70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hepinizin ramazan bayramı mubarek olsun şimdiden bayramda giremem büyük ihtimal

secem bi içim su olmuşsun sen o artı 2.5 kiloyuda verirsin üzülme

secem elbisen dantel mi ? ben de istiyorum siyah dantel bi elbise 68 kilo olduğumda kendime hediye alıcaktım ama bulamadım zevkime göre

bide saçımı kestiricem her bi kaç kiloda bir böyle hedefler koyuyorum kendime iyi oluyo motivasyon açısından

kızlar hepinizin ramazan bayramı mubarek olsun şimdiden bayramda giremem büyük ihtimal

secem bi içim su olmuşsun sen o artı 2.5 kiloyuda verirsin üzülme
saol tatlım..ama elbise öyle göstermiş birazda..inşallah bayramdan sonra wercem tatlım..

ewet dantel komple..saçımıda kestirdim altın karamele boyadım..55 olayım lazerede gitcem..işlem çok..şu göz altı kırışıklıkları çıktı napcam yaaa.doğal bi yöntem olsada yapsak...

ne güzel kilolar vermissiniz inşşş bende verebilirim iradem çok zayıf malesefff..sizin bana yardımcı olacağınızı düşünüyorumben bakliyat ve ekmek tüketmiyorum akşamları netten 33 dkda 2km.yol yürümüş kadar egzersiz programı yapıyorum.bide bebişimiz emziriyorum ondan çok aç kalmamam lazım malum bebişte sütsüz kalmasın

hoşgeldin canım..elbette hepimiz zaman zaman irademize hakim olamıyoruz.yawaş yawaş wercez inşallah.moralini bozma.bende burada bebeğim 2 aylıkken başladım.şuan 7 aylık olmak üzere.egzersiz yapıyorsunn ne güzel bende onu yapmıyorum.aslında çok sewiyorum ama çocuklardan fırsat bulamıyoru.inşallah bayramdan sonra başlıcam.bu arada bakliyat ye canım..et yerine geçiyor bi newii..hem süt yapıyor bakliyat..
inşallah inşallah canım senin boyun o kadar kısa değil ki şekerim Sende sempatik duruyorsun amaa

ayağımdaki baya topukluda ondan yoksa kısayım.ama boyumdan hiç şikayetçi değilim..sempatiğimdir yanimmm saol tatlımmm

Ssecemm, bu kiloda bile çok güzelsin, hedef kilona ulaştığında ne kadar güzel olacağını tahmin edemiyorum artık :)

Herkesin bayramı mübarek olsun, sevdiklerinizle bereketli sofralarda hoş sohbetle geçirilecek güzel bir bayram diliyorum hepinize

Ssecemm, bu kiloda bile çok güzelsin, hedef kilona ulaştığında ne kadar güzel olacağını tahmin edemiyorum artık :)
saol canım..elbise zayıf gösterdi birazda..

Herkesin bayramı mübarek olsun, sevdiklerinizle bereketli sofralarda hoş sohbetle geçirilecek güzel bir bayram diliyorum hepinize

seninde mübarek olsun canım..

hayırlı akşamlar kızlar.. son orucumuzuda iftar ettik elhamdülillah ve ramazana veda ettik. Allah her yıl sevdiklerimizle beraber tekrar tekrar bu günlere erebilmeyi nasip etsin cümlemize...AMİN ramazanın başında gelmiştim bu topiğe ilk olarak; şuan ramazanın bitmesiyle 4,5 kilo vermiş oldum elh. genelde her ramazan kilo alırdım ilk kez bu ramazan kilo verdim. gerçekten sizin rolünüz çok büyük bunda. çok yardımınız oldu kilo vermemde. buraya gelip biraz bişeyler okuyunca kendimi sürekli kontrol altında tutuyodum. diyetisyene gitmekten kat kat daha iyi buraya gelmek. zaten artık diyetisyene gitmekten ne diyeceklerini biliyodum hep. sadece belki düzenli kontrol bir işe yarar diyodum. biraz kaçırınca kontrollerimede gitmiyodum. ama burda resmen hepimiz günlük ve haftalık kontrol oluyoruz.

hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum sevgili arkadaşlarım

inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz birlikte. ramazandan sonrada kendimizi tutalım almayalım inşaallah. gelecek ayda bir 5 kilo versem ne güzel olur yaa

çok mu uzun yazdım ne:26::26:

herkesin bayramını kutluyorum, az çikolata yiyelim tamam mı
ben şimdiden bir tane uçurdum

ayrıca uruzcum liste için teşekkür edememiştim. çooooooook teşekkürler canım eline emeğine sağlık

iftar menümüde yazayım hemencik:
1 kase sıyırma kabak
2 küçük dilim köy ekmeği
1 bardak şalgam suyu

yarım saat falan sonra da ;
1 küçük kase taze fıstık
1 büyük bardak dut şerbeti
3 küçük tablet çikolata

.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaar

Herkese şimdiden iyi bayramlar. Belki yarın giremem.

Hepinizi çok seviyorum. İnşallah güzel bi bayram geçirirsiniz. Öptüüüüüüüüüm

Bende merak ettim elbiseni nasil gorucem

Kızlar yarın malum giremem ziyaretler olucak aksama belkim gelirim yarin zaten disim agriycagi icin tatlı yiyemiycem insaallah :18:

O yüzden simdiden BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN ÇOK GÜZEL BİR BAYRAM GEÇİRIRSİNİZ UMARIM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…