşimdi benim ne yapmam gerekiyo okuyamadım geçmişi cuma günlerimi kilomu yazcam bide şu çizelge nasıl yapılıyooo
karatay karbonhidrat üzerine çalışıyosa olabilir çerezler yağ ağırlıklı çünkü
arkadaşlar yardım istedim ama cevap veren yok ):
ewet kızlar buraya yazabilmek için 79 küsürlere inmeyi bekledim benim 9buçuk aylık bi bebeğim var.20 gün öncesine kadar 85 kiloydum şuanda sabah tartıldığımda 79.600ü gördüm.benide aranıza alınşimdi benim ne yapmam gerekiyo okuyamadım geçmişi cuma günlerimi kilomu yazcam bide şu çizelge nasıl yapılıyooo
Tebrikler kizlar cok sevindimmmmm
Tebrik ederim canmhayırlı olsn
buzdanmadam
yanlış alıntı yapmışım bu seferde
tebrik ederim canımmmmmm..maşaallah topiğimizden 2 mühendis çıktı:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?