70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsın canım..hemen geri dö..we erteleme.daha fazla kilolu durma..hemen hemen bugün başla..yarın değil..bedenimize eziyet etmeyelim daha fazla..

diet havamda değilim canım ya
yani öyle çokta yemiyorum ama tekrar her yediğime dikkat edeck havamda yok
tatilden dönene kadar böyle gitsin diyorum

14 kilo verdim ama kendimi hala zaman zaman odun gibi hissediyorum ben de. benim sıkıntım karın bölgesi, bahsetmiştim daha önce. hamilelikten bana kalan miras bu karın:26:
Aynı sorun bende de var canım, sezaryen ve normal doğum ikisini de yaşadım canım, maalesef karnımız sarkıyor. En güzel toparlanma yolu da mekik.

Günaydın bayram maduresi

Günaydın canikommm,
Nasılsınnnn? Dön gel aramıza takma kafana, muhabbete katıl, hayat yaşamaya değer canım unutma. Herşeyden önce vücut sağlığın yerinde, bunun için bile ne kadar şükretsek az değil mi canım?

Sen psikolojini düzelt de, diyet birşekilde olur canım, yamacımıza gel, muhabbete katıl, derdini anlat, biz sana derman oluruz

dönelim yawrum,sol tarafımda damla sakızlı kahvem,sağ tarafımda yeşilçayım var..bi ondan bi ondan içiyorumm

senin de benim de bölgesel canım,basenlere çalışıcam artık
pisicimm gelmişbunalım takılma bizle takıl,dön aramızaaaaaaaa
günaydın tatlım

doğru söylüyorsun tabii canım.
geçen gün bir şey oldu kendimi çok kötü hissettim size de anlatayım. benzincideydik ben arabada bekliyorum eşim ödeme yapıyor. o sırada karşı kaldırımda bir bayan gördüm. 25-30 yaşlarında. gayet zayıf ve güzel bir yüzü var. bir yerde oturuyordu elinde de baston var. sonra ayağa kalktı arabaya doğru yürüyor. iki kolu ve iki ayağı yürürken kontrolsüz şekilde hareket ediyor. sanırım çocuklukta olan bir vücut sakatlığı. yani ileri drece de fiziksel özürlü. o gün kendimden tiksindim. ben ne kadar şükürsüzüm. o kadıncağız ne yapsın. evet güzel evet zayıf kilo sorunu yok. ama asla tedavi olamayacak bir vücut sakatlığı var. hayat kim bilir ne kadar zor onun için. ben durmadan kilo kilo diye zırlıyorum ama allaha şükür hasta değilim sakat değilim. tedavisi olmayan bir sorunum yok

günaydın şekerler

keşke benimkide öyle dese ama bidaha kuaföre gittiğimde aldırcam bende habersiz Bir de kolda ynei yeni çıkarken kötü duruyo mu ondan çekiniyorum:26:

en iyisi habersiz ben makineyle yaptığım için batık oluyo ama sirde bişey olmaz pamuk gibi olur

hoşgeldin şekerim

Sen psikolojini düzelt de, diyet birşekilde olur canım, yamacımıza gel, muhabbete katıl, derdini anlat, biz sana derman oluruz

sağolun canlarım beni ben sizi çok sevmeeeeeeeeek. gelmesemde hep okuyorum sizi. ama çözmem gereken özel işler var. diet kilo şu sıralar hayatımda ilk sırada değil

meraba arkadaşlar bende şu an 73 kiloyum ve daha vermek istiyorum sizin tavsiyeleriniz ve önerilerinizden yararlanmak istiyorum

kediciiik
merhaba, özledim seni. diyet yapmasan da muhabbete gel canım benim.
umarım işlerin bir an önce yoluna girer de sen de aramıza umutl dönersin kedicim

Aynı sorun bende de var canım, sezaryen ve normal doğum ikisini de yaşadım canım, maalesef karnımız sarkıyor. En güzel toparlanma yolu da mekik.

mekik mekik mekik
haklısın
1 gün yapıyorum 1 hafta yapmıyorum
dolayısıyla bu görüntümün suçlusu da benim
sporda en önemli şey, süreklilik
bir an önce başlamalıyım. hemen bu akşam

oo harika, damla sakızı aromasına da bayılırım
ben de senin gibi 2 farklı şeyi aynıu anda içebilenlerdenim
afiyet olsun

arkadaşlar 1-2 keredir mısır ekmeği alıyorum ekmek sevmememe rağmen mısır ekmeği çok hoşuma gitti acaba çok kalorisi varmı tam buğdayın yerine tercih edebilirmiyim

En önemlisi de bu zaten, şükretmemiz için çook sebep var.

sağolun canlarım beni ben sizi çok sevmeeeeeeeeek. gelmesemde hep okuyorum sizi. ama çözmem gereken özel işler var. diet kilo şu sıralar hayatımda ilk sırada değil
İnşallah canım herşey gönlünce yoluna girer.

1. Örnek Alınabilenecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
    Örnek olarak:
    2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
    1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
    1-2 dilim peynir,
    Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
    3-4 tane zeytin,
    Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
    Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
    Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
    10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
    veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
    Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
    Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
    Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
    * 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
    * 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
    * 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
    * 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
    Örnek olarak:
    5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
    Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
    3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
    Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
    Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
    Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
    Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
    Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
    Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

arkadaşlar 1-2 keredir mısır ekmeği alıyorum ekmek sevmememe rağmen mısır ekmeği çok hoşuma gitti acaba çok kalorisi varmı tam buğdayın yerine tercih edebilirmiyim

Kalorisi vardır diye düşünüyorum. Sen bence tam buğday, çavdar, uno denge veya light olanları tercih et.

senin de benim de bölgesel canım,basenlere çalışıcam artık
ewet tatlım ya baseler çokkk..belim inceliyor onlar kalıyor..artık bacak çalışcazz..1 ay düzenli yapcam inşallah bakalım ne olacak..
meraba arkadaşlar bende şu an 73 kiloyum ve daha vermek istiyorum sizin tavsiyeleriniz ve önerilerinizden yararlanmak istiyorum

hoşgeldin canım..

Kalorisi vardır diye düşünüyorum. Sen bence tam buğday, çavdar, uno denge veya light olanları tercih et.

uno light ekmek 1 dilimi 48 kkal, mısır ekmeği 1 dilimi 55 kkal yazıyo internette çok bi fark yok ama miktarı arttıkça kalori farkedicek :112: ama az miktarda olursa mısır ekmeği yiyebilirsin tabi ki :114:

ewet tatlım ya baseler çokkk..belim inceliyor onlar kalıyor..artık bacak çalışcazz..1 ay düzenli yapcam inşallah bakalım ne olacak..

ben 2 haftadır günde 500 tane havada pedal çevirme hareketi yapıyorum şimdi ölçtüm üst bacak 3 cm incelmiş tavsiye ederim hergün 100'erden 5 set yap fazla yorucu değil zaten eğlenceli de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…