70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım 20sine 2 gün var 600 gr verebilcek misin üstelik bayram :44:[/QUOTE]
Vericem inşallah canım inat ettim çünkü Ayın birinde memlekekete gideceğiz onbeş gün kalıp gelicez ordada beslenme düzenimi değiştirmiycem bir tek spor yapamam heralde Bu sefer kim inatçıymış göstericem ben o kilolalara çok hırslıyım hatta hırstan gözüm dönmüş diyebilirim

harikasın o zaman hadi göreyim seni

sana süper bi sağlıklı beslenme öneriyorum
600 gram iyi bence az almışsın.. çok takma düzgün beslensen en fazla 2 günde gider zaten 600 gram.. gerisi de gelir

Allaaaahhhhh kızlar arkadaşımın sonuçları geldi temiz çıkmış bişeyi yokmuş istanbuldaki sonuçlar da 10 güne kadar çıkcakmış şükürler olsun üniversiteyi de kazanmış

ben yanlış görmüyorum demi çekirdek kilo aldırmıyo mu

Karatay öyle diyor canm bende şaşırdım tabi aldırmıyor diye yiyip durmucakmışız onunda bir ölçüsü varmış öğünlerde ekmek yerine 1 çay bardağı yicekmişiz Bide fındık ceviz yeni kırılmış yani evde kendimiz kırıp yicez fıstıklarda tuzsuz çiğ olanlarından olacakmış

karatay karbonhidrat üzerine çalışıyosa olabilir çerezler yağ ağırlıklı çünkü

buzdanmadam

yanlış alıntı yapmışım bu seferde

tebrik ederim canımmmmmm..maşaallah topiğimizden 2 mühendis çıktı:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:

arkadaşlar yardım istedim ama cevap veren yok ):

ayyy yani ms yokmuş demi ay çok şükür canım ya valla kendim iyileşmiş gibi sevindim acaba o görme kaybı neden oluyomuş:44::44::44::44::44:

ayyy yani ms yokmuş demi ay çok şükür canım ya valla kendim iyileşmiş gibi sevindim acaba o görme kaybı neden oluyomuş:44::44::44::44::44:

valla yerimde duramıyorum önce üniversite şimdi bu heyecandan şimdiden susadım bilmiyorum ki önemli bişey değildir heralde çıkmış hastaneden tansiyon falandır sen korkma git doktora

Geçmiş olsun canım hadi bakalım. Çok sevindim

Diyet önerisi diye birşey yok olmamalı da zaten. Biz burda hep söylüyoruz.

Diyet değil , sağlıklı beslenme diye. Burda kimse şok diyetler gibi değişik diyetler uygulamıyor.

Yeni başlayacaklar için bi liste vardı bende yok o kızlar paylaşır ara ara takip edersen.

ewet kızlar buraya yazabilmek için 79 küsürlere inmeyi bekledim benim 9buçuk aylık bi bebeğim var.20 gün öncesine kadar 85 kiloydum şuanda sabah tartıldığımda 79.600ü gördüm.benide aranıza alınşimdi benim ne yapmam gerekiyo okuyamadım geçmişi cuma günlerimi kilomu yazcam bide şu çizelge nasıl yapılıyooo

Geçmiş olsun canım hadi bakalım. Çok sevindim

çok sağol canımm

kız niye bekledin geleydin ya alırdık yine de

Düşük karbonhidratlı diyetlere yönelmelisin. Bu diyetlerle güzel kilo verebilirsin ama kaçamak kabul etmez, çok sağlam bir iraden olması lazım.

Aramıza hoşgeldin :)

Tebrikler kizlar cok sevindimmmmm

Tebrik ederim canm hayırlı olsn

buzdanmadam

yanlış alıntı yapmışım bu seferde

tebrik ederim canımmmmmm..maşaallah topiğimizden 2 mühendis çıktı:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Çok teşekkür ederim kızlarr Gaza geldim ben,bayramda o yüzden şerbetli tatlı yokk sütlü tatlılardan da azar azar yicem

Sahur:1 dilim kepek ekmeği peynir ve zeytin yedim 1 bardak şeftali suyu içtim:18:
İftar:Yoğurt çorbası 2 tane fırın köfte ve yağsız tuzsuz domastes soslu kepekli makarna var 4 kaşıkta ondan yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…