vallahi kızlar ben bayramdan bir gün öncesinde başladım şimdiye kadar yedim heralde bir +3 kilo ile döndüm internet de çalışmadığından giremedim o da çok fena etkiledi burayı okuyunca bile daha az yiyiyordum çünkü ama artık yemekleri kısma zamanı zaten 5 gündür yiyiyorum bu bana 2 ay yeter 2 ay kaçamak yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moralmen eksiye düştüm bir an önce toplanmazsam gidişat iyi değil
sen nasılsın başardın biraz tüyo versenebu aralar moralim çok bozuk
ne güzel bende 10 kilo verdiğim zamanları görür müyüm acep
selam kizlar gelemiyorum ya icim gidiyorisyerinde isler yogun evde ise esim genelde bilgisayar basinda oluyor özledim sizi yine cikacam ama aksam yine gelmeye calisirim hem gemise de bakamadim neler yaptiniz diye bugün tartildim 73.1 gösterdi gecen haftadan 900 gramm daha az olmazi lazim :26: bakalim cumaya ne cikacam
yediklerime yine dikkat ediyorum bu sefer az yemiyorum mesela dün aksam balik izgara yapip yaninda domates yedim gec vakit olunca ekmek yemedim yaninda öyle iste
birde bugün okadar sinirlendimki aklima geldikce kan beynmine sicriyo
annemgillen markete gittik ha yarin benim dogum günüm31 yasina girecem su 30 lu rakamlari görünce basim dönüyo zaten ben 30 degilim
neyse pasta bölümündeydik annem bana hangi pastayi istiyorsan alalim dedi meyveli jogurtlu dogum günü pastasi aldik kocakarinin teki annem benlen konusurken
türkler defolup gitse artik türkiyelerine bizde kurtulsak dedi anneme bakalak annem basörtülü ya gözüne batti herhalde gerisekalinin
kadinin dibine sokuldum ne dertine var söyle dedim yüzüme bakmiyor ama yapismisim resmen kadinin yanina ne kuyruk acin var söyle dedimyine tik yok
gerisekali salak kocakari senlenmi ugrasacam ben dedimbana dönerek almanca ören önce dedi ben burda dogdum büyüdüm benim almancam bana yeterli senin gibi alkolik issiz salak kocakari degilim dedim ama elim titredi sinirden sinirimi alamadim disleri cürümüs salak bize hakaret ediyor okadar morelim bozuldu ki
burasi da iyice irkci oldu resmen
vallahi kızlar ben bayramdan bir gün öncesinde başladım şimdiye kadar yedim heralde bir +3 kilo ile döndüm internet de çalışmadığından giremedim o da çok fena etkiledi burayı okuyunca bile daha az yiyiyordum çünkü ama artık yemekleri kısma zamanı zaten 5 gündür yiyiyorum bu bana 2 ay yeter 2 ay kaçamak yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moralmen eksiye düştüm bir an önce toplanmazsam gidişat iyi değil
Günaydın canım,günaydınlarrrrr
yeşilçayınızı alın gelin hemen topiğeeeeeeeeeeeeeeee
gunyddddddddddddddddddddddddddddddddddnnn
nasılsınız gorusmeyelı
Napıyon bacım görüşmeyeli nassın, neler yaptın bayramda anlatıver gariii.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?