benim de batıyodu yine kavga dövüş aldıminat ettim yalnız kalırım nasıl olsa kendi başıma da yaparım dedim mecbur yardım etti sonra da keşke dinleseymişim en baştan pamuk gibi oldun diye bana hak verdi yüzde de aynısı olcak ama iyice bi inat etcek önce alışkanlık olmuş
slm arkadaşlar bende 70-79 arası kiloya sahip dolgun bir hatunumhayatımda hiç olmazsa dünya gözüyle tartıda 50 li kiloları görmek istiyorum ocak ayına kadar ama biraz ümitsizim, niye derseniz üni son sınıftayım öğrenci evinde kalıyorum ve 2. öğretimim, tahmin edersiniz ayrıca pcos lu olduğum için insülin direnci de diyet yapmamı oldukça zorlaştırıyor lütfen birbirimizi motive edelim de gitsin bu olmaz olası kilolar
sen nasılsın başardın biraz tüyo verseneson sınıf ve 2. öğretim olma dışında tüm özelliklerimiz aynı canım..
öğrenciyim, pcosluyum, öğrenci evinde bi sürü yemek yiyordum
73 kiloyla başladım şimdi 62-63 civarıyım
isteyince gidiyor yani buraya takıl yeter
bi süre sonra düzene oturtuyorsun
hayırlı sabahlar..bakıyorum herkes dönmeye başlamış..ben burada sizleri bekledim..bayram önceki haftayla birlikte 4kilo aldım.bide regl olmuştum onun etkiside wardı.ama dünden itibaren kendime çeki düzen werdim.o 4kilonun 2sini werdim..son gaz dewam..dün kuzenin geldi we çok zayıflamışsın dedi.bunu bayramda herkes dedi.çünkü ben 6ay öncesine kadar 87 kilo biriydim.şimdi diyorum ben o kiloyla 3 sene nasıl durmuşum.doğum kiloları mağlüm.ama artık yoklar we dahada gidecekler yağlar.bu kışa kilolu girmicem.2sene önce aldığım fakat kilo almam yüzünden 1kere dahi giyemediğim beyaz ceketimi giyeceğim..hepinizi öptüm kızlar..bu bizim zaferimiz olacak..YAĞLAR BİZİ ESİR ALMASIN
kilo aldıracak şeyler var diye yememezlik yapma canım.önemli olan porsiyonunu az tutmak.elbetteki karbonhidrat ağırlıklı şeyler kilo yapar ama sınırını bildikten sonra sorun yok.karbonhidratın hemen açıktırma birden tok tutup birden açlık hissi uyandırma özelliği var biliyosun bu yüzden diyet durumlarında önerilmez.yoksa ne insanlar var ekmeksiz makarnasız sofradan kalkmayıp tatlısız akşam geçrmeyip kilo almayan.önemli olan porsiyonunu ayarlama tıkabasa yememek ve bir sonraki öğünde bunu dengelemek.ne buldun da yedin merak ettim aman sen yolu yariladin canim masallah benim daha oho daha 6lilari bile göremedim
dün diyete uygun birsey bulamadigimdan birsey yiyemedim hep cisliydin ac kaldimhalen daha acim 1 elma yedim sabah yanlis yapiyorum biliyorum ac kalarak zayiflanmaz ama ne bileyim sIkILdim kac senedir kilo derdinden cok yiyinceden gitmiyor bende
İşte budur, olay bu. Tebrik ediyorum azmini canım, aynen ben de nasıl o kilolarla yaşamışım yıllarca diyorum. Ve kendimi zayıfladıkça şişman buluyorum, inşallah hep beraber çıtır hatunlar olacağız.
saol canım..bende zayıfladıkça daha kiloluymuşum gibi daha çok kilo weresim geliyor..İşte budur, olay bu. Tebrik ediyorum azmini canım, aynen ben de nasıl o kilolarla yaşamışım yıllarca diyorum. Ve kendimi zayıfladıkça şişman buluyorum, inşallah hep beraber çıtır hatunlar olacağız.
14 kilo verdim ama kendimi hala zaman zaman odun gibi hissediyorum ben de. benim sıkıntım karın bölgesi, bahsetmiştim daha önce. hamilelikten bana kalan miras bu karın:26:
saol canım..bende zayıfladıkça daha kiloluymuşum gibi daha çok kilo weresim geliyor..
aynı canım aynı..ah o hamilelik mirasları yok mu????ama öyle mekik çekeceğimki 2 ay sonra sen doğurdun mu??? dicekler...inşallah
günaydın kızlar
ramazanın son günleri 58 olmuştum ama bayramdan sonra bu sabah ilk defa tartıldım 60 olmuşum
ben tatlı falan yemedim ama deli gibi pizza yedimpizzaya zaafım var :95:
işyerine yeşilçayımı,leblebimi getirdim..spora da başlayacağımgitsin kilolar:124::124::124:
pizza bayılırımmm..60 olayım yicem bi pizza..gitcek kilolar ha gayret.sende bişey kalmamış zaten tatlım..günaydın kızlar
ramazanın son günleri 58 olmuştum ama bayramdan sonra bu sabah ilk defa tartıldım 60 olmuşum
ben tatlı falan yemedim ama deli gibi pizza yedimpizzaya zaafım var :95:
işyerine yeşilçayımı,leblebimi getirdim..spora da başlayacağımgitsin kilolar:124::124::124:
bende bakıyorum uzman twden..spor yapmam gerek artık.sarktı wücut.bende 2 sezeryan yaptım canım..3senede 2 kere..kimse sezeryan olduğumuza inanmıcak inşallah canım..
ben de şu az uzman tv den karın hareketlerine bakıyordum. 2 çocuğumu da sezeryanla dünyaya getirdim. sezeryanda malum karnın bir bölgesi zaten hissiz gibi kalıyor bir süre. sanırım o nedenle de zor toparlanıyor. ilk doğumum sonrası oğlum 1 yaşındayken ben 56 kilo olmuştum, kimse doğum yaptığıma inanamıyordu. bunda da öyle olur umarım ama kiolu hamile kaldım zaten. bir de 2 kez karın gerilince sanırım daha bir inatçı oldu kilolar ve karın:26:
ya gidecek ya gidecek
hadi bismillah...
nasılsın canım..hemen geri dö..we erteleme.daha fazla kilolu durma..hemen hemen bugün başla..yarın değil..bedenimize eziyet etmeyelim daha fazla..günaydın ve selamlar kızlar
diet işine 2 ay ara verip verdiğim tüm kiloları fazlası ile aldım
hala da diet modunda değilim 2 hafta sonra izne çıkacam durum fena yani
eeee bakıyorum herkes kilocukları alıp alıp gelmiş
neyse önümüze bakalım di mi
şimdilik haa bunalım takılıyorum ama kendime gelince dönecem aranıza bir havalar soğusun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?