70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cımbız kalınlaştırmıyo mu :26: annem epilatörle alıyodu ben de alcam dedim kızdı yara olur hep yüzün dedi :95: jilet sürmem zaten erkek gibi iğrenç :120:

Son düzenleme:

hosbuldum kizlar
bende özledim sizleri
anca gelebildim
Türkiye den bir önceki pazar geldim
1 2 kere baktim ama yazmadim :26:Ramazan felan derken anca
eee sizler neler yaptiniz hani diger kizlar özledim gercekden sohbet etmeyi
yeni citir adaylarnada merhaba diyoruum

Mrb kizlar biz dun annemler termaldeydi bayramlasmaya gittik yanlarina bi gecede kaldik bugun birlikte donduk iki gündür 2 ser saat yüzdüm tatlida yemedim sadece 2 catal baklava yedim ilk gun ama biraz hamurisini abartmis olabilirim ama bugun son yarin tekrar diyet moduna giricem soz girmessem sacimi basimi yolun tmm he hic cukulatada yemedim bu hafifletici sebeb olabilermi

Valla benim bi arkadaşım kuaförde aldırıyor canım ağdayla o memnun ama bilemedim şimdi:26: Bayramda yediklerime gelmeyelim bence yoksa işimiz kötü 5 kilo almış gibi hissediyorum yarından itibaren zırnık yok bana

benim de ağdayla aldırasım var da korkuyorum sivilce yapcak diye bilmiyorum ya :26:
aynen bayramda yediklerim burdan köye yol olur cuma tartılcam bakalım ne olmuş ne bitmiş

Selam kızlar bende geldim çok güzel bir bayram geçirdim tabi tatlılar yemekler cabası
Neyse Allah ın izniyle yarın bende başlıyorum diyet + spor bakalım ne kadar dayanabileceğim

slm kızlarr
eskilerden kimler var :44:
buradan ayrılırken 59 kiloydum ve 55.5 kadar indim
herşey 55 rakamını tartıda görene kadar iyiyidi
ondan sonra yediklerimi söylemiyim canınız çeker
aslında öyle iskender-kepab yemedim genellikle hamurişi-bisküvi-çikolata tarzı şeylerdi siz sakın yemeyinnn
bi süre kilo alıp verdikten sonra şu an 57 civarındayım
eski yeme düzenime geri dönmek istiyorum nasıl olucak bilemiyorum o kadar bisküvi çikolata hamurişinden sonra

Son düzenleme:

Sakın cımbızla alma bi kuaför söylemişti cımbızla alınca daha kalın çıkarmış.Ben kendim sir ağdayla alıyorum iyice azaldı ve inceldi

Sakın cımbızla alma bi kuaför söylemişti cımbızla alınca daha kalın çıkarmış.Ben kendim sir ağdayla alıyorum iyice azaldı ve inceldi

bi küçük bir yerde dene yüzünde olmazsa alırsın:26: Ben tartılmayı göze alamıyorum

evet sir en iyisi galiba :26: ip düşündüm bi ara ama kalınlaştırdığını da söyleyen var bilemedim :26:

karbonhidratın dibine vurduk resmen nasıl olcak bu iş ya kayısılı form çayına başladım bağırsaklar düzene girerse belki biraz farkeder :26:

Bencede sirle al yada lazer deneyebilirsin 75-76 çıkıcam diye çok korkuyorum aynen bende başladım 9 lu çayımın içine 1 tane şeftalili form çayı atıyorum hem tadınıda güzelleştiriyo bakalım cumaya kadar sıkıcam baya bakalım kaç çıkıcam

Son düzenleme:

lazer şu aralar mümkün değil de siri denicem :114: bi de şimdi annemi ikna etmesi var kızıyo nedense :95: bi kere alıcam dedim yüzün yara olur falan diye bahane edip kızdı :99:

o kadar çıkmazsın ya en fazla 1 kilo farkeder :114:

Görücez artık :26: Benimde kolum için aynı şey geçerli anneme her sorduğumda hayır diyo gerçi çevremdekilerde hayır diyo ama bana batıyor:44:

Görücez artık :26: Benimde kolum için aynı şey geçerli anneme her sorduğumda hayır diyo gerçi çevremdekilerde hayır diyo ama bana batıyor:44:

benim de batıyodu yine kavga dövüş aldım inat ettim yalnız kalırım nasıl olsa kendi başıma da yaparım dedim mecbur yardım etti sonra da keşke dinleseymişim en baştan pamuk gibi oldun diye bana hak verdi yüzde de aynısı olcak ama iyice bi inat etcek önce alışkanlık olmuş

Canlarım bayramınız kutlu olsun, bayramda baya bir gitti benim diyet, ama yarından itibaren eskisi gibi menülerimle aranızdayım, kendime hedef koydum, Kurban bayramına kadar 8-10 kilo vericem diye, bakalım nasıl oacak...

Yeni gelen var mı bilmiyorum varsa hoşgeldinizzzzzzzzz

hoşgeldin şekerim senin de bayramın kutlu olsun merak etme hepimiz dağıldık bu bayram en kısa zamanda toparlancaz inşallah :106: hedefin güzelmiş yapabilirsin ben de 4 haftaya 4 kilo şartı koydum zor ama neden olmasın dimi ama

yaparız kız neden yapmayalım, ikimizde başarırız bunu inanıyorum ben, çıtır üniversiteli seni, özledim sizi vallaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…