sanki birden bire 4-5 kilo almış gibi hissediyorum pişmanlıktan olsa gerek :18: halbuki 3 gündür yediğim tatlılar: 1 dilim kadayıf, 1 şekerpare, 5 dilim baklava eskisi kadar çok görünmüyo gözüme ama ne biliyim işte
Aynen canım bende öyle 4-5 kilo alacakmışım gibi hissettim. Altı üstü sadece bir tane kumpir yedim ama patlıycam sandım öyle şişirdiki karnımıAllahtan tatlıyla aram hiç iyi değildir ağzıma sürmedim birde o olsa yandım demekki
Bende dokuzlu bitki çayı kullanıyorum ay sonuna 70 kg. oluruz inşallah
inşallah canımonu denicektim ama zor geldi tek tek alıp kaynatmak kayısılı form çayına başlıcam işte o da bağırsaklarımı çalıştırsın diye dertliyim de azcık o konuda
Valla ben hepsini karıştırdım porselen demliğin içine bir avuç atıyorum bir litre suyla demlendirip gün içerisinde içiyorum tek tek onlamı uğraşıcam zor geliyo vallaBu arada senide tebrik ederim canım çok kilo vermişsin büyük başarı Birde biz 70 kg. dan düşmeye başlayınca başka topiğemi gidicez merak ettim :26:
Süper ozaman
bende biraz şekerleme yapayım dedim uyuyamadım bari gidip 45 dak. yürüyeyim
biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kendimi tutamıyorum..... yiyorum yiyorum ve yiyorummm
Herkes kırmızı alarm veriyor gördüğüm kadarıyla :)
Benim tek kaçamağım yaprak sarma oldu; baklavadır, çikolatadır vs yemedim ama yaprak sarmayı "aman düşmana kalmasın" der gibi yedim
Nasılsa artık ziyaretler bitti, yarından itibaren tekrar eski, iradeli ve "normal" günlerime dönebilirim
seninde bebegim bayramin mubarek olsun
benim tüpbebek tedavisinden sonra tüy cikmaya basladi canim epilasyonla aliyorum bende napimkızlar ben size bişey sorsam :26: yüzümde ince ince çok tüy var hiç aldırmadım daha önce rahatsız oluyorum :26: lise 2'deyken sınıfta bi çocuk dalga geçmişti benden çok favorisi var diyeo zaman pek önemsemedim ama şimdi üniversiteye gidicem korkuyorum orda da böyle olcak diye gitmeden halletmek istiyorum napsam ki bilemedim :26:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa balllimmm balllimmm kaymagim canim canim hosgeldin tatlimmmmmEki Görüntüle 492814 ben geldiiiiiiiiiiiiimmm
özledim sizleri yahuu Eki Görüntüle 492815
nasilsiniz kizlar kimler var kimler yok herkes iyidir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?