70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

keşke benimkide öyle dese ama bidaha kuaföre gittiğimde aldırcam bende habersiz Bir de kolda ynei yeni çıkarken kötü duruyo mu ondan çekiniyorum:26:

slm arkadaşlar bende 70-79 arası kiloya sahip dolgun bir hatunum hayatımda hiç olmazsa dünya gözüyle tartıda 50 li kiloları görmek istiyorum ocak ayına kadar ama biraz ümitsizim, niye derseniz üni son sınıftayım öğrenci evinde kalıyorum ve 2. öğretimim, tahmin edersiniz ayrıca pcos lu olduğum için insülin direnci de diyet yapmamı oldukça zorlaştırıyor lütfen birbirimizi motive edelim de gitsin bu olmaz olası kilolar

selam canlarım
geçmiş bayramınız mübarek olsun
beni kovabilirsiniz :26:
regli olamadım hala ve aşırı derecede şişim.. olamadığım için canım sürekli bir şeyler istiyor ve görmemiş gibi yiyorum
tatlı,çikolata,şeker,lokum,sarma....
ne ararsanız midemde...
kendimi durduramıyorum da bi regli olsam da bu iştah kapansa

eskiler gelmiş hoşgelmiş
muhabbetler artcak inşallah artık
öpüyorum hepinizi bundan sonra daha sık gelmeye çalışayım yoksa kendimi durduramıcam :18:

Allah hepinize rahatlık versin inşallah

son sınıf ve 2. öğretim olma dışında tüm özelliklerimiz aynı canım..
öğrenciyim, pcosluyum, öğrenci evinde bi sürü yemek yiyordum
73 kiloyla başladım şimdi 62-63 civarıyım
isteyince gidiyor yani buraya takıl yeter
bi süre sonra düzene oturtuyorsun

sen nasılsın başardın biraz tüyo versene bu aralar moralim çok bozuk

günaydııınnnn:119::119::119:

bayramı da bitirdik geldim yine kürkçü dükkanına
aahh bayramda neler yedim bir bilseniz:93:hayır yani bilseniz beni dövmekten beter edersiniz eminim :83:
neyse, geçmişe niyazi derlermiş. napalım bugünümüz iyi olsun
kurban bayramına kadar vermem gereken 6 kilo var
bana bir gaz verin nolur, motive edin, dövün artık ne isterseniz:86:

Herkese günaydınlarrr,

Bayramınız kutlu, mutlu, huzurlu geçmiştir inşallah.
Gaziantep'teki olaydan dolayı hepimiz üzüldük Allah ölenlere rahmet eylesin, yakınlarına da sabır versin inşallah. Maalesef gün geçmiyor ki acı bir haberle sarsılmayalım. Allah daha kötülerinden korusun ülkemizi inşallah, öyle bir dünyadayız ki, yarın ne olacağını bilmek mümkün değil.

+2 kg. la ben de kürkçü dükkanına döndüm arkadşlar. Artık düzenimize geri dönelim ve fazlalıkları hep beraber atalım inşallah. Bayramdaki aldıklarımızı verdiğimiz bir hafta olması ümidiyle

hayırlı sabahlar..bakıyorum herkes dönmeye başlamış..ben burada sizleri bekledim..bayram önceki haftayla birlikte 4kilo aldım.bide regl olmuştum onun etkiside wardı.ama dünden itibaren kendime çeki düzen werdim.o 4kilonun 2sini werdim..son gaz dewam..dün kuzenin geldi we çok zayıflamışsın dedi.bunu bayramda herkes dedi.çünkü ben 6ay öncesine kadar 87 kilo biriydim.şimdi diyorum ben o kiloyla 3 sene nasıl durmuşum.doğum kiloları mağlüm.ama artık yoklar we dahada gidecekler yağlar.bu kışa kilolu girmicem.2sene önce aldığım fakat kilo almam yüzünden 1kere dahi giyemediğim beyaz ceketimi giyeceğim..hepinizi öptüm kızlar..bu bizim zaferimiz olacak..YAĞLAR BİZİ ESİR ALMASIN

İşte budur, olay bu. Tebrik ediyorum azmini canım, aynen ben de nasıl o kilolarla yaşamışım yıllarca diyorum. Ve kendimi zayıfladıkça şişman buluyorum, inşallah hep beraber çıtır hatunlar olacağız.

kilo aldıracak şeyler var diye yememezlik yapma canım.önemli olan porsiyonunu az tutmak.elbetteki karbonhidrat ağırlıklı şeyler kilo yapar ama sınırını bildikten sonra sorun yok.karbonhidratın hemen açıktırma birden tok tutup birden açlık hissi uyandırma özelliği var biliyosun bu yüzden diyet durumlarında önerilmez.yoksa ne insanlar var ekmeksiz makarnasız sofradan kalkmayıp tatlısız akşam geçrmeyip kilo almayan.önemli olan porsiyonunu ayarlama tıkabasa yememek ve bir sonraki öğünde bunu dengelemek.
bugün çok kaçırdım ay bugün yiyim bari yarın diyete başlarım yada bu öğünü kaçırdım kesin kilo aldım diye düşünmek kesinlikle bir hatadır.ve bu tarz düşünce ve eylemler motivasyonunuzu düşürür.neyaparsaız yapın arada limiti aşsanızda moralinizi bozmayın derim ben
bu arada geçmş bayramınız mübarek olsun.nice sağlıklı huzurlu sevdiklernizle geçireceğiniz bayramlar göresiniz.
çıtırlar üni. kazanmışlar onlarıda tebrik ederm.inşallah ideallerni sorunsuz gerçekleştirmeyi başarırlar

14 kilo verdim ama kendimi hala zaman zaman odun gibi hissediyorum ben de. benim sıkıntım karın bölgesi, bahsetmiştim daha önce. hamilelikten bana kalan miras bu karın:26:

saol canım..bende zayıfladıkça daha kiloluymuşum gibi daha çok kilo weresim geliyor..
14 kilo verdim ama kendimi hala zaman zaman odun gibi hissediyorum ben de. benim sıkıntım karın bölgesi, bahsetmiştim daha önce. hamilelikten bana kalan miras bu karın:26:

aynı canım aynı..ah o hamilelik mirasları yok mu????ama öyle mekik çekeceğimki 2 ay sonra sen doğurdun mu??? dicekler...inşallah

günaydın kızlar
ramazanın son günleri 58 olmuştum ama bayramdan sonra bu sabah ilk defa tartıldım 60 olmuşum
ben tatlı falan yemedim ama deli gibi pizza yedimpizzaya zaafım var :95:
işyerine yeşilçayımı,leblebimi getirdim..spora da başlayacağımgitsin kilolar:124::124::124:

ben de şu az uzman tv den karın hareketlerine bakıyordum. 2 çocuğumu da sezeryanla dünyaya getirdim. sezeryanda malum karnın bir bölgesi zaten hissiz gibi kalıyor bir süre. sanırım o nedenle de zor toparlanıyor. ilk doğumum sonrası oğlum 1 yaşındayken ben 56 kilo olmuştum, kimse doğum yaptığıma inanamıyordu. bunda da öyle olur umarım ama kiolu hamile kaldım zaten. bir de 2 kez karın gerilince sanırım daha bir inatçı oldu kilolar ve karın:26:
ya gidecek ya gidecek
hadi bismillah...

ahhh hiç sorma, bayramın ikinci günü hem de akşam yemeğinde öyle çok pizza yedim ki ben de. bayram olunca, bayram yapayım dedim ve şu an tartıya çıkamıyorum korkudan. şimdi form çayımı içiyorum, hadi bakalım eski düzene dönelim hep birlikte minderim.

günaydınn kızlarrr yuvaya döndümmm hemde 64.500 ile bayram benim kilolara iyi gelmedi. bide abim evlenmeye karar verdi o evlenene kadar 57yi görmem lazım ya

pizza bayılırımmm..60 olayım yicem bi pizza..gitcek kilolar ha gayret.sende bişey kalmamış zaten tatlım..
bende bakıyorum uzman twden..spor yapmam gerek artık.sarktı wücut.bende 2 sezeryan yaptım canım..3senede 2 kere..kimse sezeryan olduğumuza inanmıcak inşallah canım..

Son düzenleme:
günaydın ve selamlar kızlar
diet işine 2 ay ara verip verdiğim tüm kiloları fazlası ile aldım
hala da diet modunda değilim 2 hafta sonra izne çıkacam durum fena yani
eeee bakıyorum herkes kilocukları alıp alıp gelmiş
neyse önümüze bakalım di mi
şimdilik haa bunalım takılıyorum ama kendime gelince dönecem aranıza bir havalar soğusun bakalım

nasılsın canım..hemen geri dö..we erteleme.daha fazla kilolu durma..hemen hemen bugün başla..yarın değil..bedenimize eziyet etmeyelim daha fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…