5 değil ama 3 sette benim için yapben 2 haftadır günde 500 tane havada pedal çevirme hareketi yapıyorum şimdi ölçtüm üst bacak 3 cm incelmiştavsiye ederim hergün 100'erden 5 set yap fazla yorucu değil zaten eğlenceli de
5 değil ama 3 sette benim için yaphem ben incelirim hem sen imece usulü
hahahtamam 3 set daha ekliyorum senin için
maşallah zaten çok güzel kilo vermişsin.bundan sonrası zamanla sindire sindire verilecek kilolar onlar.zoru başarmışsın bundan sonrası korksun sendenamiiinnnn caağğnım
öncelikle kafanda bitirmelisin bu olayı.yoksa o bunu yapıyo bende yapim hadi bana destek olun motive olayım dye bir durum yok.önüne koyacaksın artılarını eksilerini ve gelecek planlarını.ne yapmalıyım nerde hata yapıyorum vs.Arkadaşlar çok kötüyüm. 78 kilodayım. Birara takıldım bu gruba. Birkaç kilo verdim. Kopunca geri aldım verdiğim kiloları.
Ne yapıcam önerilerde bulunun nolur... Akşamdan sonra ne bulsam yiyesim geliyor. Beni tekrar aranıza alın... Kilo vermeliyim. Ancak böyle mutlu olabilirim.
İrademe nasıl hakim olabilirim bilmiyorum. Ve günlük yaptığınız hareketleri sayıları ile yazar mısınız? Çok şey mi istedim???
slm arkadaşlar bende 70-79 arası kiloya sahip dolgun bir hatunumhayatımda hiç olmazsa dünya gözüyle tartıda 50 li kiloları görmek istiyorum ocak ayına kadar ama biraz ümitsizim, niye derseniz üni son sınıftayım öğrenci evinde kalıyorum ve 2. öğretimim, tahmin edersiniz ayrıca pcos lu olduğum için insülin direnci de diyet yapmamı oldukça zorlaştırıyor lütfen birbirimizi motive edelim de gitsin bu olmaz olası kilolar
son sınıf ve 2. öğretim olma dışında tüm özelliklerimiz aynı canım..
öğrenciyim, pcosluyum, öğrenci evinde bi sürü yemek yiyordum
73 kiloyla başladım şimdi 62-63 civarıyım
isteyince gidiyor yani buraya takıl yeter
bi süre sonra düzene oturtuyorsun
Herkese günaydınlarrr,
Bayramınız kutlu, mutlu, huzurlu geçmiştir inşallah.
Gaziantep'teki olaydan dolayı hepimiz üzüldük Allah ölenlere rahmet eylesin, yakınlarına da sabır versin inşallah. Maalesef gün geçmiyor ki acı bir haberle sarsılmayalım. Allah daha kötülerinden korusun ülkemizi inşallah, öyle bir dünyadayız ki, yarın ne olacağını bilmek mümkün değil.
+2 kg. la ben de kürkçü dükkanına döndüm arkadşlar. Artık düzenimize geri dönelim ve fazlalıkları hep beraber atalım inşallah. Bayramdaki aldıklarımızı verdiğimiz bir hafta olması ümidiyle
hayırlı sabahlar..bakıyorum herkes dönmeye başlamış..ben burada sizleri bekledim..bayram önceki haftayla birlikte 4kilo aldım.bide regl olmuştum onun etkiside wardı.ama dünden itibaren kendime çeki düzen werdim.o 4kilonun 2sini werdim..son gaz dewam..dün kuzenin geldi we çok zayıflamışsın dedi.bunu bayramda herkes dedi.çünkü ben 6ay öncesine kadar 87 kilo biriydim.şimdi diyorum ben o kiloyla 3 sene nasıl durmuşum.doğum kiloları mağlüm.ama artık yoklar we dahada gidecekler yağlar.bu kışa kilolu girmicem.2sene önce aldığım fakat kilo almam yüzünden 1kere dahi giyemediğim beyaz ceketimi giyeceğim..hepinizi öptüm kızlar..bu bizim zaferimiz olacak..YAĞLAR BİZİ ESİR ALMASIN
günaydınn kızlarrr yuvaya döndümmm hemde 64.500 ile bayram benim kilolara iyi gelmedi. bide abim evlenmeye karar verdi o evlenene kadar 57yi görmem lazım ya
meraba arkadaşlar bende şu an 73 kiloyum ve daha vermek istiyorum sizin tavsiyeleriniz ve önerilerinizden yararlanmak istiyorum
Slm kızlar arti 500 gramla donus yaptim bugunden itibaren duzene giricem
Arkadaşlar çok kötüyüm. 78 kilodayım. Birara takıldım bu gruba. Birkaç kilo verdim. Kopunca geri aldım verdiğim kiloları.
Ne yapıcam önerilerde bulunun nolur... Akşamdan sonra ne bulsam yiyesim geliyor. Beni tekrar aranıza alın... Kilo vermeliyim. Ancak böyle mutlu olabilirim.
İrademe nasıl hakim olabilirim bilmiyorum. Ve günlük yaptığınız hareketleri sayıları ile yazar mısınız? Çok şey mi istedim???
ben 2 haftadır günde 500 tane havada pedal çevirme hareketi yapıyorum şimdi ölçtüm üst bacak 3 cm incelmiştavsiye ederim hergün 100'erden 5 set yap fazla yorucu değil zaten eğlenceli de
öğlen yediklerimi yazayım, çok mu oldu bilemedim?
5 y. kaşığı kurufasülye
1 y. kaşığı pilav
1 kaşık salata
1 dilim kavun
1 minik dilim ekmek
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates hafif zeytinyağı ile birlikte
3 zeytin
5-6 adet çeçil peyniri
ara
1 porsiyon üzüm
akşam üzeri
tavuk döner
salata
ara
tarçın çayı
üzüm
ben 2 haftadır günde 500 tane havada pedal çevirme hareketi yapıyorum şimdi ölçtüm üst bacak 3 cm incelmiştavsiye ederim hergün 100'erden 5 set yap fazla yorucu değil zaten eğlenceli de
günaydın kızlar
ramazanın son günleri 58 olmuştum ama bayramdan sonra bu sabah ilk defa tartıldım 60 olmuşum
ben tatlı falan yemedim ama deli gibi pizza yedimpizzaya zaafım var :95:
işyerine yeşilçayımı,leblebimi getirdim..spora da başlayacağımgitsin kilolar:124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?