70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın fıstıklar....sedacım ellerine sağlık canım...yeniden listede olmak çok güzel....eh nazar boncuğuda yakıştı bize .....artık kupa haftaya kaldı...

canım lahana diyeti yapıyorum ya ben o yüzden yemek istemedim ama dün götürdüm maşallah akşam evde yedim bişiler sonra kına gecesinde götürdüm 2-3 poğaça börek bir bardak limonata offffff lahana diyetim yalan oldu detoks olayına kısmet artık
teşekkür ederim arkadaşım evet iyi gittim ama bide 69 görebilirsem inşallah kendime dahada bir güvenim gelecek :)
umarım herkes sağlıklı bir şekilde istediği kilolara gelir :hooray:
görürsün canım bir lahana diyeti yapsan 69a kesin inersin bence
valla lahana güzel kilo verdirior ama yapabilene tek sorun lahananın tadı ben 2.kez yapmak için başladım ama çorbayı içemiorum çorba harici rejime devam edicem bakalım nasıl olcak

hişşşt saat 22 ama kimseler yoook listeniz hazırlandı kızlar.......
ellerine sağlık canım herzamanki gibi süper olmuş

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar nerdesiniz bakayım yine ben ve kiraz var sadece
kirazcım günaydın

hişşşt saat 22 ama kimseler yoook listeniz hazırlandı kızlar.......

eline saglık sedacım,lıste cok guzel de benım yerım guzel degılkaydirigubbakcemile3haftaya daha ust sıralarda olurum ıns.
bugun yedıkerımı yazayım
sanah 3 dlm ekmek,peynır,2 zeytın,sucuklu yumurta,domates,salatalık cay
karnımı doyurdum ıyıcekaydirigubbakcemile3

Sedacim ellerine saglik, nazarboncugum bile yok ama olsun

Bugün 67,30 ciktim Buda bana yeter :))

Simdide az biraz step yapcam hic halim yok ama yinede kahvaltiyi erititim belki

Afiyet olsun canim bende evde kalanlari degerlendirmeye calisiyorum evde pek bisey kalmadi iki gün sonra cikicam alis veris yapmaya degmez cünki...

Soganli mantarli domatesli yumurta yaptim yaninada salatalik yesilsogan
Bide tereyagli ekmek vardi iyice doyurdum karnimi

Ona görede bugün daha hafif beslenicem :))
Dozacimiz doldu:)
delikafadulden

mrb kızlar, bende aranıza yeni katıldım.bende 75 kiloyum. 60 olsam çok iyi olacak ama. daha dün başladım. buıgün 2. gün
akşam 40 dakika spor aletlerinde çalıştım. bugünde iş dönüşü yürüyerek gitcem eve. 35-40 dakikada o sürer. siz neler yapıyorsunuz okuyacam.

hoşgeldin canım bizler burda aynıyolun yolcuları birbirimize destek olup incelmeye çakışıyoruz bende yeni katıldım bu topiğe sanada kolay gelsin gidicek bu istenmeyen yağlar başka yolu yok.ben de şu ana dek bir sokak simiti bir bardak süt şekersiz doğal vişne suyu içtim bolda su.temizlik vardı bende kadın gelmedi kendim yapıyorum saat 8 den beri ayaktayım tüm evi kaldırdım ayağa. buda spor yerine geçer inşş...herkese kolay gelsin..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar bugün yediklerimi yazayım..
domates, salatalık, beyaz peynir, biraz sosis..
bide sürekli maydonoz suyu içiyorum.. herkese kolay gelsin..

bugünki menümü yazıp çıkıyorum ....yeni gelenler hoşgeldiler....herkese güzel bi haftasonu diliyorum

sabah : 3 kayısı ve suyu

kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeği
k.k kadar peynir
2 dilim kavun

ara : 1 kupa yeşil çay

öğle : 2 kaşık buldur pilavı
3-4 kaşık kıymalı bezelye (susuz)
1 kase yoğurt

ara : küçük bi salkım üzüm (buzzz gibi)

akşam : belli değil (ama hafif şeyler olucağı kesin)

3 litre su ve 3 kupa yeşil çay

maydonoz suyu iyi geliyor mu, bana tarif eder misin yapılışını? birde her içişin için tazemi yapıyorsun?

Merhabalar grup 50-59 'dan ziyaretinize geldim :)
Samyeli,maydonoz suyu ödemi atmayı sağlıyor .Annem genellıkle kullanıyor bende içiyorum yapıldıkça :)
Yapılışı: 1 bardak için yarım demetten az maydonozu 1.5 su bardagı su'da 5 dakıka kaynatacaksın . kaynatma olayınıda yazayım .
su kaynamaya basladıgı an ıtıbarıyle dakıkayı tutacaksın ve tam 5 dakıka olmalı ne az ne fazla sonra kendı ıcebılecegın sıcaklığa gelınce de içersin :) afiyet olsun :)

maydonoz suyu iyi geliyor mu, bana tarif eder misin yapılışını? birde her içişin için tazemi yapıyorsun?

ben birazda az yiyerek 5 günde 2 kilo verdim.. bikaç sap maydonoz ve 1 soğanı kaynattım 10 dk öle içtim.. bazen tancereme göre çok koydum.. bikaç soğan attım.. ozaman gün boyu içtim.. bende bi arkadaşımdan duymuştum.. o her yemekten önce içiyordu.. ılık olarak ben aklıma geldikçe içiyorum.. taze daha iyi ama genelde günlük yapıyorum ben yaklaşık 2-3 litre içiyorum günde..:sm_cool:

ellerine sağlık sedacım liste çok güzel olmuş kısmetse biraz sonra yola çıkacağız bana dua edin kızlar bu hafta ananemin yemeklarinin o muhteşem tatlarına kanıpta ipin ucunu kaçırmayayım cuma günü yeniden aranızdayım kısmetse görüşürüzsenağlama

slmmm.. kimsecikler yok sanırım.. bugün hiç bişe yiyemedim.. iştahım yok..sevgilimle kavga ettm.. annem zorla bi dilim kek yedirdi..mafoldumben

ya arkadaşlar bugün spor salonunda çalışan kişi yanıma gelip kaç kilo verdin,baya vermişsin gibi duruyo dikkatimi çekti falan dedi...tabi ben uçtum zemuszemus ama normalde öle ilgilenmezler hatta program bile yapmadım kafama göre takılıoyrum öle burdan öğrendiklerim falan.bide bana dediki yağ yakıcı kullanıyomusun hayır dedim o zaman tavsiye ederim hem çok kolay yakarsın,bişeyin kalmaz,hemde geri almazsın dedi.ne akdar doğrudur ne kadar yanlştır bilemedim,araştırıcam o ilaçları bide sizin görüşünüzü alıyım dedim CADIARZU kullanan var mıydı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…