Eki Görüntüle 492814 ben geldiiiiiiiiiiiiimmm
özledim sizleri yahuu Eki Görüntüle 492815
nasilsiniz kizlar kimler var kimler yok herkes iyidir umarim
benim tüpbebek tedavisinden sonra tüy cikmaya basladi canim epilasyonla aliyorum bende napimbenim isarkadaslari alman kadinlar jiletle aliyorlar cok geliyor diye aman ha sakin erkekden farklari yok tek tük varsa cimbizla al ama sakin jilet falan degiydireyim deme yüzüne sakin
kizlarrr bayramida atlattik toparlanin üleeeennay sanki topikde kendi kendime yazisiyorum tatil modundan cikin :95:
9uncu aydan itibaren isyerinden girmem zor olacak 3 ay kontrol edilcekmissiz nekadar calisiyoruz diye
bakalim arada firar etmeye calisirim
seninde bebegim bayramin mubarek olsun
benim tüpbebek tedavisinden sonra tüy cikmaya basladi canim epilasyonla aliyorum bende napimbenim isarkadaslari alman kadinlar jiletle aliyorlar cok geliyor diye aman ha sakin erkekden farklari yok tek tük varsa cimbizla al ama sakin jilet falan degiydireyim deme yüzüne sakin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa balllimmm balllimmm kaymagim canim canim hosgeldin tatlimmmmm
hosbuldum kizlarHoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiin balııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
Çok özledim beee nerdesin sen
kızlar ben size bişey sorsam :26: yüzümde ince ince çok tüy var hiç aldırmadım daha önce rahatsız oluyorum :26: lise 2'deyken sınıfta bi çocuk dalga geçmişti benden çok favorisi var diyeo zaman pek önemsemedim ama şimdi üniversiteye gidicem korkuyorum orda da böyle olcak diye gitmeden halletmek istiyorum napsam ki bilemedim :26:
Valla benim bi arkadaşım kuaförde aldırıyor canım ağdayla o memnun ama bilemedim şimdi:26: Bayramda yediklerime gelmeyelim bence yoksa işimiz kötü5 kilo almış gibi hissediyorum yarından itibaren zırnık yok bana
kızlar ben size bişey sorsam :26: yüzümde ince ince çok tüy var hiç aldırmadım daha önce rahatsız oluyorum :26: lise 2'deyken sınıfta bi çocuk dalga geçmişti benden çok favorisi var diyeo zaman pek önemsemedim ama şimdi üniversiteye gidicem korkuyorum orda da böyle olcak diye gitmeden halletmek istiyorum napsam ki bilemedim :26:
benim de ağdayla aldırasım var da korkuyorum sivilce yapcak diye bilmiyorum ya :26:
aynen bayramda yediklerim burdan köye yol olurcuma tartılcam bakalım ne olmuş ne bitmiş
Sakın cımbızla alma bi kuaför söylemişti cımbızla alınca daha kalın çıkarmış.Ben kendim sir ağdayla alıyorum iyice azaldı ve inceldi
bi küçük bir yerde dene yüzünde olmazsa alırsın:26: Ben tartılmayı göze alamıyorum
evet sir en iyisi galiba :26: ip düşündüm bi ara ama kalınlaştırdığını da söyleyen var bilemedim :26:
karbonhidratın dibine vurduk resmen nasıl olcak bu iş yakayısılı form çayına başladım bağırsaklar düzene girerse belki biraz farkeder :26:
Bencede sirle al yada lazer deneyebilirsin75-76 çıkıcam diye çok korkuyorum aynen bende başladım 9 lu çayımın içine 1 tane şeftalili form çayı atıyorum hem tadınıda güzelleştiriyo bakalım cumaya kadar sıkıcam baya bakalım kaç çıkıcam
lazer şu aralar mümkün değil de siri denicem :114: bi de şimdi annemi ikna etmesi var kızıyo nedense :95: bi kere alıcam dedim yüzün yara olur falan diye bahane edip kızdı :99:
o kadar çıkmazsın ya en fazla 1 kilo farkeder :114:
Görücez artık :26: Benimde kolum için aynı şey geçerli anneme her sorduğumda hayır diyo gerçi çevremdekilerde hayır diyo ama bana batıyor:44:
Canlarım bayramınız kutlu olsun, bayramda baya bir gitti benim diyet, ama yarından itibaren eskisi gibi menülerimle aranızdayım, kendime hedef koydum, Kurban bayramına kadar 8-10 kilo vericem diye, bakalım nasıl oacak...
Yeni gelen var mı bilmiyorum varsa hoşgeldinizzzzzzzzz
hoşgeldin şekerim senin de bayramın kutlu olsunmerak etme hepimiz dağıldık bu bayram en kısa zamanda toparlancaz inşallah :106: hedefin güzelmiş yapabilirsin ben de 4 haftaya 4 kilo şartı koydum zor ama neden olmasın dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?