70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 2 haftadır günde 500 tane havada pedal çevirme hareketi yapıyorum şimdi ölçtüm üst bacak 3 cm incelmiş tavsiye ederim hergün 100'erden 5 set yap fazla yorucu değil zaten eğlenceli de
5 değil ama 3 sette benim için yap hem ben incelirim hem sen imece usulü

Arkadaşlar çok kötüyüm. 78 kilodayım. Birara takıldım bu gruba. Birkaç kilo verdim. Kopunca geri aldım verdiğim kiloları.
Ne yapıcam önerilerde bulunun nolur... Akşamdan sonra ne bulsam yiyesim geliyor. Beni tekrar aranıza alın... Kilo vermeliyim. Ancak böyle mutlu olabilirim.
İrademe nasıl hakim olabilirim bilmiyorum. Ve günlük yaptığınız hareketleri sayıları ile yazar mısınız? Çok şey mi istedim???

öncelikle kafanda bitirmelisin bu olayı.yoksa o bunu yapıyo bende yapim hadi bana destek olun motive olayım dye bir durum yok.önüne koyacaksın artılarını eksilerini ve gelecek planlarını.ne yapmalıyım nerde hata yapıyorum vs.
diyet 2 gün zordur 2 günü atlattınmı gerisi gelir.bunu oruç tutmak gibi düşün nasıl ilk günler zorlanıyoruz açlık susuzluk ezanı zor bekliyoruz ama sonra ne oluyor alışıyoruz zorlanmıyoruz ne ilk günlerdeki açlığı nede susuzluğu çekiyoruz.hem vucudun bu tempoya alışmış oluyor hemde sen manevi görevini bilerek ona göre hareket ediyosun.bence kendini böyle motive edebilirsin.2 gün sık dişini akşam açlık hissettinmi yat uyu oyalanacak bişeyler bul. ki diyet yaparken düzenli yaşam çok önemli.hatta tüm hayatın için önemli bu vaktinde uyumak ve uyanmak vucudu formda ve zinde tutar.sonrasında günlük tempona birazdaha hareket eklednmi gerisi gelir. bir ömür boyu spor yapmayacaksan aşırı spor etkinliği yapmanı tavsiye etmem.malum o tempodan uzaklaştınmı kilolar aynen geri döner.benden tavsiyeler bukadar

sabah

1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates hafif zeytinyağı ile birlikte
3 zeytin
5-6 adet çeçil peyniri

ara

1 porsiyon üzüm

akşam üzeri

tavuk döner

salata

ara

tarçın çayı
üzüm

hoşgeldin canım, ne güzel demişsin "dünya gözüyle 50 li kiloları görmek" bende bunu çok istiyorum, inş hep beraber başarıcaz...

ne güzel bende 10 kilo verdiğim zamanları görür müyüm acep

ahhhh bayram kiloları ahhhhh, cuma görücem bakalım neler etmişim kendime:44:

harikasın beni motive ettin bana da dediler sen kilo mu verdin dyiye demekki 3 kg da gitse belli oluyor

günaydınn kızlarrr yuvaya döndümmm hemde 64.500 ile bayram benim kilolara iyi gelmedi. bide abim evlenmeye karar verdi o evlenene kadar 57yi görmem lazım ya

yuvaya herkes kilolu döndü yaaaa naptık biz

meraba arkadaşlar bende şu an 73 kiloyum ve daha vermek istiyorum sizin tavsiyeleriniz ve önerilerinizden yararlanmak istiyorum

hoşgeldin tatlım

Slm kızlar arti 500 gramla donus yaptim bugunden itibaren duzene giricem

artılarrrrrrrrr geldiiiiiiiiiii hepimize bende bugün başladım eski düzenime

gel canım gel burdan kopunca alınıyor ddoğru ben kopmamaya çalışıcam artık

Kızlar merhaba
Bende geleli birkaç gün oluyor izinli olupta yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum
İki gündür lanet olası faranjitim azdı ama şükür bugün daha iyiyim. Sabah tartıldım 71.300 gram geldim.Bugün tekrar sporuma devam edeceğim.

Arkadaşlar evde kısa süreli ama etkili spor ne yapılabilir?
Özellikle göbek mide için.
3 yaşında bir oğlumvar ondan fırsat buldukça yapıcam.

ben 2 haftadır günde 500 tane havada pedal çevirme hareketi yapıyorum şimdi ölçtüm üst bacak 3 cm incelmiş tavsiye ederim hergün 100'erden 5 set yap fazla yorucu değil zaten eğlenceli de

harikasın a101

yaa benim de spora başlamam lazım, karnımı düzeltecek hareketlere çok ihtiyacım var

öğlen yediklerimi yazayım, çok mu oldu bilemedim?

5 y. kaşığı kurufasülye
1 y. kaşığı pilav
1 kaşık salata
1 dilim kavun
1 minik dilim ekmek

Merhaba,
Bende 73,3 kilo ile aranızdayım.
yıllardır hep çok zayıf olamayan biriydim 63-65 arasında gidip gelirdim. fakat evlendikten sonra önünü alamaz oldum. hayatımdaki maksimumları yaşadım ve 73,3 olmuşum.
ve buna bir dur demek için bir çok defa eledikten sonra diyetisyene gitmeye başladım.
hayatımda hiç diyet yapmamış biri olarak garip gelse de alıştım galiba. bu ikinci haftam.
her hafta randevum var ve her hafta tartılıp yeni liste alıyorum. ilk hafta benim için şaşırtıcı olan 70,7 kiloya düşmüşüm.
ama hala bu gruptayım. bu hafta ümidim 60-69 grubuna düşmek.

birde bir sorum olacak. mesajlarınızın altındaki kilo kaybı listesini nasıl oluşturuyorsunuz?

Güzelmiş afiyet olsun.
Ana yemeklerinde 2-3 yk yoğurt veya 1 bardak ayran tüketebilirsin.
Yoğurdun yağ yakıcı etkisi var.

Oyy minderimm minderimmm
Özledim seni şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…