70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benim tartı günüm size uymuyor genelde salı-çarşamba müsait olabiliyorum. o yüzden bugün benim için tartı günüydü. neyse.. tatile gittim geldim filan. 20 gündür 70.85 ile 70.25 arasında gidip geliyordum, açlıktan ölsem bile 69'u görememiştim taaaaaaa kiiiiiiiiiiii bugüne kadarrrrrrrrrr

geçe hafta 70.85 kiloydum. bu hafta çok ama çok dikkat ettim. nerdeyse hiç ekmek yemedim, bayram mayram dinlemedim hiç lokum, kömbe, şeker filan hiç ağzıma sürmedim. kesseler şekerli çaydan vazgeçemeyen ben bir çay bardağına bir çay kaşığı şeker attım en fazla. ayrıca son üç gündür akşamları 1 saat hızlı tempo bol terlemeli yürüyüşlerimden sonra bugün gittim, tartıya çıktım ve tam tamına 69.600 !!!!!!!!

o 69'u gördüm ya, çığlık atmak istedim... mutluyum ya!! .... çooook mutluyummmmm

devam devam devam !!!!

BEN GELDİİİİMMMMMMMMMMMMMM

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun arkadaşlar

direk konuya giriyorum tatil nasıldı derseniz çok güzeldi son gün dışında (ufak bir tartışma eşimle ama sonrasında barıştık ama söylenen bazı kelimeler vardıki kırgınlıklarım olarak hep içimde kalıcak akraba olmasa takmam kafaya ama çok yakın bir akraba olunca insan hak etmediği bir kelimeyi duyunca üzülüyor ,neyse boşver ptty deyip içime atıp geçiyorum )(aslında olayda eşime kırgınmışım gibi duruyor fakat asla ona değil kırgınlığım, birazcık karışık bir mevzu boşverelim en iyisi diyete dönelim kızçelerim

şahsen şu an da kıymalı börek peynir ve fanta gidiyor mideye deseme yeterlidir herhal sizin için diyetin bendeki önemi

açıkçası çok pişman değilim ama sadece midem aşırı şiş ve tuvalet sorunumda çok fazla :18::18:

tartıya henüz çıkmadım ve çıkmayada korkuyorum :18::18:

geçmişe son 10 sayfam kaldı okumak için ama benim için yazdıklarınız çok hoşuma gitti sağolun iyi dilekleriniz için değişiklik oldu bizim için ama evimizi özlemişim bunu anladım bu tatilde

öyle işte diyetten mahrum ptty niz geri dönüş yapıyor topiğe ve acilen kilolar gitsin kızçeler ve sıfırdan başlamak en iyisi sanırım

kocaman öptüm kaçmak zorundayım herkese iyi geceler

vallahi kızlar ben bayramdan bir gün öncesinde başladım şimdiye kadar yedim heralde bir +3 kilo ile döndüm internet de çalışmadığından giremedim o da çok fena etkiledi burayı okuyunca bile daha az yiyiyordum çünkü ama artık yemekleri kısma zamanı zaten 5 gündür yiyiyorum bu bana 2 ay yeter 2 ay kaçamak yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moralmen eksiye düştüm bir an önce toplanmazsam gidişat iyi değil

senad'cım mutlaka yemekten kıs ve yürüyüş ya. hergün 1 saat yürü, ekmek ve şekeri oldukça azalt bak nasıl kilo veriyosun :)))
ekmeksiz yapamayanlardansan sana önerim uno tam buğday light ekmek al. dilimi 39 kalori. 3,5 lira fiyatı ama bana rahat 4-5 gün gidiyor. genelde her öğün 2 ya da 1 dilim yiyorum. 4 ayda 13 kilo vermiş biri olarak ciddi önerimdir. moralini hiç bozma aynen devam et. isteyince oluyor. sevgiler :)

MERHABA ARKİDİŞLERRRR

uzunnn bir aradan sonra merhaba yaklaşık iki aydır yokum nihayet dün gec evime döndüm kilolarımla beraberr
68.8 görmüştüm 10 gün önce ama sson on günde hep pikniklerdeydik, evde kalabalı olunca yedimde yedim ve bu sabh tarıda 71.0 gördümyani nlayacağınız yazı boşa geçirdik bide artı 2 ile geri döndüm, bu haftada dikkat edemiyeceğim ama kilo bildiriminde bulunurum bundan sonra düzenli, evimde misafirleirm var haftaya kadar burdalar daha ben gelmeden misafirler gelmiş evime, o yüzden bu haftada güme gidecek

ama bundan sonra evdeyim sayfayı takip edebilirim hiç olmazsa, insan aranıza kaltılınca motive oluyor
bu arada bu gün kızım doğum günü , kızım canım bebeğim bir yaşına girdi, şuan itibariyle doğalı 2 saat oluyor, dün yoldan geldiğimiz için çok yorgunduk, o yüzden akşama doğru çıkp pasta aldık ben eşim kızım pasta kesip yedik

sen nasılsın başardın biraz tüyo versene bu aralar moralim çok bozuk

örnek liste yayınlamış arkadaş bak ona dikkat et önemli olan diyet yapmak değil sağlıklı beslenmek.. o listeye uymaya çalış, cips çikolata gibi gereksiz ama öğrencinin vazgeçilmezi olabilen şeylerden vazgeç
buraya takıl burda oldukça bi şekilde daha çok dikkat ediyorsun.. kendini kaybedip kilo alsan da sonra sıkıp tekrar verebiliyorsun ya da öğlen kaçırdın mı akşam onu dengeleyebiliyorsun.. burda oldukça hepsine alışırsın canını sıkma

ne güzel bende 10 kilo verdiğim zamanları görür müyüm acep

görürsün inşallah canım fazketmeden gidiyor zaten cidden
farketmeden de geri gelebiliyor bu sıralar çok kaçırdım :26:

suziiimmm doğum günün kutlu olsun
iyi ki seni tanımışım canım benim
o kadına da battınız mı be şuna bak ne laflar etmş..
hiç canını sıkma canım boşver öylelerini cevap bile verme uğraşmaya değmez..

kızlar yaa biri benim reglimi getirsin :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
o kadar şişim ve o kadar çok yiyorum ki anlatamam
engel olamıyorum iştahıma.. 10 gün kadar gecikti sanırım..
sürekli ağzıma bişeyler atasım var ve atıyorum da..
midem şiş o kadar rahatsızlık veriyor ki
patlamak üzereyim.. 63 civarıyım sanırım.. hatta az önce tartıldım kıyafetler de vardı ama çok ağır değildir 65 geldim ben daha fazla kilo almak istemiyorum
regli olsam düzene sokarım biliyorum da işte olamadım.. benden böyle işte siz de iyisinizdir inşallah..
hepinizi seviyorum

bende geeeeeeeeeldiiim,,bayram bitti,herkez dönsün inşallah artık eski düzenimize dönelim,ben iyice çozuttum ama artık bitti,,bakalım yarın kaç olmuşum görücez onca tatlı +kola artıları getirmemiştir umarım,:18:

herkezin geçmiş bayramını kutluyoruuuuummm

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun bir bayram sonrası daha alınan kilolar pişmanlıklar ve diyete başlama:) şeklinde vuku buldu bende.sizlere bir şey danışmak istiyorum.yaptığınız özel bir diyet var mı yoksa sadece sağlıklı besinler tüketip ekmeği vb azaltarak mı diyet yapmak daha kolay ve hangisi kalıcı sonuç veriyor?şimdiden teşekürler...

ekmek sorunum yok aslında sevmiyorum bile denebilir ama makarna pilav çok zorluyor beni ya ama devam ediyorum diyete

Napıyon bacım görüşmeyeli nassın, neler yaptın bayramda anlatıver gariii.?

bayramda hc bısı yapamadm dıyebılırım sadece arkdaslarla beraberdık
dunde nıkahım wardı
pazartesıde tatıle gıdıoruz ıns
sonrasında en acılınden gelmem gerek buraya yoksa ben bu gıdısle 70 olurum

slm kızlar döndümmm diyeti bozmadım tabiiki tatlı çikolta yedim ama cok az mıktarda dikkt ederek veremesemde almyıım dedim çünkü sporda yoktu bakalım bu cuma ne olacak

Günaydın herkeslere....

Suziiiiiiiiiiiiiii eski ortağım yuvaya döndüm. Dışarda hiçbirşey yolunda gitmiyor
Verdiklerimi de almış olarak döndüm. Tekrar gruba dahil olmak için yarın kilo bildirimi yapacak mıyım?
Yeni katılan biri olarak neler yapmam lazım?
Bildirimler kime yapılıyor?

hey Allah'ım

öncelikle günaydın diyeyim de iyi bir giriş olsun
sabahtan beri geçmişi okumaya çalışıyorum ama ne mümkün
firefox sorun verdi, chrome dan okuyayım dedim o da sürekli hesabımı log off yapıyoır.
en iyisi yine firefoxa döndüm, geçmişi okuyamadığım da yanıma kar kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…