canım lahana diyeti yapıyorum ya ben o yüzden yemek istemedim ama dün götürdüm maşallah akşam evde yedim bişiler sonra kına gecesinde götürdüm 2-3 poğaça börek bir bardak limonata offffff lahana diyetim yalan oldu detoks olayına kısmet artıkbizim öğle yemeklerinde haftada 2 kere çıkıyo bende 2,3 kaşık yiyorum...ekmek yerine...sonuçta onada ihtiyacımız var dimi....sende niye diyetinin bitmesini bekliyosunki canım...miktarını ayarladıktan sonra yiyebilirsin bence
görürsün canım bir lahana diyeti yapsan 69a kesin inersin benceteşekkür ederim arkadaşım evet iyi gittim ama bide 69 görebilirsem inşallah kendime dahada bir güvenim gelecek :)
umarım herkes sağlıklı bir şekilde istediği kilolara gelir :hooray:
valla lahana güzel kilo verdirior ama yapabilene tek sorun lahananın tadı ben 2.kez yapmak için başladım ama çorbayı içemiorum çorba harici rejime devam edicem bakalım nasıl olcakewet canım.. tüm gün yendiği için açıkılmaz gibi de geliyor.. uygulayanlarda iyi vermişler.. deneyelim görelim bakalım.. ooo 2 kilo daha verirsem bu hafta uçarım sevinçten heraldezemuszemus.. bende lahana bulabilsem lahana diyeti yapıcam onunla acayip veriliyor..:lepi: tabi dayanabilene.. bakalım ya vericez hep beraber ben inanıyorummm..sositososito
ellerine sağlık canım herzamanki gibi süper olmuşhişşşt saat 22 ama kimseler yoook listeniz hazırlandı kızlar.......
günaydın kızlar herkese iyi sabahlar nerdesiniz bakayım yine ben ve kiraz var sadece
kirazcım günaydın
hişşşt saat 22 ama kimseler yoook listeniz hazırlandı kızlar.......
Afiyet olsun canim bende evde kalanlari degerlendirmeye calisiyorum evde pek bisey kalmadi iki gün sonra cikicam alis veris yapmaya degmez cünki...eline saglık sedacım,lıste cok guzel de benım yerım guzel degılkaydirigubbakcemile3haftaya daha ust sıralarda olurum ıns.
bugun yedıkerımı yazayım
sanah 3 dlm ekmek,peynır,2 zeytın,sucuklu yumurta,domates,salatalık cay
karnımı doyurdum ıyıcekaydirigubbakcemile3
mrb kızlar, bende aranıza yeni katıldım.bende 75 kiloyum. 60 olsam çok iyi olacak ama. daha dün başladım. buıgün 2. gün
akşam 40 dakika spor aletlerinde çalıştım. bugünde iş dönüşü yürüyerek gitcem eve. 35-40 dakikada o sürer. siz neler yapıyorsunuz okuyacam.
slm kızlar bugün yediklerimi yazayım..
domates, salatalık, beyaz peynir, biraz sosis..
bide sürekli maydonoz suyu içiyorum.. herkese kolay gelsin..
maydonoz suyu iyi geliyor mu, bana tarif eder misin yapılışını? birde her içişin için tazemi yapıyorsun?
maydonoz suyu iyi geliyor mu, bana tarif eder misin yapılışını? birde her içişin için tazemi yapıyorsun?
İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
TALYA................75.8....72.5......3.3:hooray:
ASUUUM........71.5......69.4.......2.1:hooray:
FASHION_08.......74......72.6......1.4:hooray:
WHITEHALL.....................71.2.....70......1.2:hooray:
MAGRENTA..........66...65....1
KİRAZ_Z............76.....75.2...0.8
SECİLSECİL.............76.4....75.8......0.6
DENİZM.................74.9......74.3......0.6
İNSİRAH............74.9.....74.4.....0.5
SEDAOZER................66.5.....66.....0.5
MİNNA9595....................64....63.5....0.5
BERFİN06.............74.7......74.5....0.2
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...alkisalkisalkisa.s.alkisalkisalkis
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLAR
KIYMET_AY...................79alkisalkisalkis
ZEYNP................70.6alkisalkisalkis
ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava: klava:
AYPARCAMM...............67.8....68.....0.2
LOXANDRA...................69.6...70.6.....1
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ
a.s.a.s.a.s.
FASHION_08.......74
YASMİN.08........79
GÜLEYSA...........69.9
BAYRAV35..........74
BANUCAN4..........79
BU HAFTALIK İZİNLİ ARKADAŞIMIZ.....
BURSEFA.............68:icecream::smiley-cool:
YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ HAMİŞ ARKADAŞIMIZ...
MELANKOLİ.......73.8:CüvCüv:
EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...
slmmm.. kimsecikler yok sanırım.. bugün hiç bişe yiyemedim.. iştahım yok..sevgilimle kavga ettm.. annem zorla bi dilim kek yedirdi..mafoldumben
canım sıkma tatlı canını...yediğinde bi dilim kekten fazlasına gitmesin moral bozukluğuylaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?