Herkese günaydınlarrr,
Bayramınız kutlu, mutlu, huzurlu geçmiştir inşallah.
Gaziantep'teki olaydan dolayı hepimiz üzüldük Allah ölenlere rahmet eylesin, yakınlarına da sabır versin inşallah. Maalesef gün geçmiyor ki acı bir haberle sarsılmayalım. Allah daha kötülerinden korusun ülkemizi inşallah, öyle bir dünyadayız ki, yarın ne olacağını bilmek mümkün değil.
+2 kg. la ben de kürkçü dükkanına döndüm arkadşlar. Artık düzenimize geri dönelim ve fazlalıkları hep beraber atalım inşallah. Bayramdaki aldıklarımızı verdiğimiz bir hafta olması ümidiyle
günaydııınnnn:119::119::119:
bayramı da bitirdik geldim yine kürkçü dükkanına
aahh bayramda neler yedim bir bilseniz:93:hayır yani bilseniz beni dövmekten beter edersiniz eminim :83:
neyse, geçmişe niyazi derlermiş. napalım bugünümüz iyi olsun
kurban bayramına kadar vermem gereken 6 kilo var
bana bir gaz verin nolur, motive edin, dövün artık ne isterseniz:86:
arkadaşlar 1-2 keredir mısır ekmeği alıyorum ekmek sevmememe rağmen mısır ekmeği çok hoşuma gitti acaba çok kalorisi varmı tam buğdayın yerine tercih edebilirmiyim
Ovvvv beybi, sahalara dönmüşsün. Süpperrrr, sopa nerdeEkmekle pilav olmayaymış iyimiş. Zaten baklagil yemişsin kb değerleri fazla cancazım.
harikasın a101
yaa benim de spora başlamam lazım, karnımı düzeltecek hareketlere çok ihtiyacım var
Ovvvv beybi, sahalara dönmüşsün. Süpperrrr, sopa nerde
Sıraya geçtim, hadi bakalım,benden başla Kendimi durduramıyorum Bugün de hiç diyetlik beslenemedim doğrusu, bir bıraktın mı toparlanmak zor oluyor.
Göbek için mekik birebir canım. Bir de leslie var, googleden arat, 5-20-30-35- dakikalık bölümleri var, onları indir bilgisayarına, yap fırsat buldukça. Evde olduğun yerde yürüyüş yaptırıyor.Arkadaşlar evde kısa süreli ama etkili spor ne yapılabilir?
Özellikle göbek mide için.
3 yaşında bir oğlumvar ondan fırsat buldukça yapıcam.
Bayramda bolcana yedim tatlı. Bir ara artık canım tuzlu şeyler çekmeye başlamıştıAynen benimde canım tatlı istiyo fena halde.
İlk 2-3 gün zor geçiyo ama sonra alışılıyor kaderimiz bu napalım.
Göbek için mekik birebir canım. Bir de leslie var, googleden arat, 5-20-30-35- dakikalık bölümleri var, onları indir bilgisayarına, yap fırsat buldukça. Evde olduğun yerde yürüyüş yaptırıyor.
Kaç mekik yeterli olur acaba?
boyum 170 kilom 73 . neden veremeyeceğimi düşünmeme gelince ; bugüne kadar çok fazla diyet yaptım verdiğim oldu evet ama daha sonra hepsini fazlasıyla aldım ve de artık yoruldum hem fiziki hem psikolojikMamoru hoşgeldin :)
Boy ve kilon kaç? Neden veremeyeceğini düşünüyorsun?
harikasın a101
Şeker hangi bölümü kazandın merak ettim?
hoşgeldin diyen demeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyor ve hoşbulduk diyorumönceki mesajımda da belirttiğim gibi öğrenci evinde kalıyorum , malum öğrenci evi demek makarna ve patates kızartması demek ama neyseki bu konuda iradem tam aırı bir düşkünlüğüm yok sorun şu ki okulların açılmasına 1 ay var ve ben şu anda evde yalnızım maaesef , kimse yok yani çevremde , o kadar sıkılıyorum ki anlatamam tm gün ya nette ya yataktayım çıkıp gezeyim desem heryeri avucumun içi gibi biliyorum ... neyse efenim sorunum şu ki yalnızken sürekli yeme durumundayım ,pufffff. ramazanda tıkına tıkına (ve malum oruçkrn insanın gündüz hiç hali olmuyor spor yapmaya) yemek yerken vicdanım sürekli sızladı onun için bende kredi kartımın tüm limitlerini kullanarak bir tane eliptik bisiklet aldım oh herşey güzel zorlada olsa sporumu da hergün yapıyorum ama gelin görün ki moralmen 0 hatta eksilerdeyim sanki tüm bu yaptıklarım boşaymış gibi geliyor offfff offfff
boyum 170 kilom 73 . neden veremeyeceğimi düşünmeme gelince ; bugüne kadar çok fazla diyet yaptım verdiğim oldu evet ama daha sonra hepsini fazlasıyla aldım ve de artık yoruldum hem fiziki hem psikolojik
selam kizlar gelemiyorum ya icim gidiyorisyerinde isler yogun evde ise esim genelde bilgisayar basinda oluyor özledim sizi yine cikacam ama aksam yine gelmeye calisirim hem gemise de bakamadim neler yaptiniz diye bugün tartildim 73.1 gösterdi gecen haftadan 900 gramm daha az olmazi lazim :26: bakalim cumaya ne cikacam
yediklerime yine dikkat ediyorum bu sefer az yemiyorum mesela dün aksam balik izgara yapip yaninda domates yedim gec vakit olunca ekmek yemedim yaninda öyle iste
birde bugün okadar sinirlendimki aklima geldikce kan beynmine sicriyo
annemgillen markete gittik ha yarin benim dogum günüm31 yasina girecem su 30 lu rakamlari görünce basim dönüyo zaten ben 30 degilim
neyse pasta bölümündeydik annem bana hangi pastayi istiyorsan alalim dedi meyveli jogurtlu dogum günü pastasi aldik kocakarinin teki annem benlen konusurken
türkler defolup gitse artik türkiyelerine bizde kurtulsak dedi anneme bakalak annem basörtülü ya gözüne batti herhalde gerisekalinin
kadinin dibine sokuldum ne dertine var söyle dedim yüzüme bakmiyor ama yapismisim resmen kadinin yanina ne kuyruk acin var söyle dedimyine tik yok
gerisekali salak kocakari senlenmi ugrasacam ben dedimbana dönerek almanca ören önce dedi ben burda dogdum büyüdüm benim almancam bana yeterli senin gibi alkolik issiz salak kocakari degilim dedim ama elim titredi sinirden sinirimi alamadim disleri cürümüs salak bize hakaret ediyor okadar morelim bozuldu ki
burasi da iyice irkci oldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?