70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen canım bende öyle 4-5 kilo alacakmışım gibi hissettim. Altı üstü sadece bir tane kumpir yedim ama patlıycam sandım öyle şişirdiki karnımı Allahtan tatlıyla aram hiç iyi değildir ağzıma sürmedim birde o olsa yandım demekki

ben de kumpir sevmiyorum bak Allahın işine severim de aramam hiç önüme gelirse ama o da gelmiyo zaten kalorisi fazla 1000 kkal'in üstünde yemee tatlıya karşı koyamadım ama bundan sonra koyuyorum ve form çayımı içmeye başlıyorum

inşallah canım onu denicektim ama zor geldi tek tek alıp kaynatmak kayısılı form çayına başlıcam işte o da bağırsaklarımı çalıştırsın diye dertliyim de azcık o konuda

Valla ben hepsini karıştırdım porselen demliğin içine bir avuç atıyorum bir litre suyla demlendirip gün içerisinde içiyorum tek tek onlamı uğraşıcam zor geliyo valla Bu arada senide tebrik ederim canım çok kilo vermişsin büyük başarı Birde biz 70 kg. dan düşmeye başlayınca başka topiğemi gidicez merak ettim :26:

teşekkür ederim yok canım burdan mezun olcaz hedefe varana kadar burdayız başka yere geçmicez

Kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kırmızı alarmmmmmmmmmmmmmmmm

Kaç gündür yediğim tatlının, yaprak sarmasının,kuru pastaların,böreklerin haddi hesabı yok!!!!

Herkes kırmızı alarm veriyor gördüğüm kadarıyla :)

Benim tek kaçamağım yaprak sarma oldu; baklavadır, çikolatadır vs yemedim ama yaprak sarmayı "aman düşmana kalmasın" der gibi yedim

Nasılsa artık ziyaretler bitti, yarından itibaren tekrar eski, iradeli ve "normal" günlerime dönebilirim

ben de anneme karşı koyup yarından itibaren tekrar başlamayı düşünüyorum biraz tatlı yemiş olsam da abartmadım kurtarılabilir durumdayım bakalım artık nasıl olcak iletimde yazanı yapabilirsem tamamdır

kızlar ben size bişey sorsam :26: yüzümde ince ince çok tüy var hiç aldırmadım daha önce rahatsız oluyorum :26: lise 2'deyken sınıfta bi çocuk dalga geçmişti benden çok favorisi var diye o zaman pek önemsemedim ama şimdi üniversiteye gidicem korkuyorum orda da böyle olcak diye gitmeden halletmek istiyorum napsam ki bilemedim :26:

kizlarrr bayramida atlattik toparlanin üleeeenn ay sanki topikde kendi kendime yazisiyorum tatil modundan cikin :95:
9uncu aydan itibaren isyerinden girmem zor olacak 3 ay kontrol edilcekmissiz nekadar calisiyoruz diye
bakalim arada firar etmeye calisirim

selam kizlar!
bayraminiz mubarek olsun

Eki Görüntüle 492696
seninde bebegim bayramin mubarek olsun
benim tüpbebek tedavisinden sonra tüy cikmaya basladi canim epilasyonla aliyorum bende napim benim isarkadaslari alman kadinlar jiletle aliyorlar cok geliyor diye aman ha sakin erkekden farklari yok tek tük varsa cimbizla al ama sakin jilet falan degiydireyim deme yüzüne sakin
Eki Görüntüle 492814 ben geldiiiiiiiiiiiiimmm

özledim sizleri yahuu Eki Görüntüle 492815

nasilsiniz kizlar kimler var kimler yok herkes iyidir umarim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa balllimmm balllimmm kaymagim canim canim hosgeldin tatlimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…