nasılsın canım..hemen geri dö..we erteleme.daha fazla kilolu durma..hemen hemen bugün başla..yarın değil..bedenimize eziyet etmeyelim daha fazla..
Aynı sorun bende de var canım, sezaryen ve normal doğum ikisini de yaşadım canım, maalesef karnımız sarkıyor. En güzel toparlanma yolu da mekik.14 kilo verdim ama kendimi hala zaman zaman odun gibi hissediyorum ben de. benim sıkıntım karın bölgesi, bahsetmiştim daha önce. hamilelikten bana kalan miras bu karın:26:
günaydın kızlar
ramazanın son günleri 58 olmuştum ama bayramdan sonra bu sabah ilk defa tartıldım 60 olmuşum
ben tatlı falan yemedim ama deli gibi pizza yedimpizzaya zaafım var :95:
işyerine yeşilçayımı,leblebimi getirdim..spora da başlayacağımgitsin kilolar:124::124::124:
Günaydın canikommm,günaydın ve selamlar kızlar
diet işine 2 ay ara verip verdiğim tüm kiloları fazlası ile aldım
hala da diet modunda değilim 2 hafta sonra izne çıkacam durum fena yani
eeee bakıyorum herkes kilocukları alıp alıp gelmiş
neyse önümüze bakalım di mi
şimdilik haa bunalım takılıyorum ama kendime gelince dönecem aranıza bir havalar soğusun bakalım
Sen psikolojini düzelt de, diyet birşekilde olur canım, yamacımıza gel, muhabbete katıl, derdini anlat, biz sana derman oluruzdiet havamda değilim canım ya
yani öyle çokta yemiyorum ama tekrar her yediğime dikkat edeck havamda yok
tatilden dönene kadar böyle gitsin diyorum
ahhh hiç sorma, bayramın ikinci günü hem de akşam yemeğinde öyle çok pizza yedim ki ben de. bayram olunca, bayram yapayım dedim ve şu an tartıya çıkamıyorum korkudan. şimdi form çayımı içiyorum, hadi bakalım eski düzene dönelim hep birlikte minderim.
senin de benim de bölgesel canım,basenlere çalışıcam artıkpizza bayılırımmm..60 olayım yicem bi pizza..gitcek kilolar ha gayret.sende bişey kalmamış zaten tatlım..
bende bakıyorum uzman twden..spor yapmam gerek artık.sarktı wücut.bende 2 sezeryan yaptım canım..3senede 2 kere..kimse sezeryan olduğumuza inanmıcak inşallah canım..
pisicimm gelmişgünaydın ve selamlar kızlar
diet işine 2 ay ara verip verdiğim tüm kiloları fazlası ile aldım
hala da diet modunda değilim 2 hafta sonra izne çıkacam durum fena yani
eeee bakıyorum herkes kilocukları alıp alıp gelmiş
neyse önümüze bakalım di mi
şimdilik haa bunalım takılıyorum ama kendime gelince dönecem aranıza bir havalar soğusun bakalım
günaydın tatlımAynı sorun bende de var canım, sezaryen ve normal doğum ikisini de yaşadım canım, maalesef karnımız sarkıyor. En güzel toparlanma yolu da mekik.
Günaydın bayram maduresi
Günaydın canikommm,
Nasılsınnnn? Dön gel aramıza takma kafana, muhabbete katıl, hayat yaşamaya değer canım unutma. Herşeyden önce vücut sağlığın yerinde, bunun için bile ne kadar şükretsek az değil mi canım?
doğru söylüyorsun tabii canım.Aynı sorun bende de var canım, sezaryen ve normal doğum ikisini de yaşadım canım, maalesef karnımız sarkıyor. En güzel toparlanma yolu da mekik.
Günaydın bayram maduresi
Günaydın canikommm,
Nasılsınnnn? Dön gel aramıza takma kafana, muhabbete katıl, hayat yaşamaya değer canım unutma. Herşeyden önce vücut sağlığın yerinde, bunun için bile ne kadar şükretsek az değil mi canım?
keşke benimkide öyle dese ama bidaha kuaföre gittiğimde aldırcam bende habersizBir de kolda ynei yeni çıkarken kötü duruyo mu ondan çekiniyorum:26:
slm arkadaşlar bende 70-79 arası kiloya sahip dolgun bir hatunumhayatımda hiç olmazsa dünya gözüyle tartıda 50 li kiloları görmek istiyorum ocak ayına kadar ama biraz ümitsizim, niye derseniz üni son sınıftayım öğrenci evinde kalıyorum ve 2. öğretimim, tahmin edersiniz ayrıca pcos lu olduğum için insülin direnci de diyet yapmamı oldukça zorlaştırıyor lütfen birbirimizi motive edelim de gitsin bu olmaz olası kilolar
Sen psikolojini düzelt de, diyet birşekilde olur canım, yamacımıza gel, muhabbete katıl, derdini anlat, biz sana derman oluruz
dönelim yawrum,sol tarafımda damla sakızlı kahvem,sağ tarafımda yeşilçayım var..bi ondan bi ondan içiyorumm
senin de benim de bölgesel canım,basenlere çalışıcam artık
pisicimm gelmişbunalım takılma bizle takıl,dön aramızaaaaaaaa
günaydın tatlım
meraba arkadaşlar bende şu an 73 kiloyum ve daha vermek istiyorum sizin tavsiyeleriniz ve önerilerinizden yararlanmak istiyorum
diet havamda değilim canım ya
yani öyle çokta yemiyorum ama tekrar her yediğime dikkat edeck havamda yok
tatilden dönene kadar böyle gitsin diyorum
Aynı sorun bende de var canım, sezaryen ve normal doğum ikisini de yaşadım canım, maalesef karnımız sarkıyor. En güzel toparlanma yolu da mekik.
dönelim yawrum,sol tarafımda damla sakızlı kahvem,sağ tarafımda yeşilçayım var..bi ondan bi ondan içiyorumm
senin de benim de bölgesel canım,basenlere çalışıcam artık
pisicimm gelmişbunalım takılma bizle takıl,dön aramızaaaaaaaa
günaydın tatlım
En önemlisi de bu zaten, şükretmemiz için çook sebep var.doğru söylüyorsun tabii canım.
geçen gün bir şey oldu kendimi çok kötü hissettim size de anlatayım. benzincideydik ben arabada bekliyorum eşim ödeme yapıyor. o sırada karşı kaldırımda bir bayan gördüm. 25-30 yaşlarında. gayet zayıf ve güzel bir yüzü var. bir yerde oturuyordu elinde de baston var. sonra ayağa kalktı arabaya doğru yürüyor. iki kolu ve iki ayağı yürürken kontrolsüz şekilde hareket ediyor. sanırım çocuklukta olan bir vücut sakatlığı. yani ileri drece de fiziksel özürlü. o gün kendimden tiksindim. ben ne kadar şükürsüzüm. o kadıncağız ne yapsın. evet güzel evet zayıf kilo sorunu yok. ama asla tedavi olamayacak bir vücut sakatlığı var. hayat kim bilir ne kadar zor onun için.ben durmadan kilo kilo diye zırlıyorum ama allaha şükür hasta değilim sakat değilim. tedavisi olmayan bir sorunum yok
İnşallah canım herşey gönlünce yoluna girer.sağolun canlarım beni ben sizi çok sevmeeeeeeeeek. gelmesemde hep okuyorum sizi. ama çözmem gereken özel işler var. diet kilo şu sıralar hayatımda ilk sırada değil
arkadaşlar 1-2 keredir mısır ekmeği alıyorum ekmek sevmememe rağmen mısır ekmeği çok hoşuma gitti acaba çok kalorisi varmı tam buğdayın yerine tercih edebilirmiyim
ewet tatlım ya baseler çokkk..belim inceliyor onlar kalıyor..artık bacak çalışcazz..1 ay düzenli yapcam inşallah bakalım ne olacak..senin de benim de bölgesel canım,basenlere çalışıcam artık
meraba arkadaşlar bende şu an 73 kiloyum ve daha vermek istiyorum sizin tavsiyeleriniz ve önerilerinizden yararlanmak istiyorum
arkadaşlar 1-2 keredir mısır ekmeği alıyorum ekmek sevmememe rağmen mısır ekmeği çok hoşuma gitti acaba çok kalorisi varmı tam buğdayın yerine tercih edebilirmiyim
Kalorisi vardır diye düşünüyorum. Sen bence tam buğday, çavdar, uno denge veya light olanları tercih et.
ewet tatlım ya baseler çokkk..belim inceliyor onlar kalıyor..artık bacak çalışcazz..1 ay düzenli yapcam inşallah bakalım ne olacak..
hoşgeldin canım..
ewet tatlım ya baseler çokkk..belim inceliyor onlar kalıyor..artık bacak çalışcazz..1 ay düzenli yapcam inşallah bakalım ne olacak..
ben 2 haftadır günde 500 tane havada pedal çevirme hareketi yapıyorum şimdi ölçtüm üst bacak 3 cm incelmiştavsiye ederim hergün 100'erden 5 set yap fazla yorucu değil zaten eğlenceli de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?