Paşa paşa cezamı çektim geldim kızlar
Bir daha diyetimden kesinlik çıkmak yok
canım suzim bende çok özledim sizleri yaayy neslim gelmis hosgeldin bebemdün face de yazisdiklarinizi okudum mine sen dilek gelecegini bekliyordum
yagmur duasina cikalim tatlim
bebeğemmmmm canım benimmmmmm pötüşümmmmNasılsın Suzim?
Neslimde gelmiş.
anaaaa kokoşumda burdaymış kısçem özledim hepinizi yaaaaasuzim harikasın, hadi bakalım bu hafta herkes kilo vermiş olarak bildirim yapsın İnş.
bu arada yumurtalı makarnayı nasıl yapıyorsun merak ettim
ney, neslim
sen nerelerdesin, özlettin
anlatsana nasılsın?
insallah canimÇok teşekkür ediyorum şekerler bu mutlulukla kiloda vericem sözz
tesekkür ederim canimSeni de ekledim listeye :)
sen bi zayıfla da görür o tosunu
tmm su benim görevim
su su su su su su su su su su su suuuuuuu
ben nerelere gidem yaslandim üleeenbüyümüşüz laa
insanlar ünicersiteye giriyor yaşlandık valla
anne olacak yaştayım
hersey güzel olacak insallah esincimmSorma canım telaş elbette var ama bende saf gibiyim. Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum gibi bakıyorum etrafa.
İnsan strese giriyor gerçekten.
cok sevindim gercekten tatlimhepiniz sağolun canlarım heyecandan yerimde duramadım geri geldimbuzdanmadam seni de tebrik ediyorum şekerim harikasın
bundan sonra bomba gibi gelicem
şekerim beni bi heyecan sardı yaşu kilo verme işini hızlandırmalıyız 1 ay kaldı
hosgeldin canimkızlar listede yeriniz var mı?
afferim kizlarBaşla başla ben 15 gün sonra falan ripped a geçicem,level 2 bitti şimdiden belin 4-5 cm incelmiş bacaklarım daha da fazlasımsıkı olalım
yüzme en cok kalori yakan spor canimgeçen hafta salı günü tatile çıkmadan tartılmıştım ve kilom 70.250'ydi. hedefim bu cumaya kadar 69'u görmekti en azından. oysa ben 5 günlük tatilimde günde ortalama 3 kilometre yüzdüm. ama yüzmek öyle acıktırdı ve ailem öyle pideler yaptırdı ki, allaam çok pişmanım ):
bugün tartıldım ve 70.850. tam 600 gram almışım ):
hiç diyet yapmadan 12 kilo veren ben 20 gündür 2 kilo veremedim ya. ama bu sefer diyete başlicam. haftaya cumaya kadar en az 68 olcam, valla bak buraya yazıyorum!
kızlar çok mutsuzum ben ya ): bana diyet önerin, önerin. nolur ):
sagol canim bilgilendirdigin icinAldırmıyormuş canm şöyle diyor karatay:126::126:
FINDIK, FISTIK HEM KAN YAPAR, HEM ISITIR
Kuruyemişler kilo aldırmaz. Fındık, fıstık, ceviz, badem vb gibi kuruyemişler,
glisemik indeksleri (%0-20) düşük olduğu için kilo aldırmazlar, aksine kilo verdirirler.
Aynı zamanda, kabak ve ayçiçeği çekirdekleri de kilo aldırmaz.
Kuruyemişler, doğal olan Omega-3, Omega-6, Omega-9, ayrıca birçok aminoasit
ve yoğun bitkisel protein kaynağıdırlar. Doğanın vitamin ve mineral deposu
olarak kabul edilirler.
Kuruyemişleri çerez olarak değil de, düşük glisemik indeksli (%0-20) olduklarından
dolayı, büyüme çağındaki çocukların, gençlerin, gebeler ve kilo vermek
isteyenlerin önemli besin kaynağı olarak tüketmeleri çok önemlidir.
cok sagol tatlimsuzin senin için son bi girdim canım pes etme bende gecen hafta dıkkt etmeme ragmen saymıstım yerımde spora ragmen dıyıym daha dogrusu ama kılo almsn basenlerın var dıyenlere ınat yılmadım bayramda herkes bogazını tutsun arkdslar buraya gelıp pısmanlk dolu sozler yazmak yerıne gıttım geldım bısey olmadı bayrm gectı yemedım mutluyum dıyelım tabı en basta da bengörüşürüz muhallebili kadayıflar
tebrik ederim canimGünaydın kızlar
İnanmıyorumm yıllar sonra ilk defa 71 li rakamları gördüm. Sabah tartıldım 71.600 gramımAyın 20 sine kadar 71 olacağım inşallah ondan sonra gelsin 70 ardından 65
cok sükür tatlimAllaaaahhhhh kızlar arkadaşımın sonuçları geldi temiz çıkmış bişeyi yokmuşistanbuldaki sonuçlar da 10 güne kadar çıkcakmış şükürler olsun üniversiteyi de kazanmış
hosgeldin canimewet kızlar buraya yazabilmek için 79 küsürlere inmeyi bekledim benim 9buçuk aylık bi bebeğim var.20 gün öncesine kadar 85 kiloydum şuanda sabah tartıldığımda 79.600ü gördüm.benide aranıza alınşimdi benim ne yapmam gerekiyo okuyamadım geçmişi cuma günlerimi kilomu yazcam bide şu çizelge nasıl yapılıyooo
cok güzel kizsin canimfoto koydum kızlar ...1 tanecikkk..
kızlar hepinizin ramazan bayramı mubarek olsun şimdidenbayramda giremem büyük ihtimal
secem bi içim su olmuşsun sen o artı 2.5 kiloyuda verirsin üzülme
Herkesin bayramı mübarek olsun, sevdiklerinizle bereketli sofralarda hoş sohbetle geçirilecek güzel bir bayram diliyorum hepinize
hayırlı akşamlar kızlar..son orucumuzuda iftar ettik elhamdülillah ve ramazana veda ettik. Allah her yıl sevdiklerimizle beraber tekrar tekrar bu günlere erebilmeyi nasip etsin cümlemize...AMİN ramazanın başında gelmiştim bu topiğe ilk olarak; şuan ramazanın bitmesiyle 4,5 kilo vermiş oldum elh. genelde her ramazan kilo alırdım ilk kez bu ramazan kilo verdim. gerçekten sizin rolünüz çok büyük bunda. çok yardımınız oldu kilo vermemde. buraya gelip biraz bişeyler okuyunca kendimi sürekli kontrol altında tutuyodum. diyetisyene gitmekten kat kat daha iyi buraya gelmek. zaten artık diyetisyene gitmekten ne diyeceklerini biliyodum hep. sadece belki düzenli kontrol bir işe yarar diyodum. biraz kaçırınca kontrollerimede gitmiyodum. ama burda resmen hepimiz günlük ve haftalık kontrol oluyoruz.
hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum sevgili arkadaşlarım
inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz birlikte. ramazandan sonrada kendimizi tutalım almayalım inşaallah. gelecek ayda bir 5 kilo versem ne güzel olur yaa
çok mu uzun yazdım ne:26::26:
herkesin bayramını kutluyorum, az çikolata yiyelim tamam mı
ben şimdiden bir tane uçurdum
ayrıca uruzcum liste için teşekkür edememiştim. çooooooook teşekkürler canım eline emeğine sağlık
Kızlaaaaaaaaaaaaaaar
Herkese şimdiden iyi bayramlar. Belki yarın giremem.
Hepinizi çok seviyorum. İnşallah güzel bi bayram geçirirsiniz. Öptüüüüüüüüüm
Kızlar yarın malum giremem ziyaretler olucak aksama belkim gelirim yarin zaten disim agriycagi icin tatlı yiyemiycem insaallah :18:
O yüzden simdiden BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN ÇOK GÜZEL BİR BAYRAM GEÇİRIRSİNİZ UMARIM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMM
Kızlarr hepinize iyi bayramlar diliyorum,az şekerli geçsin bu bayramımız
selam bende aranıza yeni katıldım 71500kiloyum umarım burdan mezun arkadaşlar gibi bende 50 lili rakamları görebilirim herkese iyi bayramlar
herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım..
hepinizi çok çok öperim canlarım
Kısçeler bayramınız mübarek olsun, daha çok bayramlar görelim inş
Büyüklerin ellerinden , küçüklerin gözlerinden muckkk
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar
bayramin mubarek olsun neslim bekliyorum siziiselam canlarım herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarımmmm
canım suzim bende çok özledim sizleri ya
evet dilek ve mineyle yazışıyorduk faceden ramazanda yedik yedik aldık kilocukları
bakalım ramazandan sonra yani bayramdan sonra herkes hizaya gelecek
tam tekmil kulüp ocağına düştük
bebeğemmmmm canım benimmmmmm pötüşümmmm
anaaaa kokoşumda burdaymış kısçem özledim hepinizi yaaaaa
iyiyyim bebeğim ya ramazanda yedik yedik şiştik artık bayramdan sonra hepimiz burdayız anlaşılan o
ayrı düşmek burdan uzaklaşmak yaramıyo bize şımarıyoruzzz
arkadaş olursak görebilirsin canım..Bende merak ettim elbiseni nasil gorucem
kizlar günaydin canlarim
dün:
sabah 1 dilim kara ekmek kasar peynir yedim
yarim irmik tatlisindan baska tatli yemedim disim agriyor dedim
1 tanede peynirli pisi
bütün gün tatli telas vardin ama diyete uygun yiyecek bulamadim gittigim yerlerde bende yememeyi tercih ettim
aksamda 1 acuv cekirdek citledim
bugün tartildim 72.5 cikdim
arkadaş olursak görebilirsin canım..
bende 65.60 çıktım sabah iyi mi? suzim...bayram bitsin sıkı bi diyet beni bekliyor inşallah..
cok mu tatli yedin canimcim ben izine gittigimde sanki sen daha 7li rakamlardaydin negüzel kilo vermissin salma kendini bidaha ugrasma tatlim
tatlı yedim ama aşırıda değil..ekmekte yemiyorum..ama yiyorum ne bulursam..
ben geldim kızlaarrrtatlıları yedim pişmanım kaç kilo geldi acep eskisi kadar çok yemedim ama şu andan itibaren diyete tekrar başlıyorum 1 aya en az 5 kilo gidecek
Hoşgeldin canım
Neyapalım biraz kaçamak yaptık diycez artık.Bende bi kumpir yedim dün offf nasıl pişman oldum bilemezsin :18: Diyete ve spora son gaz devam ayın yirmisine kadar 71 kg. olurum diyodum ama fazla iddaalı konuştum sanırım halen 71.800 gramım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?