70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah ailelerine sabır versin canım....

3-4 günde alınan o hızda gidiyo zaten.
Çokta dert etme sağlık olsun.:13:

Seni de dövmeyi özledim.
Sizi dövmeden önce kendime bi girişmem gerek ama.

arkadaşlar 1-2 keredir mısır ekmeği alıyorum ekmek sevmememe rağmen mısır ekmeği çok hoşuma gitti acaba çok kalorisi varmı tam buğdayın yerine tercih edebilirmiyim

Ekmekle pilav olmayaymış iyimiş. Zaten baklagil yemişsin kb değerleri fazla cancazım.
Ovvvv beybi, sahalara dönmüşsün. Süpperrrr, sopa nerde
Sıraya geçtim, hadi bakalım,benden başlaKendimi durduramıyorumBugün de hiç diyetlik beslenemedim doğrusu, bir bıraktın mı toparlanmak zor oluyor.

Ovvvv beybi, sahalara dönmüşsün. Süpperrrr, sopa nerde
Sıraya geçtim, hadi bakalım,benden başlaKendimi durduramıyorumBugün de hiç diyetlik beslenemedim doğrusu, bir bıraktın mı toparlanmak zor oluyor.

Aynen benimde canım tatlı istiyo fena halde.
İlk 2-3 gün zor geçiyo ama sonra alışılıyor kaderimiz bu napalım.

Arkadaşlar evde kısa süreli ama etkili spor ne yapılabilir?
Özellikle göbek mide için.
3 yaşında bir oğlumvar ondan fırsat buldukça yapıcam.
Göbek için mekik birebir canım. Bir de leslie var, googleden arat, 5-20-30-35- dakikalık bölümleri var, onları indir bilgisayarına, yap fırsat buldukça. Evde olduğun yerde yürüyüş yaptırıyor.

Aynen benimde canım tatlı istiyo fena halde.
İlk 2-3 gün zor geçiyo ama sonra alışılıyor kaderimiz bu napalım.
Bayramda bolcana yedim tatlı. Bir ara artık canım tuzlu şeyler çekmeye başlamıştı Tek derdimiz kilo olsun boşver şeker, baksana ortalık savaş alanı, yarın ne olacağı belli değil.

hoşgeldin diyen demeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyor ve hoşbulduk diyorum önceki mesajımda da belirttiğim gibi öğrenci evinde kalıyorum , malum öğrenci evi demek makarna ve patates kızartması demek ama neyseki bu konuda iradem tam aırı bir düşkünlüğüm yok sorun şu ki okulların açılmasına 1 ay var ve ben şu anda evde yalnızım maaesef , kimse yok yani çevremde , o kadar sıkılıyorum ki anlatamam tm gün ya nette ya yataktayım çıkıp gezeyim desem heryeri avucumun içi gibi biliyorum ... neyse efenim sorunum şu ki yalnızken sürekli yeme durumundayım ,pufffff. ramazanda tıkına tıkına (ve malum oruçkrn insanın gündüz hiç hali olmuyor spor yapmaya) yemek yerken vicdanım sürekli sızladı onun için bende kredi kartımın tüm limitlerini kullanarak bir tane eliptik bisiklet aldım oh herşey güzel zorlada olsa sporumu da hergün yapıyorum ama gelin görün ki moralmen 0 hatta eksilerdeyim sanki tüm bu yaptıklarım boşaymış gibi geliyor offfff offfff

Mamoru hoşgeldin :)

Boy ve kilon kaç? Neden veremeyeceğini düşünüyorsun?

Mamoru hoşgeldin :)

Boy ve kilon kaç? Neden veremeyeceğini düşünüyorsun?
boyum 170 kilom 73 . neden veremeyeceğimi düşünmeme gelince ; bugüne kadar çok fazla diyet yaptım verdiğim oldu evet ama daha sonra hepsini fazlasıyla aldım ve de artık yoruldum hem fiziki hem psikolojik

a101 eheheh nickimi mi değiştirsem ben de öyle hissetmeye başladım

Şeker hangi bölümü kazandın merak ettim?

pamukkale endüstri mühendisliği şekerim

öncelikle moralin yüksek olmalı şekerim bak ne güzel spor da yapıyosun ben de boşa kürek çekiyo gibi hissediyorum ama bisiklet hareketiyle 2 haftada bacağım 3 cm inceldi ben de bi gaza geldim 2-3 haftada bir belini bacaklarını falan ölç moral olur şimdi biz ne söylesek boş

boyum 170 kilom 73 . neden veremeyeceğimi düşünmeme gelince ; bugüne kadar çok fazla diyet yaptım verdiğim oldu evet ama daha sonra hepsini fazlasıyla aldım ve de artık yoruldum hem fiziki hem psikolojik

normaldir çabuk verdiysen çabuk alırsın çünkü su ve kas kaybından ibaret. yavaş yavaş verince yağlardan gidiyo o yüzden sabretmek lazım

selam kizlar gelemiyorum ya icim gidiyor isyerinde isler yogun evde ise esim genelde bilgisayar basinda oluyor özledim sizi yine cikacam ama aksam yine gelmeye calisirim hem gemise de bakamadim neler yaptiniz diye bugün tartildim 73.1 gösterdi gecen haftadan 900 gramm daha az olmazi lazim :26: bakalim cumaya ne cikacam
yediklerime yine dikkat ediyorum bu sefer az yemiyorum mesela dün aksam balik izgara yapip yaninda domates yedim gec vakit olunca ekmek yemedim yaninda öyle iste
birde bugün okadar sinirlendimki aklima geldikce kan beynmine sicriyo

annemgillen markete gittik ha yarin benim dogum günüm 31 yasina girecem su 30 lu rakamlari görünce basim dönüyo zaten ben 30 degilim
neyse pasta bölümündeydik annem bana hangi pastayi istiyorsan alalim dedi meyveli jogurtlu dogum günü pastasi aldik kocakarinin teki annem benlen konusurken
türkler defolup gitse artik türkiyelerine bizde kurtulsak dedi anneme bakalak annem basörtülü ya gözüne batti herhalde gerisekalinin
kadinin dibine sokuldum ne dertine var söyle dedim yüzüme bakmiyor ama yapismisim resmen kadinin yanina ne kuyruk acin var söyle dedim yine tik yok
gerisekali salak kocakari senlenmi ugrasacam ben dedim bana dönerek almanca ören önce dedi ben burda dogdum büyüdüm benim almancam bana yeterli senin gibi alkolik issiz salak kocakari degilim dedim ama elim titredi sinirden sinirimi alamadim disleri cürümüs salak bize hakaret ediyor okadar morelim bozuldu ki
burasi da iyice irkci oldu resmen

Son düzenleme:

ayyyy ne kadar üüzücü bir olay, söyleyecek söz bulamıyorum, Allah hakettiğini versin ona.

Sabah: 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 yumurta, 6 tane zeytin, domates, salatalık, biber, 1 bardak şekersiz çay.

Ara:2 tane erik, 4 tane kayısı.

Öğle: 2 kepçe tarhana çorbası, domates, salatalık, yarım dilim ekmek, 1 bardak ayran.

Ara: 1 tane hurma.

Akşam: 2 kepçe tarhana çorbası, 2 tane tavuk baget, 1 kaşık pilav, yarım dilim ekmek, salata, yarım bardak gazoz (çok canım çekti içiverdim)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…