70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam bende aranıza yeni katıldım 71500kiloyum umarım burdan mezun arkadaşlar gibi bende 50 lili rakamları görebilirim herkese iyi bayramlar

Kısçeler bayramınız mübarek olsun, daha çok bayramlar görelim inş
Büyüklerin ellerinden , küçüklerin gözlerinden muckkk

Kızlar bugün bir alışveriş merkezine gittik mecburiyetten birşeyler yemem gerekiyordu kumpir yedim yanındada bir kutu kola içtim ama çok pişmanım offf :18: Sanki kendimi beş kilo birden alacakmışım gibi hissediyorum.Bir aydır hiç beslenme düzenimin dışına çıkmamıştım ondan öyle hissediyorum sanırım :26: Şimdi kendime ceza olarak 45 dakika hızlı tempoda yürüyüş cezası verdim

selam canlarım herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarımmmm
ayy neslim gelmis hosgeldin bebem dün face de yazisdiklarinizi okudum mine sen dilek gelecegini bekliyordum

yagmur duasina cikalim tatlim
canım suzim bende çok özledim sizleri ya
evet dilek ve mineyle yazışıyorduk faceden ramazanda yedik yedik aldık kilocukları
bakalım ramazandan sonra yani bayramdan sonra herkes hizaya gelecek
tam tekmil kulüp ocağına düştük

Nasılsın Suzim?

Neslimde gelmiş.
bebeğemmmmm canım benimmmmmm pötüşümmmm

suzim harikasın, hadi bakalım bu hafta herkes kilo vermiş olarak bildirim yapsın İnş.
bu arada yumurtalı makarnayı nasıl yapıyorsun merak ettim

ney, neslim
sen nerelerdesin, özlettin
anlatsana nasılsın?
anaaaa kokoşumda burdaymış kısçem özledim hepinizi yaaaaa
iyiyyim bebeğim ya ramazanda yedik yedik şiştik artık bayramdan sonra hepimiz burdayız anlaşılan o
ayrı düşmek burdan uzaklaşmak yaramıyo bize şımarıyoruzzz

Çok teşekkür ediyorum şekerler bu mutlulukla kiloda vericem sözz
insallah canim
Seni de ekledim listeye :)
tesekkür ederim canim
sen bi zayıfla da görür o tosunu
tmm su benim görevim
su su su su su su su su su su su suuuuuuu
betülcüm gösterecez tosun kimmis
büyümüşüz laa
insanlar ünicersiteye giriyor yaşlandık valla
anne olacak yaştayım
ben nerelere gidem yaslandim üleeen
Sorma canım telaş elbette var ama bende saf gibiyim. Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum gibi bakıyorum etrafa.

İnsan strese giriyor gerçekten.
hersey güzel olacak insallah esincimm
cok sevindim gercekten tatlim
kızlar listede yeriniz var mı?
hosgeldin canim
Başla başla ben 15 gün sonra falan ripped a geçicem,level 2 bitti şimdiden belin 4-5 cm incelmiş bacaklarım daha da fazla sımsıkı olalım
afferim kizlar

yüzme en cok kalori yakan spor canim
sagol canim bilgilendirdigin icin
cok sagol tatlim tamam pes etmiyorum bu haftada rakip olabilürüz
Günaydın kızlar
İnanmıyorumm yıllar sonra ilk defa 71 li rakamları gördüm. Sabah tartıldım 71.600 gramım Ayın 20 sine kadar 71 olacağım inşallah ondan sonra gelsin 70 ardından 65
tebrik ederim canim devam
Allaaaahhhhh kızlar arkadaşımın sonuçları geldi temiz çıkmış bişeyi yokmuş istanbuldaki sonuçlar da 10 güne kadar çıkcakmış şükürler olsun üniversiteyi de kazanmış
cok sükür tatlim
hosgeldin canim
foto koydum kızlar ...1 tanecikkk..
cok güzel kizsin canim
kızlar hepinizin ramazan bayramı mubarek olsun şimdiden bayramda giremem büyük ihtimal

secem bi içim su olmuşsun sen o artı 2.5 kiloyuda verirsin üzülme

Herkesin bayramı mübarek olsun, sevdiklerinizle bereketli sofralarda hoş sohbetle geçirilecek güzel bir bayram diliyorum hepinize

Kızlaaaaaaaaaaaaaaar

Herkese şimdiden iyi bayramlar. Belki yarın giremem.

Hepinizi çok seviyorum. İnşallah güzel bi bayram geçirirsiniz. Öptüüüüüüüüüm

Kızlarr hepinize iyi bayramlar diliyorum,az şekerli geçsin bu bayramımız

selam bende aranıza yeni katıldım 71500kiloyum umarım burdan mezun arkadaşlar gibi bende 50 lili rakamları görebilirim herkese iyi bayramlar

herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım..
hepinizi çok çok öperim canlarım

Kısçeler bayramınız mübarek olsun, daha çok bayramlar görelim inş
Büyüklerin ellerinden , küçüklerin gözlerinden muckkk

Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar

kizlar sizinde bayraminiz mubarek olsun canlarim
bayramin mubarek olsun neslim bekliyorum sizii cok özledim

kizlar günaydin canlarim
dün:
sabah 1 dilim kara ekmek kasar peynir yedim
yarim irmik tatlisindan baska tatli yemedim disim agriyor dedim
1 tanede peynirli pisi
bütün gün tatli telas vardin ama diyete uygun yiyecek bulamadim gittigim yerlerde bende yememeyi tercih ettim
aksamda 1 acuv cekirdek citledim
bugün tartildim 72.5 cikdim

Son düzenleme:
Bende merak ettim elbiseni nasil gorucem
arkadaş olursak görebilirsin canım..

bende 65.60 çıktım sabah iyi mi? suzim...bayram bitsin sıkı bi diyet beni bekliyor inşallah..

tatlı yedim ama aşırıda değil..ekmekte yemiyorum..ama yiyorum ne bulursam..

ne buldun da yedin merak ettim aman sen yolu yariladin canim masallah benim daha oho daha 6lilari bile göremedim
dün diyete uygun birsey bulamadigimdan birsey yiyemedim hep cisliydin ac kaldim halen daha acim 1 elma yedim sabah yanlis yapiyorum biliyorum ac kalarak zayiflanmaz ama ne bileyim sIkILdim kac senedir kilo derdinden cok yiyinceden gitmiyor bende

ben geldim kızlaarrr tatlıları yedim pişmanım kaç kilo geldi acep eskisi kadar çok yemedim ama şu andan itibaren diyete tekrar başlıyorum 1 aya en az 5 kilo gidecek

ben geldim kızlaarrr tatlıları yedim pişmanım kaç kilo geldi acep eskisi kadar çok yemedim ama şu andan itibaren diyete tekrar başlıyorum 1 aya en az 5 kilo gidecek

Hoşgeldin canım
Neyapalım biraz kaçamak yaptık diycez artık.Bende bi kumpir yedim dün offf nasıl pişman oldum bilemezsin :18: Diyete ve spora son gaz devam ayın yirmisine kadar 71 kg. olurum diyodum ama fazla iddaalı konuştum sanırım halen 71.800 gramım

sanki birden bire 4-5 kilo almış gibi hissediyorum pişmanlıktan olsa gerek :18: halbuki 3 gündür yediğim tatlılar: 1 dilim kadayıf, 1 şekerpare, 5 dilim baklava eskisi kadar çok görünmüyo gözüme ama ne biliyim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…