saol tatlım..ama elbise öyle göstermiş birazda..inşallah bayramdan sonra wercem tatlım..kızlar hepinizin ramazan bayramı mubarek olsun şimdidenbayramda giremem büyük ihtimal
secem bi içim su olmuşsun sen o artı 2.5 kiloyuda verirsin üzülme
secem elbisen dantel mi ? ben de istiyorum siyah dantel bi elbise 68 kilo olduğumda kendime hediye alıcaktım ama bulamadım zevkime göre
bide saçımı kestiricem her bi kaç kiloda bir böyle hedefler koyuyorum kendime iyi oluyo motivasyon açısından
foto koydum kızlar ...1 tanecikkk..
Beğendim seni canmdediğin gibi o 10 kg da verirsen manken gibi olursun:78::78::78:
saol canım.inşallah inşallah hepimi manken gibi oluruz..bende mini manken olurum 1.60 boyla
hoşgeldin canım..elbette hepimiz zaman zaman irademize hakim olamıyoruz.yawaş yawaş wercez inşallah.moralini bozma.bende burada bebeğim 2 aylıkken başladım.şuan 7 aylık olmak üzere.egzersiz yapıyorsunn ne güzel bende onu yapmıyorum.aslında çok sewiyorum ama çocuklardan fırsat bulamıyoru.inşallah bayramdan sonra başlıcam.bu arada bakliyat ye canım..et yerine geçiyor bi newii..hem süt yapıyor bakliyat..ne güzel kilolar vermissiniz inşşş bende verebilirim iradem çok zayıf malesefff..sizin bana yardımcı olacağınızı düşünüyorumben bakliyat ve ekmek tüketmiyorum akşamları netten 33 dkda 2km.yol yürümüş kadar egzersiz programı yapıyorum.bide bebişimiz emziriyorum ondan çok aç kalmamam lazım malum bebişte sütsüz kalmasın
inşallah inşallah canımsenin boyun o kadar kısa değil ki şekerim Sende sempatik duruyorsun amaa
saol canım..elbise zayıf gösterdi birazda..Ssecemm, bu kiloda bile çok güzelsin, hedef kilona ulaştığında ne kadar güzel olacağını tahmin edemiyorum artık :)
Herkesin bayramı mübarek olsun, sevdiklerinizle bereketli sofralarda hoş sohbetle geçirilecek güzel bir bayram diliyorum hepinize
saol canım..elbise zayıf gösterdi birazda..
Belki elbise de biraz ince göstermiştir ama sadece "biraz" :)
Sen bu kadar incelmiş, şekle girmiş olmasan hiçbir elbise kiloları bu kadar örtbas edemez
Kızlaaaaaaaaaaaaaaar
Herkese şimdiden iyi bayramlar. Belki yarın giremem.
Hepinizi çok seviyorum. İnşallah güzel bi bayram geçirirsiniz. Öptüüüüüüüüüm
saol tatlım..ama elbise öyle göstermiş birazda..inşallah bayramdan sonra wercem tatlım..
ewet dantel komple..saçımıda kestirdim altın karamele boyadım..55 olayım lazerede gitcem..işlem çok..şu göz altı kırışıklıkları çıktı napcam yaaa.doğal bi yöntem olsada yapsak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?